Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar eşimmi arkadaş aramış ikizleri var gelin akşama doğum günü kutluyalım diye eşimde demiş hastayız demiş bizde hastayız bilemedim şimdi gitsek mi gitmesek mi

lajoba teşekkür ederim canım umarım kısa sürede iyileşiriz dinlenemeyince çok zor oluyor
iyi ki de bir şey yemedin

M maviduvar1 nın iyi olmasına sevindim ne yalan söyliyeyim korktum dedim kazandan sonramı bir şey oldu acaba

Kızlar merhaba
Beni merak ettiniz faceden whatsapdan yazdınız. Çok Sağolun.
Bugün daha iyiyim. Ağrılarım azaldı. Diyet spor falan yok tabi.
Hayat çok kısa kızlar.
Ben ölümü çok hissettim. Yapmak istediğim öyle çok şey var ki daha.
Eşimin oğlumun ailemin kıymetini bi kere daha anladım. Herşey boş.

M maviduvar1 iyi olmana çok sevindim, umarım en kısa sürede ağrılarında geçer ve oğlunla eşin ve ailenle güzel ve uzun bir hayat yaşarsın

wisdom01 canım masan süper olmuştu söylemeyi unuttum, bide truff un tarifini versene özelden, salı günü kızımın sınıfı kermes yapacak truff görünce aklıma geldi onumu yapsam diye, başka bir önerin varsa oda olabilir

ebruli1820 ortim nerelerdesin uğramadın bu gün umarım kekten az yemişsindir

menümü de yazayım kızlar
sabah 2 dilim çavdar, 1,5 yumurta, domates yeşillik, 5 zeytin, tulum peyniri, 4 banım bal
ara 1 armut, 1 küçük elma, yarım havuç
akşam 1 tabak yoğurtlu bulgur köftesi ( aslında bu olmadı ama ne zamandır yapayım diyordum )

Kizlar iyi geceler bilin bakalim hava guzel diyenereye gittik
evveettt dogru cvp bahceye
cuma gunu cocuk okuldan cikti eve geldi evden ciktik o cikis pazar gecesi girdim eve selin cok hasta oluyor diye haftada bir yikiyorum o da pazarlari ve hala eve gidince yikama dediler butun gun bahcedeydi parktaydi cocuk ustu basi cim nasi yikamayim yarin okul var kostur kostur banyoya soktum yikadim ikisini de uyuttum simdi sabaha ins aglsmadan gider okula
kv atesi cikti oksurdi bahcede sesler gitti selinin bir gun iyi oluyo ya hemen hasta etmek gerek
evde birikmis camasir vardi 2 makinada haftasonu cikardim ev esya yigili 1 makina atayim da yikansin bir dunya utu de birikcek tabi
kucuk gorumcem 8 aylik hamile diyee birakti bakakim bundan sonra kv ona mi gitcek yoksa yine bize mi gelicek gorucez
papatyam iyi olmana sevindim dedigin gibi hayat cok kisa
lajoba canim elimden gekdigince dikkat ettim ki orda kalabalikla yememek zor yani ve gun boyu kosturunca insan acikiyor ama tartida eksileri gormenin tadi hicbirseyde yok
ben makinaya camasir atip yatayim bu sabah 7 de uyandim kucuk durmadi yarin kalkamam yoksa

İyi geceler kızlar.Gece oglum 3 te uyudu.Bu benim suçum artık öglen uykusu uyutmuycam kendimde uyumıycam.Baş agrısıyla uyudum baş agrısıyla uyandım.Kafam zonkluyor ama güzel bir sofra hazırladım.Eşim oglanı gezidrdi bende güneşli havayı fırsat bilip ka tane agrısı kesici içtim bilmiyorum ama camlarımı sildim sonunda.Saat 6 da bitti.Yemkeleriimi hazırlamıştım pişirdim dolaba koydum.Anneme gittim oglumu alıp.Balık salata oh mis saglıklı derken.Kçtü çıktı balık yiyemedik.Lahana sarmıştı mecburen onu yedik.Aglayasım var bugünden beri ara ara gözyaşlarım akıyor kendiliginden.Sabah oglum kucagıma atlardı öperek uyandırırdı.Bu sabah kalktım sesler var.Odasında da yoktu.İçeriye baktım kendi kendine konuşuyor.Oglum dedim annem sen evdemiydin?Bende iştesin babannem evde diye buraya geçtim dedi.Sarıldık ben agla agla.Baş agrım bitmeyen işler yetmeyen zaman.Benim işlerim koşuşturmam mezarda biticek.Herşey boş aslında temizlige ayırdıgımız zamana Allaha ayırsak ama yok illa bu dünyanın haline kapılıp gidiyoruz.İim daralıyor.Regl olmasa bir kuran okurudum.Menümü telden yollarım.Akşamı unuttuum çekemedim.Geçmişe bakayım iki parça ütü yapıcam daha

