- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.401
Kuzlar size yazdiktan sonra kizimla corap teki bulmaca oynadik 15 cift corap getirdim dizdim hepsini buldu o kadar mutlu oldumki anlatamam bugun gidip makas kagit fln alcam kizima
Evet canım ben sormuştum Elif aşk bende okudum harika bir kitap bir süre etkisinden çıkamamıştım... Ben üst üste aynı yazarların okumayı pek sevmiyorum arada başka yazarlarınkini okuyorum Sarah JiO nun Mart menekşelerini okumuştum böğürtlen kışını da merak ediyorum....ece mutlu uyuyup sabah mutlu uyandım.Olumlama yapıyorum sürekli şükür etmem gerekli diyorum vs.Menüleri foto çekiyorum bugün.Sabah dün ile aynı geldim.Bayadır gitmedim klasik kumaş pantolonumu giydim.Baya spor fark etmiş.Karından ama özellikle bacaklarım ve yanlarım daha çok .Bir sire slim in devam ama ara ara göbege yönelik daha agır bişilerde yapmak istiyorum.
araser sen mi sormuştun?elif şafak aşk okudum.Bugün ne okusam siyah süt elif şafak mı kış bögürtleni mi yada yine içimi dinginleştiren mesnevi bir kitap mı?
çok iyi yapmışsın,spor gibisi yok.Selam canlarımmm artık buraya o kadar çok alıştım ki yazmasam eksiklik hissediyorum kendimde bu sabah tartıda - li rakamları görünce cok sevindirik oldum
Sabah geç uyandım yürüyüşümü yapmasam mı die düşündüm ama bugun menüme ekmegi ilave edeceğimden ekmek alma bahanesiyle 30 dk yürüyüş yaptım.. Hava çok soğuktu ama ben bugun nedense cok terledim.. Eve gelince hemen duşa girdim kahvaltım geç bi saate kaldı maalesef öğlenle bir oldu nerdeyse... Şimdi biraz ev işi yapıcam bu aralar cok zor geliyor ev işi yapmak.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?