- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanıdik istanbulda bir dersanede calisan arkdasta sizin gibi dedikleriniz cok tanidik geldii bence kendinizi hazir hissediyorsaniz okeyMerhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?
Yok o konuda da bir dolu fikirleri vardır. Telaşa kapılıp hemen hastane, doktor, kocakarı ilacı, muska vs tavsiyelere başlar millet.Olmuyor diyin susarlar belki...
Yani bu hassas Bi konu diye belki yorum yapmazlar dedim ama haklı olabilirsiniz.Yok o konuda da bir dolu fikirleri vardır. Telaşa kapılıp hemen hastane, doktor, kocakarı ilacı, muska vs tavsiyelere başlar millet.
Siz mi bakcanız besleyeceksiniz bebeği deMerhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?
Ya daha çok erken gibi geliyorTanıdik istanbulda bir dersanede calisan arkdasta sizin gibi dedikleriniz cok tanidik geldii bence kendinizi hazir hissediyorsaniz okey
Ben derdim ki; evin borcunu siz ödeyin,benim yerime çalışın parayı bize verin,o zaman yaparım bebeği.Kimse cevap veremezdiMerhaba hanımlar.