- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.101
Su tarcinli çaydan bende icsem iyi olcek galiba...bu kadar yedikten sonra tarçınlı çayımı içip uyuyayım bariii.. of ya offf....
Ösge ben seni umutsuz ve mutsuz görmeyi hiç ama hiç istemiyorum benim idolümsün sen yaa.sana hedefini sorarak olayını başlatmak istiyorum ben evet cevap ver kaç kilo olmak istiyorsun ve ne zaman?haftalık ve aylık planların vermeyi hedeflediğin kg ne de bana
bazen böyle dönemler oluyo canım hepimizin oldu önemli olan bunu en çabuk şekilde ve kilo almadan atlatmak regli olacaksan ondanda olabilir bence bi kere kendine hayırde bu döngüyü kır ör evde gofret var ve o seni gıdıklıyo ye beni diye hayır de ben seni yemiycem ve bu döngüyü kırıcam de sen bunu yapa bilirsin daha önce yapmışsın şimdide yaparsın eve o tarz şeyler sokma olanları at çöpe seni rahat hissetdirecekse zaten canın istediği anda yemeyi ertelersen daha sonra o kadar yemek istemediğini farkedeceksin hazırda sağlıklı şeyler tut onlardan atıştır kuru kayısı siyah üzüm gibi gerçekten işe yarıyacak yada sakız çiğne ben akşamları aburcubur yememek için sakız çiğniyorum canım bişey istemiyo inşallah yardımcı olabilmişimdir bu grupdaki herkes mutlu olsunKizlar migdem nasil bulaniyor anlatamam once tutku 1 saat sonra albeni sonrada kruasan varya tadini merak ettim yedim tatli tatli ustune insanin kendine yaptigi kotulugu kimse yapmazmis hicbir faydasi olmayan katki maddeli gidalari yiyip vucuduma ne kadar kotuluk yapiyorum
Mutfgima bakiyorum tezgahta meyve namina porsumus 3 kivi ve 2 mandalina var ( halbuki asagi markete indigimde koca tezgah meyve var kivi erik armut portakal elma muz ( cilek uzum dahi var hormonludur yenmese daha iyi gerci onlar)ama ben ne yapiyorum meyveleri es gecip gidip yulafli aliyorum
Yarin gidip bir torbayi meyve doldurcam kizimla canimin istediginden yiycez saglikli beslenmem gerek kizima bunu asilamam gerek nefsime hakim olmak zorundayim sacma sapan beslenmekten menu yazamaz oldum artik
Sizlerle dertlesmek istedim kizlar belki siz de bi fikir bir yorum yaparsiniz aslinda zor degil kilo vermek saglikli beslendikten sonra
Bunu zoraki yaptigimiz zaman bir yerde patlak veriyo saglikli beslenmeyi oturtmak onemli insallah bunu basarabilirim kizim ve yasliligim icin bu gerekli
Canim benim yaa duygulandim bu msjinaEvet uzun zamandir umutsuz ve mutsuzdum bir turlu motive olamiyordum ama nereye kadar yicem yicem birgun gene goruntumden rahatsiz olup kilo vermek isticem
İdolum demissin hep sizin sayenizde hedefime ulastim ben tekrar sizin motive etmeniz sonucu hedefime ulasicam
Esimin dogumgununde( Nisan 5 ) 51 kilo olucam kizlar
canım ya imkan olsa sanada bir tabak verirdim burdannn, hem kaloriside az
bu gün yapabildimde ben yarını düşünüyorum bütün gündersim var drsten sonrada veli toplantısı yapacağız kaçta biter allah bilir bakalım yarında spor yapabilirsem süper olacakkkkk
sen ev topluyorsun nasıl olsa, oda porsan sayılıyor, ama yinede fırsat buldukça yap bişeylerrr, ortimmm cumaya yüzümüz gülsün
hadi iyi gecelerrr, tatlı rüyalarrr
Su tarcinli çaydan bende icsem iyi olcek galiba...
zorisbuldum canım gelince bana da zahmet olmazsa yazar mısın canım tarifini
Epru tatlım ya bugün arkadas gezmelerine dikkat et benim icin olur mu?
canım benim ne zahmeti nelson da yazmış sağ olsun ama yazayım yine deSu tarcinli çaydan bende icsem iyi olcek galiba...
zorisbuldum canım gelince bana da zahmet olmazsa yazar mısın canım tarifini
Epru tatlım ya bugün arkadas gezmelerine dikkat et benim icin olur mu?