Araser arkadaşlık istegi gönder .Unuttum ben sana gönderecektim nasıl oldugunu unuttum..Yoksa albümü göremezsin.Albüm olmuş yarın silerim.Tek halim keyifli yanım.Saçlarımı kestirmeden 3 ay önce ki halimdi.D gününde uyumlu olsun diye eski bol gömlegimi giydim.

İyi geceler kizlar
Menumu paylasip hemen yatcam
sabah-ogle karisik bisey oldu

Saat 17.30 gibi 1 avuc leblebi
Aksam disarda yedik bi parca tavuk izgara, bol salata, 1 dlm ekmek
Ve gece 2 top kek, bu olmadi biliyorum

Günaydın kızlar. . Dün saçma sapan beslendm. Amaa bugün tam Detox tadında geçiyorum. Inşallah
Oglumu aşıya götürücez. Eşim iğne görmeye dayanamıor. Hele oglumuzun o aglayışına.
Eee oglum da artık duran bir cocuk değil. Mecbur kayınpeder de bizimle gelecek.
Şuan sıpazadem uyuyor.
Hava da güzel şansımıza. Yürüyerek gideriz cok yakın. Bende adımsayar almak istiyorum. Inş alabilirim. Eee unutmazsam.

Kızlar menüler hemen hemen güzel.
Yani benim menüden sonra gözüme enfes göründü.
Aşıya gidip gelelim bende o kahvaltı tabagından yapiciiiim. .

Areses ortaaak dün gelmedin. Naptın bakim; )

Özgem o Bahce yok mu gribinizi tetikleyen. . Havalar güzelleşmeden gitmeyin be kuzum ya. Kıyamam kızcelerine. Mrk ettm kv kime gidecek. Yazarsın bize

Hayırlı sabahlar.Güne eksi ile ve oglum uyanmadıgı için pozitif başladım
Lajobam top kek olmasa iyi diyecektim
Hikom hava benimde içimi açtı.Albüme bakan olmamış

Gunaydin kizlar
Gerci bana gun ayali baya oldu, gece hic uyuyamadim 5 dk bile uyumadim hic de uykusuz hissetmiyorum ama oglen oglusla beraber yatarim kalkinca da sersem gibi olurum eminim.. oglus da erkenci bugun 6.00 uyandi birazdan yatiririm artik
Kahvaltimizi yaptik, bulasik mak ni bos calistirdim ici temizlensin diye, camasirlari asarim gece yikandi, bide iyi kotu aksama yrmek yapabilirsem ne alaa..

Ebrusum evet ya topkek olmasa iyiyiydi ama gece uyumadigim surekli evde dolastigim icin yakmismiyimdir acep,bide sabah 5 gibi kucuk bi muz yedim vee buna ragmen cumaya gore -1000 dim canim brn faceden gormustum zaten dun gece baktim albume ama yorum yazamadim cok tatli bi ailesiniz Allahim hic bozmasin mutlulugunuzu

Hikmetcim simdiden gecmis olsun neyseki son asisi, bazen bizden guclu oluyo bu bebeler iyi dusunmussunuz kp gelmesini

