Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sabah (öğlene dogru ) 1 kucuk kase tarhana 1 dilim ekmek
Öğle (15:00) 1 patlıcan 2 kırmızı biber kozlenmis , 2 dilim ekmek 4 kasık yogurt, 1 dilim elma
Aksam 1 tabak kıymalı kabak, 1 kase yogurt
Bi kaç çatal salata
40 dk yürüdüm fırsat bulursam bi kırk daha yurucem :)

nelson ne çok yemişsin be tatlım ama çok da güzel spor yapmışsın...
sehracık beğendim menünü...

benim menüm de şöyle...
07:00 akşamdan ıslattığım 2 adet kuru kayısı
07:30 domates, salatalık, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 tam tahıllı, yeşilçay
10:30 bir avuçtan az beyaz leblebi
12:00 bir kepçe ezogelin, 3 yk bezelye, 3 yk bulgur pilavı, bir kase cacık
15:00 1 adet elma
17:00 bir adet kivi
18:00 bir adet karnıyarık, 3 yk pirinç pilavı
19:30 bir portakal
çocuk uyuyunca 4 mil leslie yapacağım.

tatlım senin menun de güzel.. yalnız karnıyarık biraz akşam için ağır olmuş ama genel itibari ile menün iyi.. gerçi senin eleştirmeye ne yüzüm var da ben yedimde yedim buğün

güzelim menünü beğendim süper. ara öğün koymamışsın.. birde menune calsiyum eklesen süper olacak. kalsiyum vucutta yağ yakmaya yardımcı oluyor.. ama süper menun sporda harikaaa.. çok beğendimm.. bende az yemek istiyorummm

tatlım senin menun de güzel.. yalnız karnıyarık biraz akşam için ağır olmuş ama genel itibari ile menün iyi.. gerçi senin eleştirmeye ne yüzüm var da ben yedimde yedim buğün

canım ben açıkcası kendimi kasmamaya çalışıyorum. evde karnıyarık yapıldı bugün. üstelik menüyü ben veriyorum. eğer kendimi yememek için zorlarsam sonrasında kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyorum. kendimi serbest bırakınca yemeğin sonunda bakıyorm çok yememişim. ama kendimi sıkınca tırtıklaya tırtıklaya 5-6 yk yemiş oluyorum...

Canım benim kalsiyum olarak ne yiyim:44: yogurt yedim 2 kez olmaz mı :)
sende gayet güzel gidiyorsun canım ya neden stres yapiyosun....
ya da istersen senle iddaya girelim 100 lirasınalirasına

haklısın cnm..öyle yapmak lazım. eskiden midem çok büyüktü.yediğim hiçbirşeyden rahatsız olmazdım.. eskiye göre yediklerimin yarısını yiyorum.diyetten sonra küçüldü..olurya kaçamak yaptığımda ya da çok yediğimde midem rahatsız oluyor... ama benim gözüm aç.. diyetteyim diyorumya devamlı ne yesem diye düşünüyorum.. o da beni kasıyor . kastıkça daha çok yiyorum... zor iş :)

Canım benim kalsiyum olarak ne yiyim:44: yogurt yedim 2 kez olmaz mı :)
sende gayet güzel gidiyorsun canım ya neden stres yapiyosun....
ya da istersen senle iddaya girelim 100 lirasınalirasına

ah canım pardon yoğurtlarını gözden kaçırmışım.. o zaman diyecek söz yok muhteşem bir diyet menun var .. tebriklerrrrr
ah bende öyle yesem keşkeeee

ama evet benimle 100 liresina iddaya girersen bak o zaman bir ayda 5 kg veririmmm

Girerdim valla yakın olaydık... Sen yakınlarda birini bul iddaya gir en iyisi. Gerçi sen bu kadar spora yine verirsin de....(ins)
hayranim valla o kadar çalisiyosun ev ayrı bi de spor yapiyosun

