Cimri kv...

Ben gerçekten ciddiye alıyorum. Ama hem yaşadığım çevre dolayısıyla, hem dememeleketim dolayısıyla, tek başıma bir yere çıkamam çünkü grlinim. Bu hep böyleydi. Karantinadan dolayı değil. Burdakikonuları okuyunca, ya da bi sebeb bulup konu açınca biraz da olsa can sıkıntım gidiyor. Evet saçma hatta çok saçma. Ama benim yaşadığım hayat özgürlüğümü kısıtlayan bir hayat. Bekarken de öyletdim evlendim yine öyle oldu.

sızın sehrınızde gelınlerın kaderı buysa sehrınızın gelınlerı ne yapıyor cok merak ettım hepınız sosyallesın ıste ne guzel bırbırınızı ıyı anlarsınız hem
konu komsu kuzenler yegenler neler yapıyorlar mesela oralarda

Allah'tan benim altınım deyip altınlarını saldırmamış... Kaybettiğin bir powebank bir çakmak olsun...

Hiç birşey istemeyin dicem ama aynı evde imkansız en iyisi verdiğiniz her şeyi gözüne soka soka verin

Belki diğer arkadaşlar biliyordur ama ben hala şurayı anlamadım, ne tarz bir çevrede yaşıyorsunuz da sizi tek başınıza bakkala bile yollamıyorlar ? Ve önünüzdeki 40-50 seneyi bu şekilde mi tamamlamayı düşünüyorsunuz?

Aileden gelen şeyler. Bi on yıl katlanıuorlar. Çocuğun olunca geçer. Her yere gidersin daha gençsin. Yaşadığımız semt it kopuğun dolu olduğu yer. Umarım nezih bir semtten ev alırız

Aileden gelen şeyler. Bi on yıl katlanıuorlar. Çocuğun olunca geçer. Her yere gidersin daha gençsin. Yaşadığımız semt it kopuğun dolu olduğu yer. Umarım nezih bir semtten ev alırız
On yıl ? Allah kayınvalideye uzun ömür versin o zaman. Şu anda en büyük eğlence onun vukuatları sanki.

Benim annem de aynı. Her şeye “o benim, bunu ben aldım, bunu ben diktim, onu ben ördüm şunu x getirdi” vs. Ama benimkinin Alzheimer hastalığı dışında psikolojik sorunları var, doktorlar çoğunlukla şizofreniye odaklanıyor. Kayınvalidenizin psikolojik rahatsızlıkları olabilir mi?

Hayatımda hiç elimde el feneriyle dolaşmadım. Nasıl hayatlar yaşıyorsunuz da kaynana sizi elinde fenerle görüp bu benim deyip istiyor ya
Tayt meselesini hallettiniz sırada ilkel teknolojik aletler var sanırım. Allah kolaylık versin.

Bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…