Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
hastalıktan kırılıyoruz, ailecek hastayız, başım ve belim çok ağrıyor kızlar burunda tıkalı, akşam baktım yatamıyorum ağrıda bir ağrı kesici içtim, eşimde köüydü kızlarda idare ederler, küçüğü de ağır atlatıyor,

ebruli1820 canım kusura bakma dün dikkat edemedim yemek te olmayınca abanmışım ekmeğe bu sabah dün ile aynıydım, ama bu gün söz dikkat edecem 2 gün sağlıklı beslensem gerisi gelir zaten biliyorum, sende dinlen canım yoksa hasta düşersin

seher60 bir yaptırım uygulamıyoruz canım

osge1989 canım kolay gelsin ne diyeyim işin zor, canım çorbanın yanına makarna istiyor sende deseydin anne halim yok olsa inan başka şeylerde yapardım diye, eşler anlamıyor canım onlar annelerine hizmet bekler, sen kendin halletmeye çalış canını sıkma ama çok iyi biliyorum o psikolojiyi, benim kaynanamda öyledir sürekli hizmet bekler bide hastalık derecesi,nde titiz, ben orada olunca inan k,i sabah 7 den akşam 1-2 kadar oturamıyorum bide çocukla sonra dünya vicdan azabı elin evini temizliyecem yemeiğnin yapacam diye kızım peşimde dolanır ağlar ben sinirlenirim kıza bağırırım, ama allahtan benim yazdan yaza, o yüzden çok takmıyorum ama bende bu yaz farklı davranma kararı aldım

wisdom01 canım ellerine sağlık ne güzel şeyler hazırlanmışsın, oğlunun yeni yaşı kutlu olsun sağlıklı, mutlu huzurlu nice nice yaşları olsunnn

B Btlkubra canım geçmiş olsun, ya iç kulak ile ilgili bir rahatsızlık var kulakta ki kristaller yerinden oynayınca oluyor benim halam olmuştu 1,5 yıl önce kulak burun boğazcıya git istersen,hastalığın adı vertigo idi yanlış hatırlamıyorsam adı

hawar çım cok geçmiş olsun canımcok salgın var bu ralar oğlanın ve kızımın sınıfında nerdeyse yarısı hasta sende yat dinlen bitki çayları yap kendine....

wisdom01 bayıldımmmmm harika olmuş herşey dogum gunünüz kutlu olsun daha nice mutlu sağlıklı yıllarını görün...

B Btlkubra sanada cok geçmiş olsun canım hawar I'n dediği gibi vertigo olabilir o baş dönmesi yapıyo çünkü bence bi doktora görün hemen

ebruli1820 seninde menün güzel olmuş....olgusuna yaptığın tatlıdan az tüketmeye çalış...

lajoba resimli menüler gayet teşvik edici oluyor bekliyoruz bu hafta guzel resimli menülerini

M maviduvar1 nasılsın canım merak ediyoruz durumunu....

osge1989 cim sen gene fazla yormadan, onlara da durumu kırıcı olmadan belli etmeye çalış ne bilim birazcık uzanayım sancım var sonra yaparım anne gibi onlarda vicdansız olamazlar herhalde belki anlarlar durumunu...

Bizde de haftasonu koşturması sabahtan başlıyor once 9.30 kızı keman kursuna 10 da oğlanı resim kursuna ordan kv kahvaltıya çocukları kurstan almaya eve gelince çamasır yıka ödev yap yarında yetenek sınavı cocuklar ona girecekler yine sabah erkenden yollarda olacağız....

Kizlar gunaydin dun uzunbi cvp yazdim gitmedi int dolayi sabah gonderdim ben de
Sehercim esimin pozitif yonleri coktur bu yonu eksi ama bu da benim sinavim iste 4 4 luk kimse olmadigina gore mecbur kabulleniyoruz
HIKMETCIM oglusunun dogumgunu kutlu olsun nice huzurlu mutlu yillar pasaciga
umarim bugun hersey gonlunuzce olur
ebruchm ben de gece gece ne nutellali ekmek diyodum iyi ki yememissin okadar spor yapip terliyosun niye yiyip sporunu mahvedesin
Ben dun resmen ac yattim sabah karnim bile bi duz geldi gozume gittim simit pogaca ekler aldim hepsinden tadimlik yedim nefsimi gozumu sabahtan doyurdum bundan sonra yine dikkat ederim
msjlari erknden yaziyorum ama gonderemiyorum
yorumlara cvp eve gidince yazarim
hawarcim aynen canim pelin agliyo bense utu yapiyom yok etraf topluuom falan birde cocuga bagiriyom sanki onun bi sucu varmis gibi stres yapmicam aslinda hersey oldugu kadar

