Ya uzun sürüp sürmeyecegını inanın merak etmiyorum10 saatlik mesafeli bir ilişki yaşayacak durumda değilsiniz bence. 10 saat çoook fazla. Hem neden sevgiliniz gelmiyor da, hep siz onun ayağına gidiyorsunuz. İlişkinizi pek anlayamadım. Uzun süreceğini sanmıyorum.
Super!! Suclu hissetmeye hiiic gerek yok. Rahat rahat konusun bence. Bakmayin Ben de sizin bir baska modelinizim surekli bencil miyim haksizlik mi ediyorum bisey demiim ayip olur kirilir kiracak bisey mi dedim. En normal durumlarda bile boyleyim. Siz de genelde belki boyle diilsiniz ama bu konuda sanki birazcik gereksiz vicdan var.Ya onu zaten söyledim birazdan o beni arayacak enine boyuna konusucaz bir karar varıcaz
Beklemek değil ki hani yani centilmenlik.. sevgililik... Aşk meşk... Kavusalimlar goruselimler.... Özledim gel ya da atlayip gelmeler falan... Hani odun diyoruz ya diğer turluye deOlur ama yapmıyor işte zaten onun yapmasını beklemiyorum
Ben acaba kendim mi cimriyim demiştim sağolun cevabi aldım
Ooooooo o zaman cimri net.Ben de kendisine aynı lafı bir kere kullandım bir ara aşırı sıkıntıdaydım ve sürekli gelmekten yorulmuştum
O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur
E pazar gunu de dönmesi lazım
Ama bence bu çok ayıp.haftasonunu dinlenmek için kullanmasın bir hafta da senin yanına gelsin.
Benim eşimle ben de ayrı şehirlerdeydik, ikimiz de çalışıyorduk ve dönüşte biletimi Hep alırdı sevgiliyken.
Sıkıntıdaydım derken mental olarakOoooooo o zaman cimri net.
kız erkek olayı olarak bakma. ama ben arkadaşımı ziyaret etsem 3 kez üst üste ee bir kez de sen gel derim kirilirim. erkek diye hep o gelsin anlayışında olmak zorunda değilsiniz. ama burda bir eşitlik de yok zaten. giden taraf fedakarlık yapan taraf hep sizsiniz.Kız erkek diye bakamıyorum olaya ben
erkekler derleeer aynen katılıyorum.bizim bir akrabamıza da eski eşi ne ölmeler ne bitmeler.allahım dersin aşka bak.bir gün gitti belediye binasının önünde üzerine benzin döktü adam seneler evvel tabi bu olaylar.sebep de benimle evlenmezsen kendimi yakarım.ne oldu peki? evlendiler , 3 sene sonra adam başka kadına gitti çocuğunu karısını terk edip.küçücük çocuğu kanserden öldü dönüp de bakmadı.canım maalesef gerçekçi konuşacağım. Senin aşktan gözün kör olmuş gerçekleri göremiyorsun.Erkekler derleeeeer derler . Ölürüm derler biterim derler hapse düşerim derler ama çoğunlukla sadece derler . O nedenle ne demiş atalarımız ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
sevgilin Çalışıyor ve sen öğrencisin kendisi gelemeyecek kadar meşgul ve senin yol masrafını karşılamıyor. Senin için değil ölmek biraz sevse sen hiç bir şey demeksizin yol masraflarının tamamını üstlenmesi gerekirdi. Bak bir kez sen bir kez o bile demiyorum. Tamamını diyorum. Çünkü sen ÖĞ REN Cİ SİN . Nokta. O çalışıyor. Bunu düşünemeyen erkeğin sevgisinden direk şüphe ederim ben. Sen ne cimrisin ne de bencil . Maalesef bunların hepsi karşı taraf. Gözünü aç ve gör bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?