Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebrucum tabaktakilerin gorunusunden cok tarti odakli dusun sabah tartida arti ciktigindaki pismnlik ve agzinda tadi bile kalmiycak onlarinzateb bugun pastada yemissin ben menunu begendim pastanin olcusu makul pastaya takilmasim da o ucu bi arada kahveye takildim onu bi ark verdi bari 2si biarada ya da sade olsaydi iyiydi
hkmwtcim oglusun cok mutlu olcak cok cici olmuslar ellerine saglik
HAdeka canim benim cok gwcmis olsun tekrar kiyamam Allah sifa versin tezamanda ins

Menum.
09.00
kk peynir
1/4 simit
1/2 pogaca
3 banim domates sos
1 kucuk kare hashasli revani
11.00
yesilcay
1 un kurabiyesi komsum getirdi
12.00
tutk kahvesi
1 bitter
15.00
3 y.k pilav
2 kepce susuz etli nohut
1 kase yogurt
18.00
1 yesil elma
19.00
yesilcay
2 isirik pogaca
kotu bi menu karnobhidrat hep malesef
ama aksam 6 7 den sonra yememe konusunda istikrarliyim

Kızlar oglum öksürüyor Bugün dışarı cıktık. Hava da sıcak tı. Az da olsa esiyordu
Şurup nane limon ayak altına viks yarın inş bişeyciği kalmicak. Inşallah
Truf için çöp şiş leri de süslicem
Aklımda neler neler var. Eee malzeme de var.
Kurdele de aldım kırmızı siyah
Bakalım kurabiye yapıcam. Belki çöp şiş geçirir öyle pişiririm. Belki delik açar Kurdela ile süslerim.
Ama nasıl uykum war.

Keşke hep böyle seminerler olsada gitcek çok faydalı oluyor seminerde anlatılanları bir an için bile olsa uygulamaya geçiyor insan daha sık gitmek lazım böyle seminerlere senin içinde güzel geçtiğine sevindim...

Şimdi bende okurken içimden geçiriyordum karbonhidrat ağırlıklı olmuş maalesef bugun menu olmamamış......

Hikom harika görünüyor .
Özgem çekmecemde 25 kuruşluk (1 kaşık ) nescafe Classic vardı.uyukluyırdum çok suyu aldım baktım kalmamış.Arkadaşta da bu varmış.tam onu içerken baktım alkış sesleri pasta kesiliyor (
Araser pasta yediğim için açım zaten ve üstüne gezmede de içim gitti zatiiii ((

Şimdi oglum uyudu spor yapayım

Kızlar dün spor yapıcam diye gece 1 den sonra uyumuştum. Sabah da 7 de kalkmş tım. Bugün de babamın mezarına gttk ordan market pazar sonra eve gel aldıklarımı yerleştir. O süslerle de uğraştım diye halim kalmadı. Ogliş uyudu bende uyucam .. süs yapim diodum cıkkkks yapiciiiim .. c.tesiye cok var dimiii
Sabaha size yazarım
Iyi geceler. .

Bunlarda benim bugun ki menülerim

Sabah kalkınca bir büyük bardak ışık limonlu su
45 dk yürüyüş

Kahvaltı : 2 yumurta ile yapılmış maydanozlu omlet, domates, salatalık az sutlu nescafe, yanında ki de yeşil cay iksirim

Ara : tarçınlı lıght süt

Öğlen : lıgt ton balığı, brokoli salatası

Ara : 1,5 yemek kasığı yulaf, bir yumurta akı, yarım çay bardağı süt ile yapılmış krep, bir kase lıght yogurt

Aksam : 4 ızgara köfte, brokoli, salatası, 1 bardak zero kola

Gun içinde 2 litre su, 3 bardak yeşil cay iksiri, gece de 1 kupa bitki çayı...

Gunaydin kizlar
Hikos harikasin elin yatkin bole seylere masallah oglusada gecmis olsun canim pekmez icir ins ilerlemez oksurugu
Ozgem menun evet karbonhidrat yogunluklu olmus ama bugun telafi edersin eminim seminer cok guzel seylerden bahsetmis ne guzel daha sık bole seminerler olsa insan kendindeki eksikleri gorebilse cok daha guzel olur peline cok gecmis olsun canim kuzularimiz hasta olmasin cok zor
Ebrum 3 u bir aradami o cok kalori bide kremali kahve direk simitlere yag depoluyomus kuzum haberin olsun ve gezmede hayir dedigin icin supersin
Araser menun super masallah canim harikasin sen az daha azmet 58 57 leri goruceksin muhakkak☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…