Girerdim valla yakın olaydık... Sen yakınlarda birini bul iddaya gir en iyisi. Gerçi sen bu kadar spora yine verirsin de....(ins)
hayranim valla o kadar çalisiyosun ev ayrı bi de spor yapiyosun

canım ya inan o kadar mutlu oldum ki..bana hayran olman beni çok mutlu etti.. anlatamam çok mmutlu oldumm. moral oldunnn gerçektennn.. çok teşekkür ederimm

canım ya inan o kadar mutlu oldum ki..bana hayran olman beni çok mutlu etti.. anlatamam çok mmutlu oldumm. moral oldunnn gerçektennn.. çok teşekkür ederimm
rica ettim ... Moral olduysam bende mutlu oldum....
Sen bu kadar spor yap ben sana hep hayran olurum:)

ay kızlarrr banada evde olmak yaramıyor yedikçe yiyorummm
menümü yazayım sonra geçmişe bakacam
sabah 09:20 köy peyniri 2kk, 1 yumurta, 5 yeşil zeytin, 1yk pekmez, yarım domates, 2,5 uno denge light
ara 1 armut
öğlen 12:15 6yk taze barbunya, 3yk bulgur pilavı, 3 yk yoğurt 1yk acı sos
ara 15:00 1 küçük ayva, 1 avuç beyaz leblebi
18:00 1 kivi
akşam 19:30 5yk taze barbunya, bol salata
ara 2 avuç beyaz leblebi

30dk yürüyüş, 10dk koşu, 45 dk plates

canım lahmacun 1 tane olsa iyimiş ama, spor yaparsan sorun değil bence, çünkü gün içinde pek bişey yememişsinnn
üzgünüm orti ama ben hafta sonu çok ama çok kaçırdım artılardayım yinee, ya ben bu 2 haftadır çok cozuttummmmm

Mönü
Kahvaltı naneli soslu az yağlı yumurta salatalık domates
Tulum peyniri be peynir çay bir dilim k ekmeği
Dört zeytin az reçel tarçınlı çayım
Arada bir yeşil elma bir portakal
İkindi az tarhana bir aktivya
Akşam bi rtabak menemen iki dilim ekmek soğan yarım kase yoğurt
İki bar çay azıcık çekirdek

Şehriyer çorbası yaptım o kadar emme yalan oldu yimedik
Eşim erken gelseydi fırında karnıbahar yapacaktım canım istemişti
Yarın gelirse yapıcam

Evettttt çıktı geliyorrrr oooooooooooooooooo
Oley oley oley oley
İşte bu minikkelebk
Tebrikler canımmm
Motivasyona devammm

Ben beğendim mönünü canım
Gayet güzellll her şeyden var

menun güzel cnm..

Evettttt çıktı geliyorrrr oooooooooooooooooo
Oley oley oley oley
İşte bu minikkelebk
Tebrikler canımmm
Motivasyona devammm
Canım benim ya... Sayende :) aslında ben bu 6 kiloyu he böyle menülerde verdim...
sonra bi yolumu şaşırdım .... Bi türlü bulamadım... Ne diyim Allah bi daha şaşırtmasın
Bol bol icelim az az yiyelim...benimkilere babaları bakıyor bende yürüyorum .... Yasasinnnnn

sabah yeşilçay
kahvaltıda 3 zeytin 2 dilim ekmek içi banım bal 3 çatal ciğer yarım kk peynir çay
ara nescafe
öğle 1 tabak ekmeksiz çorba
ara çay 2 dilim kek
akşam 2 yemek kaşığı kuru fasulye ekmek yok 1 çay tabağı kadar acı top biber turşusu yedim yarım kase yoğurt
birazdan yeşilçay içicem
su 1 litreden az
spor 150 merdiven inip çıkma

Canım senin bu kızın ilerde çok canlar yakacak
Maşallah pek güzell
Ben de eşime bırakıp yürüyüyorum he heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…