Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Valla normal çay gibi değil tabi biraz acımsı bir tadı var ben çubuk tarçın atarak o tadı hafifletiyorum...heee ben sallama yeşil cay değilde yaprak olarak demliyorum...

Araser canim ben yesilcayi caykurun kucuk teneke kutuda oluyo bergamut aromalisini iciyorum gayet icilebilir bi tadi var bi kere kardesimde sade yesilcay ictim begenmedim ben kendi ictigimi seviyorum baska denemeye gerek gormedim yoksa naneli yaseminli vs cesidi cok

Araser amin canım cümlemizinkini.Memleketi özelden yazarımBen mecburen marka gözetmeksizin sade yeşilçay sallama alıyorumGünde 2 kez tüketiyorum.Çok iyi gidiyorsun resimler harika
Lajobam özgem sağlun kızlar inş.kreşe alışır.Özgem dinlenmişsin oh ne güzel.

Kızlar özgenin önerdigi diyetle ilgili facebokkta yogurt kürü var.Tarçın zencefil ve zerdeçal yapan bilen duyan var mı?

Ben bu gece yapıcam o kürü aldım bugün malzemeleri yürüyüş yapılması gerekiyor kürü uygulayacağın gün bugun yürüyüşümü de yaptım gece yatmadan 3 saat once yenilecek...

Bergamut aromasını cok severim markete gittiğimde mutlaka bakacağım.....

araser ama yürüyüş yapmam ki ben.Hem oturdugum semt geregi ve malum arabayla işe gidip geliyorum artık
Papatyam spor şart arkadaşımın arkadaşını gördüm.Nasıl anlatayım tanıyamadım.O ikili koltugu kaplayan popo veo kocaman göbegi gitmiş.Spora başlamış.Çok güzelleşmiş bebek gibi olmuş.Tel aldım watsaptan video atıcak bana

Ebrucum spor Şart valla.
Ben de okulda sürekli video indiriyorum. Çünkü çok sıkıldım aynı videolardan.
Areserle facede mi arkadaş oldunuz canım.

Ah ebrum ahh valla sport sart tas gibi olmak icin elimizi tasin altina sokmak gerek sen hawar ve papatya gibi hikom da katildi araniza artik
menum
09.00
1 h. Yumurta
kk peynir
2 yesil zeytin
avuc ici kadar lavas
1 catal recel
tere
yesilcay
12.30
turk kahvesi
1 lilapause ben cok severik esim gece getirio basucuma koymus
15.30
1 parca pirzola
3 yk ispanak
2 kasik pilav
18.00
yesilcay
2 grissini
kk peynir

Sabah

Eklentiler

• image.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 50
  • image.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    60,8 KB · Görüntüleme: 58
  • image.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 44
Oldu galiba sabahki ev yapmı ekmegimin yarısını arkadaşa verdim.öglenki iş yerine gelen diyet menü bilmeyenler için işte diyet menüsü yağsız haşlama domates sosunda pişme gibi yağsız tuzsuz oluyor.öglenki salata ortak.ve ogluşa yaptıgım puding mini kasecikte.şimdi oglumu uyutup spor yapınca yazarım

Kızlar ben bu yogurt kürünü hazırladım ama hiç yenilecek gibi değil zor yutuyom valla su ile beraber atıyom ağzıma...

Son düzenleme:

Menün güzel olmuş canım yalnız o patlıcan yağda kızartılmış gibi geldi bana..,

Bende bugun ki menüleri bastan yazıyım

Sabah : 1 buyuk bardak ılık limonlu su
45 dk yuruyus

Kahvaltı

Ara : lıgt sütle hazırlanmış nescafe

Öğlen :

Ara : 3 kasık lıgt yogurt, 1,5 yemek kasığı yulaf kepeği

Aksam :

Gün içinde hazırladığım yeşil çaydan 3 su bardağı içtim + 2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…