Cimri kv...

Bugünkü 2. çakmak vakası.
İlkinin eşi çakmak almayıp herkesten dileniyordu şimdi kv alıp üzerine konuyor.

Biz ilkokulda öğrencilerin silgisine kadar etiket yapıştırıyoruz, böylelikle kimseninki kimseninkine karışmıyor, kimse yalan hak iddiasında bulunamıyor.

Kv gelmeden ev eşyalarını ELANUR diye etiketleyin, elini attıkça onun olmadığını anlasın

Çok güldüm

Ya hahahah. Vallahi gerçeğim. Ben sanırım gereksiz takıntılı bir insanım ve öocuk gibi dertleirm var bide seviyorum burayı konu açmak için yer ararım. Eşim bana hastasın dito haklı sanırıö. Yazık eşime

BİR DAHA BURAYA KONU AÇMAYACAĞIM. DALGA KONUSU OLDUM ÇIKTIM. TAMAM KONULARIM SAÇMA AMA BRN DE BURAYLA BÜYÜYORUM OLGUNLAŞIYORUM EVDE SÜREKLİ ELİMDE TELEFON BOŞ BOŞ STALK, KK, GİBİ ŞEYLERLE UĞRAŞIYORUM. BURASI BENİ EĞLENDİRİYO. BİR YERE ÇIKAMIYORUM TEK BAŞIMA ÇIKAMAM. NE YAPAYIM SİZ ÖNERİN BANA BİR ŞEYLER

Bugünkü konular çakmakdan gidiyor. Birisinin eşi de çakmak diye tutturmuştu, meğerse ne değerli bir şeymiş

Ben hemen öneririm
1. Kitap oku
2. Açık öğretim oku
3. Kitap oku
4. Örgü bebek orgu şapka filan yap ( hayır kurumlarına verebilir, ihtiyaç sahibi çocuklara gider)
5.kitao oku
6.faydali videolar var onları izle

Dalga konusu oldun ciktın mı

Esim bana hastasın diyor galiba hastayım yazık esime Hahahahahaha yazan senken bu derece kendinle dalga gecıp asagılarken sucu gene kadınlara mı attın

Burda kolaya kacmak isteyen yorum yazanlara cemkırıyor
Ne sacma tiplersınız

Kimseyi suçlamadım. O an komik gelen yorumlara aynı şekikde cevap verdim sadece. Saçmalıyorum evet ama bütün gün evde oturup hiç sosyal yaşamınız olmazsa, bakkala bile gidebilcek durumda olmazsanız sizde benim gibi olurdunuz. Kendimi geliştirebilecrğim hiç bir şey yok. Sosyalleşemiyorum jiç bir şekilde

yoo hıc sızın gıbı olmuyoruz bır cogumuzun kayınvalıdesı gecımsız ve bende 5 aydır evdeyım burnumun ucunu bıle cıkarmadım dısarı karantına sebebıyle bırcogumuz boyle
ama hıc bırımız yok cakmagı aldı yok sunu yaptı dıye bu kadar kafaya takmıyoruz kendınıze yazık edıyorsunuz soyluyoruz dınlemıyorsunuz da bız sızı cıddıye alıp yorum yapıyoruz keske sızde bızı cıddıye alsanız

Burada yillar once bir uye vardi,yanlis hatirlamiyorsam yurtdisinda yasiyordu ve ese takintili konulari vardi
Her iki uc gunde bir konusu vardi
Insanlar akil verdi olmadi,kizdi olmadi,tedavi onerdi olmadi Allahin askina bosan dedi olmadi

Son actigi konudan sonra millet yonetime yuklendi neden bu kadar musaama neden uyarisi verilmiyor fake mi bu uye yani artik bazi seyler cok belli vs diye
Yonetim koruyucu tutum sergileriyince iste istedigini yapar gibi cokta hatirlamiyorum detaylari cok zaman oldu

Buranin cook eski uyeleri yonetime kizip bayagi tepkilendi hatta biri bu olay uzerine bir konu acti o uye icin konusurlarken bazi uyelere kalici uzaklastirma verildi yani atildilar siteden geri gelende oldu gelmeyende

Ilginc bir sekilde o herkesi bir tur okb olduguna inandiran uye iylesiverdi sanki ondan sonra hic kocasini kiskanmadi adama sarmadi bir anda sihirli degmek degdi butun takintilari bitti bir daha konusunu hatirlamiyorum

Bana o uyeyi hatirlattin (o sun mahiyetinde degil cok benzersiniz )

Hic kimseye bir faydasi olmadi o uyenin mesela ama bence bu foruma en cokzarar veren kisilerden biriydi

Halada buradadir ben nickini hatirlamiyorum unutmusum ama profili olan unluyu hatirliyorum hala tepkiliyim ona benzer profil gorunce gormezden geliyorum

Ac konularini burada bunun icin bir sinirlama kural yok ama onun gibi olma emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…