Cimri mi? Çözemiyorum

Ben bu test işini sevmedim. Bana şunu al bunu al diyen kişi siz olmayacaksınız. Tarzınız böyle olsa pekala ama rol yaparak gerçek bir karşılık beklemeniz bana muhatabınız açısından pek makul ve hakkaniyetli gelmedi. Siz siz olmaya devam edin hayatın doğal akışı zaten birçok harcamada yan yana olmayı gerektiriyor. Amerika dönüşünde daha çok Zaman geçirerek bunu daha gerçekçi bir şekilde ölçersiniz.

Doğeu cimri ve hödük. Ana hatlarıyla asla değişmeyecek bunu kabul edin ama eğitilebilir mi bu yaştan sonra bir Ada'm demiş bir üye. Cevap veriyorum evet. Ama karakteri değişmez sadece süperegosu geliştiği için yanlış dürtülerini kontrol etmeyi öğrenir. For example, kocam.

Son olarak, vericilik noktasında taraflardan birinin baskın geldiği her durumda (daha çok sevmek daha çok harcamak daha çok çabalamak) daha verici olan her kişi eninde sonunda muhatabını kendine borçlu olarak görmeye başlar. Eşitliğin bozulduğu her durumda ilişki doğal olmaktan çıkar menfaat ve çıkar duyguları tütmeye başlar. Eşitliği bozmamak adına ya onun daha verici olmasını sağlayın yahut siz biraz sakin olun.

Bence bu cimriyi birakin.ikinci bi evliligi dusunuyosaniz boyle bi adamla olmayin.parasi olmasa neysede parasi varken boyle cimrilikler yapmasi hic hos degil

Bu kişi size değer vermiyor yada cimri. Cimri olmasını kabul etmiş gibisiniz. Bu durumda Size değer verdiğinden emin olun. Benim görüşüm maalesef değer vermiyor

ben eski kafalıyım bu konularda. Kadına hesap ödeten erkek bana itici geliyor. Özellikle bir de pazarlığını yapıyorsa. Parası düşündüğünden az olduğu için idareli davranmak zorundaysa anlaşılabilir, öbür türlü pinti. Pintilik de çirkin bir davranış. Ayrıca sevgiliniz yurt dışına gidip uzun süre kalacak, bu da ilişkiniz için ayrı bir tehdit. Çocuğu za verdiği beş lira harçlık ta bayram harçlığı olduğu için bence uygun olmamış.

Bu arada dün gece hamileyim diye şaka yaptım.
İnandı ve çok sevindi :) evliliği falan konuştu.

Ama yine de ben temkinliyim. İyice emin olmadan amerikadan gelmesini 10 ay beklemem. :)
Sevinir tabi 10 ay sonra geldiğinde çocuk doğmuş lohusalığın bitiyor olurdu
Millet burda neler dedi sen evlilik lafı yaptı diye sevindin :) e bu konu neden var? Waffle getirdi diye geri kalan herşeyi sildin mi yoksa? :)

Bu arada dün gece hamileyim diye şaka yaptım.
İnandı ve çok sevindi :) evliliği falan konuştu.

Ama yine de ben temkinliyim. İyice emin olmadan amerikadan gelmesini 10 ay beklemem. :)

Bir kaç arkadaş gibi bende ev arkadaşı muhabbetine takıldım . Ona harcama yapmayı akıl edebiliyor demek ki aklı yerinde .

Net üzerinde ki yorumlar bir insanın sosyal en fazla sosyal hayatındaki kişiliğini gösterir özel hayat bambaşka birşey bunu o yorumlarla anlayamazsınız.

sosyal yönü zayıf diye bilmiyordur ne yapması gerektiğini
benimki de öyle ders çalışmaktan kızlarla iletişim kurmayı hiç bilmeyen bi tipti
ilk başta aynen böyle cimri filan sandım hatta kızıyordum napıyor böyle diye
ben yüzüne söyledim ya
sonra düzeldi sdasjs
böyle öküz oluyor bu tipler sosyalleşememişler dertleri o
yüzüne söyle bir ara laf arasında kırıldım vs diye üzgün üzgün söyle
yoksa anlamıyorlar düzelmiyorlar

