• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi? Çözemiyorum

Bir anne olarak biraz daha objektif değerlendirme yapabilmelisin adam düpe düz cimri ve köprüyü geçmeden de yani evlenme vs. olmadan gerçek yüzünü göstermiş. Ayrıca ev arkadaşı olduğu birinin kirasına kadar herseyini ödüyor ama sana gelince cimri. Cinsel kimliği bile şüpheli 42 yasindaki birinin evlenmemesi, en uzun ilişkisini 6 ay olması vs. hepsi şüpheli. Ama sanırım sen daha çok mevkisi ile evleneceksin o yüzden sorun teşkil etmiyor sanırım.
Neyse ben yine de mutluluk dileyim bu adamla. Ayrıca biz kadınlar en uzun ilişkisi benim demek ki en çok beni seviyor diye düşünmek isimize geldiği için gerçekleri degil, görmek istediklerimizi görüyoruz.

Hala kendinize iyi yön bulma çabasındasınız.
Üzülün diye demiyorum.
Bu adam sizin kadar deger vermiyor size.
Deneme yapmanıza gerek yok.
Hangi erkek sevgilisinin dogumgünü için plan yapmayı akıl edemez hediye almaz.
Ufacık çocuklar bile bunun yapılması gerektiğini bilir.
Biraz kendinizi geri çekin.
Evde buluşmaktan ziyade dışarıda buluşun.
Bakalım neler oluyor?
Ayrıca hamilelik şakası da kötü bence.
biraz mal olanlar akıl edemez!
benim kocam yüzüksüz evlilik teklifi etti. açık açık diyorum tam bir odunsun, dümdüz yontulmamışsın diye. ama cimri değil.
biz de karşılıklı öderdik. benim tek takıldığım param sadece bana yeter demesine karşın kadına yemek ısmarlamaması.
ben olsam bunu nedenini sorardım adama.

Boşanmış olmak çok normal.
erkek arkadaşının olması ve bazı şeyleri yaşamak istemen de çok normal.
ama çocuğun yaşı ufak diye mi bu kadar rahat davranıyorsun.
evlilik niyetindeyseniz ciddiyseniz tamam diyeceğim ama,
ben sizin ilişkinizde böyle bir ciddiyet göremedim.

çocuğun zihniyetini bu tarz belirsizliklerle meşgul etmeyin.
farzet ki bu adamdan ayrıldın ve başka bir erkek arkadaşın oldu.
eee kusura bakma da aynı şekilde o kişiyle de ilişki yaşamak isteyeceksin.
olmaz etmez deme. zira olmasaydı bu adamla olmazdı.

ne halt edersen et, ama her haltında sana ortak olacak adamı,
evlenmeyeceğin adamı oğlunun karşısına çıkarma.

birde cimri mi, şöyle mi böyle mi diye değerlendirmek yerine,
biraz insanlık ararsan, merhamet vicdan ararsan daha çabuk evlenir yuvanı kurarsın.

Daha öncede okudum konuyu hatta kapatılmasını talep etmiştiniz hala açık görünce yazmak istedim. Adam pinti değil sadece size karşı pinti. Darılmayın ev arkadaşının kirasını oduyorsa, yanında gezdirdiği arkadaşına yemek ismarliyor siz durumum yok dediginiz halde size teklif dahi etmiyorsa bunun adı cimrilik değil size değer vermiyor. Cimri olsa kimseye birşey ısmarlamaz. Diğer takıldıgım konu küçük çocuğunuz var ve siz bu ilişki olsada olmasada olur modundasiniz. Madem dusuncenizde bu yonde ilişkinizi gizli yasayin çocuğunuza yansıtmayın. Sizin zorunuzla birşeyler yapıyor adam bu ilişkiden pek birşey çıkmaz bari çocuğunuz etkilenmesin.

Ya
5in yanına 0 koymak zorunda değil. 5 lira vermek zorunda da değil. 5 lira vereceğine hiç vermesin, çocuğun ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum zaten. Harçlık verilecekse 5 lira komik bir rakam. Ya da hiç vermesin.
Konu sahibi diğer cimriliklerden de bahsetmiş benim de bu dikkatimi çekti.
Pırlantadan haberim yok güncellemeleri okumadım:))
Yani vermeyedebilir ama bizim gelenek göreneklerimize göre en azından icabını yerine getirmiş kendi çapında ama kendini küçültmüş dediğin gibi bari verme hiç veriyosanda yanına bi 0 daha koy o anlamda dedim.

