Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Elfff bayağı az yemişsin canım akşama acıkabilirsin aç yatma canım
Nelson kız sen duramazsın yazarsın burdan kızlar şunu yedim dayanamadım diye
Hadi beni utandır:26:
Minikkelbek seni çok iyi anlıyorum dün ikindi vaktinden sabah erken vakte kadar kızımla uğraştım
Gece uykusuna hasretimm
Ama gündüzleri çok düzeldi kızım sadece uyuturken zor uyuyor
Şu gece uyanıp ağlamaları da bi kesilse

Arkadaslar nasilsiniz yaris ise yaramis bakiyorum foruma giriyorum firsat bulursam ama yazicak bisey bulamiyorum oturup duzenli yemek yiyemiyorum hep ayakustu atistirma halindeyim bu aralar sizleri okuyup sizin adiniza seviniyorum kizlar hedeflerinize ulasacaginizdan hic suphem yok

KAlkinca 1 hurma, 2 kuru kayısı
Sabah (öğlene dogru ) 1 biber,1 donates ,1 Kk b. Peynir, 1 yumurta
Öğle (15:00) yada ara ..3 kasık kabak yemeği
Ara bi avuç leblebi
Aksam 1 küçük tabak mantarli tavuk, 5 kasik yogurt
salata, 1 kasık bulgur pilavı ... 4 kasık tarhana corbasi
40 dk daha yürüdüm
Sabah 1 dilim t.b.ekmegi yemiştim

Son düzenleme:
Misafirlerinin hepisi benim tayfaAllah yokluklarını göstermesin yeni hedefim sana yeni gün grubu bulmak şöyle Meksika Fransız yada Arap mutfağından bıkmışındur çerkez mutfağından az biraz iştaha gel hemi:)
Menüm
6buçuk bir kayısı
9 bir yüm iki Çavdar iki kk peynir üç çatal sos 6zeytin salatalar çay
Ara birbucuk manda
Eve gelince tartıldım üzüldüm
Öğle bir tabak tavuklu şehriye çorba yarım dilim ekmek ili kaşık havuçlu yoğurt
Uyudum üzüntüden
Kalktım bir avuç leblebi
Spor yok maalesef olamadı olmalıydı biliyorum ama olamadı iştebi toparlayamadım olayı ya..yerken tatilde karnım tokken yok geri sayım yok spor yok kalori hesabı atıp tutuyordum tabi karnımda katmer kaymaklı ekmek kadayıfı anamın yaptığı içlİ köfte varkenakşam yemedim Yemicem işte.sadece bir lokma karnıyarık yicem eşim gelcek birazdan tadına bakicam birde elma yicem.geriyim ben geri.utanıyorum kendimdenbundan sonra tatillerde bu kadar abartmakmı tövbeler tövbesi.sankim Afrika'dan geldim kıtlıktan çıkmıştım ya...leblebi yanında iki kk peynirde yedim unutmusum

Son düzenleme:
evet canım benim ya ins. Oğlumda öyle artiiik... Eski halinden eser kalmadı ...
kızımda söyle 2 ye gitse ( o arada da ben zayıflamış olsam ) yarın benimde bi arkadasım gelicek canım...

Evet canım ya bende düzene hasretim ... Ne zaman ne yapacagı belli olmadıgı icin kendimi şaşıyorum
Azcik uslansalar ins.. Şükürler olsun saglıkları yerinde

umarım veririm canım, gerçi regl olmak üzereyim biraz dikkat eder spor yaparsam bu durumu avantaja çevirebilirim, bak zayıflamak için neler yapıyoruz demi
biz bu hafta hep okuldan geç çıkacağız bu gün 6 da çıktık yarın yarın ve perşembe daha geç çıkacağız işte böyle olunca geç yemek yiyeceğiz o biraz sorun bide spor olayı bakalım ne olacak halimizzz

bu arada menünü begendimmm yoldaşşş

Canım ya sen ki 1 kase corbayla bütün gün ayakta durup ,,, çalışıp didinip bide üstüne bi dolu spor yapan insansın ...
sen mı soruyorsun bu soruyu... Daha 2 hafta önce hayretler icinde okuyordum menünü ...
sen eğer istersen yemezsin gofret filan

