Cinsel istismar önergesi

"Kendi rızasıyla evlenen ÇOCUK " diye bir ifade okudum haberlerde. Sabahtan beri okuyup duruyorun aynı cümleyi bir türlü anlamadım.
Şimdi bu önerge, 18 yaş altı evliliklerde, hapse giren erkekler var ya hani onları mağdur etmemek adına o halde?
Doğru mu anladım? Çocuk gelinlerin iyice önü açılmış olmaz mı iyi de?
Edit: Mağdur demişim de neyin mağduriyetiyse, kural belli işte. Evlenmeyeceksin 18 yaş altı ÇOCUKLA.

Kesin ayrim var. adam tecavuzden iceri girmisse bu kapsamda degil. Okumadiniz sanirim
Ah evrt 20 yıl öncesinin suç dosyaları tak diye önünüze çıkıyor ve ülkedeki adalet had safhada..
Okudum merak etmeyin.okumadan bu yasaya karşı çıkacak kadar salak mi görünüyorum ordan bakınca?

amaç gündem değiştirmek.

bi de sanıyorum hapishanelerde doluluk oranı çok yüksek. yer açmaya çalışıyolar.
Tastamam böyle şimdilik gündem değiştirmek ilk ayakta.... Zaten tamamen iyi niyetli bir çaba ise bu kadar gündem olmadan geçer gider, diğer partilerden de tepki almazdı... 2. ayakta da bu bir kamuoyu yoklamasıdır.. Kendi tecavüzcülerini aklamanın yol yapım çalışması... Burada tepki ölçüp orada sessiz sedasız bitirecekler... Net... Kendilerinin hayrına hizmet etmeyecek hiç bir şeyi halk için yapmadılar bugüne kadar...

Peki bunun ayirdina nasil varmayi dusunuyor pek sevgili devlet buyuklerimiz ? Sizin akliniz kesiyor mu o yasta bir "cocugun" cok mutlu olarak rizasiyla evlenebilecegini?
Madem hapse girmek istemiyorsun o zaman küçücuk kizlarla iliskiye girmeyeceksin.
Bunu savunanlar ve bu onergeyi sunanlar kabul edenler ne yiyorsunuz ne iciyorsunuz. Aklimizi kacirmamiz icin bi deney falan mi bu ulke ya.
Umarim bir yaratici vardir ve bu olayda en ufak katkisi olan herkesin belasini verir.
Beni de banliyorsaniz ona da varim ama bir ulkenin her kurumuna her degerine 14 senede bu kadar zarar nasil verilir biz buna nasil izin verdik. Lanet olsun lanet lanet.

Resmi nikah kiyabilme yeterliliğine sahiplerse zaten suç değil bu. Aile izniyle 16 yaşına kadar evlenilebiliyor. Bunlar suç değil ki. Sizin bahsettiginizin dışında bu.
Ornegin kacmislar 15 yasinda sonrada nikah kiyilmis cocuklari var 16 yas dolunca da aile onay vermis nikahlanilmis

Malesef anadolu da cogunlukla olmak uzere heryerde olan bisey bu
Su sevdim kactim olayi bi bizde var galiba

Bana sorarsaniz ben 18 20 yas altina rizasina bakilmaksizin cinselligin yasaklanmasini istiyorum
20 yasindan sonra isteyen istedigi gibi yasasin ama 16 yas cok kucuk

Bircogunun babaannesi dedesi 15 16 yasinda evlenmis ama resmi nikahi yillar sonra yapmistir
Bu durumda cogumuzum dedesi yasalar onunde tecavuzcu oluyor

Mutlaka duzenlenmesi gereken taraflar vardir ama sosyal yasamimizi duzenlememiz gerekiyor once

Ahlaksiz dedikleri batılılar 13 yaşında kızın tecavüzcüsuyle evlendirilecegini duysa dehşete kapılır tv de biri bunu söylemeye kalksın o binayı yikarlar

Yıllarca batının ahlaksızlıği diye bir masal okudular bize asıl ahlaksizin bizler olduğu ortaya çıktı
Resmen lut kavmi olmuşuz haberimiz yok

17 kasim 2016 tarihinden sonra 18 yas alti evlilik yok
Gayri resmi yollardan evlenenler istismarci sayilacak kizin ailesi de dahil

Kesin ayrim var. adam tecavuzden iceri girmisse bu kapsamda degil. Okumadiniz sanirim

Bunu nasıl ayırt edecekler peki?
Tecavüze uğrayıp da bunu kimseye söyleyemeyen tonla kadın varken, aile namus meselesi bu evleneceksin diye baskı kurdu belki kıza bu nereden bilinecek?
Bunun ayrımını yapamayacak kadar kapalı bir toplumuz kendimizi kandırmayalım. Ne tecavüzler halı altına süpürülüyor kimse duymasın diye

Nerdeyse butun ulke tarafindan tepki topladi bu durum ama herkes aptal bi siz akillisiniz minik Einstein lar. Cok sukur okudugumuzu anlayacak ve degerlendirme yapabilecek egitimimiz, bilgimiz var.
Nasil savunacaginizi sasirdiniz bu mahluklari...

Kesinlikle. Yine kim bilir hangi yandasin pacasini kurtarmaya calisiyorlar.

Ben de diyorum ki ya severek kacmadilarsa zorla evlendirilmislerse ? Ayrıca damat 15 yasinda değil ki çocuk istismarindan hapse girmiş değil mi ? Koca adamla küçücük kızı evlendirmisler besbelli. Ben mi yanlış düşünüyorum?

Sapıklara gun dogdu neye dayanarak boyle birsey kabul edilir

Geçen de twitterda evlilik öncesi ilişki yasaklansın hastagı attılar.
Şimdi buna ne diyecekler acaba.
20-30 yaş arası flört tü kaka günah. Çoluk çocukla evlenmeye gelince tecavüz değil istismar değil aşk. E öbürü aşk değil zina da bu niye aşk?

Ah evrt 20 yıl öncesinin suç dosyaları tak diye önünüze çıkıyor ve ülkedeki adalet had safhada..
Okudum merak etmeyin.okumadan bu yasaya karşı çıkacak kadar salak mi görünüyorum ordan bakınca?

Bu kdinlarin 13 15 17 yasinda bir hali var mi sizce? Tasari bu kadinlar gibiler icin... salak gorunmuyorsunuz estagfirullah. Ama biraz daha arastirmak lazim

http://i.hizliresim.com/MoYO92.jpg

http://i.hizliresim.com/zaR6gg.jpg

http://i.hizliresim.com/6rRoZk.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…