cinsellik ve evlilik öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

bu herkesin tabi ki kendi tercihi. ama ben bir kadının, erkeklerin kendisini bu şekilde yargılamasına izin vermesine, buna hakkı olduğunu düşünmesine anlam veremiyorum.

bir kızdan bekaret bekleyen erkek bakirse anlarım, ama önüne gelene sarkan, her kadından fırsat bekleyen, bütün sevgililerimle beraber olayım ama evlendiğim kadın bakire olsun zihniyetindeki bir adamla imkanı yok beraber olmam, hatta arkadaş bile olmam. insanlar bunu kendine nasıl yedirebiliyor anlamıyorum. bu düşüncedeki kadınları hiç anlamıyorum, erkeklerden önce onlar kendilerini böyle bu kıstasa göre değerlediren bir erkekle nasıl beraber olabiliyorlar, bu düşünceye nasıl destek çıkabiliyorlar bunu da anlamıyorum.

kimse kimseyi birisiyle bir şeyler yaşadı diye suçlayamaz, evlendikten sonra başına kakar, şöyle olur böyle olur... buna bence kadınlar kendileri izin veriyorlar. sonucunda da bakire değil diye öldürülen yüzlerce kadın, bakire olduğu halde kan gelmedi diye öldürülen kadınlar; bakire olduğu halde vajinal deneyim dışında her türlü şeyi yaşamış ama bakire adledilip baş tacı edilen kadınlar...

bunun yanında, cinsel uyumsuzluk yüüznden biten bir sürü evlilik de var. iyi sevişemiyoruz ayrılalımdan ziyade, birbirinden tatmin olamayan taraflar başka insanlara yöneliyorlar sonucu da zaten hepimiz biliyoruz.

herkes evlenmeden önce bekaretini kaybetsin demek niyetinde değilim, yanlış anlaşılmasın. bunu kadınlara karşı haksızlık, çifte standart, iki yüzlülük işgüzarlık veya ne derseniz artık o olarak görüyorum. en azından kadınlar kadın olduklarının, birey olduklarının ve sadece kızlık zarından oluşmadıklarının farkında olmalılar. bir erkek, sevdiği kadına rağmen bunu dert ediyorsa bence bir insanla değil de gerçekten zarla evlenmeli. ya da, az önce bahsettiğim her şeyi yapan ama bakire olanlarla, bu onlara müstehak.

bilmiyorum yaşamadığım için belki. ama erkeklerin fizylojisi daha farklı olduunu biliyorum .bu benim şahsi fikrim .o dediğin kiişiler kötü konuşuyorlarsa kendileri bilir ayıp tabi .ama insanların değer yargılarına göre yanlış kendide yapıyor diyeceksin bende ama o erkek diyeceğim kızıcaksın .ama benim için öyle .bazı durumlarda erkek-kadın eşit değil .

üff, hadi buradaki erkeklerin fizyolojisi kadınlardan farklı.peki avrupa ve amerikadaki kadınların fizyolojisine ne demeli o zaman?onlar muhtemelen bizim erkeklerden daha fazla şey yaşıyordur.:1:
bu fizyoloji ne menem bir şeymiş ki, sadece bizim ülkede ve arap ülkelerinde farklılık gösteriyor.:33:

valla aslında çok karşı olduğum söylenemez öncelikle çook çok güvenmen lazm,hadı güvendin diyelim hayatn boyunca seninle birlkte olacak ama evlendiğin zaman heyecanı kaçacak diye düşünüyorum ben o yüzden korkarım aslnda yoksa başka birşeyden değil.Yani evlenmeden önce brlkte olduğun kişiyle evlendiğinde nerde o ilk gecenin özelliği bu sefer? sanki bütün büyü bozulcakmış gibi geliyor bana.Ayrıca zaten inanmadığın,güvenmediğn biriyle kimse olmamalı bence sonrası pişmanlıktır başka hiçbirşey değil.Dışarda evlenmek vaadiyle bile kızları kandıran,aslnda asıl amacı o olan o kdr çok erkek demye bin şahit isteyen karaktersizler var ki... ama ben maalesef onlara inanan güvenen saf insanlara üzülüyorum =( hayatlarını onların zerre kdr umrunda olmadkları,işleri bittkten sonra çekip giden insanlara adıyolar ve kendilerini sevdiklerini sanıyolar sonra da hayatları sönüyor... :59:

ben erkeğinde,kadının da bakir ve bakire olmasından yanayım o ilk gün özel olmalı ve ve sadece hayatını birleştirecegin sonuna kadar güvenecegin insanla olmalı bazı şeyler diye düşünüyorum bu geri kafalıksa ben geri kafalıyım...

Cinsellik insanın kendini hazır hissettiğinde yaşanması gereken bir şey. Evlilik gerektirmiyor bence. Yaşadığımız toplumun kuralları malum, bizim ülkemizde böyle bir şey yaşanacaksa, yaşayan kadın bunu taşıyabilecek güçte olmalı. Sadece kendi adıma yazıyorum ki; hiç bir insanın beni yaşadıklarımla yargılamasına izin vermem, kimseden bir şey saklamam, kimseyi kandırmam. Eğer sevmişsem, inanmışsam ve istemişsem yaşarım. Benim cinsel hayatım kimseyi ilgilendirmez. Ne evleneceğim adama ne aileme ne de bir başkasına asla hesap vermem, suç işlemişim gibi eziklik de hissetmem. Ben kadınım ve bu beden benim, bunu yanımda olan herkes kabul edecek ve gık etmeyecek. Benim konuyla ilgili görüşüm budur arkadaşlar. Tabi ki herkesin yaşamı ve doğruları farklıdır, bu yüzden bu konuya verilecek cevap herkese göre değişir. Herkesin de fikirlerine saygılıyım. Bu kadının kendisiyle ilgili bir karar, herkes içinden geldiği gibi yaşar

üff, hadi buradaki erkeklerin fizyolojisi kadınlardan farklı.peki avrupa ve amerikadaki kadınların fizyolojisine ne demeli o zaman?onlar muhtemelen bizim erkeklerden daha fazla şey yaşıyordur.:1:
bu fizyoloji ne menem bir şeymiş ki, sadece bizim ülkede ve arap ülkelerinde farklılık gösteriyor.:33:

her yerde farklı tabi istersen bu konu hakkında nette araştırma yap .ezbere konuşmaylım .erkek-kadın yapısı farklı.dediğim gibi biraz araştırmalısın .avrupadaki yozlaşmayı değil de farklı şeyleri örnek alsak keşke daha güzel olurdu .

