- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.321
Ah ebrum ahh valla sport sart tas gibi olmak icin elimizi tasin altina sokmak gerek sen hawar ve papatya gibi hikom da katildi araniza artik
menum
09.00
1 h. Yumurta
kk peynir
2 yesil zeytin
avuc ici kadar lavas
1 catal recel
tere
yesilcay
12.30
turk kahvesi
1 lilapause ben cok severik esim gece getirio basucuma koymus
15.30
1 parca pirzola
3 yk ispanak
2 kasik pilav
18.00
yesilcay
2 grissini
kk peynir
Bak onun için fotolar koyuyoruz birbirimizin motivasyonunu yüksek tutalım die kendini biraz sıkarsan oluyormuş valla ben ekmeksiz duramazdım bugun gayet iyi dayandım sadece bir ara midem bulanır gibi oldu açlıktan tabi alışkın değil mide bu kadar az yemeye oysaki ne kadar cok dolduruyor muşuz mideyi çöplük gibi ne var ne yok yetmişim bunca zaman artık midemi az yemeye alıştıracağım bu haftayı sıfır kaçamakla bitirmek istiyorum...Ebrucum aresercim ve Özgexim menülerinizi beğendim.
Ben de içimdeki öküzü bi doyurursam güzel menüler ile karşınızda olacağım.
Kızlar annemdeyim ..
Sabah kepek ekmekle kahvaltı normal orası güzel, öglen yemedim. Öyle sonu 3 gibi Dulavrat corbası yedim. ( erişte haşlanmış nohut mercimek üstü Yogurt üstü Salçalı sos) 3 ymk k
17:00 Nutella ekmek
22:00 1 dilim pasta ( annemn dogum günü diye abim o saatte aldı geldi malesef)
Tek iyi şey akşama kadar durmadım.
Eki Görüntüle 1457606
Adım atmışım hatta daha fazla sa o an tlfn cebimde değildi.
Uyumadan ebru yapma niyetinde yim bakalım
Araser cok guldum ya lilapause ne anlamadim yazmissin ya ebruya sor o bilir
milkanin bi cikolatasi canim tabi senin cikolata bilgin bizimki gibi cok degildir yiyene sorcan
Bu arads menunu begendim canim
ebrucum senin de menun guzel canim
papatyacim farkindaysan hepimiz kilo vermeye calisirkn sen kilonu verip korumaya gectin bi fazlaligin yok ben eminim kisa zmnda nefsine soz gecirip yeme icme duzenini tekrardan kuracaksin
hkmet olmadi canim yaaaksamin 10nunda yaspasta ney cok canin cektiyse sabahi bekleseydin
kizlar ben naptim bi bilseniz
yemek sitelerindr dolasip dolasip dayanamadim kalktim hashasli revani yaptim sevdigimden falan degil ilk defa yaptim zaten komularinda tabagi bendeydi koyar verirum yarin yaptim.ama yemedim tabiama yemis gibi ruhumu doyurdum galiba beynim krize girdi benim yaa sanki hic tatli ciko yiyemiycekmisim gibi stres yapiyom daha sabah yedim oysaki o kitabi da okudu ekmek yok un yok diyo un herseyde var zaten biraz stres ettim sanirim kndime simdi yarin nefsimle imtihanim var sabahin koru yicem tatliyi aksam kdr yakarim bir dlm daha isticekmiyim bakalim gorcez
bugun ac yatiyorum ama karnim sis regliyim diye ne sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?