• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi? Çözemiyorum

boşanmış bi kadının erkek arkadaşı olmasını, erkek arkadaşı ile aynı evde kalmasını, birlikte olmasını vs anlayabiliyorum. çocuğu olsa dahi gayet normal. ama olursa olur, olmazsa yol veririm denilecek boş bi ilişkinin o çocuğun gözüne bu kadar sokulmasını anlamıyorum. gerçekten anlamıyorum. dünyanın en modern ve 'geniş' insanı olabilirim bu konularda. ama ben boşanmış olsam, bir çocuğum olsa hah ben bu adamla evlenirim diyebileceğim biri değilse o adamla çocuğumu yüz göz etmezdim aynı evin içinde.

onun dışında evet adam cimri ama konu sahibi bir sertifikalı pırlanta kolyeye tav oluyorsa kendisi bilir.

Hemde sertifikalı vaaaooovvv
Oğlunuza çok üzüldüm eve geleceği zaman ailenize bırakın ne olur. Ailem manavi olarak destek demissiniz madem

Bence de fazlasıyla cimri, odun ve umursamaz.
5 liraya 2 tane sürpriz yumurta bile alamaz.
Üzülerek söylemeliyim ki Amerika'ya gittiğinde ilişkiniz zarar görebilir
Birkaç senelik ilişkiniz olsa belki etkilenmez ama daha yenisiniz.
Ayrıca adam 42 yaşında, çok özledim arayayım, sürpriz yapayım sesini duyayım, vakit ayırayım gibi çocuksu aşık haller göremezsin diye düşünüyorum. Hem yaşından ötürü hem de anlattıklarına bakarak.

Beklentisiz olmak lazim,herkesin kendisi icin biseyler yapmasi lazim vs.. pintilige uydurulan cok guzel kiliflar bunlar.
Zaten calisan insansiniz, goruyordur kimseye ihtiyaciniz olmadigini, ona yikilacak haliniz yok,belli. Ama iyi kazanan,saygin addedilen bir insandan da daha fazla ozen beklenir, hele ki seviyorsa.. ucun besin hesabi yapilmaz yani.
Biraz daha dusunun derim ben,sahsen itici geldi tavri sevgilinizin.

mihribanbalik mihribanbalik son yazdıklarınıza göre tekrar yorum yapıcam, adamla birebir yaşayan sizsiniz daha iyi anlarsınız tabi ama bazı erkekler cidden bilmiyor kadını mutlu etmeyi, ince düşünmeyi belki de öyle biridir. Benim eşim de işkolik, incelikten haberi yok. Söylemem gerekiyor. Gider en pahalısından alır, ama söylemen lazım. Geçenlerde kızmıştım bir çiçek bile göndermiyorsun diye, tüm özel günlerde kocaman çiçekler gönderdi sektirmeden. Doğumgünümde söylemem lazım, yani resmen bilmiyor. Böyle de olabilir.

Ya bir de çok dikkatimi çeken önemli bir noktaya değinmek istiyorum.

Uzun sure mutsuz ve sorunlu evlilik sonucunda boşanmış kadınlarda gördüğüm bir sey var: O özgürlüğe kavuşmanın şaşkınlığı ve sarhoslugundan midir nedir, karşılarına talip biri çıktığında sanki üniversiteye okuma gidip de sevgili yapmis kız edalariyla liseli kafasıyla kapılıp gidiyor karsisindakine... ölcmeden tartmadan doğru dürüst. Evlat yoksa ortada bi nebze de, evladı olanlar da daha da bi cosma şeklinde tezahur edebiliyor...

Bakın 2. Evlilik çok ciddi bi mesele. Daha da hassas yaklaşılması gereken bir durum. Evlatlariniz ileride sizden nefret etmesin istiyorsanız az daha dikkat lütfen. Ergenlige gelince çok çektirir size haberiniz olsun.

Ya bir de çok dikkatimi çeken önemli bir noktaya değinmek istiyorum.

