Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar merhaba;
öncelikle yoldaşım senden özür diliyorum. 2-3 gündür inanılmaz bir motivasyon eksikliği var bende. önce menümü yazayım utanç abidesi menümü
07:00 2 kuru kayısı
07:30 3 çatal peynir, 3 zeytin, bir salatalık, 1 havuç, bir dilim tam buğday
10:00 yarım avuç beyaz leblebi
12:30 bir porsiyon tavuk ızgara( içinde marul, salatalık turşusu, domates vardı). sanırım 8-10 adette patates kızartması, bir dilim ekmek
17:00 bir kivi
18:30 3-4 yk nohut,3-4 yk erişte.
oğluma yemek yediriken yarım dilim ekmeği bandım nohutumn suyuna. nasıl özlemişim şöyl ekemeği bana bana yemeyi.
spor yapıcam inşallah.
bildiğim birşey var. yarın 61 göremicem malesef. karnımı kocaman hissediyorum. ya midem küçüldü az yesem de şişiyor yada ben kantarın ayarını iyice kaçırdım artık....

sabah. taçınlı çay, 1 sahanda yumurta, 1 çb süt
ara. yeşil çay
öğle: ızgara tavuk ( ama tavuk kanadı idi), közlenmiş patlıcan salata,1 dilim ekmek, 7 tane evet 7 tane tulumba tatlısı(bu yüzden akşam yemeği yemeyeceğim)
akşam yada atıştırma. 1 dilim kepekli ekmek, 2-3 parça kırmızı lahana
gece yatarken taçınlı çay içeceğim

arkadaşlar 7 tane tulumba 315 kalori, 8 tavuk kanadı 720 kalori of ya offfff

işe giderken 30 dak yürüyüş..
200 mekik,
250 ip atlama
15 dak koşma (yediğim kanatlar için koşacağım ama yetmez biliyorummm)

kalan kalorilerim 1164

Güldürmüşmüşüm
Yazmim bişi dedim ...
Yerinde olsam benim sana yazdığım cevabı görünce bu topiğe uğramazdım
Uzatmaya gerek yok çünkü
O yazdığın bir iki kişiden biri falan da değilim
Bu kişiler kilo alıp alıp vermişler bir senedir
Kaygısı seni mi gerdi
Şaşkınlığın ve gülmelerin bittiyse bi zahmet defol

Utanç abidesi mönüler sana hiç yakışmıyor yoldaş
Hem napıyorduk pişman olmadan yediklerimi eritiyoruzzz
Sen de öyle yap huzurla uyu
Yarın da 61li rakamlara merhaba de

merhaba kızlar biz bu kış çok hastalanıyoruz ailecek çocuklar yine hasta bende öyle boğazlarım kötü halde öksürüğümüz hiç kesilmiyo ne yaptıysam bende azalma yok bitek ballı zencefil kaldı gece onu yapıp denşiycem çok fena salgın var cumartesi küük oğlumu acile götürdük öksürükten morarıyodu bronşit başlangıcı dedi evde ilçlı buhar yapıyorum arada bugün daha iyi şükür dün öğlende oğlumu kulaklarım çok ağrıyo anne dedi ve gecesi 40 derece ateşle uyandı bende dün okul çıkışı götürdüm kulak burun boğaz bölümüne kulakları iltihap yapmış ondn ateşleniyomuş bense evdeki ilaçları içiyorum bide ben masraf etmeyeyim diye kendime bgün hepimiz birazdaha iyiz şükür ama şuna karar verdim bundan sonra herne grip aşısı olmaya karar verdim ama küçük oğlum yaza 2 olucak acaba oada geçerli olurmu kaç yaştan başlıyo bilen varmı eşim hersene çalıştığı yerde oluyo aşı daha bir kere bile burnuu akmamıştır bıktım artık bu hafta yediklerime çok ikkat ettim tabi bolsu içemesemde dikkat ettim yediklerime bu sabah tartıldım sonuç çok iyi :)

zuzu geçmiş olsun canım aman, acil şifalar kış olunca böyle işte hastalıklar sık uğruyor eve malesef, umarım küçükler biran önce iyileşir

akşam yemeğime ilavelerimi yazayım: yarım porsiyon domates çorbası, 1 dilim kepekli ekmek, 1 tatlı kaşığı tereyağ
kalorim 1316 ya yükseldiii

şimdide bir türk kahvesi yaptım onu içiyorummm

kahve iyi geldi..

sporlarımı tamamladım. bu saate kadar durmadan iş güç yaptımm...kızıma okuma yaptırdım.. ay bu tatlı melek kızım beni yoruyor yaaa.... gündüz halk oyunları egzersizimde çocuklarla ben de oynadımm.(tulumba tatlılarını yedim diye sallana sallana oynadımm) ayaklarımın altı ağrıyor çok yoruldumm.. bu hafat kilo vermeyi pek beklemiyorum.. hafta reglle geçti.. vucudum daha yeni kendine geliyorr.. sabah ola hayrola.100-200 gram bile verdiğimi görsem göbek atacağım.. evet sabah 100 eksik gelirsem 5 göbek atacağımm

geçmiş olsun güzelimm..

