Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bu kadar yedikten sonra tarçınlı çayımı içip uyuyayım bariii.. of ya offf....
Su tarcinli çaydan bende icsem iyi olcek galiba...
zorisbuldum canım gelince bana da zahmet olmazsa yazar mısın canım tarifini

Epru tatlım ya bugün arkadas gezmelerine dikkat et benim icin olur mu?

Son düzenleme:

Canim benim yaa duygulandim bu msjinaEvet uzun zamandir umutsuz ve mutsuzdum bir turlu motive olamiyordum ama nereye kadar yicem yicem birgun gene goruntumden rahatsiz olup kilo vermek isticem
İdolum demissin hep sizin sayenizde hedefime ulastim ben tekrar sizin motive etmeniz sonucu hedefime ulasicam
Esimin dogumgununde( Nisan 5 ) 51 kilo olucam kizlar

minikkelebek nasılsın canım
özelden mesaj atacaktım ama kutun doluymuş
merak ettim seni

Son düzenleme:
bazen böyle dönemler oluyo canım hepimizin oldu önemli olan bunu en çabuk şekilde ve kilo almadan atlatmak regli olacaksan ondanda olabilir bence bi kere kendine hayırde bu döngüyü kır ör evde gofret var ve o seni gıdıklıyo ye beni diye hayır de ben seni yemiycem ve bu döngüyü kırıcam de sen bunu yapa bilirsin daha önce yapmışsın şimdide yaparsın eve o tarz şeyler sokma olanları at çöpe seni rahat hissetdirecekse zaten canın istediği anda yemeyi ertelersen daha sonra o kadar yemek istemediğini farkedeceksin hazırda sağlıklı şeyler tut onlardan atıştır kuru kayısı siyah üzüm gibi gerçekten işe yarıyacak yada sakız çiğne ben akşamları aburcubur yememek için sakız çiğniyorum canım bişey istemiyo inşallah yardımcı olabilmişimdir bu grupdaki herkes mutlu olsun

insanın hedefi olunca daha iradeli oluyo 5 nisanda 51 kilo olcan ona göre davran haaa

günün dolu olması senin için avantaj canım atıştırcak zamanın yok aklına yemekte gelmez ben senin yerinde olsam bugun eve gelince yoğurt yanına 2 kaşık müsli falan yerdim yorgun olursun spor yapmanada gerek kalmazdı müsli yoksa meyvede olabilir yatmana 2 saat kalada 1 bardak ılık süt iç sabah da tartıl bak ne göreceksin

cuma 56.4 çıktımya hergün tartıldım acaba 57 çıktımmı diye hiç 57 görmedim en çok 56.6 gördüm bu sabahda 56.2 çıktım çook mutluyum ya 14 martta tok karna 55 görcem heralde uzun zamandır 55 görmemiş bunu görmeye ihtiyacım var aç yatmaya devam işe yarıyo gerçekten
kızlar ya alışveriş çılgını oldum galba aklım devamlı giysilerde nerdeyse rüyalarıma gircek devamlı bişeyler alıyorum giysiler çok güzel duruyo aynada kendime bakmaya doyamıyorum alıyorum kocam isyan etcek diye korkuyorum internetten alışverişede sardım bu ara zayıflamamnın dezavantajları nasıl atlatcam kafamda devamlı giysiler şunuda alsaydım bunla iyi olurdu alsammı ne zaman alsam paranoyak oldum galba

ttalım ben yazayım tarçınlı çayı,,

1 tane kabuk tarçının üzerine 1 su bardağından biraz fazla su koyuyorum. 2-3 dak kaynatıyorum. ılıyınca içine bir çay kaşığı bal karıştırıp içiyorum..balı sıcak katarsak işe yaramıyormuş. en çok 40 derece çaya ilave etmeliymişiz..

sabah kullandığın kabuk tarçını akşamda kullanıyorsun. bir günde 1 kabuk tarçın kullanmış oluyorsun.

sabah ve akşam hergün iki defa içiyorum

Canim bugun basladim hic ciss yemedim aksamda acikirsam tarcinli ilik sut icicem.kurukayisi her sabah yemeye calusiyorum cok faydaluymis arkadaslar gunde 5 6 tane yiyin diyordu tvde beslenme uzmani hatta ist gidip gelirken ucakta bile verdiler malatya kayisi arkasinda faydalari yaziyodu
İnt. Alisverise ben de bi ara takmistim simdi girmiyorum yoksa aklim kaliyo kislik birsey almak gelmiyo icimden ama yaz icin soz veremem kocacimmm

canım benim ne zahmeti nelson da yazmış sağ olsun ama yazayım yine de
ben kıımdan fırsat bulduğum zaman 2 bardaktan biraz fazla(çünkü biraz azalıyor) suya bir kabuk taçını koyup kaynatıyorum
birkaç dakika sonra kapatıyorum az bekletip tarçını çıkarıyorum(yoksa lif lif dökülüyor) ılıyınca bal koyuyorum
son zamanlarda bal koymadım canım istemedi
sabah kahvaltıdan önce gece yatmadan içiyorum
afiyet olsun
canım hiç üzülme 2 buçuk kilo nedir kiiii
6 haftalık zaman var önünde verirsinnn
bugünden başla erteleme dikkat et sağlıklı beslennn
çünkü böyle yapmazsak verip verip geri alıcaz
en son ya pes edip yemeğin gözüne vurucaz ya tatlıya hasret yaşicaz
sağlıklı ve her şeyden yemeli sporun önemini unutmamalıyız
yanındayız canım vericeksin kilolarını
gerekirse kızıcaz hep birlikte anlaştık mı