Günaydın kızlar hala kötüyüz, sabaha karşı kız uyanınca uyandım 4,5 gibi 7 kadar uyuyamadım ağrıdan en son bir ağrı kesici içtim tam daldım ufaklık uyandı şimdide o uyudu büyüğü uyandı

ebruli1820 canım ben baktım fotolara öncelikle çok güzel bir ailesiniz maşallah size, oğlunda çok tatlı tam ısırmalık yanaklar, sana gelecek olursak güzel kadınsın vesselam, ve kilolu değilsin, beyaz kazaklı resminde biraz daha toplusun sanki ama doğum günü resminde bayağı süzülmüş sün bence
bu arada eksi olman çok güzel bende bayağı eksi çıktım

osge1989 bende dedim içimden ya kv dedir ya bahçede havalar ısınıyor sık sık gidersiniz artık, güzel olur amam yorgunluğuda çok oluyor, bide bu hafta sonu aslında çokta sıcak değildi 10-15 önce havalar daha sıcaktı

wisdom01 canım tarif için teşekkürler, sanada kolay gelsin bu gün biraz mızırdana bilir oğlun bende öğleden sonraya randevu aldım bir aksilik olmazsa ösgenin yaptığı işlemden yaptıracam

Gunaydin kizlarr sabah zor kalktim gece kizim 3 te uyandi 5 e kadar uyutmaya calistim uyku duzeni ne zaman oturcak acaba bu arada ben g3ctigimiz gunlere gore daha iyiyim sukur bas donmem cok azaldi mide bulantisi devam ediyo ins oda gecer bian once sabah kalktim kahvaltidan sonra ev isine basladim 3 saat ev temizligi sonra disari ciktik kizimla yarin arkadasin oglunun dogum gunu ona hediye aldim mekate gittik eve geldim kizi uyutuyorum suan uyusun aldiklarimi yerlestirip tramvolinde ziplicam beni gorenler bacaklarin incelmis basenlerin kuculmus diyolar bakalim ins daha cok fatk eder kizlar bide ben 15 gun tartilmicam cunku tartima pil almadim bikerek almiyorum tartildikca daha cok yiyorum sanki ben
Hikoss gecmis olsun canim son asisi kuzunun kolay atlatir ins
Ozgem tahmin ettim bahceye gittiginizi ins kizlar hasta olmazlar sen nasil oldun agrin azaldimi
Havar cok gecmis olsun canim ya dikkat edin sende bol bol sivi tuket
Ebrum baktim albume bayildimm cekirdek ailen cok guzel masallah oglusuna bayiliyorum zaten cok seker bende havara katiliyorum beyaz kazakli halinde daha toplusun sanki ama dogum gununde supersin

Elifim oğluşu uyutunca sende uyu dinlen .. neden uyumadın gece

Hawarım geçmiş olsun canım ya. Iki cocuk zordur ne uyku ne ymk herşey zordur allah yardım etsn cnm bnm

Küboş Trambolin işe yarıyor ne güzel.
Ohh alışveriş de yapılmış süpersin.
Kızcen uyusun da sende dinlen

slm kızlar nasılsınız?

lütfen benim kusuruma bakmayın. şuanda yaşadıklarımı biliyorsunuz. sürekli takip edemiyorum sizleri çok üzülüyorum. lütfen derdini anlattı kaybldu diye düşünebilirsiniz belki haklı olarak. fakat inanın öyle değil. zor günlerimi atlatmaya çalışıyorum. umarım herkeste herşey yolundadır. okuyabilrdiğim kadarıyla güzel herkes yediğine içtiğine dikkat ediyor. kilolar gidiyor :) maşşaallah. ebrulim ben albümünü göremedim neden bilmiyorum. herkesi çok öpüyorum. sağlıkla ve huzurla kalın. ara ara uğramaya çalışıcam. sevgiler...

Hawar lajobam sağolun kızşar.
Btlbra 3 yaşından sonra düzenimiz oturdu bizim.Tabi her çocuk farklıdır.Bir tanıdıgımızın çocugu 20:30 uyuyor.Ve sabah 8-9 gibi kalkıyormuş öyle alıştırmışlar.Ama kötü yönü kimseye gitmeyip kimseyide kabul etmiyorlar evlerine.Ben olsam dayanamaz test alırdım.Adet üstüne görme diye bişide var.Zıpla bakalım canım iyi gelmesine sevindim.
Güzelgül sadece arkadaşım olanlar görebiliyor bu yüzde.
hADEKAM hawar sizin için ekledim albümü.Hadekamda görsün silicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…