Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

wisdom01 konsept süper olmuş bitince atarsın bizede fotolarını bi de Facebook gibi bir site var üye oluyorsun çok güzel fikirler bulabilirsin orda da

osge1989 eğer o tatlıyı gece yeseydin belki -300 göremeyecektin sabahta nefsini köreltmişsim bu bile çok güzel böyle alışkanlıklar kazanalım işte....

M maviduvar1 Allah kabul etsin canım şu aralar beni vicdanen çok rahatsız etsede bu namaz, Şeytana yenik düşüyorum..ne güzel bir ara kılıyordum bu ara yine çok istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum

banusultan çok geçmiş olsun canım başlamadan bitti spor ama olsun biraz düzelsin ondan sonra yavaş yavaş yaparsın bişeyler...

Banucum geçmiş olsun .. kremle Ovv iyi gelir inş

Küboşumm geçmiş olsn kuzuya.
Trambolin nasıl gidiyor

Papatyam canum iyi dersler

Özgem nefsin e dur demişsin süper

Areses yaaaaa bende olsam beraber sohbet ede ede yürüsek. . Ayy ben yoksam hareketli müzikle yürü. Ay cnm cekti

Harika bir menü olmuş canımSabah sabah yürüyüş fotosu oh mis gibi canım çekti valladiyet yemegine başlarken zeytin yagda hafif soteleyebiliyoruz yada domates sosunda.Haşlama yag tuz baharat yok dendi.Banada zeytinyagı tadı geldi aslında onda bile kızartmamaları gerekiyorAma kaloriyi dengelemek için oluyor sanırım
Bende niye kulaklarım çınlıyor diyorumEvet özgemle hamur işi çiko deneriz hepTatlıyı yememişsin özgem ve eksi uyanmışsın ne güzel ama uykusuzda kalmışsın
Trileçe hep merak edip çok yumurta kullanıldıgı için denemeyi erteledigim bir tatlıydı.Ama geçen akşam eşimin arkadaşlarında tabakta görünce küçük bir dl yedim.Ha çok güzel gelmedi örnegin tiramisu ve o varsa ben tiramisuyu yerim.
Menün güzel yarım yarım ve tadımlık yemişsinTam geçmeden yiyemezler bişi canım zorlama sende acıkınca azıcık ver.
Geçmiş olsun canım.İyileşsin ayagın öyle başlarsın yine spora.

Hikom annende fazla yemişsinSüsler çok güzel olucak inş bekliyourz fotoları bende albüm yapıp atıcaktım sözde
Papatyam bende geç yattıgım için alarm çalınca kapatıp uykuya devam ediyorum son zamanlarda ve huzursuz oluyorum.Cimcikliycem kendimi artık ve 12 de yatıcam inş.

Saol hikosum bu arada dogum gunu konseptin superr trambolin guzel gidiyo ilk baslar 6 dk zipliyodum simdi 8 dk kadar zipliyorum 8 dakikada 108 kalori yakiyo dur bakalim ne kadar toparlancam
areser canim masallah ne guzel yuruyosun temiz havada bol kalori yakmalar
Ozgem pelin dismi cikariyo neden huzursuz oldu masallah sanada butun cislara hayir diyebiliyosum valla
Kizlar ben reql oldum ama sanki olmadim gibi bugun 4.gun cok ama cok az oluyorum yani benim normalde cok yogun olur kasiklarim agriyo ama reql olamiyo gibiyim anlamadim neden ole oldum

Aynen öğle yapıyorum takıyorum kulaklıklarımı acıyorum radyoyu süper oluyor...

Bu ay ilaç falan aldıysan o da yapabilir canım...

Inş istedigm gibi olur kızlar. Öyle cok kişi gelmicek. Pek kimsesiz yok da keşke sizler ve evlatlarınızla hep beraber olsaydık. Ahh ahh..

Küboş bazen bnmde bi hafta yerine üç gün de bitiyor. Ilaç dan da olabilir tabi.

