- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.021
menüm sabah yeşilçay
kahvaltıda 1 tabak çorba 1 dilim ekmek azcık sucuklu yumurta 3 zeytin çay
ara nescafe 1 dilim ince kek
öğle 2 yeek kaşığı mantı bol yoğurtla
ara yeşilçay
ara türk kahvesi
akşam yemek kaşığı ciğer sote 1 kaşık mantı
ara yarım portakal
boğazlarım çok acıyo yutkunurken evdeki herkeste salgın var bana da ulaştı sanırım kv büyük oğlum küçük oğlum galiba şimdide ben oluyorum o yüzden 1 tatlı kaşığı bal yedinm
spor yok
su 1 litre
Canlar ben geldim.... Zor isbildum canım arkadasım ben geldim geldimde yazmamadım canım sıkıldi bugün biraz....
(bişey var mı yok) aksama kadar evde olmak bi yerde bunaltiyo insanı... Ebru canım cok üzgünüm canım ya bugün çık dengesiz beslendim... Aksam kozlenmis patlıcan ve biberden salata yaptm..onu yedim.... Kurtarmaya çalıştım ama pek sanmıyorum...
ama ins yarin daha titiz olucam... Her yediğim lokmada benimde sen geldin aklıma ama ... Cok üzgünüm ...vicdan azabı duya duya yedim:18:
Canlar ben geldim.... Zor isbildum canım arkadasım ben geldim geldimde yazmamadım canım sıkıldi bugün biraz....
(bişey var mı yok) aksama kadar evde olmak bi yerde bunaltiyo insanı... Ebru canım cok üzgünüm canım ya bugün çık dengesiz beslendim... Aksam kozlenmis patlıcan ve biberden salata yaptm..onu yedim.... Kurtarmaya çalıştım ama pek sanmıyorum...
ama ins yarin daha titiz olucam... Her yediğim lokmada benimde sen geldin aklıma ama ... Cok üzgünüm ...vicdan azabı duya duya yedim:18:
Maşallah ebrucum ya...kızımda uğraşıyorum sabahtan beri.... Olak bulduğum (fırsatta) yürüyüşümü yapacagım... Bugün süper gidiyor... Komşum çağırdı ısrarla ... Evdeki tatlıyı da oraya götürdüm bu bahaneyle.... Tabağımı yemedim.... Aksam yemegimide yapıcam birazdan en sağlıklisindan insKızlar akşam yemegini yaptım.Öglenligimi yedim.Evi süpürdüm.Şimdi evi silicem.Spor yok şimdilik.Ama pazara markete gidicem.Yürürü m biraz gece yapıcam platesimi.Sizler napıyonuz ?Minikkelebegim napıyosun?
Eveeeeeeet canlanmaliyimmmm... Kendimi salmamaliym....ah canım hep başımızda aynı sorun
ev ev ev ev
insan bunalıyor :84:
çalışırken yorgunluk olurdu zaman bana yetmezdi
şimdi de tüm gün evde çocukla geçiyor
ama bu dönemi güzelleşme kampı gibi düşün
zayıflicaz bakım yapıcaz güzel ve fit olucaz
yaza kamp bitecek sonuçlar da şahane olacakkkk
geri dön bakem aramıza canlannnn
Sagol canım bende bi regly olaydimda rahatlayaydim:18:geçmiş olsun güzelim...
afiyet olsun canım.. yemişin artık yapacak birşey yokk. bende hafta sonu yedim de yedim.. sanırım regl oldugumdan çok tatlı yedim..
yoldaşım sehraa nerdesin.. cuma birinci olacakmıyız....bugün hafta başı ve cuma mutlu olmak için dikkat etmeliyizzz..
sabah: 1 kk beyaz peynir, 3 zeytin,1dilim kepekli ekmek, tarçınlı çay
ara. 1,5 galeta
öğle: 1,5 porsiyon kırmızı mercimek çorbası, yarım porsiyon patates kavurma, turşu, 4 tane yufkalı kadayıf sarma (regl dönemimden olsa gerek ,,yüz karam ama sporlarla yakacağım), maden suyu
ara: 1,5 ince dilim kek
ara: yarım dilim irmikli tatlı, bir çay bardağı kola
akşam:1 yk bulgur pilavı, yarımdan biraz fazla porsiyon kuru fasulye, salata
gece de raınlı çay
4-5 bardak siyah çay, 1 lt su,
işe gidiş ve dönüş tempolu yürüyüş 70 dakika
lesie ile 45 dak yürüyüş
200 yarım mekik
100 de plates topu yardımıyla mekik
500 ip atlama
kalan kalorilerim 1047 kalori--- oysa ne çok yemiştimmm ,,,kalan kalorilerimi bunu görünce şaşırdım
ama bu hafta zor kilo verecek gibiyim. midem acayip şiş
bugun yemek yaamadım dışarda yiyelim dedik 1 ayran 2 lahmacun yedim şuanda patlayacak gibiyim çok geldi pişmanım
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
zeytin peynir
5 çubuk patates kızartması
durum bu bi kaç gündür çok iyiydi bugun bozuldu malesef ama ip atlıycam mekik falan çekicem
6buçuk bir badem bir kyısı
9buçuk iki çavdar iki kk peynir 1yum 6zeytin dom biber salatalık çay
ara rarım elme
öğle 11hurma
17.00 bir porsiyon kuru iki çavdar soğan havuçluyoğurt
az evel bir avuç leblebi
9da ise bir bardak süt içicem birde elma yicem
spor yok bugün seminer vardı öldümyarın spor olcek ama nelsonnnnnnnnnnnnn cuma 58li bişey hedefliyorum bennnnnnnnnnn
59.3 çıkmıştım cumartesi onca yedimm
6buçuk bir badem bir kyısı
9buçuk iki çavdar iki kk peynir 1yum 6zeytin dom biber salatalık çay
ara rarım elme
öğle 11hurma
17.00 bir porsiyon kuru iki çavdar soğan havuçluyoğurt
az evel bir avuç leblebi
9da ise bir bardak süt içicem birde elma yicem
spor yok bugün seminer vardı öldümyarın spor olcek ama nelsonnnnnnnnnnnnn cuma 58li bişey hedefliyorum bennnnnnnnnnn
59.3 çıkmıştım cumartesi onca yedimm
İlk zamnalar bizi az yemenle iradenle şaşırttın.Senin menülerini okuyunca kendim menü yazmaya utanırdım.Şimdi tam tersi çok yemenle şaşırtıyosun canım.Noldu sana kim netti sana nazarlara mı kem göze(sehranın gözüne) mi geldinSeviyom seni sehra sataşmalarımızı özledim bu arada Hem kek hem irmik tatlısı hem kadayıf hemide 4 tane Silkelen kendine gel çorbayla doyan insan bunca şeyle kendini şiş hissetmesi lazım.Bize yine örnek ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?