- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.461
Sen ye lahmacunları yeee haftaya tartıda hesaplaşcaz seninleKızlar kp lahmacun yaptırdı. Kaç tane yedim hatırlamıorm tartıda 72.0 ı gördüm. Geçen hafta kaçtım hatırlamıorm bile.
Oglanı uyutim böregi sarıcam kurabiyeleri truf u yapıcam.
Sinirden olucem artik esimle annesi goz hastanesine gittiler aksamustu bi tlf annem gozunu cizmis ilaclarin duzenli verilmesi gerek pazara kdr orda kalalim iyi de ben ayaga kalktikca zaten belim agriyor kndimin bakima iht var pelin zaten durmuyor surekli kucak istiyor 1 hafta rahatsam oteki hafta mutlaka bi kv vakasi yasiyorum Allah gunah yazmasin ama bir benmiyim yani 5 evldin var senin bir benmiyim ya geldim ayakta yemek yapiyorum belim tuttu yine pelin durmuyo corbayi yapip hemn pelini uyutmaya gectim odaya kp acmis tvnin sesini sonuna kadar esimse uyumakla mesgul benim gunahim ne hic bilmiyorum bilmiyorummmmmm
Ebrucum hastaneden cikarkn esim halimi gordu hatta dedi bsban birkac gun sen iyu olana kadar bizde kalsin diye hakikaten ilk gun babam olmasa yanardim yani
bugunse ayaklandim ama ayakta durunca ya da agir tasiyinca sancim oluyo ve korkuyorum yerlesmez duser falan okadar aciyi bosa cekmis olurum
Ama ben ayaktayim ya esim iyi oldum zannediyo iste ve bi tartismaya girsem irdaha toparlamamiz zor biliyorum tam iyi olmuskn bozmkta istemiyorum ama icim icimi yiyo 5 karis suratla dolasiyirum kv haberi yokmus soykedim dedim boyke boyle sancim vsr evet sanci yapar diyo 5 dk sonrada corbanin yanina makarna da olsa iyi olurdu kizlari cagirdim bekki gelirler diyo gelen kendi yapsin ozmn diyesim geldi
araser 2 kiz 2 oglu daha var esimden haric esim en kucugu eltilerimin evine gitmez rahat edemiyomus kizlari da calisiyo gerci biri hemn evinin altinda matkette calisiyo 2 gun o gitmesin evine ilac saatindede cikip damlatsin ama ne gerek var ben varkn demi beni bi komsum cagiriyo kv bizde oluyo biyere gitck oluyom kardesim annem babam gelcek oluyo hep bi sekilde kv hasta ya bizde ya ben onlarda bu evlendigimden beri boyle ama bir kizi da yuzu kizarip demezmi gel bizde kal haa diyolar ama laf sokarak hani sen bakamiyob tam ilgilenemiyon gibisinden esimle konudsam bos cunku ayni sekilde benim de annem babam hasta olsa gelip kalsinlar 1 2 hafta der yani erkek gozuyle bakiyo olaya kucuk cocugum var desem bi sen mi cocuk buyuttun der yani demem o ki konusursam bi sekilde uste cikiyo ben huzur bozdugumla kaliyorum
Yani ben annen baban ne yaparsa yapsin demiyorum ama sadece benim kosmam her seferinde benim de kndimce hayatim planlarim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?