- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
Evet ben de bunu gözlemledim çok acı..Ya bir de çok dikkatimi çeken önemli bir noktaya değinmek istiyorum.
Uzun sure mutsuz ve sorunlu evlilik sonucunda boşanmış kadınlarda gördüğüm bir sey var: O özgürlüğe kavuşmanın şaşkınlığı ve sarhoslugundan midir nedir, karşılarına talip biri çıktığında sanki üniversiteye okuma gidip de sevgili yapmis kız edalariyla liseli kafasıyla kapılıp gidiyor karsisindakine... ölcmeden tartmadan doğru dürüst. Evlat yoksa ortada bi nebze de, evladı olanlar da daha da bi cosma şeklinde tezahur edebiliyor...
Bakın 2. Evlilik çok ciddi bi mesele. Daha da hassas yaklaşılması gereken bir durum. Evlatlariniz ileride sizden nefret etmesin istiyorsanız az daha dikkat lütfen. Ergenlige gelince çok çektirir size haberiniz olsun.
Kesinlikle,üzüldüğüm asıl nokta bu aslındaAcaba eski eşiniz ciddiyetten uzak ilişkinizde erkek arkadaşınızla bu kadar rahat görüştüğünüzü biliyor mu?
Keşke öğrenip çocuğu sizden alsa. Garibim kimbilir ileride ne kadar kötü şeyler hatırlayacak..
Kesinlikle,üzüldüğüm asıl nokta bu aslında
Ben 3 yaşındayken olan olayları hatırlıyorum mesela.
Annem çok şaşırır küçücüktün nasıl hatırlıyorsun diye ama hatirlaniyor işte.
Acaba eski eşiniz ciddiyetten uzak ilişkinizde erkek arkadaşınızla bu kadar rahat görüştüğünüzü biliyor mu?
Keşke öğrenip çocuğu sizden alsa. Garibim kimbilir ileride ne kadar kötü şeyler hatırlayacak..
Hahahaha evde misafir varken kahkaha attım çok hoşsunuzAdamın günahını almışız kızlar. Meğer pırlanta parası biriktiriyormuş :)))) İstanbul’u su basmasın pırlantadan sonra dikkat etmek lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?