Aynen öyle ama öyle böyle değil çok bunaldım. Millete sırıtıp hoşgörü gosteriyorum bi gün patlayivercem de sabır sabır sabırO bebek yap diyenlerin bı tanesini doğunca yanında bulamıyorsun
Onlara ne...
İşte zaten bu sebeple yapmıyorum çünkü toyum, olgunlaşmam lazım dersiniz. Daha uzatan olursa bazen geçici sağırlık yaşıyorum, mesela tam da şu an diyerek duymazdan gelebilirsinizdaha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar.
Kuzuyu ben alayım bari bana ver lütfenBitmez bu insanlar alıssan ıyı edersin
Bana eskiden cocuk yapın diyorlardı. Simdı yalnızım kopek al diyorlar
İlla bisey al ve bak.
Hatta gecenlerde bır arkadasımla gorustum, köyden sana kuzu getireyim mi dedı.
Pirzola sandım. Meger canlı kuzudan bahsediyormus.
Kuzu sevımlıymıs ya kuzu bakaymısım evde hahahahahahaha allahım ya hatırladıkca cıldırıyorum.
İnsanların derdi yok baska ıslerı guclerı
yok, duyma onları. Hayatına bak. Keyfine bak.
Hahahahaha canlıyı sen al pirzola benım olsunKuzuyu ben alayım bari bana ver lütfen
Nerdeyse hepsi 40+Seni darlayanlara Sen yap biz sevelim de
Yapamazlar hepsi 40+ ...Sakın anlık gaza gelip öyle bir hata yapmayın. Hata diyorum çünkü emin değilsiniz, eşiniz de pek istekli değil, birikim yapmak çok daha mantıklı çocuğunuzun geleceği için.
Bebek yap diyenlere de "çok istiyorsanız siz yapın" deyiverin.
Amaç lafı haddini bile getirmekti yoksa hakikaten dogurmalari çoğalmaları değilNerdeyse hepsi 40+
Ahahahahahshs bunu yapcamİşte zaten bu sebeple yapmıyorum çünkü toyum, olgunlaşmam lazım dersiniz. Daha uzatan olursa bazen geçici sağırlık yaşıyorum, mesela tam da şu an diyerek duymazdan gelebilirsiniz
Shshshshdsh çıldırıyorumAmaç lafı haddini bile getirmekti yoksa hakikaten dogurmalari çoğalmaları değil
Kanma bunlara henuz hazir degilseniz maddi manevi evliliginiz kotuye gider. ozeline de bu kadar karistirma bence. Herkes her seyine yorum yapma haddini bulur sonra onune gecemezsinMerhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?
Bitmez bu insanlar alıssan ıyı edersin
Bana eskiden cocuk yapın diyorlardı. Simdı yalnızım kopek al diyorlar
İlla bisey al ve bak.
Hatta gecenlerde bır arkadasımla gorustum, köyden sana kuzu getireyim mi dedı.
Pirzola sandım. Meger canlı kuzudan bahsediyormus.
Kuzu sevımlıymıs ya kuzu bakaymısım evde hahahahahahaha allahım ya hatırladıkca cıldırıyorum.
İnsanların derdi yok baska ıslerı guclerı
yok, duyma onları. Hayatına bak. Keyfine bak.
Millete hıc bakmayın. Once evlenin derler evlenırsınız cocuk derler cocuk olur ikinci çocuk derler yani millete bakarsak yandık. Ben hemen hamıle kaldım ıyı ki kızım var cok seviyorum ama erken olmasının zorlugunu yasadım. Bence direk sunu deyin tamam sımdı dogurayım gelip siz mi bakacaksınız bezini mamasını sız mi alacaksınız oyle deyince susuyorlar. Bana surekli diyorlar ikinci cocuk ne zaman ben hıc dusunmuyorum tek cocukcuyum. İstemediğimi soyluyorum aaa olur mu diyenlere valla masraflarına yardım edecekseniz gelip gazıyla asısıyla atesıyle ugrascaksanız yapım dıyorum susuyorlarMerhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?