- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
biraz mal olanlar akıl edemez!Hala kendinize iyi yön bulma çabasındasınız.
Üzülün diye demiyorum.
Bu adam sizin kadar deger vermiyor size.
Deneme yapmanıza gerek yok.
Hangi erkek sevgilisinin dogumgünü için plan yapmayı akıl edemez hediye almaz.
Ufacık çocuklar bile bunun yapılması gerektiğini bilir.
Biraz kendinizi geri çekin.
Evde buluşmaktan ziyade dışarıda buluşun.
Bakalım neler oluyor?
Ayrıca hamilelik şakası da kötü bence.
Yani vermeyedebilir ama bizim gelenek göreneklerimize göre en azından icabını yerine getirmiş kendi çapında ama kendini küçültmüş dediğin gibi bari verme hiç veriyosanda yanına bi 0 daha koy o anlamda dedim.5in yanına 0 koymak zorunda değil. 5 lira vermek zorunda da değil. 5 lira vereceğine hiç vermesin, çocuğun ihtiyacı olduğunu da düşünmüyorum zaten. Harçlık verilecekse 5 lira komik bir rakam. Ya da hiç vermesin.
Konu sahibi diğer cimriliklerden de bahsetmiş benim de bu dikkatimi çekti.
Pırlantadan haberim yok güncellemeleri okumadım:))
bende direkt boyle dusundum. en uzun iliskisi de 6 aymis. arada paravan olarak kadinlarla da birlikte oluyor demekkiBence bu adam biseksuel olabilir.Dedigin bu ev arkadasi da sevgilisi olabilir.Anlattigina gore adamin cok cimri olmasi lazimdi ama arkadasina oyle degil.Her ne olursa olsun ayril.
bende direkt boyle dusundum. en uzun iliskisi de 6 aymis. arada paravan olarak kadinlarla da birlikte oluyor demekkiBence bu adam biseksuel olabilir.Dedigin bu ev arkadasi da sevgilisi olabilir.Anlattigina gore adamin cok cimri olmasi lazimdi ama arkadasina oyle degil.Her ne olursa olsun ayril.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?