Cinnet geliyor cinnet 🤬

Merhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?
Tanıdik istanbulda bir dersanede calisan arkdasta sizin gibi dedikleriniz cok tanidik geldii bence kendinizi hazir hissediyorsaniz okey

Ruhun ve bedenin ne zaman isterse o zaman bebek yap, başkalarının gazına gelme,
Bebek olayı çok zor, günletce eve kapanma olayı var, uykusuz geceler var, maddi açıdan harcamalarda çoğalma olacak
Ölünceye dek ondan sorumlu olacaksın

Bitmezler net.! .
Birinciyi yaparsin, ikinciyi ne zaman derler.
O yüzden çokta takılma..

Merhaba hanımlar.
Eşimle ağustos ayında düğünümüz oldu . Daha öncesinde 2 sene beraber yaşadık. Düğünden sonra çevremdeki herkes " çocuk yapın, yok mu bebek , köpek besleyecegine bebek yap bebeğini sev , bebek bebek bebek " sürekli bebek diyorlar. Ben şuan çalışmıyorum nasip olursa önümüzdeki ay işe başlamayı düşünüyorum. Ama çevremdeki herkes o kadar baskı yapıyor ki artık bunaldım. Eşimde ben de biraz birikim yapalım, bi ev alalım istiyoruz. Yalan yok bazen ben anlık gaza geliyorum ama düşününce ne kadar büyük bi sorumluluk olduğunu fark ediyorum . Zaten esimde pek istekli değil şuan o yüzden heveslenince hevesim kursağımda kalıyor. Babam, babamın eşi, teyzem , eşimin ablaları, kayın validemin arkadaşları kısacası görüştüğüm herkes bunu söylüyor. Henüz düşünmüyoruz deyince de sen daha toysun bilmezsin bizi dinle diyorlar. Ne önerirsiniz nasıl bi cevap vermeliyim çevreme ?
Siz mi bakcanız besleyeceksiniz bebeği de

Şaka gibi herkesin durumu ayrı 🤣 Benim ailemde bana daha erken erken hamilelikten konu açınca bile sinir oluyorlar bende sinir olmalarına oluyorum ne var ki yani bunda? Erken daha gez dolaş dolaş. Şuan bende böyle düşünüyorum ama söyleme şekilleri beni çileden çıkartıyor Allah sabır versin sanada banada 😂

ismimi görünce fayansın üzerinde kayarak konuya geldim.
istersen yüzlerine küfür et çevrenin ağzını kapatamazsın tatlım, alışsan iyi edersin. :)
vicdansızlar erkenden başlamışlar sizi darlamaya az beklerdi insan.
işin şakası bir yana doğurunca onlar mı bakacaklarmış acaba?

Banada diyorlardı aile planlamasını size soramam diyordum😂🙄 bi sene sonra evladımız oldu bazen keşke daha sonra olgunlaşınca olsaydı diyorum çok istememe rağmen kızım bir yaşında iken ikinciye hamile kaldım plansız şimdi herkes aman bi daha sakın diyor 🥴her türlü karışıyor lar kulak asma siz ne zaman isterseniz maden manen hazır hissederseniz ozamn ağır sorumluluk ebeveyn olmak dünyanın en güzel duygusu olsada

İstanbulda şu an benim oturduğum bölgede ev fiyatları 900 bin, Ev alıp borcu bitirene kadar menepoza girersiniz. Hevesiniz varsa yapın, evet büyük sorumluluk 5 sene sonra yapınca sorumluluğu yine aynı ağırlıkta olacak, bence çocuk doğunca hayat bitmiyor, aksine çocukla hayat yeni başlıyor.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama yaş ilerledikçe enerji azalıyor, bir kaç sene önce 3 gün uykusuz kalabiliyorlar, şu an uykusuzluğa dayanamıyorum, Sizin geçtiğiniz yollardan geçtik, evliliğin tadını çıkaralım öyle yapalım derdik, 6 sene yatmışız, boş boş yatmışız, ne tatile gittik, ne ev sahibi olduk, ne 1 cm boyumuz uzadı, aksine hamile kalınca bebeğimiz olacak diye araba aldık, bebek sayesinde mal sahibi olduk yine yani.
Kendiniz istiyorsanız, bir bebeğe ayıracak zamanınız, enerjiniz, sevginiz, ilginiz varsa yapın, başkası istedi diye yapılacak bir şey değil.

Merhaba hanımlar.
Ben derdim ki; evin borcunu siz ödeyin,benim yerime çalışın parayı bize verin,o zaman yaparım bebeği.Kimse cevap veremezdi 😂

Kimseye bir şey söylemek veya acıklamak zorunda değilsiniz, suan istemiyoruz demeniz yeterli.

Millet konuşur ya sen kendine bak. Bugün bir tane yaparsın biraz büyür aman 2. Yi yapsana bu büyümüş artık derler.😂😂 şahsen ben bana böyle yap diyenlere 2. Yi siz mi bakacaksınız diyorum😂

Çocuk doğuracak kadar erişkinsiniz ama çocuk sahibi olup olmamaya karar veremiycek kadar da toysunuz yani. Çok densiz insanlar varmış etrafınizda, direkt tersleyin bence

Back
X