Cimri miyim uzak mesafe ilişkisi...

10 saatlik mesafeli bir ilişki yaşayacak durumda değilsiniz bence. 10 saat çoook fazla. Hem neden sevgiliniz gelmiyor da, hep siz onun ayağına gidiyorsunuz. İlişkinizi pek anlayamadım. Uzun süreceğini sanmıyorum.
Ya uzun sürüp sürmeyecegını inanın merak etmiyorum
Mevcut durum için sadece
Gidiş 5 geliş 5 toplam 10 saat

Haftasonları da mı çalışıyor? Gerçi çalışsa bile cumartesi akşamından çıkıp pazar dönebilir.
Bu kadar fedakarlık yapmana hiç gerek yok. Biraz da o yapsın bi zahmet. Gelemiyorsa da senin cebinde para olup olmadığını sorsun, para göndersin filan. Sonuçta sen öğrencisin, o ise çalışıp para kazanıyor.

Sen en iyisi daha seyrek gitmeye çalış. Açıkça da söyle maddi durumunun olmadığını. Gerisi ona kalmış artık.

Ya onu zaten söyledim birazdan o beni arayacak enine boyuna konusucaz bir karar varıcaz
Super!! Suclu hissetmeye hiiic gerek yok. Rahat rahat konusun bence. Bakmayin Ben de sizin bir baska modelinizim surekli bencil miyim haksizlik mi ediyorum bisey demiim ayip olur kirilir kiracak bisey mi dedim. En normal durumlarda bile boyleyim. Siz de genelde belki boyle diilsiniz ama bu konuda sanki birazcik gereksiz vicdan var.

Ondan bu sekilde gazliyorum keske kendime de benzer seyler diyebilsem...

yalniz super bisey en azindan sikintinizi dile getirmissiniz. Her seyin basi iletisim.

Olur ama yapmıyor işte zaten onun yapmasını beklemiyorum
Ben acaba kendim mi cimriyim demiştim sağolun cevabi aldım
Beklemek değil ki hani yani centilmenlik.. sevgililik... Aşk meşk... Kavusalimlar goruselimler.... Özledim gel ya da atlayip gelmeler falan... Hani odun diyoruz ya diğer turluye de

parayi bi yana birakin siz neden hep gidiyorsunuz.ben olsam asla gitmem isten gec cikiyorsa onun sorunu.uzak mesafe iliskisi dunyanin en sacma seyi bunu yasayan biri olarak soyluyorum.heleki siz bu ogrenci halinizle her ay 300 tl veriyorsunuz.o 300 tl bi ogrenci icin cok onemli

Bence 150 sini o versin gelemiyorsa. İsinden falan ayrılmasın sonra senin yüzünden ayrıldım olur

O samimiyette olmasa bile konusurdum çünkü zorlanıyorum ne yapayım aç açık mı gezeyim?
Haftasonunu dinlenmek için kullanıyor o saatten sonra arabaya binse cuma gecesi olur

E pazar gunu de dönmesi lazım

bunu yapmayın bence. erkekler alışıyor maalesef. ben de eşimin hep ayağına giderdim. aynı şehir aslında ama aylık akbilim var diye ben hep giderdim ona masraf olmasın diye. bir kez ona bir PC götürdüm eski tip. tek başıma taşıdım falan. bir süre sonra bu türden şeyler insana fedakarlık algısı getiriyor. karşı tarafta kolaya alışınca bir süre sonra çok sonra yani değersizlik hissi yaşıyorsun.

ben mesela gece de olsa ne olursa olsun asla gel beni al durumu yapmadım. neden alsın ki kendim gidebiliyorim diye. sonra bir gün annesi için 24 saatlik yolu sırf onu otobusle bırakmak için otobüsle gidip hiç mola vermeden döndüğünde bana biraz dank etti.

