Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar kp lahmacun yaptırdı. Kaç tane yedim hatırlamıorm tartıda 72.0 ı gördüm. Geçen hafta kaçtım hatırlamıorm bile.
Oglanı uyutim böregi sarıcam kurabiyeleri truf u yapıcam.

Sinirden olucem artik esimle annesi goz hastanesine gittiler aksamustu bi tlf annem gozunu cizmis ilaclarin duzenli verilmesi gerek pazara kdr orda kalalim iyi de ben ayaga kalktikca zaten belim agriyor kndimin bakima iht var pelin zaten durmuyor surekli kucak istiyor 1 hafta rahatsam oteki hafta mutlaka bi kv vakasi yasiyorum Allah gunah yazmasin ama bir benmiyim yani 5 evldin var senin bir benmiyim ya geldim ayakta yemek yapiyorum belim tuttu yine pelin durmuyo corbayi yapip hemn pelini uyutmaya gectim odaya kp acmis tvnin sesini sonuna kadar esimse uyumakla mesgul benim gunahim ne hic bilmiyorum bilmiyorummmmmm

Menum
09.30
ceyrek simit
kk peynir
1 h.yumurta
2 banim recel
12.30
yarim fincan nescafe 2 si biarada
4 yulafli 2 bitter
15.30
1 tabak nohut yemegi
1 kase yogurt
ceyrek simit
18.00
1 dolma
1 bardak ayran
simdide yesilcay
kv dolma vardi baktim yemekler gecikecek 1 dolmayla gecistirdim
mis gibi mercimek corbasi ve salcali makarna yaptim ve tabi ki yemedim bu saatlerden sonra ne yesem yariyo cunku
umarim 2 gun boyunca diyetime devam edebilirim burda yesilcay aldim hemen zaten esim hazirlan deyince yanima

16:00 : 1 elma
Temizlik yaptım.Çocugu uyutuyorum .Bir tek onun odası kaldı silmeme izin vermedi.Uyuyunca silicem .Kaç makine çm yıkadıgımı yazmayayım Beyazlara deterjan bittiği için onları Yarın deterjan alıp yıkarım

Oğlum yeni uyudu silme işi kaldı .Onun odasını yarın silerim artık.1dl nutella lo ekmek yiycem oğlumdan kalanı .
Özgem senin bakıma ihtiyacın olması hadi bir nevi diycem .Tek suç eşinde kızma ama eşinin boğazına kimse yapışmıyor illa siz bakıcaksınz diye.Hem kp hayatta ve 5 çocuğu var.Ve ve ve senin durum malum üstüne iş güç iki çocuk ve eşinde yardımcı olmuyor ki ne diyim Allh yardımcın. Olsun sabret

Bugun ki menüm
Sabah her zaman ki gibi limonlu ılık suyumu içip yuruyus
30 dk yağmur başladı
Sabah kahvaltım

Ara : 1 elma

Öğlen : dışarı çıkacağım için aceleyle biraz lıgt beyaz peynir, az lıgt sütle yapılmış nescafe, 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği

Ara : Şekersiz Türk kahvesi, yanında 1 tane küçük ekler

Aksam : bonfile ile yapılmış salata, ayran

Akşam yemeğinde ilk defa dışardeyken böyle hafif bir menu yedim ve gayette doyduğumu hissettim demek ki lahmacun, hamburger, kebab yenmeden de doyulabiliyormuş....

Off canım yaa ben de tam diyecektim başka cocuğu yok mu die 5 evladı varmış niye öbürküler ilgilenmiyor eşinle konuşsaydın bende rahatsızım die yazık sanada bence tek sen olmadıgını başka cocuklarının da olduğunu konuş eşinle gerçi bilmiyor mu biliyor en büyüklerimi eşin?

Herkese günaydın
Geçen hafta:66.4
Bu hafta:66.2
Hedef:58
Boy:165cm
Biz bugünde hafta içi gibi 7 de kalktık. Kahvaltıyı yaptık; apartman olduğu için saatin 11 olmasını bekliyorum ev işi ne başlıyacağım .

Arkadaşlar bu cuma yarışmasına ben de katılmak istiyorum. Özge eşlerimizin misyonu aynı canım oda konu anne baba olunca herşeyi göze alır. halbuki kimsenin bir şey beklediği yok. Olan bize oluyor. Tam dengeleyemiyor bu ilişkileri Halbuki akışına bıraksa her şey yolunda .Bu yarışmanın cezası var mı? Bu gün bahar bayramı ama hava sanki buz.

