Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar Günaydın.. Dün erken uyudum ve suan kendime gelemiorm. Bir daha erken uyumicam. En fazla 6saat uyku yeterli bence. Ay türk Kahvesi içim de kendime gelim. Bugün foto lu Menülerimlr gelirim inş. Iki makine cm yıkadım. Astım.
Dün akşam geç yedim. Kesin artıym. Oglanın dogum gününe kadar 70 olayım bari yq.

Ebruş spor yapılmş Harikasın. .
Bende bugün yaparım dün yapamadm uykuyu seçtim. Pişmanım

Areses süpersin.. Menü harika yaaaaa

Küboş cnm menü süper Trambolin i bırakma Zıpla ara ara

günaydınnn
özgecim çok faydalı bir seminermiş
eşinin ders alması dileğiyle :)
banusultan geçmiş olsun eminim çok acıyordur.

ebru iradene hayranım bi pastacık var o kadar

hikmet yine coştun yine hünerlerini sergilemeye başladın
çok güzel görünüyor uğur böceğin
güzel bir kutlama olacak eminim

ebrucum bana özelden doğumgünü foto atar mısın ben görmedim ve merak ediyorum.

araser o kiloyu tekrar göreceksin gayretle devam derim..

Özgem ne cok faydalı bir seminermiş. Eşinle de Gitmişsinz bnm koca sanmam gidecegini gitsek desem. Şanslısın. Eşin de kendine bişeler almıştır. Söylemese de ileriki zamanlarda etkisini görürsün eminim..
Babandan da allah razı olsun. .

Hawarım Cocuk ken hiç sevmez dim böyle şeylerle uğraşmaı.. ne olduysa eşime aşık olduktan sonra oldu. Sevgiliyken neler neler yapmıştım. Hala da ara ara yaparım. Bizim banyoyu görme ne yazılarım falan var. Içimde büyüyen bir aşk var iki kişi biri kocam biri oglum. .

Kuzu sen nasıl oldun .. kendine gelebildin mi..
Ya sevinirim ugrasınca. Daha kafamda net bişe yok. Doğaçlama yapıorm netten de kopya çekmiyo değilim hani ama ne bilin ben uğur böceği yapmayı:)

bu da truff için yaptığım
ne kadar yapabilirsem yapucam artık.

merhaba kızlar
bi yurtdışı işim vardı. dün kesinleşti. dünden beri uçak bileti koşturuyorum. bugün de otel rezervasyonu yapacağım.
hikmetim ne güzel uğraşıyorsun. hiç bana göre değil biliyor musun öyle işler.
ben böyle konularda biraz kabayım sanırım.
özgecim böyle seminerler çok faydalı oluyor gerçekteb de...inşallah eşin de birşeyler kapmıştır.
areser inşallah yeniden görürsün o kiloyu
sabahtan sporumu yaptım kızlar....

papatya işte tam benlik senin yurtdışı geziler
iş için olsun gezmek için olsun dünyayı görmek istiyorum. mayısta bir gezi var bosna hersek gidemeyeceğim maddi sebeplerden. ama kendimizi toparlar toparlamaz umre italya Amerika diye devam eden listemi gerçekleştireceğim inşallah.

hikmet çok güzel yapıyorsun canım. aşk nelere kadirmiş :)
ben de hiç beceremem. bana yapılsa çok severim de ben yapamam

hala hastalıklar devam ediyor. yemeklerle aram yine az ama bal pekmez ve balık yağı alıyorum bu ara.

Papatyaaaaam coooook sevindim .. cok istiyodun .. ne güzel yaa.. fotoları nı bekliyorum Faceden

Hadekam geçmiş olsn tekrardan..

Kızlar cok seviyorum uğraşmaı
Inş güzel olur

Herkesi idare etmekten
kimse kırılmasın diye beni kırlmalarına izin vermekten
Sorunları içime atıp belli etmemekten
Sırf kendi benciligim yüzünden oglumu aglayarak arkamda bırakmaktan
Kimseye muhtaç almamak güçlü oldugumu göstermek için her gece 1-2 lerde yatmaktan
Aman o küsmensin aman bu kırılmasın diye herkesi pıpışlamaktan
Herkesi alttan almaktan
bıktım ve çok yoruldum......................
Oglum tam çıkarken uyandı tam salladım uyusun yeterki aglmasın diye pat zil çaldı .Kv görüp boynuma yapıştı.Geç kalıyordum ama arabayla gidicem nasılsa dedim.Hop arabanın lasitigi patlamışVe oglum arkamdan annem benden kaçıyor demiş.Tel konuşmuyor ve ben aglıyorum.Pedogogdan randevu aldım pglum için tabi.Kendim için hep etelemeye devam.İçime atıp volkan oluşturmaktan.Ve en sevdiklerime patlamaktan kokruyorum.

