- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.081
evet canım benim ya ins. Oğlumda öyle artiiik... Eski halinden eser kalmadı ...İnş. canım biz olucaz.Ama bu misafirleri bana kesin sehra gönderiyor.Eşilk etmek zorunda hissediyorum.Akşam arkadaş vardı ve bu akşam arkadaş gelicek ve yarın ben arkadaşa gidicem off
Keşke yeseydin ama neyse bu akşam dizi izlerken çitle hepsini emi canım
Allah yardımcın olsun canım.Ama oglum kadar olsun annesini rahat bırakıcaz kendi kendine oyun oynıycak göör bakAz yemeye çalıştım canım:26:
Menünü begendim ama gofretleri görünce çok mutlu oldum.Sakın eski nelson olma biz seni böyle seviyoruz
Elffim rakibiz amaa menünü çok begendim canım
Evet canım ya bende düzene hasretim ... Ne zaman ne yapacagı belli olmadıgı icin kendimi şaşıyorumElfff bayağı az yemişsin canım akşama acıkabilirsin aç yatma canım
Nelson kız sen duramazsın yazarsın burdan kızlar şunu yedim dayanamadım diye
Hadi beni utandır:26:
Minikkelbek seni çok iyi anlıyorum dün ikindi vaktinden sabah erken vakte kadar kızımla uğraştım
Gece uykusuna hasretimm
Ama gündüzleri çok düzeldi kızım sadece uyuturken zor uyuyor
Şu gece uyanıp ağlamaları da bi kesilse
hemen toparlarsın orti kafaya takma sen bu hafta karbonhidratlı şeyler yerine proteın ağırlıklı beslen 7 den sonra bişey yememeye çalış ve vakit buldukça spor yap biliyorum çalışıyosun ve yoruluyosun ama başlayınca devamı geliyo daha dinç oluyosun canım sana güveniyorum bak ben cumadan beri nerdeyse 5 ten sonra hiç bişey yemiyorum aç uyuyorum ama midem küçüldü onu hissediyorum işler başımdan aşkın ama başka spora zaman ayıramadığım için her bulduğum fırsatta 100 kere ip atlıyorum gece de yatmadan mekik çekiyorum çok yapamıyorum ama hiç bişey yamamaktan iyidir kalp atışını arada hızlandırmak bile inanılmaz işe yarıyomuş
Canım ya sen ki 1 kase corbayla bütün gün ayakta durup ,,, çalışıp didinip bide üstüne bi dolu spor yapan insansın ...yemeyi düşünmüyorum artık..yemem inşallah.. ama arkadaşlar da birşey yersemde yazarım.
tebrik ederimm menun bayağı sade.. muhtemelen kalorileride çok az tutar.. bu kadar az yemekle nasıl ayakta duruyorsun..
sabah 09:15 8 yeşil zeytin, 50gr peynir, 2,5 dilim uno denge light, 1,5 yk pekmez, yarım domates
öğlen 5yk et sote, 4yk pirinç pilavı , 4yk yoğurt
15:00 1 elma
17:30 1 armut
19:00 1 porsiyon portakallı kreviz, bolca salata
20:10 2 avuç beyaz leblebi
yediklerim toplam 1503 kalori
leslie 5 mil 65dk, 4 dk ip atlama 600 389 kalori
kalan kalori 1113 fazla olmuş bu günde
orti menünde sporunda çok güzelmiş bu arada bayılırım portakallı kerevize bende portakal suyuyla işiririm ağzım suandı acıkmaya başladım heralde
Elfff bayağı az yemişsin canım akşama acıkabilirsin aç yatma canım
Nelson kız sen duramazsın yazarsın burdan kızlar şunu yedim dayanamadım diye
Hadi beni utandır:26:
Minikkelbek seni çok iyi anlıyorum dün ikindi vaktinden sabah erken vakte kadar kızımla uğraştım
Gece uykusuna hasretimm
Ama gündüzleri çok düzeldi kızım sadece uyuturken zor uyuyor
Şu gece uyanıp ağlamaları da bi kesilse
haklısın cnm... şimdi duramıroum aç..eski halime dönmek istiyorum .. birileri ile iddiaya girmeliyimm.... olmuyor böyleeee... çok yavaş zayıflayacağım bu gidişle....Canım ya sen ki 1 kase corbayla bütün gün ayakta durup ,,, çalışıp didinip bide üstüne bi dolu spor yapan insansın ...
sen mı soruyorsun bu soruyu... Daha 2 hafta önce hayretler icinde okuyordum menünü ...
sen eğer istersen yemezsin gofret filan
sabah 09:15 8 yeşil zeytin, 50gr peynir, 2,5 dilim uno denge light, 1,5 yk pekmez, yarım domates
öğlen 5yk et sote, 4yk pirinç pilavı , 4yk yoğurt
15:00 1 elma
17:30 1 armut
19:00 1 porsiyon portakallı kreviz, bolca salata
20:10 2 avuç beyaz leblebi
yediklerim toplam 1503 kalori
leslie 5 mil 65dk, 4 dk ip atlama 600 389 kalori
kalan kalori 1113 fazla olmuş bu günde
Kizlar migdem nasil bulaniyor anlatamam once tutku 1 saat sonra albeni sonrada kruasan varya tadini merak ettim yedim tatli tatli ustune insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapmazmis hicbir faydasi olmayan katki maddeli gidalari yiyip vucuduma ne kadar kotuluk yapiyorum
Mutfgima bakiyorum tezgahta meyve namina porsumus 3 kivi ve 2 mandalina var ( halbuki asagi markete indigimde koca tezgah meyve var kivi erik armut portakal elma muz ( cilek uzum dahi var hormonludur yenmese daha iyi gerci onlar)ama ben ne yapiyorum meyveleri es gecip gidip yulafli aliyorum
Yarin gidip bir torbayi meyve doldurcam kizimla canimin istediginden yiycez saglikli beslenmem gerek kizima bunu asilamam gerek nefsime hakim olmak zorundayim sacma sapan beslenmekten menu yazamaz oldum artik
Sizlerle dertlesmek istedim kizlar belki siz de bi fikir bir yorum yaparsiniz aslinda zor degil kilo vermek saglikli beslendikten sonra
Bunu zoraki yaptigimiz zaman bir yerde patlak veriyo saglikli beslenmeyi oturtmak onemli insallah bunu basarabilirim kizim ve yasliligim icin bu gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?