Ay bu adamı çok mu aradın
Beraber yaşayınca bakalım daha ne arızaları meyd Ana çıkacak
Ğ
Pek erkeksi ve sempatik gelmedi An latığınıza göre,
Erkek dediğin birazda bonker ve karizmatik olur
Bu çok planlı programlı sıkıcı

Siz bu adamın etrafında sevilen, sayılan biri olmasından çok etkilenmişsiniz bu yüzden size olan davranışlarını makul sebepler bularak hafifletmeye çalışıyorsunuz. Ama içinizde de bir şüphe var ki gelip burda konu açtırmış size. Şüphenize kulak verin derim. Ve en önemli nokta, siz bu adamı eski eşinizle kıyaslayıp belki de hiç haketmediği halde, eski eşinize sevmediğiniz özellikleri benzemiyor diye ona artı puanlar yüklüyorsunuz,adam gibi adam olduğunu düşünüyorsunuz. Yanlışla yanlışın kıyasından doğru çıkmaz. Umarım mutlu olursunuz.

Eski kafalıyım, İstersen yobazda olurum no problem....
Hesap ödeten erkek mi olur beee,
O ne öyle kiiii sizde de hata var,
Ben çok uzun süre olmasa da 1,5 sene evli kaldım
Daha kocama param yok demedim.
Allah dedirtmesin Bence bu ilişkide çıkarlarınız örtüşmüyor
Yerim onun o prof'luğunu

Ben evleneceğim adama bile nişanlıken dahi param yok demedim. Kendisi sorarsa sorar. Param yoksa dısarı çıkmam evimde otururum. O cümleyi kullanacak hale getirtmem kendimi
Olabilir fakat insanlık hali. Bunun utanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ben eğer biriyle sevgiliysem ve evlenmeyi düşünüyorsam aramızda böyle konular sorun olmamalı. Aynı şekilde sevgilim ya da nişanlım zor durumda kaldığında benimle paylasabilmeli. Hayat böyle bir şey bana göre

bence cimri değil sadece size değer vermıyor gününü gün edıyor para harcamadan üzgünüm ama maalesef böyle
Kesinlikle değer meselesi bu katılıyorum siz ona değer verdiğiniz için 300 tl lik pasta almışsınız .. bende eski nişanlımı arkadaşımla tanıştıracaktım geldik oturduk ettik kalkmadan eğilip kulağıma senin arkadaşın ödemeyi sen yap dedi peki ben naptım bu olaydan 1 hafta sonra nişanı attım hayatımın en güzel kararıydı bir saniye bile pişman olmadım cimri insanlardan nefret ederim ..

Ortak bir gelecek kurmak icin çabaniz olsa anlarim ikiniz de birikim yaparsiniz dikkat edersiniz..Size de az harca falan der..ama durum çok farklı sizle takılıyor mutlu mesut masrafsiz bir kadınla beraber yasiyor..Ciddi dusunuyor gibi degil..5tl harclik ne demek koyde yasar 50 cocuga para dagitir anlarim ..Ama bu cocuk onun da cocugu sayilmaz mi 50 tl versin ki bir ise yarasin...tutumlu falan degil cimri resmen..siz de dikkatli olun erkek cok gözunuzde fazla buyutmussunuz cok komik geldi bana sizin kendi yemeginizi odeyip onun kendi ve arkadasininkini odemesi..Sizle evlilik dusuniyor mu yoksa vakit mi geciriyorsunuz orası hiç net degil ..Sahiplenme sıfır..Sirf o cocuk icin uzuldum onun nasibini baska bir adam yemesin 300 tl lik pasta cok gereksiz biraz mantik lutfen 2 evliliginiz olacaksa biraz daha mantik..

Fatura olayını ben de geç anladım ..Prof.olacaksa ve su cok harcaniyorsa mukemmel iliski olmuyor...Daha mukemmelleri var inanin :) Ben anneliginizi on plana alin akilli adimlar atın diyorum o cocuk cok yakinda hayatinizi eve giren cikani net hatirlayacak ...Yavrunuza odaklanin iyi yetistirin lutfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…