Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Allah'inizi seviyosaniz Almanya'da kabile hayatinizi devam ettirmeyi nasil basariyosunuz?
Yaw arkadas o nasil bir erkek nasil bir aile?
Muhtemelen uzun yillardir oradalar. I san hic mi yasadigi yerin kulturunden etkilenmez? Hic mi iyi taraflarindan nemalanmaz.
Ondan sonra diyolar ki "Avrupa kotu cocuklarimiz uyusturucu bagimlisi oldu"bilmem ne..
E sen Hollanda'ya gidip ordan kokocu olup donuyosan aptalligina yan zaten.

Ay zaten o çok meraklı elalem
Vah vah tüh tüh neden de der
Dersin ki adam ayrı ev bile açamadı, annesinin sözünden çıkamadı bende kendimi ateşe atmak istedim attım nişanı kurtuldum
Ya da belirtmek zorunda da değilsin anlaşamadığınız bellidir zaten, anlaşan çift düğün yapar.

ya konu sahibi sen iyi misin ? Ruh sağlığın yerindemi?
Arkadaşlar okadar güzel yorumlar yazmış ki
Sen takmışsın zebra perde bilmem ne yok zebranın bale pabucu
Allahım ya uyuz oldum sana.. İnsanlar doğruları söylüyor. Eşin parasını annesine weriyormuş bu bile ayrılma sebebi bence ewlenince de artık annenden para istede bişey alcam dersin, zaten ben sana söyliyimmi enfazla 6 ay sonra konu açıp keşke sizi dinleseydim diyeceksin ama iş işten geçecek. Ne demek insanlar ne der ya dawetiyeler basıldı diye mecbur değilsin.
Neyse bence sen akşam nişanlına böyle olmaz dediğindede o seni kandıracak zaten. Biraz kesin kararlı olun ya resmen elin evine hizmetçi gidiyorsun

Nişanlımla sorunum yok demişsiniz ama sorun nişanlınızın ta kendisiii..

ayrıca madem kayınvalidenizin evi var ne diye sizinle kalıcakmış ?

bunu niye sormadınız hiç suçu olmayan nişanlınıza?

Kadının tek korktuğu şey toplum baskısı. Belli ki türklerin olduğu yerde yaşıyor. Arkasından ne diyorlar ki? Bana hiç mantıklı gelmiyor. O kadar masraf yaptırdı ayrıldı mı?

bak canım bence nasıl başlarsa öyle devam eder kı daha cok baştasınız bu devırde kaynana kayınbaba ile oturma yok hele anlaşamıyorsan asla sen biraz ya tavrını koyup kaynanandan baskın olcakdın yada herşeye sususp kaynana kaynata cilesi cekiceksin ama daha hiç bisey yokken ortada zararın nereesinden dönersen kar senin için belki nişanlinı sseviyorsundur sogursun ama ailesiyle aynı eve girince eger durumu yoksa biraz daha beklemekm istiyorum hazır degılım sende para birktirirsin de yada hazır hic bisey olmadan nişanı at sen hayatını birlestirceksin bir ömür gecçmez öyle yazık sanada gençliginede yeni evliliginede

bu kızda çok nankörmüş. bütün evini eşyalarını düzdüler hiç bişeyi eksik değil. davetiyeler bile basılmış yoksa başkasımı var. der elalem

Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
Bu soru maksimum 1yıl sonra kızlar boşanmak istiyorum yardım edin halini alacak! Haklısın nişanı atmak zor boşanmak zor e madem bu mutsuz berbat hayatıma çocuk getireyim de beni oyalasın merhaba mutsuz türk kadını!