Ebrucum ben ne yaparsam yapayim esim zaten madalya takmadi takmazdi erkekler gercekten kadir kiymet bilmiyor ben bastan biraz konustum evlndigim siralar esim bi rest cektiki gormen gerekti cocuguni da al gite geldi olay ozman surekli kv dolayi kavga ediyorduk simdi daha iyiyiz ama yine de sorun tam ortadan kalkmadi iste
tatlidan eger dayanabilirsen kahvaltida ye canim dayanamazsan da sorun degil bizim isimize gelir lajobayla

hkmetcim suslere Ba yil dim cok cok guzel olmuslar marifetli hatunsun demek sen de ebrum gibi

Btlcum cok gecmis olsun canim dr git devam ederse sikayetlerin baklim nedicekler

hawarcm size de cok gecmis olsun bence de bitki cayi icin ozellikle adacayi bogazlara birebir bak mikrobuda kiriyo
Araser bosver yogun olsun daha iyi evde oturmktansa
Benim de bir komsum var cok iyi sohbetlere gidiyo baya ilmihal dersler veriyolarmis ben de gitmk istiyorum kv firsat olursa tabi
Lajoba kv kendi cocuklarindan baska kimseyi sevmez ve ne yaparsan yap yaranamazsin degidik bi model onlar benim kdr hurmet etmiyolar da ondan gitmiyo sanirim

Osgecim takma kafana canim kimse baskasinin cocugunu kendi evladi gibi sevmez elbette ama bizim de bi annenin evladi unutmamali bu kv ler.. ins agrin sancin azalmistir dikkat et kendine

Eveet benim menum gelsin kizlar
kahvalti.. ihlamur sekersiz, 1.5 dlm ekmek

yarimdan az fazla tahinli corek, yogurt corbasi yarmali

bol sarimsakli yogurtlu karnabahar kizartmasi

Saat 16.00 gibi 2 avuc leblebi yedim bide
Ve agzimi kapar daha da bisey yemem

teşekkür ederim kızlar boğazım iyide üşüyorum biraz ateş var, bide eklemlerim ağrıyor

menünü begendim lajoba

sabah 2 dilim çavdar 1,5 yumurta yeşillik, 7 zeytin, biraz tulum peyniri
ara 1 kivi, 1 dilim ayva, 1 dilim armut, 4-5 çubuk kıreker

akşam 1 büyük tabak patatesli sulu köfte, 1 dilim çavdar, 4 cin biber 2 bardak kefir

şimdide 1 avuç beyaz leblebi yiyecem

Iyi akşamlar kızlar.Pilim bitiyor sanırım Oglum oyun için delirdi ama yemektsn sonra biraz oynayıp uyuduk üçümüzde.6:30 kalktım.Yatmasaydım yemeklerimi yapar oğlanın odasını siler elli ütü bile yapardım.Ama bitkinim çok Hemen alışverişe gittik.Deterjan acildi o yüzden.Malum bu satte ev yapımı kesme peynirle dizi izlerken yiyiyorum(ama bu akşam spor yapıcam söz! Ama önce dizi keyfi yapıcam.Islak kek yApıcaktım ama yarın erken yapıp yerim .

Kızlar iyi geceler .. Oglan ı yatagına koydum o da yoruldu bugün. Bende feciii yoruldum. Herşey istedigim gibi gitti. Süsler, yaptıklarım herşeye bayıldılar. Yani bu kadar yorumlama değdi. Cok şükür.
Ama yedim haliyle kendimi cok kötü hissediyorum. Bel cevrem bigünde genişledi sanki. Şuan size yazarken gözlerim kapanıyor.
Bu kitabı elime aldm. Sanırım okuyamicam. Hep yarım yarım okudum şimdi tekrar dan başlıcam.

Masanın fotosunu atim de yatim

Dizi izleyemedim.Karnıyarık dolma ve kek yaptım.Mutfagı temizledim çabuk çabuk.Şimdi oturdum ama dizinin sonu biticek şimdiBaşım agrıyor .Oglum ge uyur bu akşam uyuduk çünkü.Şimdi oynuyor ve kekini yiyiyor .Ben yarın yiycem tabiki.Şİmdi yeşilçayımı içip geçmişe bakayım.

Hikosum masan cok guzel olmus, oglusun cok sansli boyle hamarat fedakar bi annesi olsugu icin.. birlikte nice mutlu saglikli guzel yillariniz olsun..

