Bir 22 tayt meselesiNe okudum ben ya
Çok güldümHobisi mi acaba?
Cıkıp kapıya bir kap su koysa daha fazla zevk alacak aslında, eline ne geciyor böyle kimbılır
Eltım benı davet etti mesajı bilerek okumadım silmiş sizce amacı ne? (kendı amacı ne onu hıc bilmiyoruz)
Kaynanam taytlarımı çaldı sızce amacı ne?
Kaynanam el fenerini caldi sizce neden?
Konulara bak
Oh sefan olsunÇok güldüm
İçmiyırumSigara içmeyin çakmak ihtiyacı ortadan kalksın mis
gibi çözüm bence
Geekten çok iyi tespit tedavi şart bana hajajaBöyle olmayacak her ayrıntıyı kafaya takan insanlar içten içe sorunlarla besleniyorlar bence. Bir çeşit adrenalin tutkusu. Kayınvalide sessiz, sakin, melek gibi bir insan olsa mutlu olmazsınız. Çünkü saracak biri lazım.
Zatrn kırıştımDiycem vallamasaortusu hatta o kesmez cift kisilik battal boy yatak ortusune falanmi baslasan dantel
Satarsin paran olur kafan dagilir uretirsin guzel olur bence
Boyle erken kirisican yaslanacan benden soylemesi
Aydınlandınız bakış açısinız değişti hayata karşı benceAaa tayt konusu da elanurun konusu muyduu
Böyleyse kızacağım çünkü bizi tayt konusunda aydınlatmadan yeni konu açmışş cık cık cık
Çözümsüz hayatlar. Matrmetiğim kötüdür çözüm yapamamKadın etrafındaki kimseyi çözemiyor ne kötü
Sizinki böyle hızlı ve basit değişiyor demek ki:)Aydınlandınız bakış açısinız değişti hayata karşı bence
Ya hahahah. Vallahi gerçeğim. Ben sanırım gereksiz takıntılı bir insanım ve öocuk gibi dertleirm var bide seviyorum burayı konu açmak için yer ararım. Eşim bana hastasın dito haklı sanırıö. Yazık eşimeCakmak 1,5 tl
Yazmak 10 dksini almistir
Internetten 5 tl gitmistir
Dert edinmek paha bicilemez
Trol oldugunu dusunuyorum. arada kendince zararsiz konular aciyor birde ilginc denk geldigim hicbir konusunda bir sonuc devam geri donus yok
Aciyo gidiyo
Evet ben aydın biriyim zaten. Bide kendi parlayan insan başlkalrının parlamasından korkmaz. Neyse ben karnımdaki çocuma hava aldırmaya bay kıpsSizinki böyle hızlı ve basit değişiyor demek ki:)
BİR DAHA BURAYA KONU AÇMAYACAĞIM. DALGA KONUSU OLDUM ÇIKTIM. TAMAM KONULARIM SAÇMA AMA BRN DE BURAYLA BÜYÜYORUM OLGUNLAŞIYORUM EVDE SÜREKLİ ELİMDE TELEFON BOŞ BOŞ STALK, KK, GİBİ ŞEYLERLE UĞRAŞIYORUM. BURASI BENİ EĞLENDİRİYO. BİR YERE ÇIKAMIYORUM TEK BAŞIMA ÇIKAMAM. NE YAPAYIM SİZ ÖNERİN BANA BİR ŞEYLER
Dalga konusu oldun ciktın mıBİR DAHA BURAYA KONU AÇMAYACAĞIM. DALGA KONUSU OLDUM ÇIKTIM. TAMAM KONULARIM SAÇMA AMA BRN DE BURAYLA BÜYÜYORUM OLGUNLAŞIYORUM EVDE SÜREKLİ ELİMDE TELEFON BOŞ BOŞ STALK, KK, GİBİ ŞEYLERLE UĞRAŞIYORUM. BURASI BENİ EĞLENDİRİYO. BİR YERE ÇIKAMIYORUM TEK BAŞIMA ÇIKAMAM. NE YAPAYIM SİZ ÖNERİN BANA BİR ŞEYLER
Kimseyi suçlamadım. O an komik gelen yorumlara aynı şekikde cevap verdim sadece. Saçmalıyorum evet ama bütün gün evde oturup hiç sosyal yaşamınız olmazsa, bakkala bile gidebilcek durumda olmazsanız sizde benim gibi olurdunuz. Kendimi geliştirebilecrğim hiç bir şey yok. Sosyalleşemiyorum jiç bir şekildeDalga konusu oldun ciktın mı
Esim bana hastasın diyor galiba hastayım yazık esime Hahahahahaha yazan senken bu derece kendinle dalga gecıp asagılarken sucu gene kadınlara mı attın
Burda kolaya kacmak isteyen yorum yazanlara cemkırıyor
Ne sacma tiplersınız
yoo hıc sızın gıbı olmuyoruz bır cogumuzun kayınvalıdesı gecımsız ve bende 5 aydır evdeyım burnumun ucunu bıle cıkarmadım dısarı karantına sebebıyle bırcogumuz boyleKimseyi suçlamadım. O an komik gelen yorumlara aynı şekikde cevap verdim sadece. Saçmalıyorum evet ama bütün gün evde oturup hiç sosyal yaşamınız olmazsa, bakkala bile gidebilcek durumda olmazsanız sizde benim gibi olurdunuz. Kendimi geliştirebilecrğim hiç bir şey yok. Sosyalleşemiyorum jiç bir şekilde
BİR DAHA BURAYA KONU AÇMAYACAĞIM. DALGA KONUSU OLDUM ÇIKTIM. TAMAM KONULARIM SAÇMA AMA BRN DE BURAYLA BÜYÜYORUM OLGUNLAŞIYORUM EVDE SÜREKLİ ELİMDE TELEFON BOŞ BOŞ STALK, KK, GİBİ ŞEYLERLE UĞRAŞIYORUM. BURASI BENİ EĞLENDİRİYO. BİR YERE ÇIKAMIYORUM TEK BAŞIMA ÇIKAMAM. NE YAPAYIM SİZ ÖNERİN BANA BİR ŞEYLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?