Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

KAlkinca 2 hurma,
Sabah (öğlene dogru ) 1 biber,1 domates .Kk b. Peynir, 1 yumurta , 1 dilim t.b ekmegi, 2 zeytin
Ara 2 grisini ,1 kase yogurt
Aksam üzeri :2 kepçe yogurt corbasi
Aksam 1 tabak kıymalı karnbahar, salata
1 saat yürüdüm ...
Sukur regly oldum... Her bi tarafım ağrıyo ...
İcimdeki bisi tatlı ye cayın yanında diyo... Ama yemicem ... Belki 1 hurma yerim

Yoldasim nasılsın
ne ettin bugun

Son düzenleme:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak normal su
11:00=1 simit,1 poça,2 zzeytin,kk peynir,4 çatal ekşimikli yumurta,çay
13:30=nescafe
15:45=1 kepçe çorba
16:45=2 köfte,4 çatal patates kızartması,kk peynir,2 zeytin,1.5dl.ekmek,domates,çay
19:00=türk kahvesi
20:30=yeşilçay,yarım muz,1 ayva,yarım armut,yeşilçay

Bu sabah arkadaşta kahvaltıdaydım.Akşam gldim eve.Meyve tabagı yapıp yedim.Bugün minikkelebegi düşünüp biçok şeye hayır dedimOgluşu uyutunca spor yaparsam yazarım.Bugün vesaitler arası 30 dk. yürümüşümdür.Yarında bi arkadaşa bebek görmeye gidicez toplanıp:18:Ben cumaya ayarladım ama topluluga uymadı ben onlara uyucam .İnş. cuma günü tartı şeytana uymaz

önerin işin saol yoldaşş , ama bu günü iyi atlattım sayılır toplantı umduğumdan erken bitti bende yürüyüşe gittim
tartıda gördüğün rakam çok iyi yoldaşşş
bu arada menünü beğendim canımmm

minik kelebek menün güzel tatlı yeme yeme , bak bende regl oldum ama yemiyorum, yemiyecemmmmm

Son düzenleme:
menümü yazayım kızlarr
sabah 10 yeşil zeytin, 50gr köy peyniri, 1,5 kaşık pekmez, yarım domates, 2,5 dilim uno denge light
ara 1 armut
öğlen 4yk yumurtalı taze fasulye, 3yk yoğurt, 1 dilim uno denge light
ara 1 portakal
ara 1 kivi
akşam 4 köfte fırında birkaç parçada soğan ve biber, bolca salata
2 avuç beyaz leblebi
1275 kalori

2 lt su, bolca siyah çay, 75 dk yürüyüş 390 kalori
yanlız akşam biraz geç yedik sofraya oturduğumuzda 19:30 du

ÖSGEEEE kendini toparlamana çok sevindim 2 gün sıksan kendini alışırsın zatennnn

Nelson canim kendini suclama kizin daha kucuk uyum saglayamamis olabilir okuluna sinifina ya da ogretmenine duzeltilir zamanla o da sevicektir senin de desteginle
Zoridimbuldum canim seni okudukca eski zor gunler geliyo aklima bazen cildircak gibi oluyodum kizim surekli aglar hic durmazdi derdim acaba hep mi boyle miz miz olcak hic gulmucek mi derdim simdi hersey cookk daha guzel kizimla az sabir canim kizinla gule oynaya gecicek gunler :13:
Hawarcim saol canim dogru diyosun birkac gun yemesem vucut istemicek bugun kabul ediyorum zorlandim evde abur cubur olsa 1 sn yer bitirirdim bagimlilik gibi bisi olmus benimkisi reglyim birde ya onun da etkisi var
Ebrucum cok abartmadan atlatmissin bu gunu darisi yarinin basina bu arada merhametin 2. Bolumunu izledim ve etkisinden hala kurtulamadim bi izlesen hurrem de neymis dersin okadar iddaliyim
Papatyacim icindeki sıkınti gecer biran once ins.Bu hafta 61 li birseyler gorursun seytanin bacagini kirarsin insallah canim

