- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.281
Netten gözden ağrıyabilir belki evde de zaman yok. Kitabın kendisini alsan elif şafak. iskender pala,nazan bekroğluda güzel dinlendiriyor tavsiye edrim . aslında her kitap derya deniz.ah ben ahhhhhh.Eşim yarın iş grüşmesine gidicekmiş ütü yaptım.Traş oldu banyoyu bugün sildim mahfetmiş sildim tekrar Sinirden agladım içim daralıyor nedense.Namazımı kılarken baktım eşimde kılıyor Bana başkaları öncülük etti inş oda bende etkilenip böyle yavaş yavaş alışır telden albüm yapacaktım yapamadım.pc atınca albüme foto koyarım.
Araser canım ben sana baktım eklemeyi unutmuşumAz önce ekledim.
Hikomm menün güzel.Olsun uyu dinlen canım arada yapmak lazım.Bak ben tv karşısında yatıcam diyeli 1 saat olmuş ben hep iş peşindeyimİçim durmuyor.Nolurda rahat geniş bir insan olsaydım.
Özgem hepimizde oluyor.Bugün oglum oynamadım mutfakta yemek yapıyorum diye arabasını kırmışBak anne dinazorum kırmış sen onunla oyanmadın diye ve şimdi aglıyor dedi.Sarıldım öptüm tabi kızdıktan sonra.Anladım ki o oynamak istiyor ama yemekte yapmam lazım.İşte böyle herşey bizim sırtımızda yüklü eşlerde pek yardımcı olmayınca sinirler geriliyor.Olur arada öyle canım.
papatyam lajobam kitap okuyorlar.Bende netten elif şafak okumaya başladım.Ama 30 sayfa kadar okuyabiliyorum.Hep nete bakıyor demesin patron kameradanAma bu kitap ruhumu dinlendiriyor maneviyatımı temizliyor resmen.Diger kitaplarıda mesnevi tarzında mıdır ki?Sizin dediginiz kitabada bakayım varsa okurum netten.Aslında normal kitaplar alıp mis gibi kitap kokusu ve ogluma büyük bir kitaplık bırakmak isterdim ama yerdeki çöp ay çm bm evde okuyamam ki
zuzumm btlkbra nerdesiniz?
hadekam nasıl oldun iyileştin mi canım?
Gunaydin kizlarr kac gundur gelemiyorum yine cumatedi misafirim vardi aksamina kizim hastalandi ateslendi butun gece uyumadik dun sabahtan doktora gittik bigazi cok kotu olmus bademcikler kocaman kocaman bide atesi yuksek olunca hemen soguk uygulama yaptilar eve geldik uyuttum evi toplarken uyandi aksama kadar hic durmadi aksam 8.30 du uyudugunda ama benimde halim kalmadi hemen bende yattim sabah iyi uyanmadi cok yemekte yemiyo agzina sutten baska bisey koymuyo son 2 azi disi kaldi sanirim onlar cikicak hayirlisyla ciksaydi bi simdi evi topladim utu yapicam diyete ve tramboline devam sadece cumart3si pazar yapamadim ama bugun yaparim bi reql oldum onun agrisuni cekiyorum anlicaginiz hic halim yok kizlarr
ah ben ahhhhhh.Eşim yarın iş grüşmesine gidicekmiş ütü yaptım.Traş oldu banyoyu bugün sildim mahfetmiş sildim tekrar Sinirden agladım içim daralıyor nedense.Namazımı kılarken baktım eşimde kılıyor Bana başkaları öncülük etti inş oda bende etkilenip böyle yavaş yavaş alışır telden albüm yapacaktım yapamadım.pc atınca albüme foto koyarım.
Araser canım ben sana baktım eklemeyi unutmuşumAz önce ekledim.
Hikomm menün güzel.Olsun uyu dinlen canım arada yapmak lazım.Bak ben tv karşısında yatıcam diyeli 1 saat olmuş ben hep iş peşindeyimİçim durmuyor.Nolurda rahat geniş bir insan olsaydım.
Özgem hepimizde oluyor.Bugün oglum oynamadım mutfakta yemek yapıyorum diye arabasını kırmışBak anne dinazorum kırmış sen onunla oyanmadın diye ve şimdi aglıyor dedi.Sarıldım öptüm tabi kızdıktan sonra.Anladım ki o oynamak istiyor ama yemekte yapmam lazım.İşte böyle herşey bizim sırtımızda yüklü eşlerde pek yardımcı olmayınca sinirler geriliyor.Olur arada öyle canım.
papatyam lajobam kitap okuyorlar.Bende netten elif şafak okumaya başladım.Ama 30 sayfa kadar okuyabiliyorum.Hep nete bakıyor demesin patron kameradanAma bu kitap ruhumu dinlendiriyor maneviyatımı temizliyor resmen.Diger kitaplarıda mesnevi tarzında mıdır ki?Sizin dediginiz kitabada bakayım varsa okurum netten.Aslında normal kitaplar alıp mis gibi kitap kokusu ve ogluma büyük bir kitaplık bırakmak isterdim ama yerdeki çöp ay çm bm evde okuyamam ki
zuzumm btlkbra nerdesiniz?
hadekam nasıl oldun iyileştin mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?