Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım senin bu kızın ilerde çok canlar yakacak
Maşallah pek güzell
Ben de eşime bırakıp yürüyüyorum he heee
Sagol canım benim o senin güzelliğin...
Allah bahtlarını , ahlaklarını da güzel etsin kızlarımızın ins.(babası onu kimseye vermicekmis gerçi , öyle deyip duruyo)
Yürüyüşümü yaptım, 100 ip atladım ...
Bu arada menume artı çayla 2 hurma yedim

Papatyaaaaa
Yoldaş nasılsınnn
Birnci olcek miyiz
Nelsonla minikkelbekten bi atak bekliyorum
Yoksa birinci olma ihtimalimiz var

ben menünü beğendim....
az az yemişsin...
Papatyaaaaa
Yoldaş nasılsınnn
Birnci olcek miyiz
canım inşallah oluruz. elimden geleni yapmaya çalışıyorum. az önce de 4 mil leslie yaptım. duşumu aldım.
kızlart bir kotum vardı. bacaklarımın iç kısımlarından dolayı tam olarak yukarı çıkmıyorud. bilmem anlatabildim mi...
bugün işe o kotumu giydim. ama allahım çıkıyor artık. ay kota olan duygulaırm birden bire değişiverdi. çok seviyorum artık kendisini....
sanırım az olsa yaptığım spor etkili oldu...

Kızım yeni uyudu gidip yürüyüşümü yapıcam
Yürüyüş çok kolay sonra duş saç kurut filan işte o zor geliyor ya
İyi geceler yoldaş
İyi geceler çıtırlar

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
09:30=1dl.peynir,2 zeytin,1dl.kepek ekmek,3 çatal bal,2 çatal k.sos,ıhlamur
11:30=türk kahvesi
12:30=susamı ballı kaplı bişi varya ondan adını unuttum:26:
14:30=tavuk sote,5 kaşık yogurt,1 bardak meyve suyu
17:00=yeşilçay,1 elma
18:30=3 kaşık y.mercimek,3 k.makarna,1 turp
20:30=yeşilçay,1dl.dankek(arkadaşım geldi)

Spor:45dk. yürüyüş
ev temizligi

Oglumu uyutunca yaparım diyorum.Ama pilim tükeniyor. gündür oglum yine geç(12 de)uyuyor.23:15 başladım sallamaya 00:08 uyuduAglayacaktım bacaklarımın acısından.Ha daldı ha dalacak.Hem erken uyanıyor hem geç yatıyor.Ki öglen uykusundan ben kaldırdım.Yoksa uyuyacaktı o zaman gece kaçta yatardı kimbilir.

Minikkelebegim,menün güzel.Şu tarhana tarhana çorbası mı başka bişi mi?Zorisimbuldm menüsünde de var merak ettim:26:İnş. biz kazanıcaz bu hafta:13:
Elffim,lahmacun 1 olaymış daha iyi olcekmiş senin açındanAma bizi açıdan iyi olmuş
Zuzuum,menünü begendim.Ama 250 cal olan keki keşkem 4 dl. yeseydin biz kazanabilelim
Zorrisimbuldm,çekirdek dışında menün iyi .Valla hem çocuk hem spor bravoAma devamı gelmesin lütfenÇünkü biz kazanamayız

Papatyaaaaa
Yoldaş nasılsınnn
Birnci olcek miyiz

beklenen atak zamanı ... ve bir elimde su , boş olan 10 dakikaları bile değerlendiriyor yürüyor da yürüyorummm...

Elfff ve nelson bugün cısslar mönülerde
Görmedim sanmayın
Nelson nerde hareket orda bereket

evet yaa yedim yedimm.. yetmedi gece 1 dilim kepekli ekmekle 1 yk acılı soso yedim...dün sadece yemek yemek yemek üzerine kurmuşum menümüüü... ve bugüüüüünnn spor zamanıııı.. ve cumaaa 59,9 dan çok gelmek istemiyorummmm...

canım çok ğeç saatte spor yapmak zor.. ya gündüz yapacaksın yada 5-7 arası...

ama gece yediğin kek var ya kek.. saati çok geçççç değil miiiii (sen kendine bak dediğini duyar gibiyimm)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...Oglum 8 de kalktı gecede kalktı.Sersem gbiyim.Unutmuşum saat başı kalktıgım günleriBugün günümüz var inş. fazla kaçırmam:18:Minikkelebegim seni düşünecegim yerkenKuranın bitmesi 3ü buluyor çok acıktıgım için saldırıyorum.Ama evde 2-2 buçuk arası ideal oluyor.10 dk da olsa ne güzel alışmıştım ve vücudumda alışmıştı.Nelsona 20 dk diye söz verdim ve 10dk yıda bıraktım:26:

günaydın kızlarrr
kaltım kahvaltımı yaptım kızım uyandı, bakıcıya bıraktı eşim, okulun biraz evrek işleri onların bir kısmını yaptımmm amam daha çok işim varrrr, şimdi yeşil çayımı içip spor yapacam sonrada duş alıp okula, bu hafta hep toplantımız var, 19:00 dan önce eve pek giremiyeceğiz o yüzden o saaten sonra yemek ye por falan biraz zor sabah yaprım yaptım yapamazsam kalır, hadi bu sabah dersim yok yapacam şimdi sporumu ama yarın biraz zor yarın ful doluyummm, ya bu evrak işlerinden çok ama çok sıkılmaya başladım, istatistikçi yaptılar iyice biziiii

ebruuu çok yeme günde bak sonra benim gibi pişman olursunnnn

Yarım saat
Yürüyüşümü yaptım.daha dogrusu ancak bu kadar yapabildim...(yoksa bütün gün sıkıntılı geçiyor) eğer vakit bulursam yine yaparım :) pazar gunü bütün haftamı sabote etti... Hala. Onu eritiyorum galiba... Su iki günde de ne yapabilicem bakalım... Cumayı merakla bekliyorum...isteyince zayiflayabiliyo muyum bakalım gorcem .....

