Cimri mi? Çözemiyorum

Param yok kendime alırım dediginizde aaa lafı mı olur saçmalama diyip sana da ismarlamasi gerekirdi. Alman usulundense sıralı ödemeleri daha normal buluyorum ben.

Konunuzu ve yorumlarınızı hayretle okudum, hayata bu kadar dar bir çerçeveden nasıl bakabiliyorsunuz anlayamıyorum ama belki de doğru olanı siz yapıyorsunuzdur çünkü bizim gibi her detayı ayrıntılı düşünen insanların hayatı çok zor.

Öncelikle ikinci evliliğiniz olacak çok dikkatli olmanız gerek, üstelik bir çocuğunuz var öncelikle onu düşünmelisiniz ama sizin yorumlarınızda çocuğunu umursadığınız hiç anlaşılmıyor.

Erkek arkadaşınız cimri değil size önem vermiyor. Benim doktora danışmanım 6 yıl boyunca bütün masrafları bana yaptırdı, ikimizin adı geçen her konferansı ben ödedim vs, cimri miydi hayır çok lüks bir yaşantısı vardı sadece beni umursamıyordu, doktorayı bitirmek zorunda olduğumu bildiği için nasıl olsa bir şey yapamaz diyordu. Sizin erkek arkadaşınız da sizi nasılsa elde görüyor, ne yapsam beni bırakamaz ben profum havasında, maalesef böyle bir egoları var, bir yere telefon ederken bile ilk unvanlarını söylerler. Siz de onu hiç haksız çıkarmamışsınız ama ben çocukla boşandım vazgeçilmez değil diyorsunuz ama hareketleriniz hiç öyle değil, size bir yemek bile ısmarlamayan adamla işiniz ne üstelik sizin evinize gidip gelirken, öğrenciliğimde bile az param olmasına rağmen hiçbir arkadaşımın evine pasta almadan gitmemişim, görgü gerçekten başka bir şey ve sonradan edilinmiyor. Kapıya gelen tanımadığım komşunun çocuklarına bile 20 tl verdim ben, sevap olur, dini inancı olmasa bile çocuk sevindirmiş olur insani bir şey, 5 tl sokaktaki çocuğa bile verilmez, hadi o öyle bir şey yaptı siz buna nasıl tepki vermezsiniz? Parayla alakası yok bunun yaptığı şey çok ayıp, bu yaptıklarını görmemek için kör olmuş olmanız lazım.

Sizinle yaşıtız bu arada ama ben bekarım çocuğum olsun çok istiyorum, ona rağmen sırf ailesi görgüsüz ve aile sorunları var diye benim gibi yar doç olan erkek arkadaşımı bıraktım, başka da bir sorunum yoktu. Ben çocuk sahibi olmayı çok istememe rağmen bunu yaptım, sizin çocuğunuz zaten var, mutsuz olacağınızı bile bile yanlış insanla evlenmek zorunda değilsiniz. Siz de mimarsınız, sizin kariyeriniz ondan altta kalır değil ki.

Umarım oğlunuz için hayatınıza doğru yerden bakmayı başarırsınız. Çünkü sizin ve oğlunuz için gerçekten üzüldüm.

Sizin sadece sevmek olarak olaya bakmamanız gerekir diye düşünüyorum çünkü çocuğunuz var.İleride çocuğunuza örnek olabilecek ve birlikte çocuğunuza iyi bir hayat kurabileceğiniz biriyle olmanız çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Çocuğunuza 5 tl vermiş olması sizi üzdüyse ilerde bu adam çocuğun okumasına ya da kursa gitmesine de destek olmayacaktır.Bence çocuğunuz ve sizin için en doğru kişiyi bulmalısınız ki zaten bir evlillik yapmış biri olarak daha iyisini yapacağınıza eminim umarım mutlu olacağınız biriyle birlikte güzel bir hayatınız olur.

Iyi de oyle de boyle de her gün duş almiyor musunuz? Mevsim yaz zaten. Çok sevisince günde 5 defa mı duş alınıyor?
Uff yine banlanıcam gibime geliyor
Kaç defa duş alınabilirki onu anlamadım valla. Gelse gelse ne kadar gelir 2 kişiyiz makinalar çalısıyor her gün duş 35 tl geliyor bize. Yani kullandıkları su parası bile göze batıyorsa o ilişki olmamıştır

beyefendinin mesleği kariyeri etkilemiş konu sahibini bunların dışında elle tutulur iyi bir özelliği yok bence .düşüncesiz bencil biraz havai yaşına göre ve kadına yeterince değer vermeyen bir tip geldi bana

Ötesini berisini bilmem ama oğlunuza bayram harçliği 5 lira vermek, oğlunuz ile iyi geçinip kalbini kazanmaya çalışmak yerine çok yanlış bi davranış olmuş. Size karşı da eli açık değil,muhtemelen evlenseniz yine aynı olur. Siz biraz fazla yüz vermişsiniz gibi.