hamileyken sürekli şehir dışına gidip geliyordum. yine dönüşlerini tek yapıyordum. yine yapardım dediğin gibi o konuqlrda kendimi güçlü hissediyorum. annesini kiskandigimdan da değil. ama annesi sırf molalarda tuvalete gitmez vs diye ona otobüs yolculuğunda eslik ederken karım hamile yolda bir sıkıntı olur karsilayayim diye dusunmedi.
çünkü biraz da ben o hale getirdim. gerek yok gerek yok. ben gelirim ben ederim.
siz nasıl ki maddi durumunuzu zora sokarak kendinizi sıkıntıya sokuyorsinuz. o da ayda bir kez haftasonu yorgunluğundan feragat etmeli.
insan emek vermediği bir şeye kıymet de vermiyor bence. sizin için emek verme fırsatlarını elinden almayin.

ben arkadaşımı ziyarete gitmiştim şehir dışına. zorla benim dönüş biletimi almıştı. bilet almak da bir nezaketttir aslında. dedemelre falan ziyarete gitmissek yine onlar da dönüş biletini alırdı.

hadi gidiş konu sahibinden olsun donusu alarak katkıda olabilirdi. çalışsa bile tek tarafa yük olmamak adına alabilirdi kaldı ki konu sahibi ogrenci. bence konu sahibi değil adam cimri

İlk önce yaşın kaç diye sorucam. Kaç aydır berabersiniz?
Senin iki kere gidiş dönüşün benim kiram kadar canım, sen önce bir silkelen kendine gel. Öğrenci haline senin 300 lira yol paranla ben 1 ay geçiniyordum. Zaman belli, öğrencisin gelirin belli, senin takım arkadaşın da bir kere olsun ben alayım bileti öğrencisin demedi mi? Burda da çok örnekler verilmiş ama ben de yazayım, nişanlım gidiş dönüş 18 saatlik yola hiç uykusuz gidip geliyordu benim için bir günlüğüne. Hafta sonu paşanın dinlenme günü, ee sen insandeğil misin yatarak mı geçiyorsun derslerden hiç mi kafan ağrımıyor? Daha hala cimri miyim diyorsun, cimri değilsin güzelim gözün açılmaya başlamış ama alışkındeğilsin hep fedakarlık yapmoşsın. Bir hafta gitme bakalım param kalmadı de ne diyecel, verecek mi paranı? Aç gözünü aç bildiğün kullanıyor adam seni yazık etme kendine.

Dedim zaten telefondada konuştuk çoğu konuda yol ayrımındayız

Bilet alabilir. Para verilmesi hoş olmayabilir ama gidis dönüş bilet almasi cok da düsunulemeyecek,yapilmayacak bisey degil.Kendi gelemiyorsa,kendine alir gibi.

Kız erkek diye bakamıyorum olaya ben
kız erkek olayı olarak bakma. ama ben arkadaşımı ziyaret etsem 3 kez üst üste ee bir kez de sen gel derim kirilirim. erkek diye hep o gelsin anlayışında olmak zorunda değilsiniz. ama burda bir eşitlik de yok zaten. giden taraf fedakarlık yapan taraf hep sizsiniz.

Yıllık izin alsın hep sen neden gidiosunki öğrenci halinle şaka gibi?Vallaha ben çalışanı 2 gün için bana da 300 tl çok. KONU UTANILACAK Bİ KONU DEIL

Haftasonu dinlenmek için kullanılmaz ,sevgili nerdeyse yanına gitmek için kullanılır. Beş yıl böyle görüştük biz,seninki biraz gevşek belli ki

Haftasonu dinlenmek için kullanılmaz ,sevgili nerdeyse yanına gitmek için kullanılır. Beş yıl böyle görüştük biz,seninki biraz gevşek belli ki

size yardımcı olsun arada o ödesin çalışıyorsa?

erkekler derleeer aynen katılıyorum.bizim bir akrabamıza da eski eşi ne ölmeler ne bitmeler.allahım dersin aşka bak.bir gün gitti belediye binasının önünde üzerine benzin döktü adam seneler evvel tabi bu olaylar.sebep de benimle evlenmezsen kendimi yakarım.ne oldu peki? evlendiler , 3 sene sonra adam başka kadına gitti çocuğunu karısını terk edip.küçücük çocuğu kanserden öldü dönüp de bakmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…