Gerçekten bu kadar saf oldugu için üzüldüm konu sahibine gerçekten seven adam bu cümleyi net kuramaz yorgunmuş pehHafta sonu yorgunum ayağı dışarı çıkmıyorvalla ne tipler var
O da bile bile kabul etti, tek taraflı karar vermediniz herhalde ilişkinizi devam ettirmeye. Bir de bazı şeyleri önceden kestirememiş olabilirsiniz, yaşadıkça görüyorsunuz işte.Açıkçası önceleri yanımdaydı ama işin gelecegı belliydi ben bile bile kabullendim yalan söylemeyeyim...
Ondan dolayı baştan bile bile kabul ettiğim için şuan bir şey istemeye hakkım yol açıkçası
Suçlamıyor zaten başka isteklerim daha ağır basıyorO da bile bile kabul etti, tek taraflı karar vermediniz herhalde ilişkinizi devam ettirmeye. Bir de bazı şeyleri önceden kestirememiş olabilirsiniz, yaşadıkça görüyorsunuz işte.
Şu durumda kimin bütçesi daha müsaitse o daha fazla gelsin, yapacak bir şey yok. Hayallerinizi, tatil planlarınızı da anlatın. Bunlar için birikim yapmak istiyorsunuz diye sizi suçlamaya hakkı yok ki.
Siz adam gelmicegi için kendinizi durumu biliyordum gel diyemem yalanına inandırın bu adam sizi net sevmiyor sevmeyen adam kadına para harcamaz ne cimri degilsin sevgiliniz size deger vermiyor net gözünüzü açınYa allahaşkına başta durumu biliyorsun sonra yan çiziyorsun
Ben ona gitmeyebilirim ama gel diyemem
Aynı şey bana da yapılda baştan bılıyordun derim
Niye gel demeyeceksin? Hiçbirşeye hakkın yok mu senin? En baştan uzak olacağını ikinizde biliyordunuz sonuçta. Sende gel diyebilirsin onun dediği gibi yorgunum sen gel demek sevgiliye ayıp değilYa allahaşkına başta durumu biliyorsun sonra yan çiziyorsun
Ben ona gitmeyebilirim ama gel diyemem
Aynı şey bana da yapılda baştan bılıyordun derim
Yalana inandırmıyorum ya ben de aynı tepkiyi verirdim ha ben demiyorum da çok seviyor diyeSiz adam gelmicegi için kendinizi durumu biliyordum gel diyemem yalanına inandırın bu adam sizi net sevmiyor sevmeyen adam kadına para harcamaz ne cimri degilsin sevgiliniz size deger vermiyor net gözünüzü açın
Hakkaten bende çok üzüldüm şu an ama anlamıyor. Yaşayarak öğrenecek yapacak birşey yok. Adam tam bir ö... ve saygısız. Bir sonraki konunun başlığı belli.Gerçekten bu kadar saf oldugu için üzüldüm konu sahibine gerçekten seven adam bu cümleyi net kuramaz yorgunmuş peh
Bakalım ilerisine belkide soğuyacağız birbirimizdenhep gec cıkıyor dıyorsunuz ama gec cıkıyorsa sız gıttıgınızde nasıl gorusuyorsunuz
mesela ctesı ıs cıkısı yola cıkıp yanınıza gelıp pazar gece donebılır arada bır bunu kendısıde yapabılır cogunlukla sızın gıtmenız yerıne
daha az gelırsın demesı bana acımasız geldı ben daha cok gelmeye calısırım sıkıntı etme demesı beklenırdı
bu ısı yapan tek kendısı mı kı burda okunursa kım oldugunu tum ulke anlayabılecek bır ıs mı kıSize özelden yazabılırım iş konusunu burada afişe edemem...