5 liraya sokaktaki mendil satan çocuklara vermeye bile utanıyorum , az geliyor .
Gerçekten hiç vermese daha iyiymiş .
Ben olsam o haraketi çok ağırıma giderdi .
5 liraya sakız alır gofret alır başka da birşey alamaz öyle harçlık mi olur .

Vallahi de billahi de içim acıyor şu tarz konuları okudukça...Ne oldu hanımlar böyle de kendi değerimizi yerlere çaldık? Değer vermediğini göre göre kör aşık olmak, peşinden koşmak, aylarca beklemeye razı olmak, hep ümit beslemek...
Adam sana değer vermiyor, uğraşmıyor bile..Sense cocuguna benzinlikten 3 kurusluk minik plastik araba aldı hakkını yemeyeyim diyorsun..
Sen ve senin gibi kadınlar (kendimi dışarda tutmuyorum) hiç gerçek sevgiyi görmediklerinden, sevginin kırıntısını, rüzgarını, gölgesini görünce ardından sürükleniyor, öpüp başlarına koyuyorlar...

Adam arkadaşlarına ve kendine yemek ısmarlıyor sen kendin ödüyorsun...Arkadaşlarının yanında seni düşürdüğü durum ne olacak?
Sana değer verilmedikçe sen ona daha fazlasını veriyorsun çünkü bilinç altında sevilmeye el üstünde tutulmaya layık olmadığın inancı var ve işte tam bu yüzden boyle adamları çekiyorsun...

Bi silkin kendine gel...5 para etmez adamı baştacı etme..Su parası cok dediğine göre senden hertürlü yararlanıyor keyif alıyor ama kendisi 1 tane yemeği ödemiyor...Lütfen biraz şöyle oturup düşünün..

Ne duşmuş arkadaş
Şair burda diyorki seks hayatımız aktif maşallahımız var. Amman sabahlar olmasın
Konu sahibi espirili bir şekilde ima etmiş işte

5tl harclik ne ya pasta olayi da cok basit ayrica deger vermedigini de acikca soylemis size bende bosanma asamasindayim ama hayat devam ediyor tekrar hayat kurmak istiyorum benim eski esiminde bazi cimrikleri vardi sevdigimden katlaniyordum bu saatten sonra cimri adamla asla evlenmem asik olsam bile ayrilirim

Ne duşmuş arkadaş
Şair burda diyorki seks hayatımız aktif maşallahımız var. Amman sabahlar olmasın
Konu sahibi espirili bir şekilde ima etmiş işte
Ben o su olayını anlamak için sayfalardır yorum okuyorum keşke sizin yorumunuzu görseydim ilk :)
Çok bayağı buldum konu sahibinin üslubunu..
Bir de hamilelik şakası yazmış bir kaç arkadaş onu da göremedim

Size değil ama çocuğunuza çok ama çok üzüldüm.. sevğiyi parasal beklentilerle ölçen siz bir cimriyi pekala hakediyorsunuzdur ama o yavru (

Ev arkadasi ❤ senin ki olabilir mi

Ev arkadasi ama senelerdir calismiyor, tum giderleri seninki ustlenmis. Kim boyle bir ev arkadasligini kabul eder ki.
Enterasan.

Alenen cimri, pinti, düşüncesiz ve kaba. İyi düşünün yeniden bir hayal kırıklığı yaşamayın.

Hoş değil olay ilişkilerinin uzun sürmeme sebebide bu zaten çünkü kadınlar yanlarında centilmen ve elini cebine atmayan erkekleri yanında tutar. Benim kabul edeceğim bir durum değil sevgiliyken bile senin paran benim param olmamalı evlenseniz bile aynı evi paylaşır ama herkezin parası kendine olur cepler cüzdanlar ayrı olur.

Sorunun cevabi su faturasinda geciyor zaten.adam en ucuz yoldan cinsel hayat bulmus kendine.5 tl harclik nedir ya.arkadasiyla yemegini alip kendisini birakmak nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…