Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Wisdom01 mi oldun kusum sen hayirli olsun yeni kullanici adin, drtoks yapiyon sanirim guzel menu, adim sayinda iyi fune gore baya artirmissin canim

Hawarcim menun guzel nasil durdun kiz bi isirik kekle ben basladiysam biterdi o dilim, tebrik ederim iradeni canm

Ebrusum sporu birakmaman super bu yogunluga yorgunluga ragmen devam ediyorsun bide ben baslasam.. limonlu nanrli detoksu bende denesem ama bugun instagramda elmali falan bi zayiflama icecegi tarifi gordum elma alip onu da deniycem, canim sen aksamlari pilav kutubaklagil yrme yaramiyo sana oglen yemeye calis onlari aksam hafif kapat sen zaten farketmissin yaptiklarini

Iyi geceler kızlar.Oğlum şimdi uyudu.Sabah benimle kalkınca öglen baya uyumuş.Elim sağolsun avm ye götürmüş yorulsun koşsun demiş.Ona rağmen yeni daldı.Bende dostlarımla güzel bol kahkahalı bir akşam geçirdim.Ogluşumu özledim o da beni özlemiş ki kaç kez beni sevdiğini söyledi yavrum benim.Şimdi mekiğimi çekip çm katlayıp yatayım.Yürüdük bu akşam baya bacaklarım ağrıyor .

Hawarım bi truff ve bi ısırık kek he. Harikasın. . Ben olsam dayanamazdm. Bu arada yazma butonun altında dosya yükle var ordan dosyalarım resimler den yükleyebilirsin.
Hawarım bi dahakine benim gönderdgm videoyu yap bu daha eglenceli

Napıoruz sinirlenmioruz sakin oluyoruZ. Bu anın tadını cıkarıyoruz:)
Menün de güzel

Ay ortakım allah korumuş .. cok şükür
Matine göbecik ohh süpeeer
Menünde gayet.yerinde Tebrikler ..

merhaba kızlar
bu sabah 64,1 çıktım. allahım delireceğim. ne güzel bi ara 62 idim.
dün akşam leslie 3 mil yaptım. leslie topiğinden yeni videolar indiriyorum bi yandan.

hawar çok güzel görünüyorlar. tarif veriri misin canım.

Merhaba arkadaşlar
areser canım geçmiş olsun ben sabah haberlerinde dinledim menün de çok iyi canım
lajoba canım senin menünde beğendim , bende de Elmalı bir tarif vardı kızkardeşime diyetisyen vermişti bir bakayım duruyorsa tarif bende hazırlayayım içeyim
ebruli1820 canım ortim menün çok güzel umarım bu sabah eksi çıkarsın canım
wisdom01 canım normalde bende size hep diyorum başladım mı tepsi bitmeden durmuyorum diye, ama dün Kızımın yiyeceği kadar aldım, o kedide kızım çok seviyormuş öğretmeni dedi bende bir Çatal aldım ama bana farklı gelmedi uda hastayım ağzımın TADI yok ondan, sarmada 3 tane almıştım kızım birini yedi, gerisini ben , bide ortada kilo muhabbeti ama komiklik görseniz millet hem yiyor yemde nasıl kilo vereceğiz diyor, bende dedim önce bunları azaltmakla başlamak lazım

Gunaydin kizlaar
Ben yine eksi uyanfim dune gore masallah masallah kendime nazar etcem esimle tartistik moralim bozuk gibi, umursamiyor gibiyim, karisigim anliycaniz.. neyse hayirlisi bakalim onunda benimde yaptigimiz hatalar var ama ben caba sarfetmek istemiyorum bi ozur dilemeyi bile gurur yapan birinin pesinde kosmak istemiyorum o yuzden Rabbime biraktim, O herseyi bi duzene koyar elbet..

Hawarcim cok guzel gorunuyorlar eline saglik
Papatyam yediklerine dikkat etmiyorsun demekki canim yoksa spor da yapiyorsun eksi gormen gerekirdi tartida, nasilsin daha iyimisin

Gunaydin kizlaar
Ben yine eksi uyanfim dune gore masallah masallah kendime nazar etcem esimle tartistik moralim bozuk gibi, umursamiyor gibiyim, karisigim anliycaniz.. neyse hayirlisi bakalim onunda benimde yaptigimiz hatalar var ama ben caba sarfetmek istemiyorum bi ozur dilemeyi bile gurur yapan birinin pesinde kosmak istemiyorum o yuzden Rabbime biraktim, O herseyi bi duzene koyar elbet..

