- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.381
Kizlar ayagimin tozuyla burdayim seminerdenyeni geldim yolustunde markette ugradim sebze meyve ve bitterimi aldim yerlestirdim pelin uyumus ama selin annemleri bekliycem demis odadayim simdi kizcemin basini bekliyorum
Seminer harika gecti islam bilimlerinden prof du konusan aile kari koca iliskilerini din uzerinden anlatti toplumun degistigini bozulsugunu evliliklerin azalip bosanmalarin arttigina degindi
cozum ise toplumun temeli aileden geciyor dedi esler birbirirnw nezekatli davranicak dedmesela kadin ozenip yemek yapiyo nasil olmus diyor adam yiyoz ya iste diye cvp veriyir dedi aynisini esim diyodu orda koptuk zaten bak dedim sen seminer konususub falan bu vb bircok es iliskisi peygamberimizin ahlakindan bahseti kendi adima cok verimli gecti
merhaba kızlar
@banusultan çok geçmiş olsun
hadeka aman canım sağlığına dikkat et, kilo sonrada verilir
wisdom01 böyle şeyler yapıyorsunuz ya bayılıyorum size kızlar çok taktir ediyorum ben hiç anlamam böyle şeylerden yapınca uğurböceğinide göster bize
günaydınnn
özgecim çok faydalı bir seminermiş
eşinin ders alması dileğiyle :)
banusultan geçmiş olsun eminim çok acıyordur.
ebru iradene hayranım bi pastacık var o kadar
hikmet yine coştun yine hünerlerini sergilemeye başladın
çok güzel görünüyor uğur böceğin
güzel bir kutlama olacak eminim
ebrucum bana özelden doğumgünü foto atar mısın ben görmedim ve merak ediyorum.
araser o kiloyu tekrar göreceksin gayretle devam derim..
Herkesi idare etmekten
kimse kırılmasın diye beni kırlmalarına izin vermekten
Sorunları içime atıp belli etmemekten
Sırf kendi benciligim yüzünden oglumu aglayarak arkamda bırakmaktan
Kimseye muhtaç almamak güçlü oldugumu göstermek için her gece 1-2 lerde yatmaktan
Aman o küsmensin aman bu kırılmasın diye herkesi pıpışlamaktan
Herkesi alttan almaktan
bıktım ve çok yoruldum......................
Oglum tam çıkarken uyandı tam salladım uyusun yeterki aglmasın diye pat zil çaldı .Kv görüp boynuma yapıştı.Geç kalıyordum ama arabayla gidicem nasılsa dedim.Hop arabanın lasitigi patlamışVe oglum arkamdan annem benden kaçıyor demiş.Tel konuşmuyor ve ben aglıyorum.Pedogogdan randevu aldım pglum için tabi.Kendim için hep etelemeye devam.İçime atıp volkan oluşturmaktan.Ve en sevdiklerime patlamaktan kokruyorum.
Papatyam çoktandır hafta içi çıkmıyor ve kimseyi davet etmiyorum.Bir kaç arkadaşımın dışında benide artık komşu akraba vs mutlu etmiyor.Boş dedikodular millettle alay geçmeler boguluyorum.Ve iyiki kesmişism ayagımı her yerden diyorum.AMa mutsuzlugum daha çok oglum .
Özgem haklısın canım ama elimde değil.Kreşe devlete vericektik ama kayıt haziranda aynı okul gibi düşün.Özel kreş olmadıgı için istedigin an yazdıramıyorsun.İnş az kaldı çok sıkılıyorum anne diyor( Haziranda kayıt yaptırıcaz.
Bugün kitabım bitti.ve -200 ile uyandım.Ama hala 54 ü göremedim.Tatlı istegim dorukta ve hele canım sıkkınken migdem bulanana kadar yemek istiyorum tatlı bişiler.Arkadaşla 24 nisana kadar iddya girdik masajına bakalım.O biraz biraz araserin menüleri azimlendirdi mi ne ?eLİF ŞAFAGIN diger kitaplarıda öylemidir?Ruhumu dinlendirdi içimi temizlemeye kötü huylarımı en aza indirmeye çabaladım bu süreçte.Yeni bir kitap arayışındayım netten hangisi iniyorsa bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?