- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
Adamın niyetini,ilişkinin nereye gittiğini,ne yapmaya çalıştığını anlayamamakla beraber pırlantanın menseisini bilmek yüreklere su serpmis....su faturası da iki katına çıkar artık.
Hanımefendi en başta yorumları bekliyorum falan yazmışsınız , üyelerin samimiyetine güveniyorum gibi şeyler yazmışsınız.Sonra da gelen yorumlara tanımadan etmeden hadsizce yorum yapıyorlar diyorsunuz.Kişi kendinden bilir işi diye de millete laf sokuşturmayın.Burdaki herkes sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak yorum yaptı.Su masrafından tutun da aldığı çekirdeğe kadar hesaplayıp yazarsanız insanların da böyle yorum yazması çok normal.Kimsenin de kötülük olsun diye yazdığını düşünmüyorum.kızlar güncelleme yapayım:
doğum günümü pırlanta bir kolyeyle kutladı. iyi bir marka ve sertifikalı.
beni seviyor ve gayret gösteriyor gibi.
onu yönlendirmem lazım üstü kapalı olarak. o zaman bişeyleri yapıyor böyle.
yine de çok bağımlı değilim. şuan mutluyum. ister yol veririm, ister kalır.
kendime yetiyorum ve kendimle de mutluyum. çok güzel bir işim var. manevi olarak da ailem arkamda.
eksiğim yok şükür.
profesör olması elbette güzel ama ben boşanmadan önce "eşim limon satsa da keşke mutlu olsak" dediğim anları da çok iyi bilirim.
erkek arkadaşım için bazılarınız çok mantıklı ve kaliteli yorum yapmış ama bazısı da ciddi anlamda, tanımadan yerin dibine sokmuş hadsizce. herkes kendinden bilir işi diyorum.
her neyse, benim için konu sonuca bağlandı şükür.
konuyu kapayabiliriz @Kazen bey.
çok sevgiler ve mutluluklar.
Konu sahibi beni hayretlerden hayretlere sürükledi, töbeler ossun yarabbimillet o kadar doğru şeyler söylüyor (naçizane bir sürü hayat tecrübesi kaptım aradan sebeplendik konundan da eyvallah ) siz kitlenmişsiniz bi noktaya, ayakkabı resmi göstersem, waffle istesem, pırlanta aldı bana hemi de markalı sertifikalı diye nato kafa nato mermer yani millet duvara konuşmuş. Kişi kendinden bilir işi diye bi de laf mu soktunuz kendi aklınızca 15 yaşında çocuk kafasındasınız, bence ok bi problem yok ama çocuğunuz var sizin yaw yazık değil mi ona, hayır ananız babanız ya da yol yordam gösteren bi büyüğünüz de mi yok önünüzde. Eski kocanız sohbetli cemaatliydi, şimdiki enişte beyle ultra avrupai bir ilişkiniz var haddim olmayarak ona da ayrı şaşırdım.
Neyse, ev arkadaşı besleyen 40+ bi nerdle size mutluluklar, aile bakanlığına yurdum çocuklarının nası yetiştiğinin takibi konusunda daha etkin görevler, orman su işleri bakanlığına da yeni su kaynakları bulma konusunda muvaffakiyetler diliyorum.
evet ben de bunu anlayamadım.. ya o çocuğun psikolojisi ne olacak?
Konu sahibi beni hayretlerden hayretlere sürükledi, töbeler ossun yarabbimillet o kadar doğru şeyler söylüyor (naçizane bir sürü hayat tecrübesi kaptım aradan sebeplendik konundan da eyvallah ) siz kitlenmişsiniz bi noktaya, ayakkabı resmi göstersem, waffle istesem, pırlanta aldı bana hemi de markalı sertifikalı diye nato kafa nato mermer yani millet duvara konuşmuş. Kişi kendinden bilir işi diye bi de laf mu soktunuz kendi aklınızca 15 yaşında çocuk kafasındasınız, bence ok bi problem yok ama çocuğunuz var sizin yaw yazık değil mi ona, hayır ananız babanız ya da yol yordam gösteren bi büyüğünüz de mi yok önünüzde. Eski kocanız sohbetli cemaatliydi, şimdiki enişte beyle ultra avrupai bir ilişkiniz var haddim olmayarak ona da ayrı şaşırdım.
