Cinnet geliyor cinnet 🤬

bixipuppy

buraya ne yazsam ceza yiyorum 🤦🏻‍♀️
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
861
1.135
28
Merhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?

Bitmez bu insanlar alıssan ıyı edersin
Bana eskiden cocuk yapın diyorlardı. Simdı yalnızım kopek al diyorlar

İlla bisey al ve bak.
Hatta gecenlerde bır arkadasımla gorustum, köyden sana kuzu getireyim mi dedı.
Pirzola sandım. Meger canlı kuzudan bahsediyormus.
Kuzu sevımlıymıs ya kuzu bakaymısım evde hahahahahahaha allahım ya hatırladıkca cıldırıyorum.

İnsanların derdi yok baska ıslerı guclerı
yok, duyma onları. Hayatına bak. Keyfine bak.

Sakın anlık gaza gelip öyle bir hata yapmayın. Hata diyorum çünkü emin değilsiniz, eşiniz de pek istekli değil, birikim yapmak çok daha mantıklı çocuğunuzun geleceği için.
Bebek yap diyenlere de "çok istiyorsanız siz yapın" deyiverin.

Banada diyorlardı ben daha çocuğum ne çocuğu diyordum her diyene.Marketten ekmek almaya benzemiyor çocuk yapmak siparişle de olmuyor.Herşeyin bir vakti var kimseyi umursama çocuk kararı yalnızca seni ve eşini ilgilendirir.Yapacak olan da sizsiniz bakacak olan da anlamıyorum ki herkes bu konuda neden kendini söz sahibi olarak görür kimene yani

Kuzuyu ben alayım bari bana ver lütfen

Yapamazlar hepsi 40+ ...

Yani evet önemli olan çenelerini kapatmak çoğalıp çoğalamayacaklarını kendileri bilir.

Kanma bunlara henuz hazir degilseniz maddi manevi evliliginiz kotuye gider. ozeline de bu kadar karistirma bence. Herkes her seyine yorum yapma haddini bulur sonra onune gecemezsin

Ahahahahahaha bu ne yaaa! Gözümden yaslar geldi
Ilk defa duyuyorum. Artik köpek kedi seni kezmez bacim, kuzu al

Edit: Konuya gelirsek (ban yemeyim simdi :) ) tabiki bekle bebek için. Inan gece her iki saatte kalkip bebegi yedirmek, bezini degistirmek hiç o kadar romantik degil canim. Bizim millette birazda "ben çektim, sende çek" mentalitesi var ne yazik. Keyfini çikar bu zamanlarin kiz.

Millete hıc bakmayın. Once evlenin derler evlenırsınız cocuk derler cocuk olur ikinci çocuk derler yani millete bakarsak yandık. Ben hemen hamıle kaldım ıyı ki kızım var cok seviyorum ama erken olmasının zorlugunu yasadım. Bence direk sunu deyin tamam sımdı dogurayım gelip siz mi bakacaksınız bezini mamasını sız mi alacaksınız oyle deyince susuyorlar. Bana surekli diyorlar ikinci cocuk ne zaman ben hıc dusunmuyorum tek cocukcuyum. İstemediğimi soyluyorum aaa olur mu diyenlere valla masraflarına yardım edecekseniz gelip gazıyla asısıyla atesıyle ugrascaksanız yapım dıyorum susuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…