Son düzenleme:
11.00
Ac karnina 2 bardak ilik su
2 dilim cavdar
2 zeytin
2 kurukayisi
Kk peynir 1 haslanmis yumurta
.2 catal recel..yesilcay
13.00
Nescafe 1 avuc badem
14.30
3 kasik bulgur pilavi
2 catal tavuk but
16.00
1 portakal.
18.00
Yarim tabak etli patates( kizimla yedim onu da)
1 dilim ekmek( yemesem iyiydi ama yemegi az koydum diye doymadim)
2 kasik bulgur pilavi
3 catal patlican salatasi
1 bardak ayran
19.30
Yesilcay 10 badem
birazdan da tarcinli ilik sut icicem

Kızlar acil zayıflamak istiyorum dogum yaptım kızım 5 aylik yaza İncecik girmek istiyorum 9 kilo versem yeter hep destek tam destek lütfen yardimmm😒hiç irade yok bende dayanamıyorum yiyorum ooooff oooofff Topik olmak istemiyorum

kendini üzme canım düzelir her çocuk farklı elbet öğrenecek çok sıkmamak lazım sen sınıf öğretmenisin doğrusunu daha iyibilirsin canım

önemli değil cnm

teşekürler arkadaşlar moral verdiniz..
.öyle ama işte annelik.insan üzülüyor...kızım okumaya ilk dönem geçti ama okuma hızını bir türlü ilerletemedik. okuduğu soruları da anlayıp çözebliyor ama halen heceleyerek okuyor.. ben pek takmıyorum ama öğretmeni sınıfın kötü okuyanlarından deyince gün boyu durgun durgun dolandım ne yapmalıyım diye..buğün 1,5 saat okuma yaptık.. bir kaç gün devam edeceğim ilerleteceğimm okumasını.. nasıl kilo verdiysem öyle de kızmın okumasını ilerleteceğim.evi hilaye kitapları ile doldurdum.. sanki hepsini birden okuayacakkk..günlük ne kadar çalıştığımı ve 1 dakikada okuduğu kelime sayısını not edip her ayın sonunda öğretmenine göndececeğim. daha da ilerlemezse yapacağım bir şey yok...

bu arada buğün savaştan çıkmış gibi yoruldum.. spor yapacak halim de kalmadı .bir 200 mekik çekerimm

slm özge. menun güzel..

slm arkadaşlar

bende bu aralar ne takıntısı oldu biliyor musunuz? sabahları 1 su bardağı süt içerdim dedimki 1 çay bardağı içsen de olur.. nasılsa tam doymuyorsun en azından kaorisi düşük olur..bunun gibi bir çok şeyi kısmaya çalıştım..tabi gofretleri yeyip sonra bu kalorileri yüksektiyorum ama ne yapayımm..tabi bunu yaparken ara ve ana öğünleri akşatmıyorumm

diyete ilk başladığım anlarda bir türlü 1500-1700 kalorinin altına düşemiyordum.. 500-600 kalorilik spor yapıyor ancak 1300 kalorim kalıyordu..

ama şimdi 60 dak lık yürüyüşle bile 1000-1200 kalori arası kalorim kalıyor.. artık cıslar da yesem menumdeki kalori miktarını ayarlayabildiğimi fark ettimmm

Hosgeldin canim ben de kizim 6 aylikken basladim diyete buraya duzenli gir menu paylas zamanla duzene girer yaza kadar incecik olursun 9 kilo cok degil 2 ayda duzenli beslenmeyle gider

simit ve poğaca yerıne ekmek yesen daha az kalorisi olur... zayıflamak için de kızartmayı hayatından çıkartmak gerekıyor malesef bence...