Araser menün harikaCuma senden baya ümitliyim
Btkbra seninde menünü çok begendim zıpzıpımmmmAylardır sade nescafe içiyordum ama kalmamış dedigim gibi mecbur uyukladım çünkü.Bu sabah aldım 25 kuruşluklardan
Özgem karbonhidrat agırlıklı olmuş.Bugün daha dikkat edersinBende patorunun dagıttıgı gofreti yedim banane
Hikom sağol spor iyi geliyor her yerim agırsada.Süsleri harika olmuş.Bende incik cincikle sevmem minik işleri ama oglum olunca işler degiştiHerşey onların mutlulugu için
Ppatyam güne sporla başlamışBende yurtdışını görmek çok isterdimAma ilk önce umre venedik paris italya.............
Hadekam iyimisin canımİlçalarını iç kiloyu sonra düşünürsün.Albüm yapmaya çalıştım telden olmadıBi saha deniycem olmazsa akşama eşim pc atıp ordan yaparım ki diger face olmayanlarda görsün tamam mı

Fekadar arkadasim benim sen neden bu derece kendini hirpaliyosun bak oglun dahi olsa senin kendini bu kadar yipratmaya hakkin yok
1.bu dunyada senden daha onemli hicbirsey yok
sen huzurlu mutlu olmazsan ne esini ne oglunu mutlu edemezsin
bak oglun senin yumusak karnini biliyor selin bize tam 1 ay neler yapti her sabah bagiris cigiris aglama okula gitti ama okulda gayet iyiydi tabi butun eziyeti bizeydi ben bile bunlari bilmeme ragmen pes ediyodum ama ne oldu bakti ki biz kararliyiz hersey yoluna girdi pes eden o oldu
Oglun da cok hakli hergun hergun sabahtan aksama kadar cani skiliyo demekki kv onu mutlu edemiyor bu belli eminim o da kotu niyetli degildir o da kendi hauatindan fedekarlik yaparak bakiyo ama sonucta oglun mutlu degil esin burda sana ve ogluna haksizlik yapti malesef devletin kresine gitseydi de olurdu cani skilmazdi sen kendi bencilligin icin calismiyorsun ki daha cok yoruluyorsun hatta ama mutlusun huzurlusuniste para kazaniyosun ehliyet aldin evde sabahtan aksama kdr ne yapiyordun sanki bak bana hergunum.ayni is yemek temizlik ha oglun 1 yasinda olsaydi derdim sana iht var ama o da degil 4 yasinda artik o evreyi bir nebze de olsa atlatti
Sakin ol mantiginla dusun ve kendini yipratma
hayatinizdaki kararlari oglunun kararlari degil senin dusunduklerin belirler o daha cocuk onun icin dogru karaei anca sen ve babasi verebilir

merhaba kızlar
çok teşekkür ederim. daha gitmeme çok var ama ben uçak biletlerimi aldım. oteli ayarlayacağım.
nereye gideceğimi buraya yazmak istemiyorum.

ebrucum gün sadece 24 saat ve benim gördüğüm kadarıyla sen kendine çok yükleniyorsun.
herşeye vakit ayırmaya çalışıyorsun ve tıkanıyorsun.
hayatındaki bazı şeyleri elemelisin.
seni daha az mutlu eden şeyleri hayatından çıkarmalı ya da az düzeyde yapmalısın.
ben bunu başardım ve komşularımı eledim.
eskiden giderdim en az bir satim oarad geçerdi. ay ben gideyim dediğim zaman da aaaa sen de hep gideyim diyordun diyorlardı.
üstelik onlarla geçirdiğim zamanın bana hiç katkısı yoktu.
dedikodu, pazar market fiyatları konuşuluyordu.
ve bir dürü zamanım bana kaldı.
naçizane tavsiyem canım.

