Cimri mi? Çözemiyorum

Adamın niyetini,ilişkinin nereye gittiğini,ne yapmaya çalıştığını anlayamamakla beraber pırlantanın menseisini bilmek yüreklere su serpmis....su faturası da iki katına çıkar artık.

Ciddi anlamda kullanılıyor. Yazık.
3 yaşındaki çocuğa 5tl harçlık. Anneye pırlanta kolye. Niyet çok açık..

Hanımefendi en başta yorumları bekliyorum falan yazmışsınız , üyelerin samimiyetine güveniyorum gibi şeyler yazmışsınız.Sonra da gelen yorumlara tanımadan etmeden hadsizce yorum yapıyorlar diyorsunuz.Kişi kendinden bilir işi diye de millete laf sokuşturmayın.Burdaki herkes sizin anlattıklarınızdan yola çıkarak yorum yaptı.Su masrafından tutun da aldığı çekirdeğe kadar hesaplayıp yazarsanız insanların da böyle yorum yazması çok normal.Kimsenin de kötülük olsun diye yazdığını düşünmüyorum.

Adamla ilgili yazdık ama sizi de pek kalender görmedim açıkçası şu pırlanta kolye hatta sertifikalı diye belirtmenizden sonra.Siz de işinizi biliyorsunuz.O yüzden sıkıntı yok gibi.Tek sıkıntı çocuğunuzun psikolojisini bozuyor olma endişesi.Ona dikkat edin.O büyüyor , her şeye aklı erecek yaşa geldiğinde bu yıllardaki sizi güzel hatırlasın.Esenlikler dilerim.

Son düzenleme:
Konu sahibi beni hayretlerden hayretlere sürükledi, töbeler ossun yarabbi millet o kadar doğru şeyler söylüyor (naçizane bir sürü hayat tecrübesi kaptım aradan sebeplendik konundan da eyvallah) siz kitlenmişsiniz bi noktaya, ayakkabı resmi göstersem, waffle istesem, pırlanta aldı bana hemi de markalı sertifikalı diye nato kafa nato mermer yani millet duvara konuşmuş. Kişi kendinden bilir işi diye bi de laf mu soktunuz kendi aklınızca 15 yaşında çocuk kafasındasınız, bence ok bi problem yok ama çocuğunuz var sizin yaw yazık değil mi ona, hayır ananız babanız ya da yol yordam gösteren bi büyüğünüz de mi yok önünüzde. Eski kocanız sohbetli cemaatliydi, şimdiki enişte beyle ultra avrupai bir ilişkiniz var haddim olmayarak ona da ayrı şaşırdım.

Neyse, ev arkadaşı besleyen 40+ bi nerdle size mutluluklar, aile bakanlığına yurdum çocuklarının nası yetiştiğinin takibi konusunda daha etkin görevler, orman su işleri bakanlığına da yeni su kaynakları bulma konusunda muvaffakiyetler diliyorum.

Param yok demissiniz arkadasi ve kendisinin hesabini odeyip sizinkine karismamak bana cok garip geldi cok itici bir davranis
Sorunuza cevabim cimrinin ta kendisi diyorum

Kahkaha attım , sen çok yaşa e mi?

Alemsiniz bayildim son paragrafiniza ozellikle. :)

Duş alıyorlar sık sık sanırım
Allah ım inşallah fesat değilimdir amin

Oğluyla ilgili o kadar yorum yazıldı hiç dikkate almıyor konu sahibesi.cekirdekten gazozdan pırlantadan profesör etiketinden ve sık sık duş almaya sevk eden durumdan cok memnun.bunlardan cok daha önemli meseleler var oysa.ya da konu sahibi bizimle kafa buluyor.bu durumda bizlere de profesör adayı sevgilinizle bir ömür boyu mutlu olmanızı dilemek düşer artık.

Siz bir pirlanta alan adama bugun gonul verir yarin 5 tl verdi diye yol verirsiniz de o cocugunuz gonlunde zihninde nelere yer verir nelere yol verir bilemem...

Benim eski konularıma bakarsan işine yarayabilir. :)
Benimkini cimrilik belli konulardaydı. onu aşıyor gibiyiz.
Diğer konular bizde de sıkıntı :)

pırlanta herşeyi çözdü yani yalnız değeri ne pırlantanın bir baktırsaydınız her sertıfıkalı taş değerli değil de .size evladınıza ve onun yeni baba adayına sonsuz mutluluklar diliyorum

Sıhhatler olsun duşunuzu alıyormuşsunuz da ben şeye takıldım çocuğunuza 5 tl vermek nedir? Artık kendi evladı gibi görüp ona göre harçlık vermesi lazım. Hiç vermesin daha iyi 5 10 lira dalga geçer gibi olur işi gücü olan adam. Ben bile minik kuzenime 20 lira verdim öğrenci halimle.
Bence artık tepki gösterip laf sokmaya başlayın. Iyice tepenize çıkmış bu konuda

5 in yanına bi 0 koyuverse sorun kalmayacaktı halbuki. Valla ben bu konudan biraz uzak kaldım ne oldu bitti bilmiyorum konu sahibine tek taş alınmış sanırım iyi bu güzel bir haber ama bence bu sizi 10 sene idare etmeli ardı arkası kolay kolay gelmez bi daha çünkü kanımca

Off çok cimri. Bu adamla ömür geçmez. Erkek dediğin param yok diyen kadıma para vermeyi teklif etmeli, elini cebine attırmamalı. Sizinki arkadaşı ile kendi yemeğini ödemiş, sizinkini de sizin ödemenize göz yummuş. Pes. Ayrılın.

5in yanına 0 koymak zorunda değil. 5 lira vermek zorunda da değil. 5 lira vereceğine hiç vermesin, çocuğun ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum zaten. Harçlık verilecekse 5 lira komik bir rakam. Ya da hiç vermesin.
Konu sahibi diğer cimriliklerden de bahsetmiş benim de bu dikkatimi çekti.
Pırlantadan haberim yok güncellemeleri okumadım:))

Adam çocuğunuza pasta almaktan aciz,5 lira harçlık verip yolluyor.
Toplu yerlerde size değer göstermiyor arkadasının yanında alelade biriymissiniz gibi yemeğinizi bile ödemiyor. (Benim icin alelade biri olsa dahi param yok diyen kisinin yemegini öderim.)
Doğum gününüzde sertifikalı pırlanta aliyor ve sizi seviyor,yaniliyosunuz sizi değil su faturanizin giderinden hoşlanıyor,erkekler sandigimiz kadar salak değil. Sizin de nelere tav oldugunuzu anladigi gayet aşikar,ona gore yolunu ciziyor adam akıllı gayet.
İster gideeer ister kaliiir diye bize masal okumayin bence,adamin statusune yapismaniz 1000 km ötede de olsak yazım seklinizden gayet gun yüzünde.
Mutlu su faturalari diliyor oglunuzu allah korusun diyorum. Zira sizin koruyabilme ihtimaliniz 0.

Bu hikayede sizin evladiniz nerede hanimefendi?

Derdiniz adamin pirlanta almasiyla sona erdiyse ve buna mutluluk diyorsaniz,yuzeysellikte ileri seviyedesiniz demek ki..
Cocuklu bi insan olarak adama ne aldirsam derdine dusene kadar, oglunuza 5 lira bayram harcligi vermesini kafaniza takin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…