Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatya hayirdir canim ne kazasi aman sen iyi olda araba nasil olsa duzelir bi sekilde rabbim esirgesin aman dikkat et kendine umarim cok onemli biseyin yoktur

Papatyacim canim iyisindir umarim Allah korumus sen iyiysen araba nasil olsa tamir edilir bizi merakta birakma canim

Papatyam noldu watsaptan da yazdım merak ediyorum seni.
Araser nette her kitap yok malesef.Alsam evde 3-5 sayfa ya okurum ya okumama ama burda 30-50 geçen hün 60 sayfa okudum.Oh yine yürüyüş ve hakettigin eksiler.Yarın seni çok merak ediyorum

Yaş 34 canım, 2 çocuk olunca çok dağıtıyorlar bende arkalarından söylene söylene topluyorum evde büyük benim heryeri dağıtıyorlar 14 senelik evliyim hala bir düzen oturtamadıgımdan yanarım.....

Nette nerden kitap okuyorsun canım.... bugun iyi bir rakam gördüm yarını bende merak ediyorum.....

Bugun kadinsal kucuk bi operasyon gecirdim agrim hala devam ediyir yatiyorum babam bakiyor cocuklara ve Bugun persembeye ya bogazim acildi neyse daha agzimi kapattim iyi olayimda daha dikkat ederim

Bugun kadinsal kucuk bi operasyon gecirdim agrim hala devam ediyir yatiyorum babam bakiyor cocuklara ve Bugun persembeye ya bogazim acildi neyse daha agzimi kapattim iyi olayimda daha dikkat ederim

Geçmiş olsun osge1989 cim nedir bu kadınların çilesi....neyse Allah dermansız dert vermesinde saglık olsun....

M maviduvar1 geçmiş olsun, sana bir şey olmadı ya gerisi önemli değil

banusultan , doğru diyorsun bu hafta yarış yapabilirz, belki toparlar biraz bizi yani bana uyar, çünkü tam saldım çayıra modundayım ve göbeğim hızla büyüyor, regl olacam canım sıkkın, babam ameliyat olacak bende bütüngün tıkınmıyorum 3 gündür yediklerimi bir ayda yememişimdir, midem patlamak üzere ama ben hala yiyorum

osge1989 canım geçmiş olsun, bende taktırmayı düşünüyorum ama bakalım sanırım sonraki aya kaldı, çünkü bu gün regl oldumhatta 1 saat önce, çok mu kötü ya, bir sonraki ayada düğün var, ben hapmı alsam ne yapsam

Iyi geceler kızlar bugun ki menüm

Sabah kalkınca ılık limonlu suyumu içtim
30 dk yürüyüş

Kahvaltım öğlenle karışık bişey oldu

Ara :

Tekrar bi ara : yulaf kepekli yogurt

Akşam : şu brokoli salatası da bi türlü bitmek bilmedi

Gece, 1 dilim armut, 1 dilim portakal yedim

Gun boyunca 2 litre su, 3 bardak yeşil çay iksiri

Hawarcim zaten genelde regli iken takiliyo
Okudugum.yorumlarda hep hic aciadigi yaziliyodu dra sordum olmadan biraz aci hissedersin dedi bilmiyirum ben biraz kotu oldum iste ya kastim kendimi ams gozun korkmasin tabi kaymazsa falan buyuk rahatlikevlnmeden once regli iken cok agrirdi karnim igne olmadan gecmezdi ilk gunu hayat dururdu benim icin ayni oyke bi gun gecirdjm hep uzandim 1 ay snra kontroke gidicm tekrar
araser menulerin cok iyiydi canim yuruyuslerinde eklenince yarin yuzun epey gulucek hedefine kisa surede ulasirsin boylelikke

Şoklardayım.İlk keZ uyku hapı içmişçesine uyuya kalmışım Eşimde şaşırıp bu duruma gerçekten yorgun deyip gezdirmeye götürmüş.Az önce geldiler.Niye kaldırmadın bu satte kadar uyudum diye söylendim biraz.Ama itiraf edeyim çok iyi geldiŞimdi düdüklü yemek attım oglumu uyutuyorum .

