- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Ay zaten o çok meraklı elalemAy konuya tekrar bakınca sinirim bozuluyor yeminle, ama üzülemiyorum böyle çaresiz kadınlara, sinirleniyorum. Bir kadın niye kendini bunu yapar ki, elalem ne dermiş. Sahi kızlar nişan atınca elalem ne diyebilir ki şunu bi söyler misiniz? Anlaşamadı ayrıldı. Bundan başka ne diyebilir elalem?
Kadının tek korktuğu şey toplum baskısı. Belli ki türklerin olduğu yerde yaşıyor. Arkasından ne diyorlar ki? Bana hiç mantıklı gelmiyor. O kadar masraf yaptırdı ayrıldı mı?Ay zaten o çok meraklı elalem
Vah vah tüh tüh neden de der
Dersin ki adam ayrı ev bile açamadı, annesinin sözünden çıkamadı bende kendimi ateşe atmak istedim attım nişanı kurtuldum
Ya da belirtmek zorunda da değilsin anlaşamadığınız bellidir zaten, anlaşan çift düğün yapar.
bu kızda çok nankörmüş. bütün evini eşyalarını düzdüler hiç bişeyi eksik değil. davetiyeler bile basılmış yoksa başkasımı var. der elalemAy konuya tekrar bakınca sinirim bozuluyor yeminle, ama üzülemiyorum böyle çaresiz kadınlara, sinirleniyorum. Bir kadın niye kendini bunu yapar ki, elalem ne dermiş. Sahi kızlar nişan atınca elalem ne diyebilir ki şunu bi söyler misiniz? Anlaşamadı ayrıldı. Bundan başka ne diyebilir elalem?
Bu soru maksimum 1yıl sonra kızlar boşanmak istiyorum yardım edin halini alacak! Haklısın nişanı atmak zor boşanmak zor e madem bu mutsuz berbat hayatıma çocuk getireyim de beni oyalasın merhaba mutsuz türk kadını!Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
Ya ben bile duyuyorum böyle şeylerKadının tek korktuğu şey toplum baskısı. Belli ki türklerin olduğu yerde yaşıyor. Arkasından ne diyorlar ki? Bana hiç mantıklı gelmiyor. O kadar masraf yaptırdı ayrıldı mı?
Millet ne güzel 3 cümleyle noktayı koyuyobunlarla evlenirsen eğer müstehak.
evlenme mecbur değilsin.
bile bile evleneceksen de hiç üzülmedim. müstehak derim
Evet türklerin oturdugu yerde yasiyoruz. Kücük bir sehir. Birde basimda babam yok. Ya beni zaten insanlar ilgilendirmez. Ama annemin kulagina baskalarinin dedikodusu gider diye dedim. Vah vah basinda kocasi yok belliydi zaten böyle olacagini gibi..Kadının tek korktuğu şey toplum baskısı. Belli ki türklerin olduğu yerde yaşıyor. Arkasından ne diyorlar ki? Bana hiç mantıklı gelmiyor. O kadar masraf yaptırdı ayrıldı mı?
Ben onunla konustum, maddi durumumuz yok diyo ilerde daha güzel aliriz diyo. Bundan 2 haf
Ya bide kayinvalidemin kendine ait evi var. Simdi nisanlim baska ev aldi iki katli. Kayinvalidem asag yerlesmek istiyor kendi evini de kiraya vermek istiyor. Ben agzimi aciyorum acmasinada nisanlimdan destek gelmiyor. Demiyor anne evlenecek olan biziz sana noluyor. Ben ona bi kac kere nisani atalim dedim oda duygusal olmaya basladi mevzu ise öyle kaldi.
Dün kayinvalideme annem ayri ev istiyor hata şart koyuyor dedim. Kadin suan mutsuz hasta bi görseniz. Aman allahim yok böyle bi oyuncu
Ay konuya tekrar bakınca sinirim bozuluyor yeminle, ama üzülemiyorum böyle çaresiz kadınlara, sinirleniyorum. Bir kadın niye kendini bunu yapar ki, elalem ne dermiş. Sahi kızlar nişan atınca elalem ne diyebilir ki şunu bi söyler misiniz? Anlaşamadı ayrıldı. Bundan başka ne diyebilir elalem?
Evet türklerin oturdugu yerde yasiyoruz. Kücük bir sehir. Birde basimda babam yok. Ya beni zaten insanlar ilgilendirmez. Ama annemin kulagina baskalarinin dedikodusu gider diye dedim. Vah vah basinda kocasi yok belliydi zaten böyle olacagini gibi..
Ne alakası varEvet türklerin oturdugu yerde yasiyoruz. Kücük bir sehir. Birde basimda babam yok. Ya beni zaten insanlar ilgilendirmez. Ama annemin kulagina baskalarinin dedikodusu gider diye dedim. Vah vah basinda kocasi yok belliydi zaten böyle olacagini gibi..
Evet türklerin oturdugu yerde yasiyoruz. Kücük bir sehir. Birde basimda babam yok. Ya beni zaten insanlar ilgilendirmez. Ama annemin kulagina baskalarinin dedikodusu gider diye dedim. Vah vah basinda kocasi yok belliydi zaten böyle olacagini gibi..
Merhaba arkadaslar, canim bu aralar cok sıkkın. Nisanlima evlilik yolunda yürümeden önce bana büsürü sözler vermisti, ayri evde oturcaz balayinda suraya gitcez, istedigin gibi evimizi dösiceksin fln.
Simdi dügüne haftalar kaldi ve ben gercekten cok mutsuzum. Herseyi kayinvalidem seciyor. Ya bi koltuk begendim diyerinkinden 300tl fazla diye kendi begendigini aldi!! Ya üstelik ben pahaliya kacan biri degilim. Zebra seklinde perde istiyorum diyorum yok neymis efendim onlar cok pahaliymis kendi kafasina göre tül aldi!! Ve üstelik bizimle yasicaklar. Nisanlim verdigi hicbir sözünü tutmadi. Bunlari kendisine anlatiyorum hic birsey yapmio. Neden biliyormusunuz? Cünkü annesine agzini actigi an kadin durmadan surat asiyor sonra hastalaniyormus. Uzun lafin kisasi resmen ana kuzusu. Bazen kendime diyorum keske tanimasaydim nisanlimi. Kayinvalidem ne derse o oluyor. Onsuz mobilya bile alamiyoruz cünkü nisanlim kazandigi paralarinin hepsini annesine veriyor. Kayinpederim ise kayinvalidemin arkasinda. Bana kayinvalidem surat assa kayinpederim de surat asiyor. Ya ben bunlar haric nisanlimla hic bir sorunum yok. Herseyi annesi mafediyor.
Sunu da söyliyim kayinvalidemin bitane kizi var ve onun her istedigi oluyor. Damadina hele hic kiyamiyorlar durmadan ya kiyafet yada para gönderiyorlar ki damadi kizina iyi baksin diye!! Sira bana gelince hersey pahali oluyor.
Arkadaslar ben napcam?? Cok mutsuzum lütfen akil fikir verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?