Kadının tek korktuğu şey toplum baskısı. Belli ki türklerin olduğu yerde yaşıyor. Arkasından ne diyorlar ki? Bana hiç mantıklı gelmiyor. O kadar masraf yaptırdı ayrıldı mı?
Ya ben bile duyuyorum böyle şeyler
Tamam toplumumuzda meraklı ve dedikoducu insan çok
Ama fazla önemsememek lazım böylelerini

Geçen gencecik 2 kadın ( eşlerimiz arkadaş bizde o sayede tanıştık ) benden duyma ama mahalleden X nişan attı, yakında duyulur diyo
Ben uzak oturuyorum, o ikisi aynı mahalledenler
Hiç ses etmedim tanımıyorum diye ama sanki çok büyük ayıp?
Anlaşamamış nişan atmış, helal olsun bu iki dedikocuyu ve diğerlerini kendinden daha önemli görmemiş.

bu kadar sorun varken sizin derdiniz gerçekten elalem ne dermi?

peki bu elalem siz eşiniz kv kp niz yüzünden salya sümük ağlarken size alkış mı tutacak..

dikkat edin evlenmek üzere olduğunuz kişi bir erkek değil anasının kuzusu bir çocuk .. sizinkide evlilik olmayacak olsa olsa evcilik olur kv niz iplerinizi istediği gibi oynatır..

bana kalırsa rüştünü doldurmuş bir erkekle evlenin ...

Evet türklerin oturdugu yerde yasiyoruz. Kücük bir sehir. Birde basimda babam yok. Ya beni zaten insanlar ilgilendirmez. Ama annemin kulagina baskalarinin dedikodusu gider diye dedim. Vah vah basinda kocasi yok belliydi zaten böyle olacagini gibi..

Onun mutsuz ve hasta olmasını bu kadar önemsemeniz sıkıntı bir kere.

"Elalem" olayını insanların kendi zihinlerinde oluşturdukları bir olgu olduğunu düşünüyorum. Genelde başka bahane bulamayanlar elaleme sığınıyor. Halbulki baksan elalemin de kendine göre bir hayatı, açıkları, hataları, kusurları, seçimleri var.

Tamam gitsin ne olmuş?

Ne alakası var
Sen annenden eminsin
Annen senden emin

Evlenirsen daha beterlerini yaşayacaksın, nişanı bu kadar gözünde büyüttüysen boşanmayı hiç başaramazsın
Akşam rest çek, bekliyorum.

Benim kızımda nişanlı nikahına az birsüre kaldı,şayet ayrılık gibi durumları olursa ki asla istemem bunu..
Elalem ne der düşüncesi beni zerre ilgilendirmez kimseyide takmam haaa kulağıma laf gelirsede dünyayı dar ederim insanlara..

Ya omur boyu o kadini cekeceksin cunku belliki oglu+annesi seninle evleniyorlar, yada resti cekip atacaksin yuzugu yada saglam bir blof yapacaksin. Ama duzelecegini sanmiyorum o kadin omur boyu yoneteck sizi buna hazirlikli olur. Iki gun sonra ne zaman cocuk yapacagindan, korunma yontemine cocugunun adindan herseyine kadar o secmek yonetmek kontrol etmek isteyeck. O kadin hayatini cehenneme cevirecek ve o cok sevdigin kocanda zamanla sana dusman olup yasli zavalli gariban melek annesinin yaninda olacak.
Adamlarin mayasi belli neyi bekliyorsun daja kacmak icin, ortada koca kitligimi var ?

Bende nişan atmıştım hiçte kimseden korkmamıştım kararıda tek başıma almıştım.
Seninkilere benzer olaylardı
beraber oturulacaktı, bir işi yoktu, kv seninkinin aynısıydı her b.ka surat yapıyordu daha neler neler
Tabi asker yolu bekliyorum ozamanlar , baktım bunlarla yapamiycam hepsi ayrı alem geldiği gün ayrıldım.
O sonra hemen ewlendi. Duydum ki; beraber yaşamışlar, kız binpişman olmuş, bi işi hala yok orda burda çalışıyormuş, aldatmalar falan yani anliycan ben erken dönmüştüm ve bana bunları kimse söylememişti kimse beni uyarmamıştı. Ama ben döndüm yanlış kararımdan. Keşke sende farkına warsan.
İnan çok mutsuz bi hayat seni bekliyor böyle dewam edersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…