Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menün güzel omuş canım ama lilapause ne onu anlamadım?

Ebrucum aresercim ve Özgexim menülerinizi beğendim.
Ben de içimdeki öküzü bi doyurursam güzel menüler ile karşınızda olacağım.
Bak onun için fotolar koyuyoruz birbirimizin motivasyonunu yüksek tutalım die kendini biraz sıkarsan oluyormuş valla ben ekmeksiz duramazdım bugun gayet iyi dayandım sadece bir ara midem bulanır gibi oldu açlıktan tabi alışkın değil mide bu kadar az yemeye oysaki ne kadar cok dolduruyor muşuz mideyi çöplük gibi ne var ne yok yetmişim bunca zaman artık midemi az yemeye alıştıracağım bu haftayı sıfır kaçamakla bitirmek istiyorum...

Kızlar annemdeyim ..
Sabah kepek ekmekle kahvaltı normal orası güzel, öglen yemedim. Öyle sonu 3 gibi Dulavrat corbası yedim. ( erişte haşlanmış nohut mercimek üstü Yogurt üstü Salçalı sos) 3 ymk k
17:00 Nutella ekmek
22:00 1 dilim pasta ( annemn dogum günü diye abim o saatte aldı geldi malesef)
Tek iyi şey akşama kadar durmadım.

Adım atmışım hatta daha fazla sa o an tlfn cebimde değildi.
Uyumadan ebru yapma niyetinde yim bakalım

Kızzz boldu senin o guzel menülerine hadi pastayı anladım özel bir gun de Nutellalı ekmek neyin nesi onun yerine başka birşey yeseydin yaa....

Araser cok guldum ya lilapause ne anlamadim yazmissin ya ebruya sor o bilir
milkanin bi cikolatasi canim tabi senin cikolata bilgin bizimki gibi cok degildir yiyene sorcan
Bu arads menunu begendim canim
ebrucum senin de menun guzel canim
papatyacim farkindaysan hepimiz kilo vermeye calisirkn sen kilonu verip korumaya gectin bi fazlaligin yok ben eminim kisa zmnda nefsine soz gecirip yeme icme duzenini tekrardan kuracaksin
hkmet olmadi canim yaaaksamin 10nunda yaspasta ney cok canin cektiyse sabahi bekleseydin
kizlar ben naptim bi bilseniz
yemek sitelerindr dolasip dolasip dayanamadim kalktim hashasli revani yaptim sevdigimden falan degil ilk defa yaptim zaten komularinda tabagi bendeydi koyar verirum yarin yaptim.ama yemedim tabiama yemis gibi ruhumu doyurdum galiba beynim krize girdi benim yaa sanki hic tatli ciko yiyemiycekmisim gibi stres yapiyom daha sabah yedim oysaki o kitabi da okudu ekmek yok un yok diyo un herseyde var zaten biraz stres ettim sanirim kndime simdi yarin nefsimle imtihanim var sabahin koru yicem tatliyi aksam kdr yakarim bir dlm daha isticekmiyim bakalim gorcez
bugun ac yatiyorum ama karnim sis regliyim diye ne sinir bozucu

Haahaaa ne biliyim kız çikoltada fazla bilgim yok birkaçı harici tabii....
Bende bu aksam eşim gelirken trileçe tatlısı getirmiş cok severim, bi de görümcemler geldi çaya o da zebra kek getirmiş ikisinden de ağzıma sürmedim sürmicem de kararlıyım bu hafta sıfır kaçamak....

Canim biz ebruyla yeni bi kek ciko ciksa deneriz test ederiz
bizden sorulur yani
bu arada harikasin canim yememekle en iyisini yapmissin saat 21 den sonra hicbir sindirim enzimi calismiyormus direkt yag olarak depolaniyo yani hikom duydun mu

Kıxlar Süpersiniz yeminle. Anneme gelince benim irade sıfır. Sıfır sıfır
Ayy iyi geldi ama spor yapmak .. bırakmadm yane.

Bakın bugün neler aldım ..

Oglişi ny dogum günü için birazcık
Süs malzemeleri aldım.
Konsept bi anda aklıma geldi.
Ugur böceği konsepti
Cook sevinçliyim.
Yarın akşam yapmaya başlarım inşallah
Oglana ugur böcek li taç yqpıcam.
Onu siyah kırmızı giydiricem. Bende siyah kırmızı olucam.
Yani inş allah nasip ederse.

Ayyy neyse kafamda net bişeler yok aslında netten araştırma yaptım ama planlama daha yapamadm.

Iyi geceleer

Günaydın kızlar
Namaza kalkamadım. Böyle olunca güne çok huzursuz başlıyorum.
Özgecim ne bileyim bu aralar dur diyemiyorum kendime
Bugün ders günüm. O nedenle sabahtan spor yapamayacağım.
Akşama belki ama o da Zor gibi görünüyor.

Gunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurederim kizim gece guzel uyudu sukur ama hala hic bisey yemiyo dun gunduz uyumadi yemedi bide ustune ictigi sutude cikardi kiyamiyorum gozlerinin alti coktu resmen bide ustune gruple oksuruk eklendi napicagimi sasirdim dun aksam annemler geldi kizi gormeye oturduk kizim buyukbabasini gorunce keyfi yerine geldi tabi iyi oldu bende aksam yemegini aaz yedim hemen menumu yaziyim
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
Ara
Yesil cay
1 isirik kek
Oglen
Yarim dilim borek
2 dilim firinsa mucver yagsiz
Aksam
2 ad kofte
1 kepce corba
1 yk patlican kozleme
2 catal patates
8 dk trambolinle ziplama

günaydın kızlar.
papatya alarm kurmuyor musun namaz için.ben de her zaman ezanı duyamıyorum,alarm olmasa yanmıştım.
hkmt konsept süper,merakla bekleyeceğim fotoraflarını kuzunun.
dün dolap kapağını hızlı açınca ayağıma düşürdüm,ayak gitti,ezilmiş.spora başladım ya,başa döndük yine.
zaten hafta sonu hep yemekli aktivitelerimiz vardı,sporla yakarım yediklerimi diyordum ki bu olay oldu.
artık yavaş yavaş ne yapabilirsem,tempolu bir şey yapacak halde değilim .

banucum kuruyorum. aslında hemen fırlıyorum çalar çalmaz ama bugün kalkamadım.
güne 1-0 yenik başlıyorum sanki.
kendimi kötü hissediyorum.
genelde okula gelmeden kuşluk da kılıyordum. bugün dersim var. onun için o da kaldı. iyice korumasızım bugün sanki.

Kizlar gunaydin dun tatli isini cikardim diye gec uyudum tam yattim esim geldi biraz sohbet ediyoduk ki pelin kalkti ve gece boyu uyumak bilmedi ezan okunuyodu oyle uyudum 7 de yine uyandik yarim saat uyuyayim seline kalkarim dedim 3 kere ust uste kurulu alarmi dahi duymamisim guvenlikaradida oyle yetistirdim
Sabah esimle khvalti ettik ona hazirlayinca ciss cok oluyo ama hep tadimlik yedim tatlidan kucuk bi dlm yedim nefsimi doyurdum daha da yemem artik sabah 300 gr eksi ciktim yermiyim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…