Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yemediiimm...1 hurma yedim sadece... Sende yememissin... Bu alkış ikimizeeeee
kız bu ne demek tekrar
diş zor iş geçmiş olsun canım
memuriyet konusunda hayırlısı için dua et hangisiyse o olsun
insan bazen kendisi için neyin hayırlı olduğunu bilemiyor.
Canım mesajı 2 kere yazmisim... Gözünüz yorulmasın diye duzeltip, tekrar yazdım...
Aminn dua cok etmek lazım hayırlısı olsun

Ebrucum zevk meselesi tabi izleyip begemeyedebilirsin ama ben izlerken nasil bitti anlsmiyorum bitince uzuluyorum oglus uyurken falan 1. 2 . Bolume bi bak begenmezsen gene hurreme donersin ya da netten takip edersin seversen

Ebrucum zevk meselesi tabi izleyip begemeyedebilirsin ama ben izlerken nasil bitti anlsmiyorum bitince uzuluyorum oglus uyurken falan 1. 2 . Bolume bi bak begenmezsen gene hurreme donersin ya da netten takip edersin seversen
OSge canım o diZiyi yarım yamalakta olsa bende izliyorum .... 1. Bölüm daha güzeldi sanki... Heyecanliydi... Biraz uzucuydu de... O sahnelerde hem kapattım hem sonra actım ...:) 3. Bölümde karar vericem artık izlemeye ...:)

Canim Dizi iki tarafli gidiyo bi once bi sonrayi gosteriyorlar ya fazla birsey kacirmaman gerek hep birbirine baglantili gidiyo
Ben bu bolumu de cok begendim kizin aski cok saf ve masum geldi oyunculuklar ve hikaye cok surukleyici geldi bana bakalim sen de haftaya izle karar verirsin

kızlar sporlarımı yaptım
bugün mahvoldum
şu an tansiyonum düştü bi yeşil elma yedim çayımı içtim yatıyorumm
iyi geceler çıtırlarrrr

Haklisin...Benim izleyememe sebebim birazda ufakliklar canım ....
Sukurler olsun babası uyutabildi sonunda....
hepinize iyi geceler kızlar..
uyudugunuz uyku bol kalori yaktirsin hepinize :)

arkadaşlar hakısınız suçu üzerime almakla doğru yapmadımm.. öyleki kendimi ne kadar üzdüysem sanki 2 saat spor yapmış gibi yorulmuştumm...

ya hawar tebrikler 38 oley oleyy ...darısı benim başimaaa..

kızlar sporlarımı yaptım
bugün mahvoldum
şu an tansiyonum düştü bi yeşil elma yedim çayımı içtim yatıyorumm
iyi geceler çıtırlarrrr

ooo harika canım ya..tebrik ederimmm...ama kendini çok yorma,, ben bu hafta ya hiç kilo veremedim ya da çokkkk az verdimm.. ama yarın sabah baskülde yüzümün gülmesi için bugün cok dikkat edeceğiimmmmm

Son düzenleme:
Sabah iki kayısı iki badem
9da 2kk peynir 1yumurta 8zeytin salatalar acısos 2çavdar
12buçuk bir tabak çorba.
10hurma.
İki avuç leblebi iki badem
Bir ısırık kepek ekmek tulum
Üç lokma karnıyarık yoğurtlu havuç
Bir elma
İki parça tavuk göğüs eti.
Dün böyleydi...

Canım ben önceden yamzıştım çok etkilendim diye.Tekrarını izlemiştim begenimiştim.Akşam düşündümki 1.bölümün çoook tekrarı verildi 2. verilir diye.Malum hürremin tekrarı yok

Ebrucum ben begendim yazdigini gormedim gozden kacirmisim sanirim msjini:44:Evet tekrar verirler cumartesi falan kanalin sitesine bakicam ben de izliycem trkrari kizim uyanikti baslarini pek anlamadim

Ben zaten bilmiyorsun diye dememiştim, benim göbeğim var malesef, poğaça simit kahvaltı niyetıne çok yerim, kızartmayı da annem sürekli yapar sağolsun,yememe dikkat ettiğim zamanlar bunları bıraktıgımda, ama ekmege devam ettiğimde bile bayagı fark ettiğini gördüm,burada da üçünü bir anda görünce algıda seçicilik oluştu ve söyleyıverdım, yoksa kimin neyi ne kadar yediğine kimse karışamaz zaten, afiyet olsun

burda bi iki ismi trendy'nin sayfasından hatırlıyorum geçen kıştan beri diyettesiniz galiba 1 yılı geçti galiba..iğne ipliğe dönmüşsünüzdür heralde..

Canım gecmis olsun yeşil elma iyice tansiyonunu düşürür ...
bi tuzlu ayran iç öyle uyu

canım öyle oldu
az bi ayran vardı onu da içtim öyle yattım
ama gece telefonu yastığımın altına koymayı düşündüm
normalde kızımın yanına sokmamaya çalışırım
dedim bana bişi olsa kızım uyansa ağlaya ağlaya perişan olur kuzum
bari bir tuşla birini ararım dedim
sonra dualarımı okudum yattım

burda bi iki ismi trendy'nin sayfasından hatırlıyorum geçen kıştan beri diyettesiniz galiba 1 yılı geçti galiba..iğne ipliğe dönmüşsünüzdür heralde..

evet evet iğne ipliğe döndüler burda öylesine muhabbetine takılıyoruz işte
ne de olsa bu kilo dediğin bir kere verilince töbe billah geri alınmazzz

evet evet iğne ipliğe döndüler burda öylesine muhabbetine takılıyoruz işte
ne de olsa bu kilo dediğin bir kere verilince töbe billah geri alınmazzz
gerçekten çok komiksin beni güldürdünya Allahda seni güldürsün emi tabiki alınır alınmaz diye bişey söylemedim zaten ama 1 yıldır diyette olan bi insan nerden baksan en az 15 20 kilo vermişdir..bu kadar kilo verip hala vermeye çalışanlara şaşırdım sadece

Epru kız de hele şu lalezara bişey yahu yoksam ben 3.ahmet lale devrine şutlucam bunu küfrediyor gibin konuştu yaaaa 15 -20kilo deyiii bi haller oluyo banaaaatutmayın beni girişcem Şimdik ya sabır ya Allah töbetöbe estağfitullahdürtme beni dürtme diyorum bakben arızayım bak

sabah -öğle
tarçınlı yeşil çay
2 dilim t.tahıllı ekmek
mantarlı yumurta
peynir zeytin
az bal
arada
kızım yr bıraktığı küçük kasede puding
akşam
3-4 kaşık şehriyeli mercimek çorbası
pırasa yemeği1 tabak
1 dilim normal ekmek
yoğurt
şimdide kiraz saplı form çayı içicem
akşamda meyve yerim
spor yok bacağıma dizimin arkasına bişey oldu sanki kıranp girerde acır ya o şekil acıyo eşim bu sporlar seni mahfetti diyo gülüyo yaaa
akşam mekik çekerim ama kilo tartıda gidiyo göbek yerinde naıl iş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…