- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.341
Harika bir menü olmuş canımBende bugun ki menüleri bastan yazıyım
Sabah : 1 buyuk bardak ılık limonlu su
45 dk yuruyus
Kahvaltı
Eki Görüntüle 1457580
Ara : lıgt sütle hazırlanmış nescafe
Öğlen :
Eki Görüntüle 1457581
Ara : 3 kasık lıgt yogurt, 1,5 yemek kasığı yulaf kepeği
Eki Görüntüle 1457584
Aksam :
Eki Görüntüle 1457588
Gün içinde hazırladığım yeşil çaydan 3 su bardağı içtim + 2 litre su
Bende niye kulaklarım çınlıyor diyorumAraser cok guldum ya lilapause ne anlamadim yazmissin ya ebruya sor o bilir
milkanin bi cikolatasi canim tabi senin cikolata bilgin bizimki gibi cok degildir yiyene sorcan
Bu arads menunu begendim canim
ebrucum senin de menun guzel canim
papatyacim farkindaysan hepimiz kilo vermeye calisirkn sen kilonu verip korumaya gectin bi fazlaligin yok ben eminim kisa zmnda nefsine soz gecirip yeme icme duzenini tekrardan kuracaksin
hkmet olmadi canim yaaaksamin 10nunda yaspasta ney cok canin cektiyse sabahi bekleseydin
kizlar ben naptim bi bilseniz
yemek sitelerindr dolasip dolasip dayanamadim kalktim hashasli revani yaptim sevdigimden falan degil ilk defa yaptim zaten komularinda tabagi bendeydi koyar verirum yarin yaptim.ama yemedim tabiama yemis gibi ruhumu doyurdum galiba beynim krize girdi benim yaa sanki hic tatli ciko yiyemiycekmisim gibi stres yapiyom daha sabah yedim oysaki o kitabi da okudu ekmek yok un yok diyo un herseyde var zaten biraz stres ettim sanirim kndime simdi yarin nefsimle imtihanim var sabahin koru yicem tatliyi aksam kdr yakarim bir dlm daha isticekmiyim bakalim gorcez
bugun ac yatiyorum ama karnim sis regliyim diye ne sinir bozucu
Trileçe hep merak edip çok yumurta kullanıldıgı için denemeyi erteledigim bir tatlıydı.Ama geçen akşam eşimin arkadaşlarında tabakta görünce küçük bir dl yedim.Ha çok güzel gelmedi örnegin tiramisu ve o varsa ben tiramisuyu yerim.Haahaaa ne biliyim kız çikoltada fazla bilgim yok birkaçı harici tabii....
Bende bu aksam eşim gelirken trileçe tatlısı getirmiş cok severim, bi de görümcemler geldi çaya o da zebra kek getirmiş ikisinden de ağzıma sürmedim sürmicem de kararlıyım bu hafta sıfır kaçamak....
Menün güzel yarım yarım ve tadımlık yemişsinGunaydin kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurederim kizim gece guzel uyudu sukur ama hala hic bisey yemiyo dun gunduz uyumadi yemedi bide ustune ictigi sutude cikardi kiyamiyorum gozlerinin alti coktu resmen bide ustune gruple oksuruk eklendi napicagimi sasirdim dun aksam annemler geldi kizi gormeye oturduk kizim buyukbabasini gorunce keyfi yerine geldi tabi iyi oldu bende aksam yemegini aaz yedim hemen menumu yaziyim
Sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
3 zeytin
Domates
Ara
Yesil cay
1 isirik kek
Oglen
Yarim dilim borek
2 dilim firinsa mucver yagsiz
Aksam
2 ad kofte
1 kepce corba
1 yk patlican kozleme
2 catal patates
8 dk trambolinle ziplama
Geçmiş olsun canım.İyileşsin ayagın öyle başlarsın yine spora.günaydın kızlar.
papatya alarm kurmuyor musun namaz için.ben de her zaman ezanı duyamıyorum,alarm olmasa yanmıştım.
hkmt konsept süper,merakla bekleyeceğim fotoraflarını kuzunun.
dün dolap kapağını hızlı açınca ayağıma düşürdüm,ayak gitti,ezilmiş.spora başladım ya,başa döndük yine.
zaten hafta sonu hep yemekli aktivitelerimiz vardı,sporla yakarım yediklerimi diyordum ki bu olay oldu.
artık yavaş yavaş ne yapabilirsem,tempolu bir şey yapacak halde değilim .
Banucum geçmiş olsun .. kremle Ovv iyi gelir inş
Küboşumm geçmiş olsn kuzuya.
Trambolin nasıl gidiyor
Papatyam canum iyi dersler
Özgem nefsin e dur demişsin süper
Areses yaaaaa bende olsam beraber sohbet ede ede yürüsek. . Ayy ben yoksamhareketli müzikle yürü. Ay cnm cekti
Saol hikosum bu arada dogum gunu konseptin superr trambolin guzel gidiyo ilk baslar 6 dk zipliyodum simdi 8 dk kadar zipliyorum 8 dakikada 108 kalori yakiyo dur bakalim ne kadar toparlancam
areser canim masallah ne guzel yuruyosun temiz havada bol kalori yakmalar
Ozgem pelin dismi cikariyo neden huzursuz oldu masallah sanada butun cislara hayir diyebiliyosum valla
Kizlar ben reql oldum ama sanki olmadim gibi bugun 4.gun cok ama cok az oluyorum yani benim normalde cok yogun olur kasiklarim agriyo ama reql olamiyo gibiyim anlamadim neden ole oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?