• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsellik olmadan ak olurmu?

bence once cinsellikten kastimizi acmamiz lazim...

cinselligi aktivite yani fiziksel paylasim olarak goruyorsak o olmadan da ask olur ki turkiyedeki asklarim %90'i cinsellik olmadan yasaniyor. (tabi sarilma, opusmeyi saymiyorum cinsel aktiviteden)

ancak eger cinsellik sevgililerin birbirlerini fiziksel olarak arzulamalari ise; hayir bu olmaksizin ask olmaz. aciksaki eger asiksan sevgilin seni optugunde yuzune ates basicak... icinde kelebekler ucusacak. bunlar yoksa o ask sorgulanmalidir bence.

buna gore cinsel birlesme olmadan ask yasamak mumkundur hatta bizim ulkemizde ve kulturumuzde olmasi gerekendir ancak cinsel arzu olmadan ask yasamak mumkun deildir. yasanir belki ama o da ask deil baska birseydir...

peki kizlar hoslandiginiz kisiyi opmenizde cinsellige girermi?yani ben asik degildim ama erkek arkadasimi opmustumsenağlama
zaten o icimde kalan en kotu seydi.yani optukten 5 dakika sonra kotu seyler teklif etmesi ona asik olma ihtimalimi bile bitirmisti.zaten o gun ilk ve son gorusumdu:oklava:

tabii ki de girmezzz tatlım.

Sanırım bir çoğumuz sevgiyle Aşk ı karıştırıyoruz....
Oysa aşk tüm duyguları barındırır içinde. Hatta kimisini çok uç noktalarda barındırır.
Tutku,ihtiras,kıskançlık, kaybetme korkusu....
Sevgi ise merhametide taşır... İşte bu yüzden Aşk varsa beraberinde ister istemez tutkuda gelecektir en azından bir süre sonra...
atalarımız boşuna dememiş ateşle barut yanyana durmaz...:))))

peki kizlar hoslandiginiz kisiyi opmenizde cinsellige girermi?yani ben asik degildim ama erkek arkadasimi opmustumsenağlama
zaten o icimde kalan en kotu seydi.yani optukten 5 dakika sonra kotu seyler teklif etmesi ona asik olma ihtimalimi bile bitirmisti.zaten o gun ilk ve son gorusumdu:oklava:

canım benim bahsettiğim cinsellik öyle masum olanından değil şöyle daha ateşli daha tutkulu ve bir bütün olmadan bahsediyorum-tatlicadiarzu-

ask olmadan cınsellık olur tabi cogu da boyle yasamıoyor mu zaten cınsellıgı??
iğrenctır pistir vs..
ama asık oldugun ınsanı opmek dokunmak hissetmek istersin.illa zevkin doruklarında olmak için değil.sıkı sıkı hissetmak için.bunlarla beraber gelir cinsellik.karsısındakının ıstemedıgını bılırse asık olan taraflardan dıgerı de ıstemez.
cinsellik olsun die olmaz ask ama ask farkettırmeden getirir cinselligi.bence

erkek yada kadın farketmiyor bence aşkın içinde başlı başınca bir cinsellik var zaten. insan sevdiğine dokunmadan, öpmeden yapabilir mi ki?
siz yapabilor musunuz?
aşk cinsellikle bir bütündür.
aşk nasıl gerekiyorsa bedeni saran birşeyse bence cinsellikte öle belki kadınlar için o kadar önemli yada çok gerekli birşey değil ama bu doğanın kanunu :)))))

bana olmaz gibi geliyor açıkcasıfisfisfisolurmuki acaba olmaz ya
aşk sevgi sadakat saygı cinselik bunlar ilişkinin bir bütünü bencede..

bir bakışda da aşk olur yani cinsellik olmadanda olur
ama cinsellikden sonrada aşk artar diyebilirim.

cinsellik olmadan aşk da olur aşk olmadan cinsellik de.
ama ikisinde de hep eksiklik olur.
en güzeli aşkla cinselliğin birlikte yaşanması.

Aşkın diğer anlamı tabi ki de cinsellik değildir...
Ama aşık olduğun biri ile bütün herşeyi paylaşmak çok güzel bi duygudur.
Bence aşkın anlamı çiftin her anlamda bir bütün oluşturmasıdır...Bunun içine güzel olan herşey girer... Bence...

ya artik öyle bi duruma geldikki, hala gercek ask varmi diye???
cinsellik askta olur evliyken olursa daha da güzel olur :1hug:
yani artik iliskilerin cogu cok kisa sürüyor ve iliskilerin cogu gencler sirf cinsellik icin
iliski kurduklarini düsünüyorum, tabi birbirini seven genclerde var ama bunlarin cogu helede
erkekler sirf cinsellik icin iliski kuruyorlar yani ask mesk yalan oluyor

ps: bu benim görüsümyerimseniben

Bence dokunmadanda aşık olunur,ama dokunmadan cinsellik olmaz...
Demekki aşk olmadanda cinsellik olurmuş....................................

ben erkek arkadaısmla ilk cinsellige adım attım..ama sonra ona karsı daha cok baglandım elimde degildi..birlikte olmadan once ona karsı dogru düzgün bir duygum yoktu..ama bu durum benı bagladı..ve şimdi onu daha fazla ister oldum..bu cok güzel bir duygu..ama gecmişe dönüpte yaşarmısın deseler yaşamazdım derim..cunku cok fazla sorumlulukk isteyen bir iş..hem bedenen hem ruhen..ama cinsellik bir yerde ciftleri birbirine baglıyo alısıyosun..ne demişler alışmak sevmekten daha zor geliyo diyee.aşkta bir alışkanlık zatenn aşk elbet bitiyooo cinsellik olsada olmasada...ama şu da varki cinsellik olunca herşey daha renkli oluyoooooo:)

her zaman cinsellik olucak diye bir şey yok fakat hissetme diye bir şey var doğamızda kadınlar belki çok daha düşünceli bu durumlarda erkeklere göre.ama yine de cinsellik olması gerekir diye düşünüyorum...

Seversin kavuşamazsın , aşk olur, diye bir söz vardır... Kafamı hep karıştırır durur...Peki sevdiğine

kavuşanlar noluyor? Aşık değil mi yani , bunca evli insan ?

Aman neyse , konuya geleyim ben dağılmayayım..

Bence cinsellik olmadan evlilik olmaz , bu bir..Dolayısıyla aşk da olmaz şayet evliyseniz.

Ancak aşk varsa her halükarda dokunmak , sarılmak , öpmek (yani cinsel istek) vardır, hıı gerçekleşir

veya gerçekleşmez o ayrı. ( lisede okuyup da aşık olan çiftleri düşünürsek )

cinselliğe bakış açısına göre değişir bence...
ben aşık olduğum adamın yüzüne dokunurum.
saçlarına dokunurum, boynunu koklarım. öpüşürüm.
bunlar cinsellikse,aşk cinsellikle bütündür diyorum.

ama illaki yatak faslına geçmek cinsellikse şart değildir.
ha olursa güzel olur. ama cinsellik olmazsa aşk olmaz denemez.

ne kadar çok cinsellik ve aşk kelimesi kullandım benim bile kafam karıştı

Back
X