Cimri mi? Çözemiyorum

Uf ya cebimde param olmasa bile napar eder kredi kartimdan bile olsa param yok diyen kişiye yemek ısmarlarım. Bu insanlar nasıl böyle düşüncesiz cimri oluyor anlamıyorum. Sen çok naif bir hanimefendi izlenimi veriyorsun,bu adamin bu huyuyla devam edebilirim diyorsan devam et bencede. Ama cimri insanla gerçekten zor .

Adam her şeyi bedavaya getirmiş. Resmen kendinizi kullandırıyorsunuz. Adamda kabahat bulmayın. Suç siz de. Alıştırmışsınız şimdi de yok cimri mi yok bilmem ne. Çoçuğunuzun olduğu bir evde başka bir adamla olmak bence sizin çocuğunuza yaptığınız en büyük bencillik. Hiç adama cimri bilmem ne demeyin. Sizin çok hatalarınız var.

Yuh amma öküzce .. aferin kız iyi yapmışın

Cimri hemde katıksız maşallah..
Nisanliyken eşim askerdi cebinde fazla parası olmamasına rağmen ne kadar cabalardi benim için .. o ödeyecek bana bırakmayacak diye korkudan yemeğe gidelim diyemezdim.. böyle şey mı olur Alman usulü yemek yiyorsunuz garip geldi..

Yani sayfalari sinirle okudum. Adamin prof olmasi kisiligi degil meslegi hanimefendi. O okudugunuz mukemmel yorumlar sayginlik falan da kisilikten degil meslekten geliyor. Yani zaten dediginiz gibi cok kibar cok iyi biri olmus olsa simdiye kadar coktan evlenirdi diye dusunuyorum. Adam cimri degil ama sizi para harcamaya deger gormuyor. Ev arakdasinin masrafini ustlenen arkadasinin yemek parasini odeyip sevgilisininkini odemeyen adama cimri demem ben. Simdiye kadar uzun iliskisi olmamis demissiniz demek ki simdiye kadar kizlar erken farkedip durumu hemen sepeti takmis koluna adamin. Ayrica sunu unutmayin ki bu yasina kadar uzun soluklu bir iliski dahi yasamamis bir adam bir cocugun sorumlulugunu alamaz. Cocugunuza yazik etmeyin ve o su faturalarina keyifle harcadiginiz paralari cocugunuza bir tum pasta almak icin kullanin. Waffle aldiracagim deneyecegim falan yani gercekten yazik. Sizi gectim o cocuga yazik.

Çok güzel yazmışsınız katılıyorum...

Ya benim bir arkadaşım bir sene boyunca görüştüğü adamın bir senenin sonunda evli olduğunu, karısının şehir dışında olduğunu öğrenmişti. Ayrıca adam arkadaşımla beraber bir kaç kadınla daha görüşüyordu...

Şimdi aklıma bir şey geldi, bazen hiç ama hiç anlamayabilirsiniz ama ummadık taş baş yarar. Bu adamın size bu kadar az para harcaması vs; acaba başka kadınlar da olabilir mi hayatında? O yüzden mi size bu kadar az para kalıyor?

Bu tabiki sadece bir şüphe ama çaktırmadan bir gece telini falan kurcalasanız? Ben bu adamdan biraz huylandım.. olmaz demeyin ah neler duydum gördüm çevremden

Bu adama umut bağlamayın birgün pat diye sizden ayrılabilir hatta evlilik arefesinde olduğunu duyabilirsiniz.geleceği olan bir ilişki gibi görünmüyor.umarım ben ve benim gibi düşünenler yanılır.

Başka kadından ziyade bir kaç arkadaşın da yazdığı gibi şu çalışmayan ama evde ihtiyaçları karşılanan ev arkadaşından pek bi huylandik hiç mantıklı gelmedi yani...

Su faturası kısmı biraz hava atmak gibi olmuş bence.mutluluktan yazmış belki de bayan. sık sık birlikte oluyoruz gibisinden.yoksa fatura ne kadar kabarık olabilir ki

Son düzenleme:

Su yazdıklarından kesinlikle cimri olduğu anlasiliyor. Senin ona onun sana aldigi hediyelerden pahalı seyler alman ve daha fazla masraf yapman cooooooooook ama çok saçma. Sonra pişman olacaksın. Bir an once kendini frenle ve en azından hediyeleriniz falan esit olsun- ki bence onun daha ilgili ve cömert olması gerek cunku hem sen az kazanıyorsun hem bakmakla yükümlü oldugun bir çocuğun var hem de bayansın!

Bu arada mutlu yıllar. Oğluşunla birlikre sapsağlıklı mutlu güzel bir hayat dilerim.
Bu arada sevgili olmak daha güzel değil mi?
Bu ilişki için dwğil genel olarak söylüyorum. Evinde hayatında kralsın. Kurallarını aen koyuyorsun. İster temek yapıyor ister yapmıyorsun. Ütü camasır vb iater yapıyorsun istemezsen haftalarca yapmayıp ütü gerektirmeyen şeyler giyiyırsun. Milletin arkasını toplamaya donunu corabını yukamaya ne gerek var. Oğlun az büyüsün 2-3 seneye muhtesem tatillerin olacak.
Bence hiç evlilik vb düşünme. Bence bekarlık sultanlık:)
Hele bir de tek cocukla maddi gücğn yerinde olarak bekarlık sultanlığın önde gideni:)

Oğlunuzla ilgili birçok yorum yapılmış ama hiç birine cevap vermemişsiniz. Ben sizin ilişkinizden ziyade oğlunuzun durumunu merak ediyorum. 7 ay bir erkeği evinize davet etmek için çok erken değil mi? Yanlış anlamayın ama yorumlarınız bana kötü geldi. Sizin sevgilinizle ne durumda önemli değil, çocuğu ateşe atmayın.
Allah çoçuğunuzun yardımcısı olsun, onu korusun gözetsin.

Adam cimri siz de buldumcuksunuz kusura bakmayın. Herşeyden önce bir annesiniz çok kısa bir suredir tanidiginiz adamı eve getirip kabarık su faturaları öderken cocugunuzun ne psikolojide olduğunu ne yaptığını düşündünüz mü hiç? Eminim adamın cimri olup olmadığına kafa yordugunuz kadar takilmamissinizdir bu konuya. Açık konuşacağım adam sırf prof diye belli bir kariyeri var diye bu adamla evlenip saygınlık elde etmeye çalışıyorsunuz adamdan bir halt olmayacağını gordugunuz halde ısrarla vazgeçmek istemiyorsunuz. Adam da sizi bir güzel kullanıyor yakında gider zaten evlenmek gibi bir niyeti olmadığı ortada.

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…