- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.541
Çayla kalan son 1 dl keki dayanamayıp yedim.Yemeseydin dediğinizi duyar gibiyim .vijdan azabıyla slim in 6 yaptım .duşumu aldım çm astım yatıcam şimdi.Yarın akşam arkaşlarımla Arabamla gezmeye gidicem .Biri iddaya girdiğim o yüzden saglıklı hafif bişiler yeriz diye düşünüyorum .
2 fincan ( yeşilçay, form , hibuskus) içtim.4 lt su
ebruli1820 canımm teşşekür ederiz bizi düşündüğün için bizde görmüş olduk seni sen aslında 2 yıl öncede yüklemiştin ama inan unutmuştum yüzünün güzelliğini
lajoba neyse yediğini yemişsin ama artık yemezsin zaten uykusuzsun oğlanın yatırdın mı send euyu bir güzel
osge1989 canım sıkma canını olmuş bitmiş şeyler ne derse desin, madem çözemiyorsun o zaman takma kafana ne derse desin he de geç, kendini de boşuna üzme bak eşin söylemiş zaten, yarın senden süper bir menü bekliyorumm
areser oh ne güzel güle güle kirlet evini, iyileşeyim bende bir dip köşe temizliye başlıyayım
wisdom01 canım dedoks süper sporda yapılmış çok iyi
bende çok yorgunum kızlar belim karnım çok kötü
Guzel bir munu olmuş canım 1 dl kekten sonrada iyi ki spor yapmışsın hiç olmasa erirmişsindir
Acıkmaz olurmuyum ebrucum migdem bulanıyo açlıktan ama inatla ağzıma bişey sürmüyorum çünkü bugun benim sırf protein gunüm meyva dahi yememem gerekli yoksa bütün emeklerim boşa gider....yarın biraz daha rahatım yarın da sebze ekliyorum menüme...
Gunaydin kizlar
areser yok canim tam buraya yazdim masadan kalkarken kapinin sesini duydum acmasam cocugu uyandirir zile basar diye actim kapiyi ama sen iyi yapmissin bi gun bende yapcam simdilik ya sabir diyorum napiyim.. bide ustune yaptigin hic hos bi davranis degil demesin mi takmiyorum
Dune gore -600 ciktim yuppiiiiiii
Papatyacim bu son seferinde gercktn okadar moralim bozuktu ki benim babam o yasinda 2 cocuguma bakti yat kizim dinlen kizim el ustunde tuttu beni esimse aksamina arayip anneme gidiyoz dedi normalde olsa bize getiriyom derdi ya biliyo bizdeykn salonda uyuyamiyoruz belki ondan anneme gdelim dedi
doldum tastim artik kadina diyorum agrim var akabindr corbanin yanina makarna da ysp belki kizim gelir diyo onun ki can da bizimki ney acaba
Halini goruyorum aciyorum bi taraftan ama yaptigi seyler okadar soguttu ki beni burdan hepsini anlatmiyorm dahasi da var gormeniz gerek yani
Esim herseyin farkinda annesinin bu tavirkarindan utaniyor hatta keske annem daha olgun bi kadin olsaydi diyor ama cumlenin sonu hep ayni o benim annem ne yapsa da basimin ustunde atsmam satamam vs
tavrimi koyuyorum artik mesafeliyim ama bunu bilerek yapmiyorum icimden gelmiyor artik
bir de su tarafi var olayin buyuk gorumcem gelip sunu diyor yaslndim artik birseye yetisemiyorum ben evim ne halde bi gorsen o da farkinda kendi annesi ve bakmiyor bahane uretiyor kucuk gorumce de surekli seni bize gotureyimmi anne skildin mi burda annemin basina meyvr koy gece acikir diyemez sana hep sen tam ilgilenmiyon imasinda
Cozumsuz bi konu brnim ki zaten anlatip rahatlatiyorum kndimi sadece
bu arada daha iyi olmana sevindim canim arabana da hayirlisiyla kavusursun ins.
spora da baslamissin tekrar
araser herzmnki gibi menun cok guzel canim
Hikmet yok kiz isim var dedi gitti bi arkadasina yardim etti guya ama gece 1 e kadar ne isi biktim usandim ben gunduz zaten iste bide aksamlari da gelmiyor evi otel gibi kullaniyor ama en cok da beni heryonden engelleyip eve hapsederken kendi calisma bahanesiyle eve bile girmiyor o canimi sikiyor. Sabah oglanla bes dakka oynamayi guldurmeyi kaliteli vakit gecirmek saniyor.. neyse canim takmiycam ne hali varsa nasil fogru biliyorsa oyle yapsin diyorum bakalim benim sabir nr zaman bitcek
günaydın arkadaşlarr
bu günde eksi gördüm çok iyi aslında şöyle diyeyim salıp çok yediğim için şişlik olmuştu sanırım o gitti reglde bitmek üzere birazda onların etkisi bu eksiler , hal hastayız kızlar iyileşemedim eşim ilaç almasına ragmen iyi değil bu gün boş günü uyuyor şimdi, öğlende kıızımn sınıfının kermesi var turff yaptım ama az mı geliyor diyorum yanına patates salatasıdamı yada börek yapıp sıcak sıcak götürsem mi bir yandan da diyorum çocuklar pek sevmez öyle şeyleri, bir yandan da hiç halim yok
ebruli1820 ortim canım menün çok iyi, kek için sesimiz sana gelmiş zaten, spor içinde tebrik ederim canım devamını bekliyoruz, bu arada mütevazı olmana gerek yok güzel bir kadınsın
areser menün süperr, benim eşimde gece çok çıkar özellikle yazın ben pek karışmam ama bende senin gibi bir şey yapsam çok iyi olacak
lajoba canım senin eşin akedemisyendi demi, valla o zaman çok çalışması lazım belli bir seviyeye gelen kadar kızma adama, aslında kızda çok söylenme ters tepki yapmasın, akedemisyenlik zor iş hele yükselmek falan bide bu dönemde daha daha zorr
wisdom01 canım umarım eksi çıkarsın, hala iyileşemedim canım günde 3-4 defa ağrı kesici alıyourm bide burun spreyi başka ilaç kullanmıyorum bide dinlenemeyince yavaş yavaş anca geçer, ok koçişle kahve keyfide yapılmış süper
osge1989 canım kv motivasyonunu düşürmesine izin verme bak kendini o kadar motive ettin hadi bu güğn yei bir gün iyi bir menü istiyoruz senden , bu arda ağrıların geçtimi
Kek ve pirinç artı uyanmama neden olduama yinede 54üm Akşamları kesin kararım yemek salata ,çorba salata,yemek yogurt gibi olucak.Tek çeşit yanına salata yogurt vs olucak.Öglen ne güzel diyet yiyiprum pilav vs yok akşam evde olunca bayadır yemedim diye yedim işte.Ama iddaya girdigim arkadaş dün öglen çorba ile akşam aç platese gitmiş aç yatmış harika bir rakam görmüş Bu akşamda hafif yeriz inş.Akşama mutlka spor var yine.4 gün spor cuma temizlik 5 gün gibi olur.H sonu ne yaparsam artık. Nolursa olsun oglum geç uyursa misafir geç gitse bile sporu bırakmıycam
Lajobam ortim (hawar)Hikom araser hepiniz eksi ile uyanmışsınız
1.detoks =1 sürahiye su,1 limon,10 taze nane(bunu yapıcam)
yogurt kürü :yogurt,zencefil,tarçın,zerdeçal(bunu sen yapmıştın araser nasıl yenilebilecek gibi mi? )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?