- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.161
Güldürmüşmüşümgerçekten çok komiksin beni güldürdünya Allahda seni güldürsün emitabiki alınır alınmaz diye bişey söylemedim zaten ama 1 yıldır diyette olan bi insan nerden baksan en az 15 20 kilo vermişdir..bu kadar kilo verip hala vermeye çalışanlara şaşırdım sadece
kızlar merhaba;
öncelikle yoldaşım senden özür diliyorum. 2-3 gündür inanılmaz bir motivasyon eksikliği var bende. önce menümü yazayım utanç abidesi menümü
07:00 2 kuru kayısı
07:30 3 çatal peynir, 3 zeytin, bir salatalık, 1 havuç, bir dilim tam buğday
10:00 yarım avuç beyaz leblebi
12:30 bir porsiyon tavuk ızgara( içinde marul, salatalık turşusu, domates vardı). sanırım 8-10 adette patates kızartması, bir dilim ekmek
17:00 bir kivi
18:30 3-4 yk nohut,3-4 yk erişte.
oğluma yemek yediriken yarım dilim ekmeği bandım nohutumn suyuna. nasıl özlemişim şöyl ekemeği bana bana yemeyi.
spor yapıcam inşallah.
bildiğim birşey var. yarın 61 göremicem malesef. karnımı kocaman hissediyorum. ya midem küçüldü az yesem de şişiyor yada ben kantarın ayarını iyice kaçırdım artık....
merhaba kızlar biz bu kış çok hastalanıyoruz ailecek çocuklar yine hasta bende öyle boğazlarım kötü halde öksürüğümüz hiç kesilmiyo ne yaptıysam bende azalma yok bitek ballı zencefil kaldı gece onu yapıp denşiycem çok fena salgın var cumartesi küük oğlumu acile götürdük öksürükten morarıyodu bronşit başlangıcı dedi evde ilçlı buhar yapıyorum arada bugün daha iyi şükür dün öğlende oğlumu kulaklarım çok ağrıyo anne dedi ve gecesi 40 derece ateşle uyandı bende dün okul çıkışı götürdüm kulak burun boğaz bölümüne kulakları iltihap yapmış ondn ateşleniyomuş bense evdeki ilaçları içiyorum bide ben masraf etmeyeyim diye kendime bgün hepimiz birazdaha iyiz şükür ama şuna karar verdim bundan sonra herne grip aşısı olmaya karar verdim ama küçük oğlum yaza 2 olucak acaba oada geçerli olurmu kaç yaştan başlıyo bilen varmı eşim hersene çalıştığı yerde oluyo aşı daha bir kere bile burnuu akmamıştır bıktım artıkbu hafta yediklerime çok ikkat ettim tabi bolsu içemesemde dikkat ettim yediklerime bu sabah tartıldım sonuç çok iyi :)
sabah. taçınlı çay, 1 sahanda yumurta, 1 çb süt
ara. yeşil çay
öğle: ızgara tavuk ( ama tavuk kanadı idi), közlenmiş patlıcan salata,1 dilim ekmek, 7 tane evet 7 tane tulumba tatlısı(bu yüzden akşam yemeği yemeyeceğim)
akşam yada atıştırma. 1 dilim kepekli ekmek, 2-3 parça kırmızı lahana
gece yatarken taçınlı çay içeceğim
arkadaşlar 7 tane tulumba 315 kalori, 8 tavuk kanadı 720 kalori of ya offfff
işe giderken 30 dak yürüyüş..
