Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar sabah 7.30 da uyandim simdi oturdum desem camasir ve utulerin arasinda kayboldum bugun yemekte yaptim komsum geldi bir de arada 1 saat kadar oturdu
bugun kotu beslndim canim cok tatli istiyor cunku kahvalti yapamadim dogru duzgun ve gun boyu aclik hissettim
ebrucum zaten fotolarin bir kismini gormustum cok mutlu bi aile tablosu cizmissiniz Allah daim etsin ins.
beyaz kazakli fotoda kizlarin dedigi gibi biraz daha toplusun daha idogrusu belin kalin ama dogumgunjnde gayet iyi duruyosun ben saclarini cok begeniyorum senin
hkmetcim kv gelmedi bu saate kadar heralde daha gelmez
btlcum daha iyiyim canim agrim sizim kalmadi senin de daha iyi olmana sevindim
guzel gul olurmu oyke sey canim sen nezmn musait olursan gel derdin olursa paylas Allah yardimcin olsun tekrar
lajobam sabah tartildum + 100 gr bugun de kotu gecti umarim dagilmam bugun motivasyonum kotuydu aksam yemeginj simdiyedim bi yesilcay icerim erkn kapatmam sart

Selam kızlarr nasılsınız bakıyım temizlik yapıyorum bir mola verdim hem yemek yiyorum hem size bakıyım dedim
ebruli1820 gördüm canım fotolarını ben onları facede de görmüştüm sanki Oğlusun tam bir erkek bayıldım Öp onu bizim için yanaklarından

wisdom01 cim dün giremedim malum hafta sonu cok yogun oluyoruz menu de paylasamadım ayıptır söylemesi kendime ödül verdim ve bir öğünümü (öğle) istediğim birşeyden yedim... Sabah da tartıda + çıkmadım....bugun protein gunüm... Yarışa tam gaz devam...

M maviduvar1 iyi olmana sevindim tekrar cok gecmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın....

osge1989 , lajoba , B Btlkubra , hawar unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinize selamlar canlar....iyi bir hafta olsun....

Özgem kıyamam ya sende benim gibi mezarda dinlenicen galibaSağol canım saçlarım bir tek dogal ve güzel olan
Araser evet sen face görmüştün canım.Özgem hawarım hadekam ve btlkbram görsün dedimÖperim teyzesi akşama

Menüm

10:00

10:45

12:00 14:00 16:00 18:00 20:00

Bi kase corba dan.

Saat 17:30 gibi greyfurt yedim.

Detox Cayı ( nane maydanoz zencefil cubuk tarcın karanfil biberiye)
4 kupa içtim.
Daha da içerim

Spor

22 dakika yapabildim

bunu da 10 dakika

10:30 dan bu yana attığım adım sayısı

Son düzenleme:
Ay kizlaar biseyler yiyesim var evde yoktu ne guzel rahattim, dun esim koliyle aldi topkek gofret falan bende dayanamadim yedim malesef ama bu saatten sonra bisey yemem ins aksam yemegi de yemedim yemiycem de zaten yemek yapamadim kahvbaltilik biseyler hazirliycam esimede napiyim.. belim cok feci agriyo oglen iki saat uyudum oglusla sersem gibiyim offfff

Hikmetcim ilmiyorumki uyku tutmadi din dolas sabahi ettim bi sorun sikintida yok ki
Osge ben bugun -1000 basladim gune ama cumaya ne olur bilmiyorum bugun yedim malesef ve hepde karbonhidrat agirlikli, baya is yapmissin canim kolay gelsin dinlen biraz