Yaaaa areses cooook kötüsün dicem olmıcak. Keşke bende öyle yürüyebilsem. Bekarlığı bu yönden cok özlüyorum .. özgürce yürümek. .

slm kızlar
hastalar kraliçesi geldi
sürekli antibiyotik iğne ve doğal yöntemlerle iyileşemiyorum
neden mi
çünkü bağışıklık sistemim çok zayıfmış

bu nedenle çeşitli vitaminler ve beslenmede bazı değişikliklerle takviye etmeye başladım dün itibari ile.
hala sinüzit devam ediyor. yanında bademcik iltihabı da eşlik ediyor.

artık hasta yaşamaktan bıktım. Allahım başka hastalık vermesin.
bu günümüze şükür diyelim.
çok abartı bir şey yemiyorum kızlar.
ama vitamin balık yağı harnup pekmezi çörekotu ... uzayıp giden bi listem var.
bunlarla birlikte kilo almaktan da tırsıyorum.

spor yapmayı istiyorum.
hayal ediyorum
sonrası yok

sizi okuyamadım uzun zamandır.

diyete bir süre ara vereceğim. önce sağlığıma kavuşmalıyım.
ama size bakmazsam olmaz çok özlerim :)
bir ara konuk oyuncu olarak katılırım artık.

merhabalar
öğleden sonra yine diş randevum var.
artık bi bitseydi. helak oldum.
banucum çok gfeçmiş olsun.
areser başlayınca gerisi geliyor. insanın namazdaki huzuru başka birşeyde bulamıyor. kalkamayınca çok kötü oluyorum.
hikmetim valla kıskandım ya...

sağolun kızlar.
sadece yumuşak doku değil tırnağım da gitti,büyük ihtimalle atacak.çorap bile zor giyiyorum.neyse geçer bir şekilde,allah başka dert vermesin.
hoplaya zıplaya işleri hallediyorum evde.benim ufaklık ta beni taklit ediyor,maymun.o da hasta okula göndermedim,sıraya girdik,haydi hayırlısı.

Btlcum dis cikariyor bir yandan asi olmustu birde hasta tek derdi yaninda olmam odadan cikinca kiyamet kopuyo onu da goruruyorym mutfags kucak istiyo indirince ciglik atiyo
aksama selinin okulunun organize ettigi bi seminer olcak aile ici iletisim ve iyi nesiller yetistime konulu babami cagirdim cocuklara o bakicak biz gidicez nasipse esimle ondan once de cocuklarin dr kontrolu var
Hazir babam varkn gidip bi fon cektirdim iyi oldu kendim icin birseyler yapmak gerek bazen
banucum otur diycem de evde durup oturmk mumkun mu ki yardimci olcak biri varsa anne komsu vs cagirabilirsin durumuna gore bak iste cok zorlama derim cok gecmis olsun tekrar kisa surede iyilesir ins.
araser bomba menunu bekliyoruz cumaya cok iyi bir rakam goreceksin ins.

Özgem baban gelmiş ne güzel.Sende kafan rahat gidersin seminere.Bizede özet geçersin artık
Araser merakla bekliyorum fotoları.Benimkinde süpriz bir d günü yapıldıgı için 1 dl pasta var malesefAma nefisti regl olucam diye tatlı istegim hala var
Banucum bak sen minik maymuşa can kurban olunur onlara
Btlkbra zıp zıp zıpla bakalım.Benim de bir ay yogun bir ay az az ama uzun sürüyor.İlaç beslenme düzeni degiştiriyor bence.

Zuzumm nel facelerde burda yoklar isyannnnnnnnnnn halil sezai benden size gelsin
lajobam nasılsın canım
Hdekam geçmiş olsun canım sen iyileş önce güçlen bir kuvvetlen ondan sonra gelirsin yine

16:00 : 3 kepekli galete yedim.şimdi oğlanı besliyorum.yemiycem ama eşim gelince akrabaya gidiceZ.hazırlık yapmış çayla bi çeşit yerim ayıp olur zaten geç gidiceZ pof(

Kizlar ayagimin tozuyla burdayim seminerdenyeni geldim yolustunde markette ugradim sebze meyve ve bitterimi aldim yerlestirdim pelin uyumus ama selin annemleri bekliycem demis odadayim simdi kizcemin basini bekliyorum
Seminer harika gecti islam bilimlerinden prof du konusan aile kari koca iliskilerini din uzerinden anlatti toplumun degistigini bozulsugunu evliliklerin azalip bosanmalarin arttigina degindi
cozum ise toplumun temeli aileden geciyor dedi esler birbirirnw nezekatli davranicak dedmesela kadin ozenip yemek yapiyo nasil olmus diyor adam yiyoz ya iste diye cvp veriyir dedi aynisini esim diyodu orda koptuk zaten bak dedim sen seminer konususub falan bu vb bircok es iliskisi peygamberimizin ahlakindan bahseti kendi adima cok verimli gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…