- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.181
Mönü
Kahvaltı omlet çay bir dilim k ekmeği tulum peyniri dörtzeytin az reçel
Arada bir aktivya
Öğle bir elmabir portakal
Ara yapamadım
Acıkınca üç kuru incir üç kuru kayısı. Kızımla uğraşırken öğleyin yemek yapamıyorum geçiştiriyorum acıkıyorum
Akşam bir tabak az soslu makarna bolll salataaa
1 saate yakın yürüyüş
Zuzu canım çok geçmiş olsunnn
Papatya sporunu yapmışsın tebrikler
Kız nelson şu mönüne bişi ekleme artık kızıyorum he
Hawar elf mönüleriniz güzel canım
KAlkinca 2 kayısı
Sabah 1 domates .Kk b. Peynir, 1 yumurta , 1 dilim t.b ekmegi,
Öğle 3 kasık karn bahar, 3 grisini , 4 hurma, 1 kayısı ...4 kasık çorba, 2 kasık muhallebi...(böyle bian icime fil kaçmış gibiydi ...) sağlıklı seyler yemeye çalıştım ins cok olmamıştır ...
Aksam:5 çatal makarna , 3 kasık çorba... Salata, yogurt...
Nasıl bi menü olmus bilemedim...:)
40 dk yürüdüm
Anneme geldik... Gecmisi okuyamiyirum fırsat bulursam gece bakicam....
Menüme yoruuuuuum...
Çok kaçmış galiba...
Uyarınca 2badem iki kayısı
Sabah 1yum 1kk pey6zeytin 2çavdar acısos salatalar çay
Ara orta kayfe
Öğle bir karnıyarık iki kaşık yoğurtlu havuç
Ara 10 hurma.
Ara 1elma
Bir dilim kepek ekmekle tulum peynir
Akşam bir tabak tavukluşehriye çorbası 3kaşık barbunya
İnşallah yarın herkesin yüzü güler canlarım ben 59.3idim 58 lİ bşey görsem sevincem nerden nereye ya yazın 56 idim
günaydın kızlar;
malesef ben size iyi haberler veremeyeceğim.
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,0
bu hafta: 62,4
gelen: 400 gram
giden: yok malesef
hedef: 60
neden böyle oldu bilmiyorum. ben hergün tartlılyorum. çarşamba sabah 61,6 idim. çarşamba ve perşembe 2 günde 800 gram almışım. sorgulamıyorum artık vücudumu.
ban anasıl isterse öyle davransın ama ben spora ve elimden geldiğince dikkatli beslenmeye devam edicem.
yoldaşım çok özür dilerim.
kötü bir haftaydı benim için. oğlumla çok kötü günler geçirdik. çok üzücü bir hafta geçti. senin yüzünü kara çıkardım.
kusura bakma lütfen...
tatlım üzülme.. vucudu anlamak zor.bence 800 falan almamışındır , sadece vucudun su toplamıştır..çünkü 800 gram alman için kalori hesabına göre günlük ihtiyacın olan kaloriden yaklaşık 5000 kalori fazla alman gerekirki.. su kadar çok yememişindir..yani 2 gün için ayrı ayrı hesap edersek ğünlük 4500 kalori yedin mi .yani son iki ğünde 9000 kalori lik yedinmi... tabi ki hayırr..zaten midemiz az yemekten küçüldüğü için o kadar yememiz mümkün değill...
kendine güven ama stres yapma.. insan rahat olunca kilo vermesi kolaylaşıyor.... bence devam.. inan gelecek günlerde yaptığın bu diyet ve spora değdiğini göreceksinn.. birde ölçülerini yaz bir kenara.. tarihini ve kalça göbek bel ğöğüs ölçülerini
.. bir haftada belli olmaz ama bir ayda sıkılaştığını bu ölçü sonuçlarından anlarsın...
stres yok hep beraberr başaracağızzzz
Elff canım cok sagol menüme baktığın icin canım icimi ferahlattin canım ...
ebru Mart'a az kaldı bak ... Bu düğün vardı sizin sanki :)
Zuzu canım cok gecmis olsun... Hem cocuklar , hem anne hasta olunca ne zor oluyor...