Nedir bu çocukların bizden çektiği? Evlenirken, onları dünyaya getirirken, bosanirken onlara sormuyoruz. En sonunda yine sormadan yeni ilişkimizi de gözlerine sokuyoruz yazık vallahi yazık. Hem de olmazsa olmaz kafasında olduğumuz biri bu.
Adam cimri mi evet cimri. Ama cimrilikten daha önemlisi vicdan merhamet. Birisi bana yeterli param yok dese cebimdeki son para da olsa hesabını öderim. Bunu sevgilime değil yoldan geçen birine de yaparım, yaptim. Bu merhameti taşımayan birisi de bana değil sertifikalı pırlanta almak, önüme ev araba serse kapimin önünden geçemez.

Oha bayramda 5 lira ney ya
Dilenciye bile vermeye utanirim ben. Adam asiri cimri, hem de onde bayrak tasiyanindan

Belki de 6 ayi gecen iliskisinin olmamasinin sebebi budur. Cimriliginden ötürü hic bir kadin (siz haric) bu davranislarini tolore etmemistir. Ben olsam ben de tolore edemezdim. Iyi düsünün bence cünkü bu davranislari bu yastan sonra degismeyecektir. Bunu kabul edebiliyorsaniz takmayin derim ama bu da takilmayacak bir durum degil ne yazikki. Bol sans!

Sizi en iyi ben anlarim evlenmeden once benim esim de oyleydi hatta kendine soyleyip beni ac birakmisligi bile var:KK48: emin olun sizin gibi naif dusunmedigi icin erkekler boyle malesef cimri oldugunu dusunmuyorum

Öncelikle 42 yaşında ve bu zamana kadar en uzun ilişki 6 ay sürmüş herşeyden önce buna takılırdım ben olsam rekor bendd diyorsunuz o da 7 ay

Siz doğumgününü çok büyük yaptınız diye karşılık beklemeniz saçma ve gereksiz olmuş.zaten ne gerek vardı ki.şatafata o bu şekilde yapmak istemiyor olabilir beklenti de olmayın. Evet bence de cimri çocuğa 5 tl vermesi yemek ısmarlamaması falan.

Ama benim daha çok aklıma takılan şu siz bir annesiniz bir çocuğunuz var ve bir erkeği evinize alıp birlikte oluyorsunız ee su masrafım fazla oluyor demenizden belli..

Tamam ikinizde bekarsınız ve istediğinizi yaşarsınız ama bunun sizin evinizde olması size gidip gelmesi bence çocuğunuz açısından sağlıklı değil evli değilsiniz arada bir gelen bir adam ama baba da değil bu onu etkileyebilir bunu da düşünmeniz lazım zaten adam da güvenilir gelmedi bana.

42 yasinda en uzun iliskisi 6 ay olmasi bile yeterince dusundurucu bence.. ve bence cimri baya. sizle ciddi dusunmuyor gibi ayrica da..cok deger vermiyor gibi geldi bana. arkadasina ismarliyor size ismarlamiyor. gecici gözüyle bakiyorsa cok fazla maddi kayip yasamak istemiyor olabilir. bence sizle sadece takiliyor. onemseyen insan icin vakit de para da bahane olamaz

42 yasinda en uzun iliskisi 6 ay olmasi bile yeterince dusundurucu bence.. ve bence cimri baya. sizle ciddi dusunmuyor gibi ayrica da..cok deger vermiyor gibi geldi bana. arkadasina ismarliyor size ismarlamiyor. gecici gözüyle bakiyorsa cok fazla maddi kayip yasamak istemiyor olabilir. bence sizle sadece takiliyor. onemseyen insan icin vakit de para da bahane olamaz

Cimri ötesi, bu adam . Normal bir insan tanımadığı bir çocuğa bile bayram harçlığı 5 tl den fazla verir. Sevdiğinin çocuğuna 5 tl vermez. Üzgünüm ama bu adam sizi sevmiyor sadece kullanıyor , her anlamda .

Bence bu adam biseksuel olabilir.Dedigin bu ev arkadasi da sevgilisi olabilir.Anlattigina gore adamin cok cimri olmasi lazimdi ama arkadasina oyle degil.Her ne olursa olsun ayril.
bende direkt boyle dusundum. en uzun iliskisi de 6 aymis. arada paravan olarak kadinlarla da birlikte oluyor demekki

Bence bu adam biseksuel olabilir.Dedigin bu ev arkadasi da sevgilisi olabilir.Anlattigina gore adamin cok cimri olmasi lazimdi ama arkadasina oyle degil.Her ne olursa olsun ayril.
bende direkt boyle dusundum. en uzun iliskisi de 6 aymis. arada paravan olarak kadinlarla da birlikte oluyor demekki

Back
X