Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Elff canım cok sagol menüme baktığın icin canım icimi ferahlattin canım ...

ebru Mart'a az kaldı bak ... Bu düğün vardı sizin sanki :)

Zuzu canım cok gecmis olsun... Hem cocuklar , hem anne hasta olunca ne zor oluyor...
Allah yardımcı. Olsun , şifa versin ...

kizlar burdaki tartıyla benimki farklı... İsterseniz yarın bildirim yapayım.. Veya dün ki tartimla bildirim Yapayım ....
siz nasıl isterseniz

kilo bildirimi
başlangıç: 64.9
geçen hafta :59.9
bu hafta 59,2
gelen : yok
giden :700 gram
toplam giden:5,7 kg
hedef :55

Son düzenleme:

haklısın canım.. bu hafta hep birşeyler ilave ettim menüme..bu konuda gelecek hafta daha dikkatli olmalıyımm

gayet güzell bencee.

İnşallah yarın herkesin yüzü güler canlarım ben 59.3idim 58 lİ bşey görsem sevincem nerden nereye ya yazın 56 idim

sehraa bu haftaki ortağım yüzünü kara çıkarmadım az da olsa kilo vermişim... senen verdiğin kiloyu merek ediyorumm..

tatlım geri sayım kaç olduuu....kaçıncı gündeyizz

günaydın kızlar;
malesef ben size iyi haberler veremeyeceğim.
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,0
bu hafta: 62,4
gelen: 400 gram
giden: yok malesef
hedef: 60

neden böyle oldu bilmiyorum. ben hergün tartlılyorum. çarşamba sabah 61,6 idim. çarşamba ve perşembe 2 günde 800 gram almışım. sorgulamıyorum artık vücudumu.
ban anasıl isterse öyle davransın ama ben spora ve elimden geldiğince dikkatli beslenmeye devam edicem.
yoldaşım çok özür dilerim.
kötü bir haftaydı benim için. oğlumla çok kötü günler geçirdik. çok üzücü bir hafta geçti. senin yüzünü kara çıkardım.
kusura bakma lütfen...

kilo bildirimim
geçen hafta 63.5
bu hafta 62.4
başlangıç 68
hedef 55
giden 1.100 gram
gelen yok :)

tatlım üzülme.. vucudu anlamak zor.bence 800 falan almamışındır , sadece vucudun su toplamıştır..çünkü 800 gram alman için kalori hesabına göre günlük ihtiyacın olan kaloriden yaklaşık 5000 kalori fazla alman gerekirki.. su kadar çok yememişindir..yani 2 gün için ayrı ayrı hesap edersek ğünlük 4500 kalori yedin mi .yani son iki ğünde 9000 kalori lik yedinmi... tabi ki hayırr..zaten midemiz az yemekten küçüldüğü için o kadar yememiz mümkün değill...

kendine güven ama stres yapma.. insan rahat olunca kilo vermesi kolaylaşıyor.... bence devam.. inan gelecek günlerde yaptığın bu diyet ve spora değdiğini göreceksinn.. birde ölçülerini yaz bir kenara.. tarihini ve kalça göbek bel ğöğüs ölçülerini
.. bir haftada belli olmaz ama bir ayda sıkılaştığını bu ölçü sonuçlarından anlarsın...

stres yok hep beraberr başaracağızzzz

başlangıç:70
geçen hafta: 65.9
bu hafta:65.4
giden: 500
toplam giden:4.6
heder: 60
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim kızlar, akşama bakarım

ne güzel yazmışsın. çarşamba ve perşembe çok yemedim. üstelik dün spor da yaptım. tamam kilo vermem zor biliyorum ama 2 günde 800 gram alacak kadar da bilinçsiz değilim. 4500 kalori yeme için pastalar böreklerden ayrılmamış olmam gerekmez mi. yediysem en fazla ekmek yemişimdir.
aman neyse ne...ben devam ederim...
kilo verebilen ve koruyan herkesi tebrik ediyorum.

