- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.121
önerin işin saol yoldaşş , ama bu günü iyi atlattım sayılır toplantı umduğumdan erken bitti bende yürüyüşe gittimgünün dolu olması senin için avantaj canım atıştırcak zamanın yok aklına yemekte gelmez ben senin yerinde olsam bugun eve gelince yoğurt yanına 2 kaşık müsli falan yerdim yorgun olursun spor yapmanada gerek kalmazdımüsli yoksa meyvede olabilir yatmana 2 saat kalada 1 bardak ılık süt iç sabah da tartıl bak ne göreceksin
tartıda gördüğün rakam çok iyi yoldaşşşcuma 56.4 çıktımya hergün tartıldım acaba 57 çıktımmı diye hiç 57 görmedim en çok 56.6 gördüm bu sabahda 56.2 çıktımçook mutluyum ya 14 martta tok karna 55 görcem heralde uzun zamandır 55 görmemiş bunu görmeye ihtiyacım var aç yatmaya devam işe yarıyo gerçekten
kızlar ya alışveriş çılgını oldum galba aklım devamlı giysilerde nerdeyse rüyalarıma gircek devamlı bişeyler alıyorum giysiler çok güzel duruyo aynada kendime bakmaya doyamıyorum alıyorum kocam isyan etcek diye korkuyorum internetten alışverişede sardım bu ara zayıflamamnın dezavantajları nasıl atlatcam kafamda devamlı giysiler şunuda alsaydım bunla iyi olurdu alsammı ne zaman alsam paranoyak oldum galba
minik kelebek menün güzel tatlı yeme yeme , bak bende regl oldum ama yemiyorum, yemiyecemmmmmKAlkinca 2 hurma,
Sabah (öğlene dogru ) 1 biber,1 domates .Kk b. Peynir, 1 yumurta , 1 dilim t.b ekmegi, 2 zeytin
Ara 2 grisini ,1 kase yogurt
Aksam üzeri :2 kepçe yogurt corbasi
Aksam 1 tabak kıymalı karnbahar, salata
1 saat yürüdüm ...
Sukur regly oldum... Her bi tarafım ağrıyo ...
İcimdeki bisi tatlı ye cayın yanında diyo... Ama yemicem ... Belki 1 hurma yerim
Yoldasim nasılsın
ne ettin bugun
kendini üzme canım düzelir her çocuk farklı elbet öğrenecek çok sıkmamak lazım sen sınıf öğretmenisin doğrusunu daha iyibilirsin canım
Nelson canım çay tarifi icin cok teşekkür ederim...
minik hanimefendiyide kafana takma ilerler ins. Bazı cocuklar daha fazla ilgilenmek istiyor..
benim ufak kardeşimde öyleydi ... Pek sevmezdi... Biraz fazlaca ilgilendik... Birden okumayı söktü...
hemde ilk... Öğretmen bile şok olmuştu... Sen biraz ilgini artır ... İlerler...:)
canim ya cuma mülakata gidecek... Aslında ben memur olmasını cok istemiyorum... Bana şimdiki özel şirket daha iyi gibi geliyor...
ama ileriye yönelik ne olur hangisi daha iyi olur bilemiyo insan...ama o zaman aileme yakın olucam böyle cok yalnızım ...çocuklarla ... Bakalım hayırlısı ... Duanızı eksik etmeyin
Ay ben buna cok güldüm bak ben böyle yapsam benimki hiç sesini çıkarmaz
Nelson canim kendini suclama kizin daha kucuk uyum saglayamamis olabilir okuluna sinifina ya da ogretmenine duzeltilir zamanla o da sevicektir senin de desteginle
Zoridimbuldum canim seni okudukca eski zor gunler geliyo aklima bazen cildircak gibi oluyodum kizim surekli aglar hic durmazdi derdim acaba hep mi boyle miz miz olcak hic gulmucek mi derdim simdi hersey cookk daha guzel kizimla az sabir canim kizinla gule oynaya gecicek gunler :13:
Hawarcim saol canim dogru diyosun birkac gun yemesem vucut istemicek bugun kabul ediyorum zorlandim evde abur cubur olsa 1 sn yer bitirirdim bagimlilik gibi bisi olmus benimkisi reglyim birde ya onun da etkisi var
Ebrucum cok abartmadan atlatmissin bu gunu darisi yarinin basina bu arada merhametin 2. Bolumunu izledim ve etkisinden hala kurtulamadim bi izlesen hurrem de neymis dersin okadar iddaliyim
Papatyacim icindeki sıkınti gecer biran once ins.Bu hafta 61 li birseyler gorursun seytanin bacagini kirarsin insallah canim
11.00
Ac karnina 2 bardak ilik su
2 dilim cavdar
2 zeytin
2 kurukayisi
Kk peynir 1 haslanmis yumurta
.2 catal recel..yesilcay
13.00
Nescafe 1 avuc badem
14.30
3 kasik bulgur pilavi
2 catal tavuk but
16.00
1 portakal.