Kendime okadar kizginim ki yine bugun bi yandan is bir ysndan surekli kv konusuyorum dun bahcede bi muhabbet gecti biz evlenirkn mobilya alisverislerinde kv hep yanimizdaydi kendi evine alicakmis gibi hem de bwgendi fikir beyan etmk yerine bu takim olsun gibisinden dvrandi dun iste bahcede dedi ki sizin koltuklar rahat degil ben de dedim ee senvardin oglunla beraber begendim siz benle dalgami geciyonuz cocuk mu kandiriyonuz orda begendiginiz takimimi aldiniz sanki gidip degistirdiniz sonradan dedibiz tabi esimle sok olduk esim hatirlamiyonmu ne begendiysek onu aldik iste dedi ben dedim sus cicwgine kadar senin dedigin oldu benim annem yanimizda dahi yoktu dusunun yani hem geldi heryere bes karis surat yanimizda gezdi herseye alinganlik yapti hem de sonradan siz gidip degistirdiniz diyo bu kadina yaranmak mumkun degil hos artik bunun icin caba bile gostermiyorum cok nankormus ya cok
birde esime demis bugun mutfakta oturdu tlf oynadi yanima gelmedi ben de ded sen annenle salonda uyudun ben mutfakta agrim olmasina ragmn sandalye ustunde oturdum 2 saat siz uyanmayim diye odaya girip isik acmadim bunu da soyledimi annen dedim esim birsey diyemedi zaten kizarak soylemedi de bugun esim diyorki birbenmiyim diger kardeslerimin umru bile degil kadinin gozleri kipkirmizi dr bakmadi bile biraz iyulesip gelsin demis benim de isim gucum var diyor okadar hakli ki esim oyle 2 hastaneye goturup soylemiyor bu sozlero biz evleneli 5 yil oldu goz hastaseni sadece 7 8 milyar gitmistir isinin basinda durmuyor ist bile hastaneye gittiler ama esimde neye yetiscegine sasti 2 cpcugunami kostursun bana mi isemi partiyemi kardeslerinemi 2 abisi var ikiside hic oralikli degil anca yiyip icmeye gelirler Allah esime o yuzden veriyor zaten ins bu iyiliklerinin karsiligini iki dunyada da alir esim
bense iste hep boyle icimden tartisiyorum kv hayatimin tam ortasinda her yonuyle evliligimi etkiliyo bugun cok sacma sapn seyler yedim gittim ekmek almaya diye ciko kek alip hepsini oturdum yedim ( lajobam hakkini helal et) oyle de migdem bulandi ki birden yuklemdim kendieMe tamamn psikojikti yemem
zayiflamktan asla vazgecmk istemiyorum yrmek beni hic mutlu etmiyor
hakkinizi helsl edin cok uzun oldu yine

Ebrucum en cok saclarini begeniyorum sadece saclarini degil yuzun gozun masallah cok naif hos bir bayansin en onemlisi durusun bskisin cok masumane kalbinin guzelligi aynen yuzune yansimis
Lajobam ebru dogru eslestirmis bizi stresten yemisiz ikimizdd ins yarindan itibren toparlariz 6 dan snra birsey yemedim ama 3 pikolata bir tane kek yedim piko aldim 3 tane masum deyu hergun 1 tane yerim dedim hepsini bikeredd yedim
hkmetcim detoxa girmissin sporlarda yapilmis
araser temizlik yapilmis gule gule kirlet arkafasim
odul icin de oglen yenmesi iyi bir tercih
yarin kizim pizza istedi benden esim de evet yap yeriz dedi yapayim erkn saatte yerim 5 gibi yer gunj kapatirim

Merhaba kızlar
Önce herkese çok teşekkğr ederim. Artık daha iyiyim. Mal Can'ın yongası. Arabamın çıkmasını bekliyorum dört gözle
Özgecim ben senin kv ne diyecek tek kelime bulamıyorum. Senin gibi bi gelini bulmuş da acaba daha ne ister. Derdi ne acaba. Kızından daha çok bqkıyosrsun istediği herşeyi yqpıyorsun. Senden ne istiyor bu kadın. Eşinin bu konuda bi fikri var mı? Allah yardımcın olsun cqnım. Belki bira tavır ve mesafe koysan az da olsa çözüm olabilir.