sabah 09:15 8 yeşil zeytin, 50gr peynir, 2,5 dilim uno denge light, 1,5 yk pekmez, yarım domates
öğlen 5yk et sote, 4yk pirinç pilavı , 4yk yoğurt
15:00 1 elma
17:30 1 armut
19:00 1 porsiyon portakallı kreviz, bolca salata
20:10 2 avuç beyaz leblebi

yediklerim toplam 1503 kalori
leslie 5 mil 65dk, 4 dk ip atlama 600 389 kalori

kalan kalori 1113 fazla olmuş bu günde

Mönüü
Sabah iki bar çay bir dilim k ekmeği çeyrek simit dört çatal reçel biraz tulum peyniri soğanlı yumurta üç zeytin az z yağı
Tarçınlı çayım
Öğle azıcıkkkk tavuklu şehriyer çorbası ekmeksiz
Ara yapamadım sonra acıkıp bir armut bir kase cornfleks yedim
Akşam iki bardak ayran bir tabak fırında tavuklu sebzeli karnıbahar yarım dilim ekmek
Küçük bardak neskafe
Aslında şu kahvesi içmesem iyi olacak
Ama türk ya da neskafe ikisini de seviyorummmm
Okulda çaysız olmuyor
Şimdi evde olunca kontrollüyüm en azından

Yemediğim ekmekleri sana ithaf ediyorum papatyaaaaaaa
Kızım uyuyunca 25 dakika merdiven
200 ya da daha fazla mekik

Kızlar ayranı ve karnıbaharı fazlaca yaptım
Yarın eşim gelmicek
Perşembe akşam dönücek
Böylece yemek işini çözmüş olurum dedim

orti menünde sporunda çok güzelmiş bu arada bayılırım portakallı kerevize bende portakal suyuyla işiririm ağzım suandı acıkmaya başladım heralde

orti menünde sporunda çok güzelmiş bu arada bayılırım portakallı kerevize bende portakal suyuyla işiririm ağzım suandı acıkmaya başladım heralde

canım ya imkan olsa sanada bir tabak verirdim burdannn, hem kaloriside az
bu gün yapabildimde ben yarını düşünüyorum bütün gündersim var drsten sonrada veli toplantısı yapacağız kaçta biter allah bilir bakalım yarında spor yapabilirsem süper olacakkkkk

sen ev topluyorsun nasıl olsa, oda porsan sayılıyor, ama yinede fırsat buldukça yap bişeylerrr, ortimmm cumaya yüzümüz gülsün

hadi iyi gecelerrr, tatlı rüyalarrr

Sabah 1 dilim tam buğday 1 yumurta yarım kk peynir 4 zeytin üzerine 5 çatal ıslak kek( dün aksam menümü yazmamadım çayla 3 çatal yedım cok canım çektmişti bıraz da sabaha sakladım hakkımı)

Ara ..kuru kayısı ve kuru üzüm yedım bıraz sekersiz çayla 1 avuç falan

Öğlen 1 kase yağsız çorba 3 kasık pilav 2 kasık et siote 1 dilim ekmek yoğurt

Ara yarım portakal 1 muz yarım havuç

Akşam 1 kase çorba 2 çatal ucuyla etli pilav bol salata bol yoğurt ekmek yoksalatam yağsız olmuyor ama tadıyla tuzuyla yapıyorum valla öyle sevmiyorum ama yağını yememeye çalıştım suyunu yanı..

Spor..öğle arası okul cevresınde 6 tur yürüyüş ( 22 dakika) tempolu, cocuklara okuma yazma öğretme ....

Dün aksam menüm de fena degıldı bugünkü gibi ama çayla 3 çatal falan da ıslak kek yadım dayanamadım yapmıştım niye yaptım hafta sonu gunüm var da yenı bi tarif deneyim diye değilse böyle diyet zamanlarında hamur işi yapmaya ve görmeye dayanamıyorum

yedim canım..sohbet tatlı geldi yedim cnm. bir porsiyon tavuk gögsü tatlısı, 1 sigara böreği ile 4 dilim ayva yedimm.. kuru yemişe dokunmadım

ve kalorilerm 350 kalori daha çok oldu.. toplamda 1500 e yükseldii of ya offf

haklısın cnm... şimdi duramıroum aç..eski halime dönmek istiyorum .. birileri ile iddiaya girmeliyimm.... olmuyor böyleeee... çok yavaş zayıflayacağım bu gidişle....

