Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Guzel bir munu olmuş canım 1 dl kekten sonrada iyi ki spor yapmışsın hiç olmasa erirmişsindir

Acıkmaz olurmuyum ebrucum migdem bulanıyo açlıktan ama inatla ağzıma bişey sürmüyorum çünkü bugun benim sırf protein gunüm meyva dahi yememem gerekli yoksa bütün emeklerim boşa gider....yarın biraz daha rahatım yarın da sebze ekliyorum menüme...

Hawarım bugün nasılsın

Gunaydin kizlar
areser yok canim tam buraya yazdim masadan kalkarken kapinin sesini duydum acmasam cocugu uyandirir zile basar diye actim kapiyi ama sen iyi yapmissin bi gun bende yapcam simdilik ya sabir diyorum napiyim.. bide ustune yaptigin hic hos bi davranis degil demesin mi takmiyorum

Dune gore -600 ciktim yuppiiiiiii

Way ortak menün de harikaaaa. . Bende senin gibiyim akşama kadar orayı düzeltmek burayı düzelt totom yer görmüyor. Ama böyle mutluyum
Bugün de güzel bir olacaktır senin için. Ay bnm için de göbek at

Eksiiiiii

Wuuuuuu

Eşine de güzel taktik yapmşsın ama Oglan uykusu bölünmesin .. Bizimkinde anahtarı oluyor. Gece de çalıştığı için alıştım .. napalım ekmek parası ..
Bugün nasılsın

Özgeeem cnm bnm sabır çek. Kv sana laf sokuyor sa haksızsn dio sa mesela anne sen haklısın de. Kv sonra eminim dicek ben gelinime haksızlık yapıorm die ..
İyilikle yaklaş sen. Zor biliorm ama kendi mutluluğun için bunu yapman gerek.
Cansın sen.
Sana nazı geçtiği için size gelmek istiyor sen bak istiyor. Aslında seni cok seviyor bak eminin

günaydın arkadaşlarr
bu günde eksi gördüm çok iyi aslında şöyle diyeyim salıp çok yediğim için şişlik olmuştu sanırım o gitti reglde bitmek üzere birazda onların etkisi bu eksiler , hal hastayız kızlar iyileşemedim eşim ilaç almasına ragmen iyi değil bu gün boş günü uyuyor şimdi, öğlende kıızımn sınıfının kermesi var turff yaptım ama az mı geliyor diyorum yanına patates salatasıdamı yada börek yapıp sıcak sıcak götürsem mi bir yandan da diyorum çocuklar pek sevmez öyle şeyleri, bir yandan da hiç halim yok

ebruli1820 ortim canım menün çok iyi, kek için sesimiz sana gelmiş zaten, spor içinde tebrik ederim canım devamını bekliyoruz, bu arada mütevazı olmana gerek yok güzel bir kadınsın

areser menün süperr, benim eşimde gece çok çıkar özellikle yazın ben pek karışmam ama bende senin gibi bir şey yapsam çok iyi olacak

lajoba canım senin eşin akedemisyendi demi, valla o zaman çok çalışması lazım belli bir seviyeye gelen kadar kızma adama, aslında kızda çok söylenme ters tepki yapmasın, akedemisyenlik zor iş hele yükselmek falan bide bu dönemde daha daha zorr

wisdom01 canım umarım eksi çıkarsın, hala iyileşemedim canım günde 3-4 defa ağrı kesici alıyourm bide burun spreyi başka ilaç kullanmıyorum bide dinlenemeyince yavaş yavaş anca geçer, ok koçişle kahve keyfide yapılmış süper

osge1989 canım kv motivasyonunu düşürmesine izin verme bak kendini o kadar motive ettin hadi bu güğn yei bir gün iyi bir menü istiyoruz senden , bu arda ağrıların geçtimi

Hikmet yok kiz isim var dedi gitti bi arkadasina yardim etti guya ama gece 1 e kadar ne isi biktim usandim ben gunduz zaten iste bide aksamlari da gelmiyor evi otel gibi kullaniyor ama en cok da beni heryonden engelleyip eve hapsederken kendi calisma bahanesiyle eve bile girmiyor o canimi sikiyor. Sabah oglanla bes dakka oynamayi guldurmeyi kaliteli vakit gecirmek saniyor.. neyse canim takmiycam ne hali varsa nasil fogru biliyorsa oyle yapsin diyorum bakalim benim sabir nr zaman bitcek

