- Konu Sahibi mihribanbalik
-
Bir evin su masrafi neden artar onu dusunSu giderini ben anlayamadım?
3 kez okudum o kısmı. Su parası mı isteyecek konu sahibi. Bu arada cimri insana tahammülüm yok. 5 TL harçlık mı ? Ayıp etmiş.ciddi bir su giderim oluyor demişsiniz oraya takıldım ben
Az evvel düştü jetonum :)Bir evin su masrafi neden artar onu dusunAcik acik yazmayayim simdi
ben eski kafalıyım bu konularda. Kadına hesap ödeten erkek bana itici geliyor. Özellikle bir de pazarlığını yapıyorsa. Parası düşündüğünden az olduğu için idareli davranmak zorundaysa anlaşılabilir, öbür türlü pinti. Pintilik de çirkin bir davranış. Ayrıca sevgiliniz yurt dışına gidip uzun süre kalacak, bu da ilişkiniz için ayrı bir tehdit. Çocuğu za verdiği beş lira harçlık ta bayram harçlığı olduğu için bence uygun olmamış.öncelikle boşanma aşamasında olan;
Eşinden sevgilisinden ayılan;
Acı çeken kim varsa benim eski konularımı araytırıp okuyabilir.
Oğlum 2 aylıkken annemin evine geldim. 1 yaşındaydı resmi olarak boşandım.
Bir sürü olaylar...
Özet: eskiye göre çok ama çok mutluyum :)))
Selam arkadaşlar.
Beni bilen burda bilir. Bir derdim var forumunun müdavimiydim.
Ayrılmam boşanmam aileden ayrı oğlumla hayat kurmam...
Bana ne kadar destek oldunuz ya.!!! Çok ama çok teşekkürler.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.
Fazla uzatmıycam.
Sorusu olan varsa elbette sorabilir. Ayrıca mesajla ceaplayabilirim.
Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.
Sorum şu:
Hesabı sırayla ödüyoruz genelde.
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
İşleri çok yopun. Biraz ağzını yokladım ama hiç bir haIrlığı maalesef yok.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.
Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.
Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.
Siz ne diyorsunuz.
Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.
Fikşrlerinizi merak ettim.
Kuzenim pinti diyor.
Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.
Siz ne düşünüyosunuz?
Çok sevgiler :)
Sevinir tabi 10 ay sonra geldiğinde çocuk doğmuş lohusalığın bitiyor olurduBu arada dün gece hamileyim diye şaka yaptım.
İnandı ve çok sevindi :) evliliği falan konuştu.
Ama yine de ben temkinliyim. İyice emin olmadan amerikadan gelmesini 10 ay beklemem. :)
Bu arada dün gece hamileyim diye şaka yaptım.
İnandı ve çok sevindi :) evliliği falan konuştu.
Ama yine de ben temkinliyim. İyice emin olmadan amerikadan gelmesini 10 ay beklemem. :)
sosyal yönü zayıf diye bilmiyordur ne yapması gerektiğiniMerhabalae arkadaşlar. Gece yazamadım maaalesef
En son waffle aldıracaktım. Aslında yemek sepetinden de söyleyebileceğiöiz bir yerdi. Ama o uçaktan indi. Arabasını aldı ve wafflecıya gitti. :)
Evet kesinlikle cimri. Ama ekstradan da bir öküzlüğü var. O net. Kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmiyor.
Şunu anladım, benim ona söylmem gerekiyor. Dilim pasta alma, bütün pasta al. İşte çocuğa bu kadar harçlık mı verlir vs. O zaman düzeltiyor. Ama yine de çok emin konuşmıycam.
Bu akşam yemeğe gidelim dedi. Oğlumu da alıp gidebiliriz. Belli olmaz. Ya da işte tatile çıkacaktık. Orayı hediye gibi düşünmüş. Hayır dedim, doğum günüm bıgün.
Evet profesör olması etkiledi. O net. Bi de hakkında internette epey güzel yorumlar var. Kötü yorum okumadım bile. Çok seviliyor. Şöyle birşey var. Hayatı okumakla dersle geçtiği için sosyal yönün zayıf. Abim de doktora yapıyor. Yengem hep öküzlüğünden dert yanar. Bi hediye bi bişey almamasından. Ama yönlendirince yapıyor.
Şimdi şu karara vardım. Bi kaç teste tabi tuttucam. Gerçekten bana değer veriyor mu cebini öi düşünüyor görücez
Yoksa herkes yoluna. Ya ben el kadar bebeyle boşanmışım. 1.5 yıldır tek başıma büyütüyorum. Bi ayrılık mı koyacak bana.? :) o yüzden ilişkimde ısrarcı değilim.
Buarada ex i soranlar olmuş. 1.5 yıldır amerkada. Burda kasaba kibirnden selam vermeyen beyfendi orada taksicilik yapıyor. Oğlanın nafakasını düzenli yatırıyor. Babaanne dede kibirlernden gelip alıp da sevemediler. Öyle ya benim kapıma mı gelecekler bi çocuk için.!!! Beniö götürüp buyrun sevin torununuz dememi bekliyolar. Ex amerkaya gitti gideli göremediler bu yüzden.
Haftada bir ex oğluyla telefonda görüvtülü görüşüyor. Yaptığı babalık bu kadar.
Her neyse... dur ben şuna mesaj atayım. Üçümüz çıkalım akşam yemeğe diye :) inşallah hediye almıştır. Yoksa şu ayakkabı da çok güzelmiş diye foto mu yollasam. Valla hiç tarzım değil ama işte testler denemeler :)
Bazınız çok ağır konuşmuş bazınız baya objektif bazınız gerçekten ufkumu da açtı :)
Kızlar doğum gününfırsatları varmış mağazalarda. Starbuckta kahve hediyeymiş. İŞte yves rocherde eğey güzel indirim varmış. Sizin başka bildiğiniz kampanyaşar var mı?
Olabilir fakat insanlık hali. Bunun utanılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ben eğer biriyle sevgiliysem ve evlenmeyi düşünüyorsam aramızda böyle konular sorun olmamalı. Aynı şekilde sevgilim ya da nişanlım zor durumda kaldığında benimle paylasabilmeli. Hayat böyle bir şey bana göreBen evleneceğim adama bile nişanlıken dahi param yok demedim. Kendisi sorarsa sorar. Param yoksa dısarı çıkmam evimde otururum. O cümleyi kullanacak hale getirtmem kendimi
Kesinlikle değer meselesi bu katılıyorum siz ona değer verdiğiniz için 300 tl lik pasta almışsınız .. bende eski nişanlımı arkadaşımla tanıştıracaktım geldik oturduk ettik kalkmadan eğilip kulağıma senin arkadaşın ödemeyi sen yap dedi peki ben naptım bu olaydan 1 hafta sonra nişanı attım hayatımın en güzel kararıydı bir saniye bile pişman olmadım cimri insanlardan nefret ederim ..bence cimri değil sadece size değer vermıyor gününü gün edıyor para harcamadan üzgünüm ama maalesef böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?