Neyse, ev arkadaşı besleyen 40+ bi nerdle size mutluluklar, aile bakanlığına yurdum çocuklarının nası yetiştiğinin takibi konusunda daha etkin görevler, orman su işleri bakanlığına da yeni su kaynakları bulma konusunda muvaffakiyetler diliyorum.
Duş alıyorlar sık sık sanırımbenim anlamadığım 'su faturam çok geliyor' derken ne demek istiyor adam suyu kullanıp mı gidiyor yani faturayı bu kadar yükseltecek ne olabilir halı mı yıkıyorsunuz?
cahilliğimi bağışlayın ama vallahi anlamadım. su faturanızı sevgilinizin mi ödemesi gerekiyor ?
Duş alıyorlar sık sık sanırım
Allah ım inşallah fesat değilimdir amin
5 in yanına bi 0 koyuverse sorun kalmayacaktı halbuki. Valla ben bu konudan biraz uzak kaldım ne oldu bitti bilmiyorum konu sahibine tek taş alınmış sanırım iyi bu güzel bir haber ama bence bu sizi 10 sene idare etmeli ardı arkası kolay kolay gelmez bi daha çünkü kanımcaSıhhatler olsun duşunuzu alıyormuşsunuz da ben şeye takıldım çocuğunuza 5 tl vermek nedir? Artık kendi evladı gibi görüp ona göre harçlık vermesi lazım. Hiç vermesin daha iyi 5 10 lira dalga geçer gibi olur işi gücü olan adam. Ben bile minik kuzenime 20 lira verdim öğrenci halimle.
Bence artık tepki gösterip laf sokmaya başlayın. Iyice tepenize çıkmış bu konuda
5in yanına 0 koymak zorunda değil. 5 lira vermek zorunda da değil. 5 lira vereceğine hiç vermesin, çocuğun ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum zaten. Harçlık verilecekse 5 lira komik bir rakam. Ya da hiç vermesin.5 in yanına bi 0 koyuverse sorun kalmayacaktı halbuki. Valla ben bu konudan biraz uzak kaldım ne oldu bitti bilmiyorum konu sahibine tek taş alınmış sanırım iyi bu güzel bir haber ama bence bu sizi 10 sene idare etmeli ardı arkası kolay kolay gelmez bi daha çünkü kanımca
Suyu çok harcar tabi sen ödüyorsun.
Bu adamla evlenip çocuk yapsan genlerimi verdim diyip ücret bile ister.
kızlar güncelleme yapayım:
doğum günümü pırlanta bir kolyeyle kutladı. iyi bir marka ve sertifikalı.
beni seviyor ve gayret gösteriyor gibi.
onu yönlendirmem lazım üstü kapalı olarak. o zaman bişeyleri yapıyor böyle.
yine de çok bağımlı değilim. şuan mutluyum. ister yol veririm, ister kalır.
kendime yetiyorum ve kendimle de mutluyum. çok güzel bir işim var. manevi olarak da ailem arkamda.
eksiğim yok şükür.
profesör olması elbette güzel ama ben boşanmadan önce "eşim limon satsa da keşke mutlu olsak" dediğim anları da çok iyi bilirim.
erkek arkadaşım için bazılarınız çok mantıklı ve kaliteli yorum yapmış ama bazısı da ciddi anlamda, tanımadan yerin dibine sokmuş hadsizce. herkes kendinden bilir işi diyorum.
her neyse, benim için konu sonuca bağlandı şükür.
konuyu kapayabiliriz @Kazen bey.
çok sevgiler ve mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?