Bnm eşimde öyle malesef. Iş kolik kendisi.
Bir de elemanı kendi işini yapmaya kalkmış işi de Batırmş. Dün bana kusucak tı siniri tamam sen haklısın dedm sustu.
Neymiş dogum gününde yardım et demişim işe gitmemiş bu yani.
Şimdi evde salonda çalışıo du. Ee oglana kahvaltı hazırlamam gerek. Dedim git yatak odası nda çalış.
Bnm salonla mutfak bir de.
Sinir kusucak yer arıyor ama tamam sensin diyorum. Sesi cıkamıyor o yüzden.
Ona da hak veriorm çalışması gerek. Ama bnde çalışıorm sabah dio Oglan uyandı maratonun başlıor. Ne haldeyim onu da bilior.
Erkek işte ben cilik kavramı var malesef.
Bnm koca da oglana aşık ama ilgilenmeyi 10 dk sevme sanıor. Neyse sikayet etmeyim eskiye nazaran daha iyi ..
Sende üstüne gitme . Pohpohla adamı nerde hata yaptığını anlar. Sonra da en iyi anında anlat ona ne halde oldugunu. Bazen sadece görmeleri değil söylemek de gerekiyor

Kuzu sen iki cocuklusun
Bence truff yeter sadece. Foto çek gönder de bakalım nasıl oldu. Bi gün buzdolabında dinlenince tadı daha güzel oluyor.
Sende eksi cıkmışsn süper.

Ben detoxa ragmen -200 cıktım:'( malesef bi biber dolması yedim menüyü yazdıktan sonra. .. affet aresesim ortakım

Kek ve pirinç artı uyanmama neden oldu ama yinede 54ümAkşamları kesin kararım yemek salata ,çorba salata,yemek yogurt gibi olucak.Tek çeşit yanına salata yogurt vs olucak.Öglen ne güzel diyet yiyiprum pilav vs yok akşam evde olunca bayadır yemedim diye yedim işte.Ama iddaya girdigim arkadaş dün öglen çorba ile akşam aç platese gitmiş aç yatmış harika bir rakam görmüşBu akşamda hafif yeriz inş.Akşama mutlka spor var yine.4 gün spor cuma temizlik 5 gün gibi olur.H sonu ne yaparsam artık.Nolursa olsun oglum geç uyursa misafir geç gitse bile sporu bırakmıycam
Lajobam ortim (hawar)Hikom araser hepiniz eksi ile uyanmışsınız

1.detoks =1 sürahiye su,1 limon,10 taze nane(bunu yapıcam)
yogurt kürü :yogurt,zencefil,tarçın,zerdeçal(bunu sen yapmıştın araser nasıl yenilebilecek gibi mi? )

Ebruş oglan durmuyor ki geleyim buraya.
Sonra eşimin migren tuttu sürekli. Onun başına masaj yaptım.
Sonra Oglan uyudu spor yaptım.
20 dk falan leslie
15 dk falan da slim in 6 yaptım.

Menüm gelsin

10:30

12:30 14:00 16:00

17:00 1 greyfurt yedim.
3 tane gün kurusu kapısını

18:00 20:00
Bu kase den yicem.

Cok su içtim .. daha da devam edicem.

Yatana kadar da 8000 hedefliyorum.
Yani inşaAllah

wisdom01 canım resim yüklemeye çalıştım ama yapamadım, bir anlatsın biri bana çokta uğraşamadım çocukla tabletten nasıl yükleyecem

menümü yazayım
sabah 1,5 dilim tam buğday, 1 yumurta, 6 zeytin, tulum peyniri, yeşillik
ara 1 truff, 2 sarma, 1 ısırık kek ( kermeste tadına baktım) 1 kivi 1 armut
akşam 1 tabak kuru fasulye bolca salata

4 mil leslie ( yaptım ama mahvoldum eklenlerinim ağrısı geçmedi daha

İyi geceler kizlar ben yine yalniz oturuyorum mutfagi bile toplamadim, onumde bi sepet camasir katlanip yerlestirilecek yapasim yok.. adam bu gunde kardesine ders calistiriyo, oglan uyudu ben tv tablet keyfi yapiyorum
Menum gelsin
keteden iki lokma yedim

aksam 16.30 da yedim aralarda kek muz vs yedim ama

Son düzenleme:

Evet ben yapmıştım onu canım valla suyla beraber gidiyo yoksa yenilecek gibi değil..

Iyi geceler kızlar pert bişekilde yatıyorum çok yoruldum matinede attık göbekleri dönüşte de basımıza gelmeyen kalmadı belki haberlerde görmüşsünüzdür bir yerde metrobüs yandı bizde onun birkaç arkasındaki metrobüsteydik yollarda kaldık metrobüsler durdu baya bi yürüdük bende de ince topuklu botlar tabanlarımmyandı resmen neyse sag sağlim döndük bugun ki menümü paylaşıyım hemen sonra yatacağım

Sabah : 2 yumurtaya yapılmış omlet, az peynir, 3 çeri domates, az sütlü nescafe

Öğlen : salata, 1 parça tavuk pirzola ızgara

Ara: 5-6 badem, 1 kucuk kase yulaf kepekli yogurt

Aksam : 5 kasık bezelye, salata

Gece : 1 bardak tarcınlı lıght süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…