- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.441
Hayirli cumalar kizlar
Kilo Bildirimim
Baslangic 64
Gecen hafta 62
Bu Hafta 61.2
Gelen 0
Giden 800 gr
Hedef 50
Bu hafta hergun tartildim ve 3 gundur de ayni kilodayim korur gibi beslndim malesef ins bu hafta daha iyi menulrr cikarir 60 lari gorurum
Hayırlı cumalar kızlar
Kilo bildirimi
Başlangı:63
Geçen hafta:54.8
Bu hafta:54.8
Gelen:yok
Giden :yok
HeDEF : 53 (24 NİSAN )
Çok mutlu oldum kızlar.Bugün regl günüm karnım şiş ve agrı ile uyandım.Ona ragmen h.içiye göre eksi ve cumaya göre aynıyım korumuş oldum.Tekrar 54 görmek ne güzelBir daha h.içi de olsa 55 görmek istemiyorum Sporun çok faydası oldugna eminim artık.Göbegimdeki degişim az da olsa belli.Korsehi hiç çıkarmayışım bunlar hep etken.!!!
Hawarım bugün yeni bir başlangıç yap canım
Özgem biz bir çiko 3-5 bisküvi mutlaka tatlı istegimizi durduramadıgımızdan anca bu kadar oluyor.800 gr çok iyi
Araser :hakettin bu rakamı azminden dolayı tebrik ederim canım
Btlkbra pili bitmiş canım pil al bakalım.
Hikom emegine saglık harika olmuşlar.Kilon ne durumda merak ediyorum.
Lajobam çok almamışsın ama artık regl vs dışında almak olmasın.100 GR DAOLSA HER HAFTA EKSİ OLAMLIYIZ Kİ YAZA NE KALDI HAFTALAR ANLAMADAN GEÇİP GİDİYOR.
VE YARIŞŞŞŞŞŞŞA KİM KATILMAK İSTER????????????????
Gunaydin kizlar
Oglus 6.30 uyandi tabi ben cok gec yatinca bi uyandim bi uyudum gozumu acamadim.. esimde oturma odasinda cantasini ortada birakmis oglusda icinden buldugu tukenmez kalemle koltuguma boydan boya resim dosrmis.. off nasil cikacak ki cikmaz kesin ya moralim bozuldu sabah sabah.. azcik uyumam nelere mal oldu
Haklisiniz kizlar arada kacamak olabilir ama verdigim kilolari trkrar alamam bende kendime hedef koydum 1 mayista esimin amcasinin kizi evleniyor o gune kadar 57 olmayi hedefliyorum onumde 40 gun var nrden olmasin ki dimi kizlar daha iki ay once 58 lerdeydim yine olurum ne var kii
Gelelim kilo bildirimime
Gecen hafta 61.5
Bugun 62
Gelen 500
Hedef 1 mayista 57 kilo olmaak
Kızlar Günaydın.. Hava kapalı içimde endişeli gibi. . Bi tuzlu bi tatlı kurabiye yapıcam. Truff yapıcam .. Mercimekli böreği sarıcam yarına pişiririm. Makarna salatası yaparım. Annem sarma Dolma yapıcak. Kv sarımsaklı köfte yapıcak.
Evi temizlemem gerek. Gece de kocişle eve süslemeleri yaparız.
Heyecan değil de endişe gibi bişey var içimde inş yetiştiririm. Ve güzel olur yaptıklarım..
Dün gece Kociş acıktım dedi makarna yaptım. Veeeeee actım resmen sınadı beni.. yemedim
Eki Görüntüle 1462030
Gece oturdum bunları yaptım .. gece 2 ydi uyudugumda. Eşim yaptıklarıma bayıldı.
Bugün de bana yardım edecek. Oglana bakıcak. O bile yeter
Yarın sabah da evi süpür derim.
Ay benden böyle. . Daha tartılmadım.
Dün öğlen ebru Şallı yapmıştım.
Yediklerime de idare eder işte.
.
kilo bildirimi
başlangıç: 76.8
geçen hafta: 62.4
bu hafta: 64.3
gelen: 1.900
hedef: 57
ocak ayına döndüm yaaa off offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?