sabah 10:00 10 yeşil zeytin, 2 dilim uno, 1 dilim tam tahıllı ekmek, 100 gr köy peyniri, 1,5 kaşık pekmez, 4 fındık
öğlen14:00 200gr yoğurt , kaşık yulaf kepeği karıştırıp yedim yemek yapmaya zamanım yoktu
ara 1 elma, 2 fındık
akşam 19:00
2 koca tabak haşlanmışi brokoli ve karnıbahar, üzerinide sarmısaklı yoğurt bolca, 400gr yoğurt olmuştur sanırımm
ara 2 avuç beyaz leblebi
yediklerim 1347 kalori

2lt su , bolca siyah çay, 75dk yürüyüş 396 kalori

şu 10 gün bir geçsydii

Utanç abidesi mönüler sana hiç yakışmıyor yoldaş
Hem napıyorduk pişman olmadan yediklerimi eritiyoruzzz
Sen de öyle yap huzurla uyu
Yarın da 61li rakamlara merhaba de
azmettim, inat ettim leslie 4 mil yaptım. ne olur ne olur 61 gelsin, 61 gelsin...
2-3 gündür tuhaf bir şekilde yeme isteği var içimde. yarın kilo verediysem inşallah ödülümü yicem...

canım çok geçmiş olsun. allah şifa versin inşallah.

sevgili yoldaşımm menünü begendim, pudin yemişsin ama sabah onu çoktan yakmışsınıdrr, eminim yarın tartıda yüzün gülecek

Mönü
Kahvaltı omlet çay bir dilim k ekmeği tulum peyniri dörtzeytin az reçel
Arada bir aktivya
Öğle bir elmabir portakal
Ara yapamadım
Acıkınca üç kuru incir üç kuru kayısı. Kızımla uğraşırken öğleyin yemek yapamıyorum geçiştiriyorum acıkıyorum
Akşam bir tabak az soslu makarna bolll salataaa

1 saate yakın yürüyüş

Zuzu canım çok geçmiş olsunnn
Papatya sporunu yapmışsın tebrikler
Kız nelson şu mönüne bişi ekleme artık kızıyorum he
Hawar elf mönüleriniz güzel canım

Son düzenleme:
KAlkinca 2 kayısı
Sabah 1 domates .Kk b. Peynir, 1 yumurta , 1 dilim t.b ekmegi,
Öğle 3 kasık karn bahar, 3 grisini , 4 hurma, 1 kayısı ...4 kasık çorba, 2 kasık muhallebi...(böyle bian icime fil kaçmış gibiydi ...) sağlıklı seyler yemeye çalıştım ins cok olmamıştır ...
Aksam:5 çatal makarna , 3 kasık çorba... Salata, yogurt...
Nasıl bi menü olmus bilemedim...:)
40 dk yürüdüm
Anneme geldik... Gecmisi okuyamiyirum fırsat bulursam gece bakicam....
Menüme yoruuuuuum...
Çok kaçmış galiba...

Uyarınca 2badem iki kayısı
Sabah 1yum 1kk pey6zeytin 2çavdar acısos salatalar çay
Ara orta kayfe
Öğle bir karnıyarık iki kaşık yoğurtlu havuç
Ara 10 hurma.
Ara 1elma
Bir dilim kepek ekmekle tulum peynir
Akşam bir tabak tavukluşehriye çorbası 3kaşık barbunya

İnşallah yarın herkesin yüzü güler canlarım ben 59.3idim 58 lİ bşey görsem sevincem nerden nereye ya yazın 56 idim

yoldaşım menün çok güzel bu hafta hiç kaçamak yapmadın maşallah
çok geçmiş olsun
sevgili yoldaşımm menünü begendim, pudin yemişsin ama sabah onu çoktan yakmışsınıdrr, eminim yarın tartıda yüzün gülecek

tşk yoldaş puding 3 tatlı kaşığıydı valla bu hafta hergün tartıldım bugun de 56.3 çıktım benim anca vereceğim 100-200 gr olur canım ama yinede mutluyum 57 kırdığım için artık bu hafta değişmediğine göre 56 kiloyum diye bilirim ben senden ümitliyim inşallah 500gr fazla gitmiştir

canım menün çok güzel herşeyden ölçülü yemişsin

Zuzum dikkat et kendine ösge nasıl menün hedefe kitlen

Bugun misafirlige davetliydim az az yedim ama yarin tarti yuzume gulmucek gibi 2 gundur dikkat ediyorum cunku ama hedefe kitlendim ben yazin koca bi gobekle dolasmiycam aslaaaaaaa

Son düzenleme:
Kızlar menümü ve onc yorum yazdı ama hata verdi sanırım eklenmedi offf.Baştan o kadar şeyi yazmaam.Ama yarın yazarım iyigeceler arkadaşlar inş. yarın güzel bildirimlerinizi okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…