mönü
erken bir aktivya
kahvaltı bir simit az b peynir az tulum peyniri az reçel çay iki çeri salatalık yumurta yok
arada bisküvi ama eritmişimdir evde turladık kızımla
sonra 3 tarhana türk kahvesi
akşam küçük tabak karnıbahar yarım kase çorba bir bardak ayran bir ince dilim k ekmeği
sarımsaklı çay

25 dakika merdiven
200 mekik
1 saat evde yavaş tempoda yürüyüş

papatya ben daralınca dua ederim kendimi iyi hissettirecek bi film izlerim
belki sende de işe yarar canım
inan ben de bugün bunaldımm
geçici bunlarrr
ne güzel bak 38 beden kıyafet almışsın tebrikler
devammm edicezzzzzz kilolara ölüüüümmmm

sen en iyisini bilirsin canım neticede senin alanına giriyor okuma yazma, sıkma canını bence bu yapacağınız çalışmlarla çok yol katedeceğinizden eminim, bide dediğin gibi kendi çocuğumuz olunca çok daha fazla takıyoruz, bizim bu gün veli toplantımız vardı 200 çocuğun velisiyle görüştüm, akademik başarıları biraz düşük dediğim öğrencilerin velilerinin yüzündeki üzüntüyü görünce, insan üzülüyor, sanırım çocuğum olunca annleri daha iyi anlamaya başladımmm

canım bende bu aralar öyle sıkkınım ama iş biraz yoğun olunca kafam dağılıyorrr, bak şimdi net önünde komik bir film bul ve izle bu aralar çok komedi filmi var vizyonda biraz gül, inan gülmek çok iyi geliyor insana,
bide 38 bedene inmişsinnnnnn bu çok iyi bir motivasyonnn nedeniiiiiiii

simit ve poğaca yerıne ekmek yesen daha az kalorisi olur... zayıflamak için de kızartmayı hayatından çıkartmak gerekıyor malesef bence...

Bende biliryorum simit ve poçanın çok kalorili ekmegin az kalorili oldugunu.Ama arkadaşlarla bayadır görüşmüyordum sohbet muhabbet özenle hazırlanmış sofra keyif yaptım.Salam sucuk börek bi sürü şey vardı.Ayrıca özgecigim bilir ben kızartmayı kasımda 1 sene şuan 15 ay olmuş.İlk kez yedim 15 ay sonunda.Ve 15 aydır evde eşimin çok sevmesine ragmen ona bile yapmıyorum.Ama uyarın için saolda ben herşeyin farkındayım bilinçliyim anlıycan bilerek isteyerek yedim

Valla canım kusursuzdum demiyroum ama bi sürü şeye hayır dedim seni düşünerek.Bu kadar kısabildim.Menümü paylaştım canım.Yarında dikkat edicem senin içinBu arada menün çok güzel

Nelson,annelik işte çocuklarımız için fazla hassasız.Zamanı var elbet ögerenecek ama ben mi ilgilenmedim benim yüzümden deyip onlarla ilgili herşeyde kendimizi suçlamakla hata yapıyoruz.Bigün bakmışsın ki okuyor,yazıyor ...

Elff,taınma işleri nasıl gidiyor canım?

Özge,menünü begendim.Motive olmana sevindim canım ben hürremi izledim yineMerhametin tekrarı olur diye düşündüm:26:Merak ettim bak şimdi:44:

Hawar,menün güzel canım herzamanki gibi

Minikkelebegim,inş. yarında seni düşünerek yememeye çalışıcam canımAma kötü haber cuma regl olucam

Zeynepyag,aramıza hoşgeldinİnş. beraber vericez bu kiloları

Zorisimbuldum,menünü begendim canım

Papatyammm,38 beden çok sevindimBende 36 ya rahatlıkla girebilecegimi görebilecekmiyim

Ebruuu canım aslında su aşağıda çizelgeni görünce ye ne olcek diyesim geliyor...:)
sen bana bakma canım ama kendini mutlu ettigin kiloya gelene kadar dikkat et olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…