- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.141
Yemediiimm...1 hurma yedim sadece... Sende yememissin... Bu alkış ikimizeeeeeönerin işin saol yoldaşş , ama bu günü iyi atlattım sayılır toplantı umduğumdan erken bitti bende yürüyüşe gittim
tartıda gördüğün rakam çok iyi yoldaşşş
bu arada menünü beğendim canımmm
minik kelebek menün güzel tatlı yeme yeme , bak bende regl oldum ama yemiyorum, yemiyecemmmmm
Canım mesajı 2 kere yazmisim... Gözünüz yorulmasın diye duzeltip, tekrar yazdım...kız bu ne demek tekrar
diş zor iş geçmiş olsun canım
memuriyet konusunda hayırlısı için dua et hangisiyse o olsun
insan bazen kendisi için neyin hayırlı olduğunu bilemiyor.
OSge canım o diZiyi yarım yamalakta olsa bende izliyorum .... 1. Bölüm daha güzeldi sanki... Heyecanliydi... Biraz uzucuydu de... O sahnelerde hem kapattım hem sonra actım ...:) 3. Bölümde karar vericem artık izlemeye ...:)Ebrucum zevk meselesi tabi izleyip begemeyedebilirsin ama ben izlerken nasil bitti anlsmiyorum bitince uzuluyorum oglus uyurken falan 1. 2 . Bolume bi bak begenmezsen gene hurreme donersin ya da netten takip edersin seversen
Haklisin...Benim izleyememe sebebim birazda ufakliklar canım ....Canim Dizi iki tarafli gidiyo bi once bi sonrayi gosteriyorlar ya fazla birsey kacirmaman gerek hep birbirine baglantili gidiyo
Ben bu bolumu de cok begendim kizin aski cok saf ve masum geldi oyunculuklar ve hikaye cok surukleyici geldi bana bakalim sen de haftaya izle karar verirsin
Canım gecmis olsun yeşil elma iyice tansiyonunu düşürür ...kızlar sporlarımı yaptım
bugün mahvoldum
şu an tansiyonum düştü bi yeşil elma yedim çayımı içtim yatıyorumm
iyi geceler çıtırlarrrr
sen en iyisini bilirsin canım neticede senin alanına giriyor okuma yazma, sıkma canını bence bu yapacağınız çalışmlarla çok yol katedeceğinizden eminim, bide dediğin gibi kendi çocuğumuz olunca çok daha fazla takıyoruz, bizim bu gün veli toplantımız vardı 200 çocuğun velisiyle görüştüm, akademik başarıları biraz düşük dediğim öğrencilerin velilerinin yüzündeki üzüntüyü görünce, insan üzülüyor, sanırım çocuğum olunca annleri daha iyi anlamaya başladımmm
canım bende bu aralar öyle sıkkınım ama iş biraz yoğun olunca kafam dağılıyorrr, bak şimdi net önünde komik bir film bul ve izle bu aralar çok komedi filmi var vizyonda biraz gül, inan gülmek çok iyi geliyor insana,
bide 38 bedene inmişsinnnnnnbu çok iyi bir motivasyonnn nedeniiiiiiii
Nelson,annelik işte çocuklarımız için fazla hassasız.Zamanı var elbet ögerenecek ama ben mi ilgilenmedim benim yüzümden deyip onlarla ilgili herşeyde kendimizi suçlamakla hata yapıyoruz.Bigün bakmışsın ki okuyor,yazıyor ...
Elff,taınma işleri nasıl gidiyor canım?
Özge,menünü begendim.Motive olmana sevindim canım ben hürremi izledim yineMerhametin tekrarı olur diye düşündüm:26:Merak ettim bak şimdi:44:
Hawar,menün güzel canım herzamanki gibi
Minikkelebegim,inş. yarında seni düşünerek yememeye çalışıcam canımAma kötü haber cuma regl olucam
kızlar sporlarımı yaptım
bugün mahvoldum
şu an tansiyonum düştü bi yeşil elma yedim çayımı içtim yatıyorumm
iyi geceler çıtırlarrrr
Ebrucum zevk meselesi tabi izleyip begemeyedebilirsin ama ben izlerken nasil bitti anlsmiyorum bitince uzuluyorum oglus uyurken falan 1. 2 . Bolume bi bak begenmezsen gene hurreme donersin ya da netten takip edersin seversen
Bende biliryorum simit ve poçanın çok kalorili ekmegin az kalorili oldugunu.Ama arkadaşlarla bayadır görüşmüyordum sohbet muhabbet özenle hazırlanmış sofra keyif yaptım.Salam sucuk börek bi sürü şey vardı.Ayrıca özgecigim bilir ben kızartmayı kasımda 1 sene şuan 15 ay olmuş.İlk kez yedim 15 ay sonunda.Ve 15 aydır evde eşimin çok sevmesine ragmen ona bile yapmıyorum.Ama uyarın için saolda ben herşeyin farkındayım bilinçliyim anlıycan bilerek isteyerek yedim
Canım gecmis olsun yeşil elma iyice tansiyonunu düşürür ...
bi tuzlu ayran iç öyle uyu
burda bi iki ismi trendy'nin sayfasından hatırlıyorum geçen kıştan beri diyettesiniz galiba 1 yılı geçti galiba..iğne ipliğe dönmüşsünüzdür heralde..
burda bi iki ismi trendy'nin sayfasından hatırlıyorum geçen kıştan beri diyettesiniz galiba 1 yılı geçti galiba..iğne ipliğe dönmüşsünüzdür heralde..
gerçekten çok komiksin beni güldürdünya Allahda seni güldürsün emievet evet iğne ipliğe döndüler burda öylesine muhabbetine takılıyoruz işte
ne de olsa bu kilo dediğin bir kere verilince töbe billah geri alınmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?