ayyyyyy ne güzel tebrik ederimmm
senin paranoyaklığını yesinler
kız kilo verdin bi de hava mı atıyonn
alll allll bişi olmaz hakettinnn
internetten senin kocişi de ilgilendirecek bişiler al bakalım bişi diyor mu

sabah kalktım bugün bitmez dedim:84:
kızım sabahtan ağla ağla bugün huysuzdu çok az oynaştık
şimdi biraz uyudu şükür o arada ben de kızıma çorba kendime türk kahvesi yaptım
evde arabayla turladık yürüyüş tamam yaniii
papatyaaaaaa
dün mönün yoktu sen de yoktun
bugün de yoksunn
yalnız kaldım iyi mi

minikkelebek dişin nasıl canım
evdeki bunalımlı halin geçti mi
bugün de ben bunaldımmm

arkadaşlar buğün kafam çok dağınık. kızım 1 sınıfta ve okuması sınıfına göre çok kötü.. öğretmeni ile konuştuk. dün akşamdan berii düşünüp duruyorum. yeterince ilgilenemedim sanırım kızımla...suçu kendime buldum.. aslında tüm suç benim değil okuma konusunda çok isteksiz...ama sınıf öğretmeni olduğum için gün boyu kendimi suçladım durdumm.. insan kendi çocuğunun hep çok başarılı olmasını istiyor..

şimdi menumü yazıp kızımla okuma çalışacağım. gece bakarım sizlere

sabah: 1 dlm kepekli ekmek, 1 çay bardağı süt, 1 yumurta, çeyrek dilim kaşar
ara: 1 galeta, portakal
öğle: 1 por kuru fasulye, yarım pors pirinç pilavı, salata
ara: çikolatalı gofret,
ara. kepekli ekmekle yağsız kaşarlı tost, 2 lokma pişmaniye
akşam: üzeri domates soslu ama yağsız yoğurlu karnıbahar haşlaması,2 yk kuru fasulye

spor yapamadım.gece spor yaparsam ilave ederim.. yürüyüşüm var 70 dak.. kalan kalorilerim 1140

nelson bende çubuk tarçını yeşil çayda kullanıyorum yeşil çayı demler gibi ütüne sıcak su döküyorum acaba kaynatmakmı lazım tarçını işe yaraması için kokusu çıkıyo benim yaptığım şekildede mam kaynatmak lazımsa öyle yapayım bi araştırıyım

özgecim devam canım bugunu atlat bak gerii nasıl gelcek

zorişimbuldm ben hedefime ulaşayım daha ne havalar atıcam canım kocam hiç hediye istemez almamada bişey demez ama o dolaptakiler ne işe yarıyo diye sormadan edemiyo erkek kafası işte bizi anlayamıyolar garibim içinden neler diyo kimbilir

minikkelebek sizin iş ne oldu karar verebildinizmi

kendini üzme canım düzelir her çocuk farklı elbet öğrenecek çok sıkmamak lazım sen sınıf öğretmenisin doğrusunu daha iyibilirsin canım

ben de hediye al demedim ki zatii
kendine senin kocişi de ilgilendirecek bişi al dedimdi

Nelson canım çay tarifi icin cok teşekkür ederim...
minik hanimefendiyide kafana takma ilerler ins. Bazı cocuklar daha fazla ilgilenmek istiyor..
benim ufak kardeşimde öyleydi ... Pek sevmezdi... Biraz fazlaca ilgilendik... Birden okumayı söktü...
hemde ilk... Öğretmen bile şok olmuştu... Sen biraz ilgini artır ... İlerler...:)

canim ya cuma mülakata gidecek... Aslında ben memur olmasını cok istemiyorum... Bana şimdiki özel şirket daha iyi gibi geliyor...
ama ileriye yönelik ne olur hangisi daha iyi olur bilemiyo insan...ama o zaman aileme yakın olucam böyle cok yalnızım ...çocuklarla ... Bakalım hayırlısı ... Duanızı eksik etmeyin

kendini üzme canım düzelir her çocuk farklı elbet öğrenecek çok sıkmamak lazım sen sınıf öğretmenisin doğrusunu daha iyibilirsin canım

ben de hediye al demedim ki zatii
kendine senin kocişi de ilgilendirecek bişi al dedimdi

Ay ben buna cok güldüm bak ben böyle yapsam benimki hiç sesini çıkarmaz

Ayyy bu bebislerde buyucekler ins.
gecti canım ya... İdare ediyorum ... Diyetimide yapabilince daha az bunalıyorum .. Bebis bunlatmis seni biraz... O uslu durur da sende iyi olursun ins canım benim
disim henüz bitmedi...2 gündür çekilen 20 lik dişimde kabarmış ... Yarın gidicez prova yapicak...

Kızlar zmerhaba
Yoldaşım kusura bakma iki gündür uğrayamadım. Canım şıkkın sebebini bilmiyorum ama sanki Canım bir yerimden çıkacak gibi bilmem anlatabildim mi. Dün alışveriş yaptım. İçime şeytan kaçtı durup dürüyor beni tam 38 beden cuk dedi oturdu. Eskiden 38-40 arası olurdu. Bugün birazcık abarttım ama bu hafta inşallah 61 li bir rakam göreceğim. Akşam çocuk uyuyunca sprda yapacağım umuyorum. Ben bunu size yazarken deprem oldu. Çok korktum.

sabah-öğlen
yeşil çay
1 simit
beyaz peynir
5 zeytin
akşam17.30
salata
1 kase yoğurt
1 tabak pırasa yemeği
1 dilim t.tahıllı ekmek
akşam meyve yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…