200 mekik,
250 ip atlama
15 dak koşma (yediğim kanatlar için koşacağım ama yetmez biliyorummm)
kalan kalorilerim 1164
merhaba kızlar biz bu kış çok hastalanıyoruz ailecek çocuklar yine hasta bende öyle boğazlarım kötü halde öksürüğümüz hiç kesilmiyo ne yaptıysam bende azalma yok bitek ballı zencefil kaldı gece onu yapıp denşiycem çok fena salgın var cumartesi küük oğlumu acile götürdük öksürükten morarıyodu bronşit başlangıcı dedi evde ilçlı buhar yapıyorum arada bugün daha iyi şükür dün öğlende oğlumu kulaklarım çok ağrıyo anne dedi ve gecesi 40 derece ateşle uyandı bende dün okul çıkışı götürdüm kulak burun boğaz bölümüne kulakları iltihap yapmış ondn ateşleniyomuş bense evdeki ilaçları içiyorum bide ben masraf etmeyeyim diye kendime bgün hepimiz birazdaha iyiz şükür ama şuna karar verdim bundan sonra herne grip aşısı olmaya karar verdim ama küçük oğlum yaza 2 olucak acaba oada geçerli olurmu kaç yaştan başlıyo bilen varmı eşim hersene çalıştığı yerde oluyo aşı daha bir kere bile burnuu akmamıştır bıktım artıkbu hafta yediklerime çok ikkat ettim tabi bolsu içemesemde dikkat ettim yediklerime bu sabah tartıldım sonuç çok iyi :)
azmettim, inat ettim leslie 4 mil yaptım. ne olur ne olur 61 gelsin, 61 gelsin...Utanç abidesi mönüler sana hiç yakışmıyor yoldaş
Hem napıyorduk pişman olmadan yediklerimi eritiyoruzzz
Sen de öyle yap huzurla uyu
Yarın da 61li rakamlara merhaba de
sabah -öğle
tarçınlı yeşil çay
2 dilim t.tahıllı ekmek
mantarlı yumurta
peynir zeytin
az bal
arada
kızım yr bıraktığı küçük kasede puding
akşam
3-4 kaşık şehriyeli mercimek çorbası
pırasa yemeği1 tabak
1 dilim normal ekmek
yoğurt
şimdide kiraz saplı form çayı içicem
akşamda meyve yerim
spor yok bacağıma dizimin arkasına bişey oldu sanki kıranp girerde acır ya o şekil acıyo eşim bu sporlar seni mahfetti diyo gülüyo yaaa
akşam mekik çekerim ama kilo tartıda gidiyo göbek yerinde naıl iş bu
yoldaşım menün çok güzel bu hafta hiç kaçamak yapmadın maşallahsabah 10:00 10 yeşil zeytin, 2 dilim uno, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 100 gr köy peyniri, 1,5 kaşık pekmez, 4 fındık
öğlen14:00 200gr yoğurt , kaşık yulaf kepeği karıştırıp yedim yemek yapmaya zamanım yoktu
ara 1 elma, 2 fındık
akşam 19:00
2 koca tabak haşlanmışi brokoli ve karnıbahar, üzerinide sarmısaklı yoğurt bolca, 400gr yoğurt olmuştur sanırımm
ara 2 avuç beyaz leblebi
yediklerim 1347 kalori
2lt su , bolca siyah çay, 75dk yürüyüş 396 kalori
şu 10 gün bir geçsydii
çok geçmiş olsunmerhaba kızlar biz bu kış çok hastalanıyoruz ailecek çocuklar yine hasta bende öyle boğazlarım kötü halde öksürüğümüz hiç kesilmiyo ne yaptıysam bende azalma yok bitek ballı zencefil kaldı gece onu yapıp denşiycem çok fena salgın var cumartesi küük oğlumu acile götürdük öksürükten morarıyodu bronşit başlangıcı dedi evde ilçlı buhar yapıyorum arada bugün daha iyi şükür dün öğlende oğlumu kulaklarım çok ağrıyo anne dedi ve gecesi 40 derece ateşle uyandı bende dün okul çıkışı götürdüm kulak burun boğaz bölümüne kulakları iltihap yapmış ondn ateşleniyomuş bense evdeki ilaçları içiyorum bide ben masraf etmeyeyim diye kendime bgün hepimiz birazdaha iyiz şükür ama şuna karar verdim bundan sonra herne grip aşısı olmaya karar verdim ama küçük oğlum yaza 2 olucak acaba oada geçerli olurmu kaç yaştan başlıyo bilen varmı eşim hersene çalıştığı yerde oluyo aşı daha bir kere bile burnuu akmamıştır bıktım artıkbu hafta yediklerime çok ikkat ettim tabi bolsu içemesemde dikkat ettim yediklerime bu sabah tartıldım sonuç çok iyi :)
sevgili yoldaşımm menünü begendim, pudin yemişsin ama sabah onu çoktan yakmışsınıdrr, eminim yarın tartıda yüzün gülecek
KAlkinca 2 kayısı
Sabah 1 domates .Kk b. Peynir, 1 yumurta , 1 dilim t.b ekmegi,
Öğle 3 kasık karn bahar, 3 grisini , 4 hurma, 1 kayısı ...4 kasık çorba, 2 kasık muhallebi...(böyle bian icime fil kaçmış gibiydi ...) sağlıklı seyler yemeye çalıştım ins cok olmamıştır ...
Aksam:5 çatal makarna , 3 kasık çorba... Salata, yogurt...
Nasıl bi menü olmus bilemedim...:)
40 dk yürüdüm
Anneme geldik... Gecmisi okuyamiyirum fırsat bulursam gece bakicam....
Menüme yoruuuuuum...
Çok kaçmış galiba...
Zuzum dikkat et kendineösge nasıl menün hedefe kitlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?