merhaba kızlar
hastalıktan kırılıyoruz, ailecek hastayız, başım ve belim çok ağrıyor kızlar burunda tıkalı, akşam baktım yatamıyorum ağrıda bir ağrı kesici içtim, eşimde köüydü kızlarda idare ederler, küçüğü de ağır atlatıyor,
ebruli1820
canım kusura bakma dün dikkat edemedim yemek te olmayınca abanmışım ekmeğe bu sabah dün ile aynıydım, ama bu gün söz dikkat edecem 2 gün sağlıklı beslensem gerisi gelir zaten biliyorum, sende dinlen canım yoksa hasta düşersin
seher60
bir yaptırım uygulamıyoruz canım
osge1989
canım kolay gelsin ne diyeyim işin zor, canım çorbanın yanına makarna istiyor sende deseydin anne halim yok olsa inan başka şeylerde yapardım diye, eşler anlamıyor canım onlar annelerine hizmet bekler, sen kendin halletmeye çalış canını sıkma ama çok iyi biliyorum o psikolojiyi, benim kaynanamda öyledir sürekli hizmet bekler bide hastalık derecesi,nde titiz, ben orada olunca inan k,i sabah 7 den akşam 1-2 kadar oturamıyorum bide çocukla sonra dünya vicdan azabı elin evini temizliyecem yemeiğnin yapacam diye kızım peşimde dolanır ağlar ben sinirlenirim kıza bağırırım, ama allahtan benim yazdan yaza, o yüzden çok takmıyorum ama bende bu yaz farklı davranma kararı aldım
wisdom01
canım ellerine sağlık ne güzel şeyler hazırlanmışsın, oğlunun yeni yaşı kutlu olsun sağlıklı, mutlu huzurlu nice nice yaşları olsunnn
B
Btlkubra
canım geçmiş olsun, ya iç kulak ile ilgili bir rahatsızlık var kulakta ki kristaller yerinden oynayınca oluyor benim halam olmuştu 1,5 yıl önce kulak burun boğazcıya git istersen,hastalığın adı vertigo idi yanlış hatırlamıyorsam adı