Araser menün herzamanki gibi harika canım.Belli bir yer bilmiyırum.Rast gele yazıp oku diyorum.Malesef hepsi yok o yüzden
Hawarım yeme canım evet bu hafta yarışalım
Ben söyledim mi bilmiyorum .20 kilo veren bir arkadaşım var.Benim gibi 5-6 daha verip hiç görmediği rakamları görmek istiyor.Öncelik olarak 24 Nisan'da 3 kilo hedef koyduk.Kim veremezse masaj yaptırıcak :))

İyi geceler kizlar
Papatya cok gecmis olsun, sen iyi ol da araba iyi kotu hallolur canim
Osge gecmis olsun bende dusunuyorum ama korkuyorum bazilarina hic iyi gelmiyo demisti dr um ins sen rahat edersin, hap kullanmak emzirirken zararli mi ki ya ben hap kullansam diyorum cesaret edemiyorum sutten kesince artik
Hawar silkelenelim artik canim yedikce mide genisliyo bende bugun cok yedim yarin feci rakamlar bekliyo beni
Ebru ask bende okumustum evlenmeden once aylarca etkisinde kaldim bogurtlen kisi tavsiye ederim yada iskender pala babilde olum istanbulda ask, ohh uyumus dinlenmissin esinde dusunceli davranmis ne guzel
Hikmet kurdanlar cok sirin olmus ellerine saglik, azimli arkadasim benim sen ne kilolar verdin 3 kili ne kii
Kubra tebrik ederim cikoya hayir diyebilmissin ben diyemiyorum malesef... canim mukemmel annemiyiz bilmiyorum ama cocuklarimiza onem verdigimiz onlarinin gelisimi icin caba sarfettigimiz kesin yoksa bunun vicdan hesabini yapmazdik, bence kotu olan tek sey bu vicdan hesabini bile duymamak elimden bu kadar geliyo napiyim demek.. bide cocuga surekli biseyler ogretme ve ogrenip ogrenmedimi diye test etmek yerine anin tadini cikar o zamanla ogrendiklerini gosterecektir sana kendi kendine 1, 2 diye saymasindan belli
Areser ev isi hic bitmez canim ben bi cocukla bitiremiyorum kii, bu arada yasini hic gostermiyorsun

Kizlar ben bugun ogleden gezmeye gittim aksam yemegini de orda yedik ve ne kadar az yemeye calissamda yedikce yedim ooofff ooof cok feci bi gobekle karsi karsiyayim ama bi yerden baslamak lazim pes etmemek lazim lazim da lazim...

7 çilek yedim bol bitki çayı ve slim in 6 yaptım.Haftanın 3 .sporunu yapmış oldum.Başım ağrıtıyor gibi alışık değilim uyumaya .İyi geceler kızlar.
Lajobam arada olucak tabi ama dur demek lazım aşırıya gitmemek adına.

Bol bol uyudum dinlendim bugun peline uyanincs size bakayim dedim
ebrucum ohh uyumussun bosver vucudunun iht varmis demikki
Masaji kaybetmk istemiyosun bi sure aksamlari hafif ye erkn kapat zaten spor ds yapiyosun senin son 3 4 kilon kaldi cunku onlar en son gider cunku biraz daha gayret istiyo son kilolar canim
Lajobs dedigin gibi ins.bana gelir benim de endiselerim vardi ama denedim bakalim ben bugune kdr 1 tane dahi hap icmedim icmem de ben de haptan tirsiyorum hormonlarimi etkiler diye bir de unuturum falan
Hawar dacsen de okadar emegi cope mi aticaksiniz yarissa yaris yapalim dur demeniz gerek artik yaz geliyo yani bak ona gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…