ebruli1820 canımm teşşekür ederiz bizi düşündüğün için bizde görmüş olduk seni sen aslında 2 yıl öncede yüklemiştin ama inan unutmuştum yüzünün güzelliğini

lajoba neyse yediğini yemişsin ama artık yemezsin zaten uykusuzsun oğlanın yatırdın mı send euyu bir güzel

osge1989 canım sıkma canını olmuş bitmiş şeyler ne derse desin, madem çözemiyorsun o zaman takma kafana ne derse desin he de geç, kendini de boşuna üzme bak eşin söylemiş zaten, yarın senden süper bir menü bekliyorumm

areser oh ne güzel güle güle kirlet evini, iyileşeyim bende bir dip köşe temizliye başlıyayım

wisdom01 canım dedoks süper sporda yapılmış çok iyi

bende çok yorgunum kızlar belim karnım çok kötü

Ahhh osge1989 m yaa ne diyim bilemedim ben hiç böyle şeyler görmediğim için kayınvalideden ağzım açık okuyorum M maviduvar1 nin söylediği gibi biraz uzak ve mesafe koy arana eşinde bugun anlamıştır artık annesinin düşüncelerini sen yinede eşinin üstüne fazla gitme zaten o göreceğini görecek zamanla

wisdom01 vavvvv menünü beyendim sporda yapılmış bu yarış iyi oldu hepimize

lajoba ne güzeldi menülerin o kek de neyin nesi bakıyım
M maviduvar1 ne güzel spor yapmışsın spor ve diyet le beraber 60 ları da görürsün

Bende bugun yoruldum biraz mutfak ta buzdolabını ve bulaşık makinesini çektim arkalarını sildim halısını süpürdüm kaldırdım yerlerini sildim holde de halılar kalktı silindi, süpürüldü, banyo temizlendi 3 makine çamasır yıkandı diğer odalar sadece süpürüldü market alışverişi yapıldı akşama yemek yapıldı...şimdi banyoya gitcem yarın günümüz var dışarda yapıcaz kadınlar matinesine gitcez kurtları dökcez

M maviduvar1 çok iyi spor yapmışsın canım tebrikler

areser menün çok iyi

menümü yazayım
sabah 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, yeşillik , 7 zeytin , biraz tulum 3 banım bal
öğlen 2 servis kaşığı bulgur köftesi, 1,5 servis kaşığı sulu köfte ( evde kalanları yedim)
ara 1 küçük elma, 1 kivi
akşam 3 sv kaşığı kuru fasulye bolca salata
3 fındık

spor yok malesef bayağıdır, biraz iyileşeyim başlıyacam tekrar

Papatyacim bu son seferinde gercktn okadar moralim bozuktu ki benim babam o yasinda 2 cocuguma bakti yat kizim dinlen kizim el ustunde tuttu beni esimse aksamina arayip anneme gidiyoz dedi normalde olsa bize getiriyom derdi ya biliyo bizdeykn salonda uyuyamiyoruz belki ondan anneme gdelim dedi
doldum tastim artik kadina diyorum agrim var akabindr corbanin yanina makarna da ysp belki kizim gelir diyo onun ki can da bizimki ney acaba
Halini goruyorum aciyorum bi taraftan ama yaptigi seyler okadar soguttu ki beni burdan hepsini anlatmiyorm dahasi da var gormeniz gerek yani
Esim herseyin farkinda annesinin bu tavirkarindan utaniyor hatta keske annem daha olgun bi kadin olsaydi diyor ama cumlenin sonu hep ayni o benim annem ne yapsa da basimin ustunde atsmam satamam vs
tavrimi koyuyorum artik mesafeliyim ama bunu bilerek yapmiyorum icimden gelmiyor artik
bir de su tarafi var olayin buyuk gorumcem gelip sunu diyor yaslndim artik birseye yetisemiyorum ben evim ne halde bi gorsen o da farkinda kendi annesi ve bakmiyor bahane uretiyor kucuk gorumce de surekli seni bize gotureyimmi anne skildin mi burda annemin basina meyvr koy gece acikir diyemez sana hep sen tam ilgilenmiyon imasinda
Cozumsuz bi konu brnim ki zaten anlatip rahatlatiyorum kndimi sadece
bu arada daha iyi olmana sevindim canim arabana da hayirlisiyla kavusursun ins.
spora da baslamissin tekrar
araser herzmnki gibi menun cok guzel canim