yoldaşım Ebru canım ya ...ye ama azcik ye olur mu.... Salatalar filan varsa onlardan ye...
İns biz 1. Olcaz
Akşamki kek gözümden kaçmadı

bendeki size bahsettiğim yöresel kuru yemişle yenilen ince kıtır tarhana yani çorba değil
ebruuuu çekirdeği yimedimmmm
kv geldi kalk otur derken kısmet olmadı yazdım ama yemedimmm
ebruuuu Allasen geç vakit keklere devam yi yii

Ebruuuu yoldaşım ne ettin günde ins pek az yemisindir...:)
canım ya bi de tarhana demişsin ya ben kaçırmışım onu....
benimki bildigin tarhana azıcık yağ booooool domates koyuyorum
cok leziz oluyor....

kizlar ya sabahtan beri hatta geceden beri kızımda cebellesiyorm...
sorunumuz su ki , uykusu var ama uyumak istemiyor ... İkimizi de yıpratıyor ...
sukur ki şimdi ayağımda uyutabildim :)
oh be... Gideyim de isime bakayım :)

arkadaşlar erkenden menumü yazayım. akşam arkadaşlara gideceğiz..belki geç saatte gelirimm bakarım sizler ne yapmışsıınız..

sabah: çeyrek gözleme, bir çay bardağı süt
ara: 1 galeta, 1 elma
öğle:1,5 porsiyon mantar sote, yarım porsiyon yoğurt çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 1 galeta, 1 elma
ara:çikolatalı gofret (arkadaş almış yedim ama bunu yedim diye akşam çok az şeyler yedim)
ara: 2 tane sade gofret
akşam: yoğurtlu brokolü haşlaması (yağsız), çiğ bir kaç lokma beyaz lahana, çeyrek kıymalı pide,1 tane lahana sarması(pişmiş mi diye yedim)

spor: işten dönüşte 30 dak yürüyüş, 15 dak hafifi tempoda koşu, 200 mekik,

kalan kalorlerimm : 1100 kalori

ebrulii sen pilatesi yapma canım.. hatta bir sürü cıss ye ve onları yakacak sporlar da yapma... cuma biz kazanalım Eki Görüntüle 637079

hemen toparlarsın orti kafaya takma sen bu hafta karbonhidratlı şeyler yerine proteın ağırlıklı beslen 7 den sonra bişey yememeye çalış ve vakit buldukça spor yap biliyorum çalışıyosun ve yoruluyosun ama başlayınca devamı geliyo daha dinç oluyosun canım sana güveniyorum bak ben cumadan beri nerdeyse 5 ten sonra hiç bişey yemiyorum aç uyuyorum ama midem küçüldü onu hissediyorum işler başımdan aşkın ama başka spora zaman ayıramadığım için her bulduğum fırsatta 100 kere ip atlıyorum gece de yatmadan mekik çekiyorum çok yapamıyorum ama hiç bişey yamamaktan iyidir kalp atışını arada hızlandırmak bile inanılmaz işe yarıyomuş

canım menün güzel dahada bugun bişey yemem diyosan o gofretleri görmüyorum

sabah-öğlen
mantarlı kaşarlı omlet
2 dilim t.t. ekmek
peynir 2 çatal
3 zeytin

akşam
yoğurt çorbası 1 kepçe
kara bakla yemeği
az yoğurt üstüne
1 dilim ekmek
akşam meyva yerim

canım menün güzel dahada bugun bişey yemem diyosan o gofretleri görmüyorum

yemeyi düşünmüyorum artık..yemem inşallah.. ama arkadaşlar da birşey yersemde yazarım.

sabah-öğlen
mantarlı kaşarlı omlet
2 dilim t.t. ekmek
peynir 2 çatal
3 zeytin

akşam
yoğurt çorbası 1 kepçe
kara bakla yemeği
az yoğurt üstüne
1 dilim ekmek
akşam meyva yerim

tebrik ederimm menun bayağı sade.. muhtemelen kalorileride çok az tutar.. bu kadar az yemekle nasıl ayakta duruyorsun..

İnş. canım biz olucaz.Ama bu misafirleri bana kesin sehra gönderiyor.Eşilk etmek zorunda hissediyorum.Akşam arkadaş vardı ve bu akşam arkadaş gelicek ve yarın ben arkadaşa gidicem off
Keşke yeseydin ama neyse bu akşam dizi izlerken çitle hepsini emi canım
Allah yardımcın olsun canım.Ama oglum kadar olsun annesini rahat bırakıcaz kendi kendine oyun oynıycak göör bakAz yemeye çalıştım canım:26:
Menünü begendim ama gofretleri görünce çok mutlu oldum.Sakın eski nelson olma biz seni böyle seviyoruz
sabah-öğlen
mantarlı kaşarlı omlet
2 dilim t.t. ekmek
peynir 2 çatal
3 zeytin

akşam
yoğurt çorbası 1 kepçe
kara bakla yemeği
az yoğurt üstüne
1 dilim ekmek
akşam meyva yerim

Elffim rakibiz amaa menünü çok begendim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…