Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar yüzüm yok yazmaya yedikçe yiyorum sanki kilo almak için çabalıyorum papatya senin gibiyim içime bir öküz oturmuş gibi ağzım hiç boş durmuyor nasıl dur diyeceğim kendime bilmiyorummm

ebruli1820 canım üzme kendini oğlun belki kreşe gidincede ağlayacak, küçükler doğal olarak anneyi istiyorlar, bak yetişemediğin şeyler için stre yapma, papatyanınm dediği gibi bazı şeyleri ele hayatında, yada daha az yap

Iyi geceler kızlarr dizimi seyrettim cok güzeldi bu hafta bugun ki menümü yazıyım hemen

Sabah kalkınca buyuk bir bardak ılık su
45 dk yuruyus
Kahvaltım

Ara öğünüm :

Öğlen yemeyim 16.30 gibi yedim bugun nedense hiç acıkmadım
Bir kase lıgt yoğurda, 1,5 yemek kasığı yulaf kepeği, 1 salatalık

Aksam yemeyim : lıgt ton balığı ve brokoli salatam

Aksamdan sonra : 1 kayısı ve lıgt sütle yapılmış nescafem var

wisdom01 canım cok güzel olmuş bunlar benimde elimden hiç gelmez böyle seyler Ellerine saglık canım

hawar , M maviduvar1 kendinize gelin kızlar yapmayın böyle hedefinizden şaşmayın ne olur

osge1989 canım senin de menün bugun tam diyet değilde koruma gibi olmuş sanki çıkaralım artık şu börekleri çikolataları belli bir dönem menülerimizden biz kadınlar isteyince herşeyi yaparız unutmayalım....

Oğlum çok sinirliydi.Eşimle beni eve bırakıp arabanın lastiğini yaptırmaya gittiler.Yemegîmi yedim.Etkinlik hCırladım evi süpürdüm.Çok acıkmış ve özür dileyerek girdi içeri :)) etkinlikle oynarken mis gibi yedi yemeğini .Hiç uyumamış banyo yaptırınca 3 hikaye okuyup onları canlandırırken teşekkür etti bana ve uyudu.15 dk onu izledim sevdim öptüm kokladım.Eşimle dizinin eski bölümün sonuna baktık.Duş namaz ve Yatıyırym mayıştım .Çok mutluyum.Abladım ki ben dizi izlerken vs drgil Oglumla beraber olurken ve onun mutlu oldugunu görünce mutlu olanlardanım!!Pilavımı yaptım çm astım .köfteyi buzluktan çıkarttım

Kızlar Günaydın ..

Hava güzel ben güzel ama gece Kocişe yaptığım tava böreginden Bi dilim yedim. Ondan artıyım sanırım.
Ama neyse üzülmek yok ben ne kilolar verdim. Yine veririm 3 kilo mu beni zorlıcak. Dimi amaaa

Ebruş sen mükemmel bir annesin. Biraz da sana bakarak böyle oldum bende içimde dw varmış açığa çıktı. Cansın sen.. oglusun cok şanslı ..

Areses menü harikaaaa maşallah valla.

Hawarım dur dememiz gerek. Artık. .
Bende dün öglen mantı yedim geceye börek hadi bakim silkelenelim. .

Özgem pasta yenmemiş. Ayyy ben yerdim.

Gunaydin kizlarr nasilsiniz dun aksam sinemaya gittik esim.gorumcem ben film cok guzeldi canakkaleyle ilgi agla agla bi hal oldum sonra eve geldim ve yattim sinemada film arasinda esim istedigin bisey varmi dedi bian dusundum ciko yesemmi diye sonra sakin kubra yaza ne kaldi surda tut bigazini dedim sadece su istedim eve geldim karnim bildiginiz grulduyodu ama olece yattim hemen uyudum
Ebrum cok iyi bi annesin sen ogluna ne guzel etkinlikler yapiyosun ben kizinla hadi oyun oynayalim hadi resim yapalim beraber diyorum 5 dk sonra uff diyo kalkiyo o kadar cok sıkiliyoki bide demistim sanirim cok konusmuyo kizim ben caktirmadan merdivenlerden fln cikarken sayarak cikiyorum hadi bi erva bi anne solesin diyorum kesinlikle reddediyo yani biseyi ogreniyo ama bana soleniyo biliyorum cunku kendi kendine 1 2 fln diyo gecen cok uzuldum anlamiyomu neden bisey ogrenmiyo diye agladim resmen ama etrafimdaki herkesin soledigi yaramazliktan ona sira gelmiyo diyolar kizim cok haraketli akli hep hazariliga calisiyo bende ben iyi anne degilmiyim diye surekli dusunuyorum

Araser menun cok guzel canim
Havar topla kendini bak cok guzel kilolar verdin geri mi alcan simdi
Papatya senin en buyuk artim spor canim az dikkat etsen sporla hemen eski haline donersin
Hikosss aksam aksam tava boregimi yedinnnn canim oglusa yaptiklarin harika olmus ellerine saglik

Araser menün harika herzmanaki gibiResimlerinle şahsen beni motive ediyorsun.Çok güzel dengeli ve sağlıklı besleniyorsun canım
Özgem menünü begendim canım.Pasta yemediğin için tebrik ederimHayırdır dr gidicekmişsin?
Btlkbra üzülme bak akşam çorap eşleştirmiş.Örnegin benim oglum boya resim sevmiyor yarıda sıkılıp sen yap anne diyor.Her çocgun ilgi alanı başkaYavaş yavaş gözlemleyerek kesme yapıştırma dizme sayı resim vsss neye ilgisi oldugunu anlayabilirsinHer anne her daim eksik hissediyor sanırım kendini dönem dönem.Aslında onlara bakmamız büyütmemiz bile bir fedakarlık.
Hikom harika olmuşlar emegine sağlıkBenide başkaları teşfik etti canım.Herşeye bir öncelik tanıyan biri oluyor.Her anne mükemmel benim gözümde babalardan çok onların fedakarlıklarını düşünürsek
Papatyam gece düşündüm.Ben tv kahve keyfi yaparak mutlu olmuyorum.Boşa geçmiş gibi geliyor.Neden böyle oldum bilmiyorum.Yemegim hazır ev derli toplu oglumla oynaydıgım spor yaptıgımda çok mutlu oluyorum.Bunuda atlatıcam yavaşlatıcam belki ama zaman lazım.Papatyam ekşam yemegini kes bir kaç gün misal bi kase yogurt 1 kase salata tek çeşit beslen bakalım ne olucak?

