- 31 Ekim 2017
- 370
- 569
- 23
- 37
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
Yuh amma öküzce .. aferin kız iyi yapmışınKesinlikle değer meselesi bu katılıyorum siz ona değer verdiğiniz için 300 tl lik pasta almışsınız .. bende eski nişanlımı arkadaşımla tanıştıracaktım geldik oturduk ettik kalkmadan eğilip kulağıma senin arkadaşın ödemeyi sen yap dedi peki ben naptım bu olaydan 1 hafta sonra nişanı attım hayatımın en güzel kararıydı bir saniye bile pişman olmadım cimri insanlardan nefret ederim ..
Çok güzel yazmışsınız katılıyorum...Şakaniz cok korkunç gorundu gozume.
Liseli cocuklar gibi davraniyorsunuz.
Emin olun test edildigini adam da anlamistir ve yine emin olun bayagica bulmustur.
Hayir halinize de uzuldum.
Evlenelim dedi diye seviniyorsunuz.
Ama karsinizdaki adam 40 larin ortasinda nerdeyse.
Neyi neden yaptiginizi anlamistir elbette ve istediginiz cevabi verecektir tabii ki.
Bir de cok daha onemlisi benim cocuguma 5 lira sadaka veren adam hamileligime seviniyorsa cocugum adina uzulurdum ben ya, sizin nasil iciniz el verdi?
Yapmayin n'olur.
Bakin ben öz anne ve babamin iliskisini duymuatum bir gun gece uyanip, o gun hayattan sogumustum, uzun bir sure bir erkekle mesajlasmak bile istememistim.
Cocuk deyip gecmeyin, her seyi anliyorlar.
Ustelik cok daha hassaslar.
Babasi ve babannesi almadigina gore cocuk hep sizinle.
Cocugunuza bu kotulugu yapmayin.
Erkekleri aptal ya da yonetilme/yonlendirilmeye muhtac sanmak, soylene soylene duzeltecegim diye dusunmek en hafif tabirle sacmaliktir bana gore.
Savunmaniz sosyallesememis olmasi ancak bence yaniliyorsunuz.
Yazdiklarinizin hicbiri sosyal zekayla alakali degil, tamamen bilincli bir kota koyma durumu.
Cunku herkesin de dedigi gibi size harcamayacak olan baskasina da harcamayacak olurdu.
Korkunc bir sapaktasiniz.
Bence ucuruma yuvarlanmayi tercih etmeyin.
Ya benim bir arkadaşım bir sene boyunca görüştüğü adamın bir senenin sonunda evli olduğunu, karısının şehir dışında olduğunu öğrenmişti. Ayrıca adam arkadaşımla beraber bir kaç kadınla daha görüşüyordu...
Şimdi aklıma bir şey geldi, bazen hiç ama hiç anlamayabilirsiniz ama ummadık taş baş yarar. Bu adamın size bu kadar az para harcaması vs; acaba başka kadınlar da olabilir mi hayatında? O yüzden mi size bu kadar az para kalıyor?
Bu tabiki sadece bir şüphe ama çaktırmadan bir gece telini falan kurcalasanız? Ben bu adamdan biraz huylandım.. olmaz demeyin ah neler duydum gördüm çevremden
Su faturası kısmı biraz hava atmak gibi olmuş bence.mutluluktan yazmış belki de bayan. sık sık birlikte oluyoruz gibisinden.yoksa fatura ne kadar kabarık olabilir kiKaç defa duş alınabilirki onu anlamadım valla. Gelse gelse ne kadar gelir 2 kişiyiz makinalar çalısıyor her gün duş 35 tl geliyor bize. Yani kullandıkları su parası bile göze batıyorsa o ilişki olmamıştır
öncelikle boşanma aşamasında olan;
Eşinden sevgilisinden ayılan;
Acı çeken kim varsa benim eski konularımı araytırıp okuyabilir.
Oğlum 2 aylıkken annemin evine geldim. 1 yaşındaydı resmi olarak boşandım.
Bir sürü olaylar...
Özet: eskiye göre çok ama çok mutluyum :)))
Selam arkadaşlar.
Beni bilen burda bilir. Bir derdim var forumunun müdavimiydim.
Ayrılmam boşanmam aileden ayrı oğlumla hayat kurmam...
Bana ne kadar destek oldunuz ya.!!! Çok ama çok teşekkürler.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.
Fazla uzatmıycam.
Sorusu olan varsa elbette sorabilir. Ayrıca mesajla ceaplayabilirim.
Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.
Sorum şu:
Hesabı sırayla ödüyoruz genelde.
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
İşleri çok yopun. Biraz ağzını yokladım ama hiç bir haIrlığı maalesef yok.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.
Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.
Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.
Siz ne diyorsunuz.
Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.
Fikşrlerinizi merak ettim.
Kuzenim pinti diyor.
Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.
Siz ne düşünüyosunuz?
Çok sevgiler :)
AminOğlunuzla ilgili birçok yorum yapılmış ama hiç birine cevap vermemişsiniz. Ben sizin ilişkinizden ziyade oğlunuzun durumunu merak ediyorum. 7 ay bir erkeği evinize davet etmek için çok erken değil mi? Yanlış anlamayın ama yorumlarınız bana kötü geldi. Sizin sevgilinizle ne durumda önemli değil, çocuğu ateşe atmayın.
Allah çoçuğunuzun yardımcısı olsun, onu korusun gözetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?