Hawarcim menun guzelmis

Ebrum isleri yapmissin ama dizi izleyememissin bosver en onemli kismi hep sona kaliyo zaten, fazla yorma kendini dinlen

Kizlaar canim biseyler yemek istiyo gofret mi ne vardi dolapta gidip bakmaya korkuyorum yesem bi taneyle kalmam o yuzden yemiycem ins yemem.. oglusu da uyuttum esimde gelmedi off canim sikiliyor

ARASER menün çok güzel canım.Dolu dolu geçmiş günün yarında öyleymiş.
HİKOM masa harika görünüyor.Yorulmuşsuzdur sen şimdi dinlen bu gece.
LAJOBAM menün fevkaladeDemekki yarışı bekliyormuşsun
BTLKBRA canım kulak taşları mı galiba bişiler oynayınca yerinden yle oluyor.Belki ondandır .Kulak buruna git.Yada bebiş geliyordur
HAWAR ortim yeme bak mis gibi kek var ama yarın yiycem .Zaten geç yedim.Dizi bitince slim in 6 yapıcam bu güçsüzlükle.

Iyi geceler kızlar menümü paylaşayım
Sabah ; bir dilim tam buğday ekmeği ile

Öğlen

Aksam : tavuk suyuna şehriyli Çorba

Bu aksam Arkadaşlara geçtik veee bu masayla imtihan oldum

Sadece iki tane dolma ve bir avuç Fındık yedim resimler ters oldu galiba ama idare edin cok uykum var yarın sabah da cocukların sınavları ıcın erken kalkacağız iyi geceler kızlar hepinizi öptüm

Oğlumun odasını sildim.Banyo tıkanacak gibiydi eşime lavoba açıcı aldırdım .Bir baktım banyo mahfolmuş.Dün akşam yıkadığım paspasları çekmeden iş yapmış.Başım zaten ağrıyor iyice geldiler bana.Banyo wc tekrar temizledim.45 dk oglumu uyutmaya çalışıyorum.Ama suç bende. zorla uyuttum kendim uyutabilmek için Çocuk haklı 2saat uyudu alışık degil düzeni bozuldu.Yrın hiç uyutmam .Evdeyken ne güzel hep öglen uykusu uyurdu kuzum.Bense çoğunlukla iş yapar bazen yanında uyurdum
Araser bu imtihan degil başka bişi
Ben olsam hepsi sevdiğim şeyler çerez hariç hepsinden yerdimTebrik ederim canım.Spor yapmaya Halim kalmadı ama benim

Kızlar Günaydın .. Hava idare eder ama soguk , eski soguk lar geri geldi.
Artıyımmmmmm

Areses nasıl yok dedin o masaya maşallah iradene ortaaak ben yarın şok a başlıcam. Aldıklarımı vermem gerek. . Mecburrr.

Ama akşam cok güzel geçti .. herşeye bayıldılar. . Eşim de benimle gurur duydu. Yardım da etti süslemeler yapmama. .

Ebruş hayranımmm saaaaaaa

Papatyaaam nerde nasıl oldu acaba

Özgem Hawarım kızceler nasıllar

Elifim hadekam diger kızceler nerdesnZ

Gunaydin kizlar bugun hava cok soguk burda ve 2 gundur kar durmadi heryer kar birazdan kizimi iyice giydirip kar oynamaya indircem
Ebrum yorulmussun canim benim vitamin destegi fli alsanki cok yorgun dusuyosun ebrum bebis yoktur heralde cunku reql oldum gerci sizede dedim cok garip oldum diye ama bilmemki basimi usuttuysem ondanda olurmus bende anlamadim valla
Kuzlar cok tesekkurederim ozgem havar areser bakalim yarinda gecmezse gidic3m doktora
Hikoss hersey hatika gorunuyo canim ellerine saglik istedigin gibi olmasinada sevindim hersey icine sinmistir
Papatya nerdesin canim nasilsin bize yazmayi ihmal etme

Günaydın kızlar
Belim ve başım çok kötü kızlar
ebruli1820 canım akşam akşam iş çıkmış çok sinir bozucu, bencede Dr falan git vitamin al, yoksa çok zor böyle
Ortim sabah gayet güzel bir rakam gördüm regldebitmek üzere onunda etkisi var tabi
Bu arada siz papatya ile fareden falan görüşüyorsunuz iyimi bende merak ettim çok

wisdom01 canım bu gün dikkat et yarın görürsün aynı rakamı
lajoba umarım akşam bir şey yememişsindir
B Btlkubra canım heryer soğuk, aman ihmal etme devam ederse git dr

Gunaydin kizlaar
Yagmurlu ve karli gecen bi haftanin ardindan gunesli bi pazar sabahi, icim enerji dolu.. esim isyrrine gitti bikac isi varmis brnde evi topladim actim pencereleri soguk biraz ama olsun.. camasirlari atcam makinaya sonrada evi supururum esim gelmemis olursa biraz utu yaparim
Hawarcim yok yemedim aksam hic bisey iyiki de yemedim bide onun vicdan hesabiyla ugrasamazdim simdi, gecmis olsun canim ailecek bitki caylari vitamin falan alin toparlarsiniz ins kisa zamanda
Kubracim ihmal etme dr a git bi devam ederse
Mutlu pazarlar hepinize kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…