canım hiç üzülme 2 buçuk kilo nedir kiiiiCanim benim yaa duygulandim bu msjinaEvet uzun zamandir umutsuz ve mutsuzdum bir turlu motive olamiyordum ama nereye kadar yicem yicem birgun gene goruntumden rahatsiz olup kilo vermek isticem
İdolum demissin hep sizin sayenizde hedefime ulastim ben tekrar sizin motive etmeniz sonucu hedefime ulasicam
Esimin dogumgununde( Nisan 5 ) 51 kilo olucam kizlar
cuma 56.4 çıktımya hergün tartıldım acaba 57 çıktımmı diye hiç 57 görmedim en çok 56.6 gördüm bu sabahda 56.2 çıktımçook mutluyum ya 14 martta tok karna 55 görcem heralde uzun zamandır 55 görmemiş bunu görmeye ihtiyacım var aç yatmaya devam işe yarıyo gerçekten
kızlar ya alışveriş çılgını oldum galba aklım devamlı giysilerde nerdeyse rüyalarıma gircek devamlı bişeyler alıyorum giysiler çok güzel duruyo aynada kendime bakmaya doyamıyorum alıyorum kocam isyan etcek diye korkuyorum internetten alışverişede sardım bu ara zayıflamamnın dezavantajları nasıl atlatcam kafamda devamlı giysiler şunuda alsaydım bunla iyi olurdu alsammı ne zaman alsam paranoyak oldum galba
arkadaşlar buğün kafam çok dağınık. kızım 1 sınıfta ve okuması sınıfına göre çok kötü.. öğretmeni ile konuştuk. dün akşamdan berii düşünüp duruyorum. yeterince ilgilenemedim sanırım kızımla...suçu kendime buldum.. aslında tüm suç benim değil okuma konusunda çok isteksiz...ama sınıf öğretmeni olduğum için gün boyu kendimi suçladım durdumm.. insan kendi çocuğunun hep çok başarılı olmasını istiyor..
şimdi menumü yazıp kızımla okuma çalışacağım. gece bakarım sizlere
sabah: 1 dlm kepekli ekmek, 1 çay bardağı süt, 1 yumurta, çeyrek dilim kaşar
ara: 1 galeta, portakal
öğle: 1 por kuru fasulye, yarım pors pirinç pilavı, salata
ara: çikolatalı gofret,
ara. kepekli ekmekle yağsız kaşarlı tost, 2 lokma pişmaniye
akşam: üzeri domates soslu ama yağsız yoğurlu karnıbahar haşlaması,2 yk kuru fasulye
spor yapamadım.gece spor yaparsam ilave ederim.. yürüyüşüm var 70 dak.. kalan kalorilerim 1140
nelson bende çubuk tarçını yeşil çayda kullanıyorum yeşil çayı demler gibi ütüne sıcak su döküyorum acaba kaynatmakmı lazım tarçını işe yaraması için kokusu çıkıyo benim yaptığım şekildede mam kaynatmak lazımsa öyle yapayım bi araştırıyım
özgecim devam canım bugunu atlat bak gerii nasıl gelcek
zorişimbuldm ben hedefime ulaşayım daha ne havalar atıcamcanım kocam hiç hediye istemez almamada bişey demez ama o dolaptakiler ne işe yarıyo diye sormadan edemiyo erkek kafası işte bizi anlayamıyolar garibim içinden neler diyo kimbilir
minikkelebek sizin iş ne oldu karar verebildinizmi
canim ya cuma mülakata gidecek... Aslında ben memur olmasını cok istemiyorum... Bana şimdiki özel şirket daha iyi gibi geliyor...nelson bende çubuk tarçını yeşil çayda kullanıyorum yeşil çayı demler gibi ütüne sıcak su döküyorum acaba kaynatmakmı lazım tarçını işe yaraması için kokusu çıkıyo benim yaptığım şekildede mam kaynatmak lazımsa öyle yapayım bi araştırıyım
özgecim devam canım bugunu atlat bak gerii nasıl gelcek
zorişimbuldm ben hedefime ulaşayım daha ne havalar atıcamcanım kocam hiç hediye istemez almamada bişey demez ama o dolaptakiler ne işe yarıyo diye sormadan edemiyo erkek kafası işte bizi anlayamıyolar garibim içinden neler diyo kimbilir
minikkelebek sizin iş ne oldu karar verebildinizmi
kendini üzme canım düzelir her çocuk farklı elbet öğrenecek çok sıkmamak lazım sen sınıf öğretmenisin doğrusunu daha iyibilirsin canım
ben de hediye al demedim ki zatii
kendine senin kocişi de ilgilendirecek bişi al dedimdi
Ayyy bu bebislerde buyucekler ins.sabah kalktım bugün bitmez dedim:84:
kızım sabahtan ağla ağla bugün huysuzdu çok az oynaştık
şimdi biraz uyudu şükür o arada ben de kızıma çorba kendime türk kahvesi yaptım
evde arabayla turladık yürüyüş tamam yaniii
papatyaaaaaa
dün mönün yoktu sen de yoktun
bugün de yoksunn
yalnız kaldım iyi mi
minikkelebek dişin nasıl canım
evdeki bunalımlı halin geçti mi
bugün de ben bunaldımmm
ben de hediye al demedim ki zatii
kendine senin kocişi de ilgilendirecek bişi al dedimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?