Özgecim diyecek bişey bulamıyorum ama bence çözümsüz deme. Daha genceciksin ne zamana kadar çekeceksin.
Eşinin annesi tabi ki bakacak ama sen el kızısın. Ve bakmak zorunda değilsin. Elbette bakarak Büyüklük gösteriyorsun ama bu kadar taviz verme kendinden. Bi de insanın Kızı olmalı mutlaka derler. Senin kv de iki tane var ama maşallah herşeye sen koşuyorsun.
Eşinin çok üstüne gitme ama tavrını da belli et.
Sonuçta senin yüreğine sevgiyi de nefreti de kızgınlığı da soğukluğu da yerleştiren kv den. Biraz anlasın ne yaptığını. Eğer bu şartlarda eskisi gibi davranırsan daha da kuduracaktır. Şnsanoğlu hep fazlasını ister.
Allah yardımcın olsun canım.

Çayla kalan son 1 dl keki dayanamayıp yedim.Yemeseydin dediğinizi duyar gibiyim .vijdan azabıyla slim in 6 yaptım .duşumu aldım çm astım yatıcam şimdi.Yarın akşam arkaşlarımla Arabamla gezmeye gidicem .Biri iddaya girdiğim o yüzden saglıklı hafif bişiler yeriz diye düşünüyorum .
2 fincan ( yeşilçay, form , hibuskus) içtim.4 lt su

İyi geceler kizlar
Bu saat oldu hala uyumadim esim gelmedi cok kizginim, oglani zoraki uyuttum saat 10 da bi de bisuru kizdim bagirdim bos yere onuda kendimide uzdum..
Hergun arayip erken gel dememe hatta bugun hic uyumadigimi bilmesine ragmen hala is hala is ya hic bitmezmi is anlamiyorum.. evi topladim oglusa boyama yaptirdim utu yaptim yorgun ve uykusuzum ama anlayan nerdeeeee
simdi teli kapatip yatcam anahtari da taktim kapiya iceri giremesin diye oglani uyandirmaz ins, whatsapptan ailesinin oldugu gruba yazmayi bile dusundum oglunuzu bugece eve almiyorum yatacak yerini ayarlayin haberiniz olsun diye vazgectim off sinir haldeyim

Osge sana diycek bisey bulamiyorum kuzum biraz mesafe koy aman kimseye yaranilmiyor bosver sen mutlu olacagin sekilde hayatina devam et gerisini onlar dusunsun

Menum
cay sekersiz

oglen yarim kete yogurt

Sonrasinda cozuttum 4-5 gofret, 1 topkek, 1 kucuk muz
Aksam bisey yemedim su pek icmiyorum

Ortim menün harika .yüzüm fondotenden güzel :)
Araser yine harika bir menü.Ve onca işe rağmen acıkmamışsın bravo.Yarın döl kurtları at stresini :)
Hikommmm detoks hiko kuş hikom sporlar menü harika.Ben olsam bayılırdım kan şekerim düşerdi :)
Özgem önceden onca olaya lafa hakerete herşeye sabrederken şimdi ufacık bişeye tahammül edemiyorum .Yani şimdi idare ediyosun Allah'ta öbür dünyada karşına çıkarıcaktır ama yaş gittikçe bu gençlik kalmayınca bir bakmışız sinirleriniz laçkalaşmış ( Eşindr yorulup birgün pes edicektir artık ! Dua et boşver duyma artık
Lajobam -1 kilo Çok iyi.

Ayyy lajoba yazdıklarını okuyunca cok güldüm aynı şeyi bende bir kere eşime yapmıştım arkadaşıyla lak lak yapmaya gitmişti izin verdim ama 12 yi geçirme demiştim tabi saat 1 de geldi çaldı çaldı kapıyı gitmiş anasına kv de de ertesi gun bana ohh iyi yaptın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…