bence gayet iyi kalan kalorilerin..fazla kalmamış kaloilerin normal seyirde gidiyorsun..rahat oll cnm

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su,1 kaşık bal
10:00=2ince dl.tb.ekmek,4 çatal krem peynir,5 zeytin,ıhlamur
11:00=1 ceviz,4 fındık
12:00=2 kaşık muzlu yogurt ogluştan kalma
15:15=1 poça,1 rulo kıymalı börek,1 küçük kare salata,1 kurabiye,2 çatal rus tatlısıymış,çay(digerlerini yemedim)
18:30=3 kaşık makarna,kk peynir,yarm bardak meyve suyu
20:30=çay

Spor:
10dk.plates
50 dkyürüyüş(.bayır ve ogluşun arabacıgını iterek gittim geldim)
Ogluşu 55 dk. salladım(iç bacak sporu)

Şimdi yeşilçayımı yudumluyorum.Geçmişe bakarken menükür yapıp yatıcam.Çok uykum var.Yarına rkdaşa kahvaltıya gidicem tüm gün ordayım sanırım.2 vesayit arabalarda ogluşla bakalım napıcam.İyi geceler kızlar...

Kizlar migdem nasil bulaniyor anlatamam once tutku 1 saat sonra albeni sonrada kruasan varya tadini merak ettim yedim tatli tatli ustune insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapmazmis hicbir faydasi olmayan katki maddeli gidalari yiyip vucuduma ne kadar kotuluk yapiyorum
Mutfgima bakiyorum tezgahta meyve namina porsumus 3 kivi ve 2 mandalina var ( halbuki asagi markete indigimde koca tezgah meyve var kivi erik armut portakal elma muz ( cilek uzum dahi var hormonludur yenmese daha iyi gerci onlar)ama ben ne yapiyorum meyveleri es gecip gidip yulafli aliyorum
Yarin gidip bir torbayi meyve doldurcam kizimla canimin istediginden yiycez saglikli beslenmem gerek kizima bunu asilamam gerek nefsime hakim olmak zorundayim sacma sapan beslenmekten menu yazamaz oldum artik
Sizlerle dertlesmek istedim kizlar belki siz de bi fikir bir yorum yaparsiniz aslinda zor degil kilo vermek saglikli beslendikten sonra
Bunu zoraki yaptigimiz zaman bir yerde patlak veriyo saglikli beslenmeyi oturtmak onemli insallah bunu basarabilirim kizim ve yasliligim icin bu gerekli

Canım çok uykum var ama yorum yapmadan uyuyamazdım.Dün gittim eşimle meyve yiycez oglumuzada özendiririz belki diyerek bi sürü meyve aldım.Ama onları yemek yerine tatlı yemek ıvır zıvır yemek daha cazip geliyorNie böyle oluyor.Bugün meyve yyicem ara ögün diyorum pat kek çiko yiyorum.Özgecim hatırlarmısın yazın otelde açık büfe yemek ve tatlılara gösterdigin iradeyi?Menü paylaşırdın 49 olmana tatilde ve hak etmene ragmen yemez ve menü paylaşırdınNasıl dayanıyorsun derdik.Bende (snein kadar olmasada)az yemey çalışıp(tatlılar hariç)menü yazardım.Noldu bize özgeBiz zoru başardık ama koy verdik halbuki 2-3 sene aynı kiloda kalmamız gerekirdi.Ama yine yapabiliriz

Evet canim hatirliyorumO acik bufeye tatlilara nasil karsi koymustum Ben bile suan dusunuce sasiyorum nasil motiveydik ozamanlar cumalari iple cekiyodum
Senin de menulerin cok iyiydi.gunlere dahi gitsen bircok seye elini surmezdin.tekrardan o motive halimize donucez hem de hemen bak dogumgunune cok az kaldi ayni sekilde yaza da. Tatil de dis goruntumuzden memnun olmazsak tam keyfini cikaramiycaz aynada kendimizi gordugumuzde donup tekrar bakmaliyiz evet basardim diyebilmeliyiz

Ösge ben seni umutsuz ve mutsuz görmeyi hiç ama hiç istemiyorum benim idolümsün sen yaa.sana hedefini sorarak olayını başlatmak istiyorum ben evet cevap ver kaç kilo olmak istiyorsun ve ne zaman?haftalık ve aylık planların vermeyi hedeflediğin kg ne de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…