- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.301
Merhaba kizlar
Bende haftasonu fazla yedim simdi cezami cekiyorum ins cumaya kadar bu fazlaliklardan kurtuluruz hepimiz..
M maviduvar1 evetcanim cok guzeldi bogurtlen kışı, disarda yemissiniz ama sporla telafi ediyorsun ne guzel
@hawar canim bende cocuk oldugundan beri zamanim yok, cocuktan anlamam, elimden almaya calisir yirtar diye hep okumak isteyip okumadim tabi esimin de bi suru payi var bunda ama su son bi haftada 3. kitaba basladim bugun ve aklimdaki hicbir sorunu yasamadim aksine oglum benim elimde kitap gorunce kendi kitaplarindan aldi kendince okudu, ben okudugum icin mutlu oldum ve aslinda kendi yasamimdan bi nebze uzaklasip romandaki karakter gibi dunup hissettim bu bile bi farklilik getiriyor insanin hayatina.. soyledigin kitaba bende bi bakayim, bende hic tehdit etmem iki uc kere soylerim baktim olmuyo dedigimi yaparim demek dogru yoldaymisim sevindim buna
ebruli1820 oyun caginda cocuklarimiz canim ins seneye krese yollayinca butun bu sikintilarin gececek takma kafana..
@Hkmt_Krkya01 ohh miss annenle oglunla keyufli zamanlar gecir, fazla kacirma ama emi canim
areser yesil cay hic icmedim tadini nasil ki, lipton 7 otlu cay almistim ayyy ne menem bisey icebilene askolsun ondan sonra ihlamur haric butun otlar degerini yitirdi gozumde
@seher60 favorimdir iskender pala ama elif safak ve nazan bekiroglunu da severek okurum
osge1989 canim sinirlerine hakim ol sen deneyimli bir annesin biliyorsun gececek bu zamanlar geriye sadece anilari kalacak ve bence tatli bir ani olarak kalmalilar.. birak yemezse yemesin hem kendi sinirlerini harap etme hem de bebegine yemegi kotu bisey gibi algilatma guzellikle yemedigi her lokmanin inan faydasindan cok zarari var.. Allahim tuum annlere ve bizlere kolaylik versin..
Ben bu gece yapıcam o kürü aldım bugün malzemeleri yürüyüş yapılması gerekiyor kürü uygulayacağın gün bugun yürüyüşümü de yaptım gece yatmadan 3 saat once yenilecek...Araser amin canım cümlemizinkini.Memleketi özelden yazarım Ben mecburen marka gözetmeksizin sade yeşilçay sallama alıyorum Günde 2 kez tüketiyorum.Çok iyi gidiyorsun resimler harika
Lajobam özgem sağlun kızlar inş.kreşe alışır.Özgem dinlenmişsin oh ne güzel.
Kızlar özgenin önerdigi diyetle ilgili facebokkta yogurt kürü var.Tarçın zencefil ve zerdeçal yapan bilen duyan var mı?
Araser canim ben yesilcayi caykurun kucuk teneke kutuda oluyo bergamut aromalisini iciyorum gayet icilebilir bi tadi var bi kere kardesimde sade yesilcay ictim begenmedim ben kendi ictigimi seviyorum baska denemeye gerek gormedim yoksa naneli yaseminli vs cesidi cok
Ebrucum spor Şart valla.
Ben de okulda sürekli video indiriyorum. Çünkü çok sıkıldım aynı videolardan.
Areserle facede mi arkadaş oldunuz canım.
Oldu galiba sabahki ev yapmı ekmegimin yarısını arkadaşa verdim.öglenki iş yerine gelen diyet menü bilmeyenler için işte diyet menüsü yağsız haşlama domates sosunda pişme gibi yağsız tuzsuz oluyor.öglenki salata ortak.ve ogluşa yaptıgım puding mini kasecikte.şimdi oglumu uyutup spor yapınca yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?