Cimri mi? Çözemiyorum

Profesör bir koca adayı tüm kusurlarının önüne geçmiş konu sahibinin kendi evladının bile.

Acı çekenler eski konumu okudun demissiniz ya bence dönün siz okuyun. Ne zor süreçlerden geçtiğimizi animsayin. Sizin ağzınız bir kere yanmış yoğurdu üfleyerek yemeniz lazım. Kendinize gelin. Amarikaya gidecek ondan tutumlu diyorsunuz. Dönüp çalışmayan arkadaşını kayirıyor diyorsunuz. Waffleyle cimriliğini anlamaya çalışmak hele. Waffle alsa ohhhh tamam mı diyeceksiniz. Wafleyi alıp üç parçaya boldurmese bari. Benim erkek arkadaşımda cimri. Hediye almıyor bana. Ama asla hesap odetmez bir yere giderken bu isteğin var mı diye 100 kez sorar ama buna dahi katlanamiyorum. Aklımda hep soru işareti değer vermiyor demek ki diyorum. Siz bu anlattıklarını zaten karşın oğluma ve bana değer veriyor diyebiliyorsunuz.

Sizin oğlumuza beraber yaşadığınızı düşünerek bence eve eli kolu dolu gelmesi gerekirken su alıyormuş. Ne büyük lütuf..

Ev arkadaşını o kadar düşünüyor ama size böyle davranıyor.Bence bulunduğu konum ve seks hayatınızın iyi olması sizin gözünüzü kör etmiş.( su faturasının kabarık gelmesinden yola çıktım.)

Yorumları okudukça dehşete düştüm , herkes çok mantıklı şeyler yazmış , resmen aydınlandın.Bence bu adam kadın ruhundan anlamıyor hödük öküz vs değil.Bu adam feleğin çemberinden girmiş çıkmış dolanmış , bulmuş bekar saf bir anne , sömürdükçe sömürüyor.Hamileyim diye şaka yaptığınızı anlayıp hemen evlenelim falan diye size zarf attığına da kalıbımı basarım.Lütfen bu kadar saf olmayın.

Ayrıca çekirdek , gazoz nedir , lütfen bu kadar olmasın artık ya.Zalımlar kolekşın mı nedir bu çekirdek falan , insan bari çerez alır çekirdek ne lütfen mahalle arasında çekirdek çitleyen kekolar gibi.Kendinize bunu reva görmeyin.Acaba şöyle mi düşünüyorsunuz "Benle kim evlenmek ister ki artık , çocukluyum boşanmışım." vs gibi düşünceleriniz mi var da kendinize verilen azcık değeri kabullenip bu ilişkiyi sürdürüyorsunuz.

Ev arkadaşı olayı beni de acayip rahatsız etti.Normal bir ilişkiye benzemiyor , insan kardeşine öyle yapmaz.Çalışmıyorsa bari evi temizlesin filan , zaten evde , para vermiyim temizlikçiye der madem cimri bu adam.Sorun cimrilikten çok daha fazlası.

Son olarak en çok çocuğunuza üzüldüm.Baba yok , anne de kendisine 5 TL harçlık veren bir adamla beraber , adam eve gelip gidiyor.Konu burda para değil , hiç vermesin ondan iyi.

Lütfen kendinize değer verin.

Gerçekten bazı etiketler insanın gözüne perde çekiyor sanırım. Hadi hediye almayı vs bilmiyor sosyal değil yönlendirme istiyor. Peki dışarda arkadaşının yanında size yemek ısmarlamaması bunu nasıl izah edip, hangi açıklamayla yumuşatacaksınız merak ediyorum. Bu yaştan sonra kimseyi değiştiremezsiniz. Küçücük yavrunuzu düşünerek biraz daha gerçekçi baksanız çok iyi olur

Cimri bence, cimri değilse bile düşüncesiz ve ikisi de çekilecek dert değil bence. Ben bu konuda çok netim maalesef böyle erkeklerden tiksiniyorum, inanılmaz rahatsız oluyorum. Benim ilk baktığım şeylerden biri bu. Hesap ödeyen bir kadınım asla tek taraflı olsun gibi bir düşüncem olmaz ama karşı tarafında benim gibi olmasını beklerim.

Reactions: GCA
En uzun ilişkisi benimle demişsiniz. Acaba diğerleri bu adamın cimriliği ve karşısındakini kullanmasını, sizden daha önce farkedip kurtuldu mu?
Bu yaşa kadar evlenmemiş ve üstüne uzun süreli bir ilişkisi bile olmamış bir adam, bence sıkıntılıdır. Mesleği statüsü ne olursa olsun.
Kendinizi biraz geri çekseniz acaba yaklaşımı nasıl olacak... Yani öyle eve waffle istemekle falan değil bence bu şekilde test edin karşınızdakini bakalım sizi kaybetmemek için ne kadar çabalayacak.

iyi yönlerini merak ettim yav, bildiğin insani yönleri zayıf adamın. sizi kullanıyor olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…