Uzun sure mutsuz ve sorunlu evlilik sonucunda boşanmış kadınlarda gördüğüm bir sey var: O özgürlüğe kavuşmanın şaşkınlığı ve sarhoslugundan midir nedir, karşılarına talip biri çıktığında sanki üniversiteye okuma gidip de sevgili yapmis kız edalariyla liseli kafasıyla kapılıp gidiyor karsisindakine... ölcmeden tartmadan doğru dürüst. Evlat yoksa ortada bi nebze de, evladı olanlar da daha da bi cosma şeklinde tezahur edebiliyor...

Bakın 2. Evlilik çok ciddi bi mesele. Daha da hassas yaklaşılması gereken bir durum. Evlatlariniz ileride sizden nefret etmesin istiyorsanız az daha dikkat lütfen. Ergenlige gelince çok çektirir size haberiniz olsun.
Evet ben de bunu gözlemledim çok acı..

Mən gözləməzdim. bu cür problemlər evlilikdə daha böyük problemlərə səbəb olur.
yaxşı yaxşı düşünün

bence pırlantaya baktır sahte olabilir :KK70: sertifikanında sahtesini yapıyorlar :))
her şeyi geçtim çocuğunun olduğu eve erkek arkadaşını sokmak Allah akıl versin. o çocuk hep hatırlıcak. 3.5 yaş küçük sanma. insanın kafasında bazı anlar kalıyor.sen kesinlikle maddiyat için birliktesin kariyeri iyi diye. ama ava giderken avlanma. sana yediricek birine benzemiyor. ayrıca seviyorsan görüş ama çocuğunun psikolojisini düşünerek görüş

Acaba eski eşiniz ciddiyetten uzak ilişkinizde erkek arkadaşınızla bu kadar rahat görüştüğünüzü biliyor mu?

Keşke öğrenip çocuğu sizden alsa. Garibim kimbilir ileride ne kadar kötü şeyler hatırlayacak..
Kesinlikle,üzüldüğüm asıl nokta bu aslında
Ben 3 yaşındayken olan olayları hatırlıyorum mesela.
Annem çok şaşırır küçücüktün nasıl hatırlıyorsun diye ama hatirlaniyor işte.

Kesinlikle,üzüldüğüm asıl nokta bu aslında
Ben 3 yaşındayken olan olayları hatırlıyorum mesela.
Annem çok şaşırır küçücüktün nasıl hatırlıyorsun diye ama hatirlaniyor işte.

Ben de hatırlıyorum bazı şeyleri hayal meyal. Benim annem de der "sen hatırlamazsın onu" diye. Nereden bileceğim o zaman?

Gördüklerini anlamlandırma ve başkasına aktarma yaşı olarak görüldüğü için ortalama 3 yaş denir. Ama daha erken hatırlayan çocuklar da vardır.
İnşallah bir anne olarak aklını başına devşirir ne diyeyim..

Acaba eski eşiniz ciddiyetten uzak ilişkinizde erkek arkadaşınızla bu kadar rahat görüştüğünüzü biliyor mu?

Keşke öğrenip çocuğu sizden alsa. Garibim kimbilir ileride ne kadar kötü şeyler hatırlayacak..

bence eski eşide ilgisiz. ilgili baba olsaydı kontrol ederdi. ve mutlaka denk gelirdi. çocuğunu alırdı elinden. ne diyim önce rabbim hayırlı anne baba versin

Mihri cim hiç hoş değil tavırları. ne yazık ki yağmurdan kaçtın zor günler geçirdin ve böyle bi adama bir de dışarıdan bak derim. ben de cimri bi kocadan ayrılmış biri olarak benim için çok çok önemli ilk planda cimrilik meselesi. o yüzden sıcak bakamadım senin adına. gerçekten normal değil tavırları.
ben şu an bana burda konu açtıracak bi adamla ilişkimi keserim net. çünkü zor günler geçirdik bana burda konu açtırıyosa zaten ondan cacık olmaz.

Canım kusura bakma ama bayaüı cimri. neden 5 tl harçlık.? Bayram sonuçta. Madi durumu iyi birinin bayram da beş tl harçlık vermesi sence normalmi allah aşkına ya..

Back
X