Hawarcim cok guzel gorunuyorlar eline saglik
Papatyam yediklerine dikkat etmiyorsun demekki canim yoksa spor da yapiyorsun eksi gormen gerekirdi tartida, nasilsin daha iyimisin

Areser gecmis olsun canim Allah korumus donus yolunuz cileli olmus ama kurtlar dokulmus

kizlar kv aradi esimin halasinda oturma varmis rltim arabayla gelip benide onuda alacakmis bende bi bakiyim duruma haber ederim dedim hic gidesim yok ama kafam dagilir biraz gitsem mi sizce bide boyle eksilere dusmusken gidip orda nefsime hakim olamazsam kizarim kendime yaa
Bide son olarak kizlar oglumun bi gozunden yesil iltihap gibi bisey akiyo yapis yapis oluyo yawrumun gozu, dunden beri kaynamis suyla siliyorum biraz grcti gibi de dr a gotursemmi

M maviduvar1 tarifi gönderdim canım bende Hikoştan almıştım sadece biraz fazla olsun diye malzemeleri arttırdım, canım ödem olabilir biraz tuzlu beslendiysen bu aralar bol su tüket canım

lajoba sen bilirsin eyer iradem hakim olamam gerisi gelir diyorsan gitme, ama yesemde sonra yemem diyorsan git değişiklik olur, oğlunuda çapaklanma fazla ise götür dr canım

osge1989 nerelerdesin kv mi sen de yoksa, bir haber et gülüm

hadeka sen nasıl oldun iyileştin mi bizi habersiz bırakma canım

Yemegimi yedim size bakayım dedş.Akşam 2 de yattım Ama degişiklik oldu bana iyi geldi uykusuzluga degerdi.Sabah cuma ile aynı çıktım.Regl iken daha az çıkmıştım Birde telden resim yüklerken yanına yazdıgınızyazıyı nasıl yazıyorsunuz ben yapamıyorum.Geçmişe bakıp geliyorum.aYRINTILI yazayım size.

HAWAR ortim kermeste dur demişsin nefsine bravo sana.Menünü begendim.Truf hep duydum biksüvi toplarıma benziyor ama içi farklı sanırım.Çok güzel görünüyor.Bende bu hafta sonu inş.krokanlı pasta yapmayı deniycem oglumla
WİN.... neyse ne çok mu aradın bu adıBende degiştirmek istiyorum ama alışkanlık ismimi oglumun ismini yazarsınız diye karar veremiyorum.Sporlar menüler harikaaaaa
ARASER canım geçmiş olsun.Tam biz iş çıkışı haberi duyduk ve trafikte adım adım gitmekten iç bacak hareketi yapmışım gibi sızlıyor sol bacagım debriyaja basmaktan7 kırmızı ışık bekledim bir yerde 8.de zor geçtim kıyamet günü gibiydi töbe ya kimse kimseye yol vermiyor herkes kaçış kaçış Menün harika metinede bişi ymemişsin
Yogurdu herkes suyla zor tükettiklerini yazmış
LAJOBAM mneün güzel arada yeme şöyle şeyler Ama yinede eksi çıkmışsınTakma eşini öyle yapınca hatasını anlar .Ogluşla ilgilen keyfine bak.Öglen yersen akşam yemezsen git.Ama hepsini yerim gelir birde akşam yerim dersen gitmeSporu bırakamama artık .Karnımda degişimi görebiliyorum az da olsa.Kendimi yırtık jeanle karnım düz tişöetle hayal ediyorumİnat mı azim mi hırs mı ne derseniz deyin sporsuz sıkılaşma küçülme incelme ol-mu-yorrrrrr
PAPATYAM iyisin demekBence kendini denetle.Yemek pilav salata üç çeşit yeme.Yemek yogurt ,çorba salata beslen bi hafta akşamları.Benim gibi akşam yedigin yemegi sabah tartıda sana yarayıp yaramadınıgı gözlemle.Bana baklagiyat ve pirinç artı gösteriyor.Ve snein erken kapatma gibi avantajın var.Bunu hep olumlu yönde kullan akşamı erken ye.Çünkü tatlı yiyen biri degilsin.Sporda yapıyon ee sorun ne nie hiç vermiyor vücudun?2 ögün beslen 1 hafta,1 hafta tarçınlı yogurt kürü dene ne bilim arada degişiklik yap düzene göre gitme bakalım ne olucak?
ÖZGEM sen naptın?
BTLKBRA gözükmüyorsun canım?
HADEKAM snein için albümü silmedim hala sen gör silicem sonra.Nasıl oldun iyi misin?

AAAAA kimse gelmemiş
Özgemin telefonu çocuklar düşürdüğü için cevap metni görünmüyormu.O yüzden yazamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…