Cimri mi? Çözemiyorum

Bütün yorumlara katılıyorum ek olarak bi şey daha söylücem seven adam sevdiğini özler 10 ay Amerika da kalacaksa ciddi düşünen adam ciddi bir teklifte bulunmaz mıydı?

Ya lütfen sevgililik döneminde ben ödeyeyim diye tutturmayın arkadaşlar yanlış alıştırıyorsunuz. Ben gidip adamı sömürün demiyorum ama bitane hamburger ısmarlayamıyor mu ?????? arkadaşıyla kendine ayrı alıyor, siz ayrı alıyorsunuz.. Böyle bir şey olamaz. Bende vericiyimdir eşime ekstra hiçbir masraf yaptırtmam ama sevgiliyken benim yemeğimi o öderdi ben zorla öderdim. Zaten denemeniz gerekiyor karşı tarafı öyle ben ödeyeyim derseniz anlayamazsınız. Ben bu konuya çok takardım ve devam edemezdim sanırım .

Bütün yorumlara katılıyorum ek olarak bi şey daha söylücem seven adam sevdiğini özler 10 ay Amerika da kalacaksa ciddi düşünen adam ciddi bir teklifte bulunmaz mıydı?
Öyle amerika planları yapan bir adam da buradaki popüler bir üyemizde vardı,kızla planlar yaparken,gelinliği dikilirken,adam çantasını aldı ve dönmemecesine gitti...

su gideri derken??
ayrıca adam cimrinin en önde bayrak çekeni. yani senin hesabını tek kendin ödeyip o da arkadaşının hesabını ödemesi kusura bakma seni sahiplenmemiş. çok ümitlenme. su sebebiyle sizin ilişki yürüyor gibime geldi

kızlar güncelleme yapayım:

doğum günümü pırlanta bir kolyeyle kutladı. iyi bir marka ve sertifikalı.

beni seviyor ve gayret gösteriyor gibi.

onu yönlendirmem lazım üstü kapalı olarak. o zaman bişeyleri yapıyor böyle.

yine de çok bağımlı değilim. şuan mutluyum. ister yol veririm, ister kalır.

kendime yetiyorum ve kendimle de mutluyum. çok güzel bir işim var. manevi olarak da ailem arkamda.
eksiğim yok şükür.

profesör olması elbette güzel ama ben boşanmadan önce "eşim limon satsa da keşke mutlu olsak" dediğim anları da çok iyi bilirim.

erkek arkadaşım için bazılarınız çok mantıklı ve kaliteli yorum yapmış ama bazısı da ciddi anlamda, tanımadan yerin dibine sokmuş hadsizce. herkes kendinden bilir işi diyorum.

her neyse, benim için konu sonuca bağlandı şükür.

konuyu kapayabiliriz Kazen bey.

çok sevgiler ve mutluluklar.

Sevindim senin adına ben de yorum yapacaktım arkana bile bakma diye ay öyle cimri insanla uğraşma diyecektim ama işler yolunda mutluluklar :)))

Ben odeyim durumunu anlarim da daha 1 yil olmamis 300 liraya pasta yaptirmalar, buyuk dogum gunu kutlamalara ne gerek var. Konu sahibinin cocugu da varmis, yazik degil mi?

Ay bu buldumcuklari da hic anlamam adam kalas yani yermis yermis bir de kotu yorum yapanlara kizmissin uzgunum ama ciddi bir odunseversin. Pirlanta kolye aldi hem de sertifiali beni seviyo nasil bir cumle 15 yasinda misin? iki maddiyat duskunu birbirini bulmus. Koca koca insanlar cekirdek aliyo birbirine te allahi

benim anlamadığım 'su faturam çok geliyor' derken ne demek istiyor adam suyu kullanıp mı gidiyor yani faturayı bu kadar yükseltecek ne olabilir halı mı yıkıyorsunuz?

cahilliğimi bağışlayın ama vallahi anlamadım. su faturanızı sevgilinizin mi ödemesi gerekiyor ?

Kolyeye tav oldunuz yani hem de sertifakalisindan. Cocugunuz dedik. Tek kelime etmediniz? Elin adamini 3.5 yasinda cocugunun oldugu eve nasil sokabiliyorsun cocugunun psikolojisi dedik yine tek kelime etmediniz? Pirlanta icin mi yani? Yazik

Kolyeye tav oldunuz yani hem de sertifakalisindan. Cocugunuz dedik. Tek kelime etmediniz? Elin adamini 3.5 yasinda cocugunun oldugu eve nasil sokabiliyorsun cocugunun psikolojisi dedik yine tek kelime etmediniz? Pirlanta icin mi yani? Yazik

evet ben de bunu anlayamadım.. ya o çocuğun psikolojisi ne olacak?

Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.

Evet. Hem de aşırı pinti.

Cebinde hem akrep hem de tarantula var.
İnsan seviyorum dediği insanın çocuğuna 5tl bayram harçlığı veriyorsa daha ne denir ki?

Neden uzun ilişki yaşamadığı belli oldu bence. Hangi kadın uğraşır bununla?
Diğer şeylere değinmiyorum bile. Kuzenin haklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…