Ya işte gidiş geliş masarafımı da karşıla diyemem ki yani öyle bir beklentim yok
O zaman sorun tamamen sizde. =)) Yani iş oraya geliyor; onun sizden bir beklentisi yok, sizi suçlamıyor. Kendinize sorun çıkaran sizsiniz. Gitmiyorum, onu görmek yerine başka şeylerin hayalini kurup, para biriktirmek istiyorum, bu da beni kötü sevgili yapıyor diye gizliden gizliye vicdan yaptınız herhalde. O zaman kendinizi telkin edin; bunlar normal, sevgilisini görmek dışında planlar yapan bir insan gayet sağlıklıdır, ilişkimizin mutlu ilerlemesi için bireysel olarak mutlu olmam gerekiyor, diğer türlü gerginliklerim ilişkimize de yansıyacak filan diye... Salın azıcık.Suçlamıyor zaten başka isteklerim daha ağır basıyor
Anlatıyorum aslında sürekli gitmek istedıgım ülkelerden bahsediyorum..:
Belli yaştan sonra aileden dolayı aldığım yeşil pasaportun süresi de bitiyor bir de bundan acelem
Hahaha kendisi anlarbu ısı yapan tek kendısı mı kı burda okunursa kım oldugunu tum ulke anlayabılecek bır ıs mı kı
belkı sevgılınızın bıle bılmedıgı bır ızın seklı vardır bu ısı yapanlar dogru yonlendırebılır
Çünkü az gidince de bazen gelmiyorsun özlüyorum yalnız bırakıyorsun diyorO zaman sorun tamamen sizde. =)) Yani iş oraya geliyor; onun sizden bir beklentisi yok, sizi suçlamıyor. Kendinize sorun çıkaran sizsiniz. Gitmiyorum, onu görmek yerine başka şeylerin hayalini kurup, para biriktirmek istiyorum, bu da beni kötü sevgili yapıyor diye gizliden gizliye vicdan yaptınız herhalde. O zaman kendinizi telkin edin; bunlar normal, sevgilisini görmek dışında planlar yapan bir insan gayet sağlıklıdır, ilişkimizin mutlu ilerlemesi için bireysel olarak mutlu olmam gerekiyor, diğer türlü gerginliklerim ilişkimize de yansıyacak filan diye... Salın azıcık.
Ben baştan bu durumu biliyordum
Durum ortaya yeni çıkmadı yaptıgım şeyleri yapmayabılırım ama
Karşı tarafan bir şey bekleyemem
bunca zaman sogumamıs olmanız baya sevdıgınızı sızın sevdıgınızı gosterıyor bu ılıskıde sız daha cok seven ve fedakarlık eden tarafsınız bunu hepımız gordukBakalım ilerisine belkide soğuyacağız birbirimizden
e actıgınız konudan da anlar ozaman ıkınızın yasadıgı seyı tek sız bılıyorsunuz sonucta buraya yazıldı bunu da anlarHahaha kendisi anlar
Açıkçası kızmıyorum zaten bir konumdada yazmıştım ailesiye tanıştım ama bu evlilik anlamına gelmiyor diyerek...bunca zaman sogumamıs olmanız baya sevdıgınızı sızın sevdıgınızı gosterıyor bu ılıskıde sız daha cok seven ve fedakarlık eden tarafsınız bunu hepımız gorduk
bence ıcınız cok rahat etsın bu ılıskıde sız ustunuze dusenı yapmıssınız ama ılerınız pek ıc acıcı gorunmuyor lutfen bana kızmayın asla sızı uzmek nıyetınde degılım ınsan hıc olmazsa caanıımm hangı gun musaıtsın dıye sorar sohbet esnasında bılet alır suprızzz ben gelmek ıstedım ama gelemedım sana bılet aldım derdı bunu bıle yapmamıs
canını sıkma ben daha fazla zorlarım kendımı de dememıs
daha az gelırsın demıs resmen hevessız normal sıradan
ben olsam bu cumleye sogurdum acık soyleyeyım
hakkınızda hayırlısı
Bütçem bu kadarına elveriyor, para basmaya başlayınca söz daha çok geleceğim deyin. =)Çünkü az gidince de bazen gelmiyorsun özlüyorum yalnız bırakıyorsun diyor
Bunların eser miktarına bile tahammulum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?