Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar ozgecim gecmis olsun canim ben o ise bi cesaret edemedim kizimindan once hap kullaniyodum dogumdan sonra baslaamdimda hapa
Ebrum iyi olmus uyudugun dinlenmissin
Kizlar benim tartim bozuldu sanirim lo yaziyo sonra bidaha cikiyorum taaa 1.5 yil once gordugum kiloyu gosteriyo bana cok miralim bozuldu bugun yeni bi tarti alcam yarin yaparim bildirimimi egerki yeni tartida o kiloyu gosterirse bunalima girerim kesin ama kendimi o kiloda hissetmiyorumki offf

Kızlar Günaydın.. Hava kapalı içimde endişeli gibi. . Bi tuzlu bi tatlı kurabiye yapıcam. Truff yapıcam .. Mercimekli böreği sarıcam yarına pişiririm. Makarna salatası yaparım. Annem sarma Dolma yapıcak. Kv sarımsaklı köfte yapıcak.
Evi temizlemem gerek. Gece de kocişle eve süslemeleri yaparız.
Heyecan değil de endişe gibi bişey var içimde inş yetiştiririm. Ve güzel olur yaptıklarım..
Dün gece Kociş acıktım dedi makarna yaptım. Veeeeee actım resmen sınadı beni.. yemedim

Gece oturdum bunları yaptım .. gece 2 ydi uyudugumda. Eşim yaptıklarıma bayıldı.
Bugün de bana yardım edecek. Oglana bakıcak. O bile yeter
Yarın sabah da evi süpür derim.

Ay benden böyle. . Daha tartılmadım.
Dün öğlen ebru Şallı yapmıştım.
Yediklerime de idare eder işte.

.

Gunaydin kizlar
Oglus 6.30 uyandi tabi ben cok gec yatinca bi uyandim bi uyudum gozumu acamadim.. esimde oturma odasinda cantasini ortada birakmis oglusda icinden buldugu tukenmez kalemle koltuguma boydan boya resim dosrmis.. off nasil cikacak ki cikmaz kesin ya moralim bozuldu sabah sabah.. azcik uyumam nelere mal oldu
Haklisiniz kizlar arada kacamak olabilir ama verdigim kilolari trkrar alamam bende kendime hedef koydum 1 mayista esimin amcasinin kizi evleniyor o gune kadar 57 olmayi hedefliyorum onumde 40 gun var nrden olmasin ki dimi kizlar daha iki ay once 58 lerdeydim yine olurum ne var kii

Gelelim kilo bildirimime
Gecen hafta 61.5
Bugun 62
Gelen 500
Hedef 1 mayista 57 kilo olmaak

Günaydın hızlar
Tartı tokat gibi Çarptı yüzüme aylar öncesine döndüm kendim Yaptım ama
Bu günden başlıyorum umarım sapıtmam zorunlu haller dışında la,almak yok 60 Gören'e kadar
Akşam kızım uyumadı ailecek hastayız benimde burnum tıkalı başım ağrıyor

ebruli1820 canım ne güzel uyutmuşsan oh
B Btlkubra canım pili bitmiştir öyle yazıyorsa
osge1989 çok iyi vermişsin tebrik ederim
areser oo süper canım tebrik ederim
lajoba canım bizde artık ipleri elimeize almalıyız

kilo bildirimi
başlangıç: 76.8
geçen hafta: 62.4
bu hafta: 64.3
gelen: 1.900
hedef: 57

ocak ayına döndüm yaaa off offf

Hayırlı cumalar kızlar
Kilo bildirimi
Başlangı:63
Geçen hafta:54.8
Bu hafta:54.8
Gelen:yok
Giden :yok
HeDEF : 53 (24 NİSAN )

Çok mutlu oldum kızlar.Bugün regl günüm karnım şiş ve agrı ile uyandım.Ona ragmen h.içiye göre eksi ve cumaya göre aynıyım korumuş oldum.Tekrar 54 görmek ne güzel Bir daha h.içi de olsa 55 görmek istemiyorumSporun çok faydası oldugna eminim artık.Göbegimdeki degişim az da olsa belli.Korsehi hiç çıkarmayışım bunlar hep etken.!!!
Hawarım bugün yeni bir başlangıç yap canım
Özgem biz bir çiko 3-5 bisküvi mutlaka tatlı istegimizi durduramadıgımızdan anca bu kadar oluyor.800 gr çok iyi
Araser :hakettin bu rakamı azminden dolayı tebrik ederim canım

Btlkbra pili bitmiş canım pil al bakalım.
Hikom emegine saglık harika olmuşlar.Kilon ne durumda merak ediyorum.
Lajobam çok almamışsın ama artık regl vs dışında almak olmasın.100 GR DAOLSA HER HAFTA EKSİ OLAMLIYIZ Kİ YAZA NE KALDI HAFTALAR ANLAMADAN GEÇİP GİDİYOR.

VE YARIŞŞŞŞŞŞŞA KİM KATILMAK İSTER????????????????

Ebrucum evet cok almamisim ama artilari geride birakip dedigin gibi 100 de olsa eksi gormek istiyorum.. ama bugun menu paylasmiycam canim ne istiyorsa yiycem sonra minimum kacamak maksimum diyet full saglikli beslenme olacak hayatimda.. hedef de koydum kendime bakalim kendime olan saygim ne durumdaymis..
Yarisa brn variiim

Lajoba canim cok almamissin telafi edebilirsin goster bize bu cuma azmini
hawarcim canim sen cok ciddi kilolar verdin ve emek verdin o kilolar giderken simdi o emegine yazik etme ve yarisla birlikte cumaya iyi bi rakami tekrar gor tartida
araser iste bu canim tebrik ederim seni
ebrucum regle ragmen kilonu koruyosan demekki kilo verdin ama reglden oturu tartiya yansimadi
su sporun faydalarindan bana da bahsette azim gelsin spor yapsam daha sıkïliasicak vucudum ams
yarisa tabisiii varim

Hayirli cumalar kizlar
Kilo Bildirimim
Baslangic 64
Gecen hafta 62
Bu Hafta 61.2
Gelen 0
Giden 800 gr
Hedef 50
Bu hafta hergun tartildim ve 3 gundur de ayni kilodayim korur gibi beslndim malesef ins bu hafta daha iyi menulrr cikarir 60 lari gorurum

Çok iyi vermişsin canım sende tebrik ederim bu hafta da biraz sıkarsan kesin 60 ları görürsün....

Regli haftası ve hiç + yok cok guzel ebruli1820 belki - lerde bile olabilirsin regli den anlaşılmamıştır yine de cok iyi zaten senin fazla bir kilon yok aslında 53 e düş onu k0ru 24 Nisan da kesin verirsin sen canım...

Canım 1 Mayıs'a nerdeyse 5 hafta var her hafta 1 kilo versen istediğin kiloya ulaşırsın.....

Çok güzel olmuş canım.... hiç telaş yapma biz kadınlar hep böyle gözümüzde büyütürüz ay yetişecekmi die olur canım stres yapma boşuna en güzel şekilde geçirirsin dogum gününü.....

kilo bildirimi
başlangıç: 76.8
geçen hafta: 62.4
bu hafta: 64.3
gelen: 1.900
hedef: 57

ocak ayına döndüm yaaa off offf

Nerden nerelere gelmişsin canım bu kadar emegini boşa çıkarma bu haftayı unut yeni bir başlangıç yap ve hedefine odaklan bu hafta yarışma var unutma.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…