Kızlar regl oldum sabah ama bu bahanem degil inanın:26:
Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.0
Bu hafta:54.5
Gelen:500
Giden:yok
Hedef:52

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim.Papatyam üzülme sanin vücudunu anlayamıyorum ve kızıyorum artık.Bu kızcagız bu kadar güzel haiff saglıklı beslendigi halde nie böyle yapıyorsun eyy zalim adaletsiz vücut

başlangıç 59
geçen hafta 56.4
bu hafta 55.5
giden 900
hedef 52
boy 1.66

kilo veren herkesi kutlarım benim dün reglim bitti şişkinliğim gitti bu dönemde dikkat etmek çok işe yarıyo bence

Baslangic:63
Gecen hafta:53.900
Bu hafta:53.500
Giden:400
Gelen:
Hedef:51
Kilo veren herkesi tebrik ederim İyi kilolar verilmisZuzucum bu hafta seninle hic yazisamasakta ikimizde kilo vermisiz sen baya vermissin tebrikler.cok gecmis olsun bu arada canim

canım dünkü mönün çok güzel az az yemişsin daha ne
bence dünkü tartınla bildirim yap canım
çünkü sen eve gidince aleyhinde değişim görebilirsin
ne de olsa annendesin

hiç özür dileme canımmm iki günde 800 gr aldığına ben inanmıyorum
iki güne değişir tartı
takmaaaaa sağlık olsunnn
ama fazla yediğin günler de gir topiğe
bu yarışın amacı birbirimizden gerekirse utanıp yememek

kilo bildirimi
başlangıç: 68
geçen hafta: 58.900
bu hafta:58.400
gelen yok
giden:500
hedef:51

kızlar herkesi tebrik ediyorummmm
ebruuu ben senin yediğin cıssları yesem bir haftada 1 kilo alırım canım senin yine iyi
zuzuuuuu bravo kızz

ben bu hafta daha çok verebilirdim ama geçen hafta yediğim intense ler bu haftaya sirayet etti
vücudumu biliyorum ben bişi yiyince hemen değil sonraki hafta kendini gösterir
bir de ıvır zıvır kek filan kilo yapar yemek değil
bu hafta daha iyi olacak
çok şükür hiç kilo almadan hep vererek ilerliyorum

Kader ortagım papatyam biz hariç herkes vermiş ne güzel.Hadi ben kusursuz menüler çıkartmadım ama sen?????Sen sen kafamı kurcalıyor sinir oluyorum ve kendimden çok senin vermeni istiyorum.Hep neden neden diyorum?Meyve aıgısın cısslarla tatlılarla işin yok az yiyosun eeee neden o zaman offfNeyse saglık olsun haftaya inş. bizde veririzBaşım feci agrıyor kızlar reglden.Hap içsem kesiyor.Oglumu uyuttum annemle kardeşim bende şimdi yemek yiycez.Mnikkelebek senden özüür diliyorum iyi bir yoldş olamadımSende kilonu yazda kim kazandı kim netti onu bi yazayım.

canım dünkü mönün çok güzel az az yemişsin daha ne
bence dünkü tartınla bildirim yap canım
çünkü sen eve gidince aleyhinde değişim görebilirsin
ne de olsa annendesin
Canım seni ve kilo veren herkesi tebrik ediyorum....
Yakindir hedefine ulaşman
Abartmiyoruuummm bu sefer basa sarmak istemiyorum...
hazir bi yol tutturmusken... Diyetime Bi zeval gelmesin diye kalmıyorum annemde...
bebisin aşısı vardı onu yaptırdım... Oglusunda izlemi vardı... Aksama doncez kendi kıtamıza

Ebru canım bu da benim bildirimim
başlangıç: 80
geçen hafta: 73.7
bu hafta: 72.7
giden: 1
toplam giden: 7.3
hedef: 58
spor: 5 gün tempolu yürüyüş

2 günde 800 gram bana da imkansız gibi geliyor aslında. çarşamba sabah 61,6 '' ı görünce çok sevinmiştim. dedim ya bu hafta oğlumda resmen kuşak çatışması yaşadık. canım çok sıkkındı. keşke hiç büyümeseydi.
bende sinir oluyorum vücuduma ama çok ta takmıyorum. devam edicem. versem de vermesem de spora da devam edicem. en azından vücudumn şekillenir değil mi...
çantamda hep meyveyle dolaşıyorum. hatta bugün de elma ve portakal getirdim. az sonra markete gidince çikolata alıp yicem. belki vücut onu da istiyordur.

Canım asıl ben tebrik ediyorum tam 1 kilo vermişsinn
Beklediğim atak geldi senden
Başarıcaz canım arkadaşımm :13:

Kızlarrrrr
aslında bizim sevgili olma günümüz 24 Şubat
Ama eşim sabredemedi verdi hediyemi hem çok güzel bir orkide almış
Hem de bana iPad 4 almışşşşşşş
Artık size ipadden bağlanıcam anacıııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…