Ebrucum oğlun konusunda kendine haksızlık yapıyorsun dun aksam oğluna yaptığın aktivitelerin fotolarına baktım çok şanslı bir çocuk senin gibi ilgili bir annesi var hatta kendimden utandım evde oldugum halde ben cocuklarıma hiç bu kadar ilgilenmedim sen mükemmel bir annesin oğlunda şimdi bunların farkında değil belki ama bi zaman gelecek çocukluğunu ona guzel bir şekilde yaşattığın icin sana teşekkür edecek,,,,çevredeki seni üzen, yoran, sıkan be varsa papatyanın dediği gibi atana bir mesafe koy kimsenin seni üzmesine izin verme, baskalarının mutluluğu için kendini strese sokma sen akıllı ve gayet Olgun bir bayasın bundan sonra herkese hak ettiği değeri ver,,,,

Papatyam çoktandır hafta içi çıkmıyor ve kimseyi davet etmiyorum.Bir kaç arkadaşımın dışında benide artık komşu akraba vs mutlu etmiyor.Boş dedikodular millettle alay geçmeler boguluyorum.Ve iyiki kesmişism ayagımı her yerden diyorum.AMa mutsuzlugum daha çok oglum .
Özgem haklısın canım ama elimde değil.Kreşe devlete vericektik ama kayıt haziranda aynı okul gibi düşün.Özel kreş olmadıgı için istedigin an yazdıramıyorsun.İnş az kaldı çok sıkılıyorum anne diyor ( Haziranda kayıt yaptırıcaz.

Bugün kitabım bitti.ve -200 ile uyandım.Ama hala 54 ü göremedim.Tatlı istegim dorukta ve hele canım sıkkınken migdem bulanana kadar yemek istiyorum tatlı bişiler.Arkadaşla 24 nisana kadar iddya girdik masajına bakalım.O biraz biraz araserin menüleri azimlendirdi mi ne ?eLİF ŞAFAGIN diger kitaplarıda öylemidir?Ruhumu dinlendirdi içimi temizlemeye kötü huylarımı en aza indirmeye çabaladım bu süreçte.Yeni bir kitap arayışındayım netten hangisi iniyorsa bakalım

Araserim destegin için sağolAma ogluma karşı işi bırakana kadar bu suçluluk duygusu beni zaman zaman yiyip kemirecek anlaşılanİlk dönemlerim çok kötüydü kızlar sayesinde özellikle papatyam .alışan bir ANNE OLARAK GEREK DÜZEN PAZAR GÜNÜ BİR KAÇ KAP YEMEK tavsiye vs çok destegi oldu herkes sağolsun.Eşime desem bırak diycek.Vijadanımı sizlerle rahatlatıyroum sanırımÖyle düşünme her anne mükemmeldir

Bende kendimle iddaya girdim 29 Nisan evlilik yıldönümüm gecen sene 60 lardaydım bu senede hedefim 60 larda olmak... Menulerimin azimlendirmesi beni daha da azimlendirdi sizlere daha guzel menüler sunmak için....bugun nedense canım hiç bir şey yemek istemiyor yasamak için yiyorum bugun yemek için değil...Elif şafak hangi kitabını okudum canım bende bir iki kitabını okumuştum....

Sabahtan beri mutfaktaydim yemek yaptim mutfak cok batti komple sildim supurge tuttum eve ve utu yptim suan yataga attim kndimi yorgunluktan
annem babam bizdeler bugun yarin hastaneyegidicem babam pelnle kalicak
Menum
10.30 pelin durmadi gec kahvalti ettim
kk peynir
1 h.yumurta
2 zeytin
yarim ispanakli gul boregi
yesilcay
12.00
2si bi arada nescafe 3 bitter
15.00
1 stick cikolata
17.30
1 kepce tarhana
2 karniyarik
5 yaprak sarma
19.00
yesilcay
annem yaspasta getirmis yemiycem ins.
sabahin koru kalkar yerim
dolapta durupta yememe iht cok zayif boyle guclu bi iradem yok ancak 8 9 gibi yiip aksamakadar yakmayi tercih ediyorum

Ebrucum sen çok iyi bi annesin. Bu konuda asla Tereddüt etme.
Fakattttt kendine bu kadar yüklenmekten vazgeç. Herşeyde yetişemezsin. Herşeyi hergün yapamaSın.
Kendine eZiyet ediyorsun. Yapma bunu bitanem.
Hikmet ayyyy ne güzel olmuşlar.
Kızlar ben acayip yiyorum. Allahım ne olacak benim bu halim. Yaptığım sporun da bi anlamı kalmıyor.
62 li rakamları sanki hiç göremeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…