Allah yardımcı. Olsun , şifa versin ...
kizlar burdaki tartıyla benimki farklı... İsterseniz yarın bildirim yapayım.. Veya dün ki tartimla bildirim Yapayım ....
siz nasıl isterseniz
günaydın kızlar;
malesef ben size iyi haberler veremeyeceğim.
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,0
bu hafta: 62,4
gelen: 400 gram
giden: yok malesef
hedef: 60
neden böyle oldu bilmiyorum. ben hergün tartlılyorum. çarşamba sabah 61,6 idim. çarşamba ve perşembe 2 günde 800 gram almışım. sorgulamıyorum artık vücudumu.
ban anasıl isterse öyle davransın ama ben spora ve elimden geldiğince dikkatli beslenmeye devam edicem.
yoldaşım çok özür dilerim.
kötü bir haftaydı benim için. oğlumla çok kötü günler geçirdik. çok üzücü bir hafta geçti. senin yüzünü kara çıkardım.
kusura bakma lütfen...
Canım seni ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum....canım dünkü mönün çok güzel az az yemişsin daha ne
bence dünkü tartınla bildirim yap canım
çünkü sen eve gidince aleyhinde değişim görebilirsin
ne de olsa annendesin
2 günde 800 gram bana da imkansız gibi geliyor aslında. çarşamba sabah 61,6 '' ı görünce çok sevinmiştim. dedim ya bu hafta oğlumda resmen kuşak çatışması yaşadık. canım çok sıkkındı. keşke hiç büyümeseydi.hiç özür dileme canımmm iki günde 800 gr aldığına ben inanmıyorum
iki güne değişir tartı
takmaaaaa sağlık olsunnn
ama fazla yediğin günler de gir topiğe
bu yarışın amacı birbirimizden gerekirse utanıp yememek
bende sinir oluyorum vücuduma ama çok ta takmıyorum. devam edicem. versem de vermesem de spora da devam edicem. en azından vücudumn şekillenir değil mi...Kader ortagım papatyam biz hariç herkes vermiş ne güzel.Hadi ben kusursuz menüler çıkartmadım ama sen?????Sen sen kafamı kurcalıyor sinir oluyorum ve kendimden çok senin vermeni istiyorum.Hep neden neden diyorum?Meyve aıgısın cısslarla tatlılarla işin yok az yiyosun eeee neden o zaman offfNeyse saglık olsun haftaya inş. bizde veririz Başım feci agrıyor kızlar reglden.Hap içsem kesiyor.Oglumu uyuttum annemle kardeşim bende şimdi yemek yiycez.Mnikkelebek senden özüür diliyorum iyi bir yoldş olamadım Sende kilonu yazda kim kazandı kim netti onu bi yazayım.
Canım seni ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
Yakindir hedefine ulaşman
Abartmiyoruuummm bu sefer basa sarmak istemiyorum...
hazir bi yol tutturmusken... Diyetime Bi zeval gelmesin diye kalmıyorum annemde...
bebisin aşısı vardı onu yaptırdım... Oglusunda izlemi vardı... Aksama doncez kendi kıtamıza
Ebru canım bu da benim bildirimim
başlangıç: 80
geçen hafta: 73.7
bu hafta: 72.7
giden: 1
toplam giden: 7.3
hedef: 58
spor: 5 gün tempolu yürüyüş
iyi günlerde güle güle kullan canımKızlarrrrr
aslında bizim sevgili olma günümüz 24 Şubat
Ama eşim sabredemedi verdi hediyemi hem çok güzel bir orkide almış
Hem de bana iPad 4 almışşşşşşş
Artık size ipadden bağlanıcam anacıııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?