Ebrucum hastaneden cikarkn esim halimi gordu hatta dedi bsban birkac gun sen iyu olana kadar bizde kalsin diye hakikaten ilk gun babam olmasa yanardim yani
bugunse ayaklandim ama ayakta durunca ya da agir tasiyinca sancim oluyo ve korkuyorum yerlesmez duser falan okadar aciyi bosa cekmis olurum
Ama ben ayaktayim ya esim iyi oldum zannediyo iste ve bi tartismaya girsem irdaha toparlamamiz zor biliyorum tam iyi olmuskn bozmkta istemiyorum ama icim icimi yiyo 5 karis suratla dolasiyirum kv haberi yokmus soykedim dedim boyke boyle sancim vsr evet sanci yapar diyo 5 dk sonrada corbanin yanina makarna da olsa iyi olurdu kizlari cagirdim bekki gelirler diyo gelen kendi yapsin ozmn diyesim geldi
araser 2 kiz 2 oglu daha var esimden haric esim en kucugu eltilerimin evine gitmez rahat edemiyomus kizlari da calisiyo gerci biri hemn evinin altinda matkette calisiyo 2 gun o gitmesin evine ilac saatindede cikip damlatsin ama ne gerek var ben varkn demi beni bi komsum cagiriyo kv bizde oluyo biyere gitck oluyom kardesim annem babam gelcek oluyo hep bi sekilde kv hasta ya bizde ya ben onlarda bu evlendigimden beri boyle ama bir kizi da yuzu kizarip demezmi gel bizde kal haa diyolar ama laf sokarak hani sen bakamiyob tam ilgilenemiyon gibisinden esimle konudsam bos cunku ayni sekilde benim de annem babam hasta olsa gelip kalsinlar 1 2 hafta der yani erkek gozuyle bakiyo olaya kucuk cocugum var desem bi sen mi cocuk buyuttun der yani demem o ki konusursam bi sekilde uste cikiyo ben huzur bozdugumla kaliyorum
Yani ben annen baban ne yaparsa yapsin demiyorum ama sadece benim kosmam her seferinde benim de kndimce hayatim planlarim var

Özgem kurban olurum sana
Konuşsan aran bozulacak Sussan için içini yicek. Ne diyim allah eşine akıl versin. Sen de yemek de öyle ahım şahım yapma kolay bişeler yap.
Yani sen iki cocuklusun eşin nasıl böyle düşüncesi z davranır hele daha yeni bi operasyon geçirmişken off offf.
Sakin olmaya çalış. Hasta yım de sende dinlen cogu kez.
Allah sabır versin güzeller güzeli arkadaşım

Nasılsınız kızlar. Gece 2 li koltukta tv karşısında iki büklüm uyuyakalmışım.Temizlikte eklenince bütük kemiklerim agrıyor.Hava soguk yağışlı tam uyku havası.Eve gidince oglum uyusun yada uyumasın eşim biraz oyalasın yatıcam uyumasamda yanına uzanıcam valla.Vücudum iflas mı ediyor ne?Sabah dünki rakamla uyandım ve regl ragmen:)) iYiki dün eksiyim deyip yememişim.Oglum kek yada pasta yap anne dedi akşam söz verdim.Bugün tatlı bişi yapıcam ona bende yerim herhal:)
Hikom harika olmuş.Kolay gelsin sana.Ve paşa iyiki dogmuş iyiki senin gibi bir annesi var.Dün sen bildirim yapmadın sanırım????
Özgem biz alıştırıyoruz azıcık ayaklanınca alışmışlar iyiyiz oluyourz.Bizde yatıp dinlenemyi biliriz ama çocuk ev iş güç bize bakıyor mecburiyetten ayaklanıyorz yorgun gözükmemeye çalışıyoruz.Eşinle çok iyi konuşup 1 kez kararlı oldugnu gösterseydin zamanında böyle olmazdı inan.İlk başta herşye hep evet dedik iyi düşündük ama geçip giden kendi hayatımızdan ilk günlerin cicim aylarından bir b....k anlamadık yaşayamadık.Madalya taktılar dimi

seher menü paylaşsan akşamları daha motive olursun belki.Yarış isteyen başka bir arkdaş olursa sende onunla eş olursun olur mu?

Gunaydun kizlar
Hikosum susler harika olmus
Ozgecim dikkat et kendine ya erkekler niye bu kadar anlayissiz sende aile huzurun icin susuyosun ama cok fazla icine atma canim bak 2 tane cocugun var yeni operasyon gecirdin bide kendini sıkma
Ebrum canim supersin reql ye ragmen ayni kilodasin
Kizlar ben 2 gundur iyi degilil bas dibmesi mide bulantisi basladi bende nedenini bilmiyorum ama ilk once basim donuyo sonra midem bulaniyo dun aksam esimin amcasina gittik orda basim dondugunde olctum tansiyonumu gayet iyi havadanmi acaba diye dusunuyorum bide aksam esimle tartistik cok ama cok anlayissiz ya kiz uyudu uzancam sanki ben halsizim basim donuyo diye uyduruyorum bana ole davrandi cunku bugunde aramadi nasil oldun diye inanmiyo demekki hasta olduguma ama kizlar mide bulantisinda bisey yiyemiyorum resmen basim ole bi donuyoki dun dusuyodum nerdeyse benden bole simdi kiz uyudu yerine yatircam bende uzanicam optim sizi

Mrrhaba kizlar
Hikmet ellerine saglik cok guzel olmus, mutlu hayirli yaslari olsun pasanin, cok sansli cook
Ebrum dinlen tabi yorulmussun canim, menun guzel gofret olmasa daha guzelmis
Osge diger eltilerine gitmedigine gore kv seni seviyor demekki canim iyi tarafindan dusun ama yinede kendini hirpalama agrim sancim var de yat dinlen ilaclarini saati geldiginde damlatirsin olur biter Allah kolaylik ve sabir versin.. menunu de begendim bende bugunden tezi yok resimli menulerimle aranizdayim
Araser menun guzel canim
Banu, papatya, kubos, hawar hadeka sizler nasilsiniz kizlar

Oglusu uyuttum simdi mutfagi toplayip belki utu yaparim belki bende yatarim bakalim ne yapcam
Guzel bi haftasonu olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…