Hadekam nasıl oldun?
Zuzuuuu face yazdım hala gelmiyorsunSen günlerde gez bakalım göbüşte çıkımş zatenoh olsun sana
Lajobam nerdesin canım?
hawarım sende papatyamda haklısınız ama öbür türlü mutsuz oluyorum17 ayda temizligi haftada 1 e düşürdüm,çm azalttım vs bazı şeyleri azaltıp düzelltim.İnş daha da düzelirim canının kıymetini bilenler rahat kumanda elinde oturanlara imreniyorumBak ne güzel menüler çıkartıp örnek oluyordun.Bak güneş yüzünü gösteriyor

Kuzlar size yazdiktan sonra kizimla corap teki bulmaca oynadik 15 cift corap getirdim dizdim hepsini buldu o kadar mutlu oldumki anlatamam bugun gidip makas kagit fln alcam kizima

Çok sevindim küboşşş. . Telefona google play den minikler öğreniyor u indir.
Orda meyveler sebzeler sayılar falan var.
Oglan hepsini öğrendi .. Kadın söylüyor oğlum da tekrar ediyor. Cok mutlu oluyorm bende. Hayvan seslerini ögretiorm. Konuşmaya başladı cok şükür.
Benim oglanda feci hareketli. Sürekli oyunlar oynuyoruz. Ve 5 dk içinde sıkılıyor. Bir de kendine vurma huyu var. Onu da nasıl bıraktırıcam bilmiorm.

ece mutlu uyuyup sabah mutlu uyandım.Olumlama yapıyorum sürekli şükür etmem gerekli diyorum vs.Menüleri foto çekiyorum bugün.Sabah dün ile aynı geldim.Bayadır gitmedim klasik kumaş pantolonumu giydim.Baya spor fark etmiş.Karından ama özellikle bacaklarım ve yanlarım daha çok .Bir sire slim in devam ama ara ara göbege yönelik daha agır bişilerde yapmak istiyorum.
araser sen mi sormuştun?elif şafak aşk okudum.Bugün ne okusam siyah süt elif şafak mı kış bögürtleni mi yada yine içimi dinginleştiren mesnevi bir kitap mı?

Evet canım ben sormuştum Elif aşk bende okudum harika bir kitap bir süre etkisinden çıkamamıştım... Ben üst üste aynı yazarların okumayı pek sevmiyorum arada başka yazarlarınkini okuyorum Sarah JiO nun Mart menekşelerini okumuştum böğürtlen kışını da merak ediyorum....

Selam canlarımmm artık buraya o kadar çok alıştım ki yazmasam eksiklik hissediyorum kendimde bu sabah tartıda - li rakamları görünce cok sevindirik oldum
Sabah geç uyandım yürüyüşümü yapmasam mı die düşündüm ama bugun menüme ekmegi ilave edeceğimden ekmek alma bahanesiyle 30 dk yürüyüş yaptım.. Hava çok soğuktu ama ben bugun nedense cok terledim.. Eve gelince hemen duşa girdim kahvaltım geç bi saate kaldı maalesef öğlenle bir oldu nerdeyse... Şimdi biraz ev işi yapıcam bu aralar cok zor geliyor ev işi yapmak.....

selamlar çıtırlar.
gününüz sizin kadar cıvıl cıvıl olsun.
bu hafta kilo verme hayal oldu ama haftaya acısını çıkaracağım inşallah.
şu verdiğim 1.3 kg ı bari geri almasam öyle sevineceğim ki.
yarın tartıda göreceğim bakalım.
sizde durumlar nasıl.
havar ve papatya,inanın aynı durumdayız,ben bir de spor yapamıyorum ayağımdan.
ama bu kalıbı kırmak lazım,bu hafta üçümüz bireysel yarışalım,biraz gaza getirelim,ne dersiniz.
diğer kızlar da aralarında grup yapsa nasıl olur.

çok iyi yapmışsın,spor gibisi yok.
az kaldı canım,ısınacak havalar.
areser yaş kaçtı,unuttum.
ev işinden ben de bezdim,sorma.
bir de takıntılıyım,heryer hep düzenli olmalı,dağınıklığa hiç tahammülüm yok,bu yüzden sabah kalktıktan gece yatana kadar hep topluyorum.

Bu kitabın serisini okumuştum. Hatta boleyn kızı nın filmini de izledim ama kitap kadar tat vermemişti.

Elif Şafak aşk ay ne sevmiştim yıllar önce okumuştum. Bi de ben bekarken kitapları kiralıyordum. Okuyup geri götürüyordum. Sonra yenisini alıyordm. Vay be ne güzel günlerdi. Tekrardan okusam mı aşk kitabını.. ben en cok da tarihi romanları cok severim. Kral Kraliçe ..

Bu sabah kaza yaptım. Arabam mahvoldu. Ben idare eder durumdayım.
Merak edersiniz diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…