Erkek yapar,o erkektir demedim hiçbir zaman,bundan büyük saçmalık da olamaz zaten.:22:

Benim anlamadığım şu : Yaşıyorsun bir şeyleri.bu tamam.

Olmuyor,yürümüyor,yollar ayrılıyor.

Sonra doktorlar,ameliyatlar vs.

Ve faturasını topluma kesme çabası : Toplum yobaz,cahil.

Yumurtanın kabuğunu beğenmemesinden başka bir şey değildir bu.:19:

kızlar hiç belli olmuyor ki tamam ben bu adamla evlenirim diyorsunuz herşeyi yaşıyorsunuz sonra adam pıııırrrr:50:

Benim gözümde cinsellik ayıp, günah, iğrenç, tu kaka olmadığı için karşı değilim. Cinselliği öyle gözümde çok büyütmem, doğal bir ihtiyaç bana göre, kutsal bir hale getirmeye gerek duymuyorum.
Kimseyi de düşüncesi ve yaşam tarzı yüzünden yargılamam. Ama bazı konularda çok hassasım, o yüzden en iyisi fikrimi üstünkörü yazıp geçmem.

Bu konunun açılma sebebini merak ettim. Kişisel bir konu, başkalarının düşünceleri o kadar önemli değil bence. Çeşit çeşit fikirde insanlar var, konu sahibi arkadaşım senin hayatına ne gibi bir etkisi olabilir başkalarının bu konudaki fikirlerinin?.
Bir de bu tip konular tartışma ortamına dönüşür ve kapanır genelde. O yüzden riskli bir konu. Hiç açılmasa daha iyi...

Toplum ınsanları ıkı bacak arasındakı namusa gore algılarsa tabıkı dıktırır.
Faturasını topluma kesecek ya neye kesecek.
Neden bu töre cınayetlerı hep bu musluman ulkelerde veya Turkıyede oluyor.
İşte bu mantık yuzunden.
Bu mantık adamı kendı kızını diri diri topraga gomdurmeye kadar goturuyor.
Evde ailesının gozu onunde ınfaz ettırmeye kadar goturuyor.
Şimdi kız mı suclu toplum mu tekrar bır dusunelım bakalım.

Toplum ınsanları ıkı bacak arasındakı namusa gore algılarsa tabıkı dıktırır.
Faturasını topluma kesecek ya neye kesecek.
Neden bu töre cınayetlerı hep bu musluman ulkelerde veya Turkıyede oluyor.
İşte bu mantık yuzunden.
Bu mantık adamı kendı kızını diri diri topraga gomdurmeye kadar goturuyor.
Evde ailesının gozu onunde ınfaz ettırmeye kadar goturuyor.
Şimdi kız mı suclu toplum mu tekrar bır dusunelım bakalım.

aynen bende boyle dusunuyorum kız birine guveniyor cinselligi yasıyor adam cekip gidiyor oda bundan sonra ya kimse beni kabul etmezse ya ailem doverse beni dıslarsa korkusuyla gidip diktiriyor insana korkuları neler yaptırır az cok herkes bilir kimse madem oyle yapmasaydı demesin hangimiz sonunda pisman oldugumuz seyler yasamadık bu kadınlara bunu yasatan toplum suclu tabiki faturayı kime kesicez baska

Boşanmalar,aldatmalar neden artıyor peki ?

Ben söyleyeyim : Evlilikte yaşanacak hiçbir şey kalmadığı için.

Her şey abartılarak yaşandığı,dozunda olmadığı için.

Çok saçma
Evlendıkten sonra yasayanların ılıskısı uzun mu suruyor.
Bence bu ondan değil
Bence ınsanların evlılıgı cocuk oyuncagı gıbı gormelerınden kaynaklanıyor.
Yda artık zamanın herseyı gıbı ınsanlarında bozulmasından kaynaklanıyor.
Gunumuzde zorakı evlılıkler cok ...

bekaret hapı da çıktı, spor, merdivenden vs düşme,kaza vs gibi nedenlerle zarda hasar olabilir veya tamamen bozulabilir. Bu durumlarda tutucu ve cahil bir aileye gelin gidenler için ideal olabilir. Ama insanları kandırma amaçlı kullanılacağından adım gibi eminim. hapı gerdekten belli bir süre önce içiyormuşsun. yabancı ülke çıkardı. çok oldu gerçi çıkalı

bekaret hapı da çıktı, spor, merdivenden vs düşme,kaza vs gibi nedenlerle zarda hasar olabilir veya tamamen bozulabilir. Bu durumlarda tutucu ve cahil bir aileye gelin gidenler için ideal olabilir. Ama insanları kandırma amaçlı kullanılacağından adım gibi eminim. hapı gerdekten belli bir süre önce içiyormuşsun. yabancı ülke çıkardı. çok oldu gerçi çıkalı

nasl yaa nedirki bu hap? ilk defa duyuyorum...

Son düzenleme:

O kesin zaten canım.:34:

Back
X