18.00
Yarim tabak etli patates( kizimla yedim onu da)
1 dilim ekmek( yemesem iyiydi ama yemegi az koydum diye doymadim)
2 kasik bulgur pilavi
3 catal patlican salatasi
1 bardak ayran
19.30
Yesilcay 10 badem
birazdan da tarcinli ilik sut icicem
Kızlar acil zayıflamak istiyorum dogum yaptım kızım 5 aylik yaza İncecik girmek istiyorum 9 kilo versem yeter hep destek tam destek lütfen yardimmmhiç irade yok bende dayanamıyorum yiyorum ooooff oooofff Topik olmak istemiyorum
Tekrar.........
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak normal su
11:00=1 simit,1 poça,2 zzeytin,kk peynir,4 çatal ekşimikli yumurta,çay
13:30=nescafe
15:45=1 kepçe çorba
16:45=2 köfte,4 çatal patates kızartması,kk peynir,2 zeytin,1.5dl.ekmek,domates,çay
19:00=türk kahvesi
20:30=yeşilçay,yarım muz,1 ayva,yarım armut,yeşilçay
Bu sabah arkadaşta kahvaltıdaydım.Akşam gldim eve.Meyve tabagı yapıp yedim.Bugün minikkelebegi düşünüp biçok şeye hayır dedimOgluşu uyutunca spor yaparsam yazarım.Bugün vesaitler arası 30 dk. yürümüşümdür.Yarında bi arkadaşa bebek görmeye gidicez toplanıp:18:Ben cumaya ayarladım ama topluluga uymadı ben onlara uyucam .İnş. cuma günü tartı şeytana uymaz
önemli değil cnm
teşekürler arkadaşlar moral verdiniz..
.öyle ama işte annelik.insan üzülüyor...kızım okumaya ilk dönem geçti ama okuma hızını bir türlü ilerletemedik. okuduğu soruları da anlayıp çözebliyor ama halen heceleyerek okuyor.. ben pek takmıyorum ama öğretmeni sınıfın kötü okuyanlarından deyince gün boyu durgun durgun dolandım ne yapmalıyım diye..buğün 1,5 saat okuma yaptık.. bir kaç gün devam edeceğim ilerleteceğimm okumasını.. nasıl kilo verdiysem öyle de kızmın okumasını ilerleteceğim.evi hilaye kitapları ile doldurdum.. sanki hepsini birden okuayacakkk..günlük ne kadar çalıştığımı ve 1 dakikada okuduğu kelime sayısını not edip her ayın sonunda öğretmenine göndececeğim. daha da ilerlemezse yapacağım bir şey yok...
bu arada buğün savaştan çıkmış gibi yoruldum.. spor yapacak halim de kalmadı .bir 200 mekik çekerimm
Kızlar zmerhaba
Yoldaşım kusura bakma iki gündür uğrayamadım. Canım şıkkın sebebini bilmiyorum ama sanki Canım bir yerimden çıkacak gibi bilmem anlatabildim mi. Dün alışveriş yaptım. İçime şeytan kaçtı durup dürüyor beni tam 38 beden cuk dedi oturdu. Eskiden 38-40 arası olurdu. Bugün birazcık abarttım ama bu hafta inşallah 61 li bir rakam göreceğim. Akşam çocuk uyuyunca sprda yapacağım umuyorum. Ben bunu size yazarken deprem oldu. Çok korktum.
simit ve poğaca yerıne ekmek yesen daha az kalorisi olur... zayıflamak için de kızartmayı hayatından çıkartmak gerekıyor malesef bence...
KAlkinca 2 hurma,
Sabah (öğlene dogru ) 1 biber,1 domates .Kk b. Peynir, 1 yumurta , 1 dilim t.b ekmegi, 2 zeytin
Ara 2 grisini ,1 kase yogurt
Aksam üzeri :2 kepçe yogurt corbasi
Aksam 1 tabak kıymalı karnbahar, salata
1 saat yürüdüm ...
Sukur regly oldum... Her bi tarafım ağrıyo ...
İcimdeki bisi tatlı ye cayın yanında diyo... Ama yemicem ... Belki 1 hurma yerim
Yoldasim nasılsın
ne ettin bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?