Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar ben geldimmm iki gunduz gezmem var yine ama nelere hayir dedim bi bilseni dun esimin tarafindan dogum gunu vardi oraya gittik
Sadece karalahana salatasi yogurtlu tavuk salatasi kucuk yufka boregi aksamda corba
Bugunde kuzenime gitti manti yaomisti kendi tabagima aldigimi kizima yedirdim ben 2 3 kasik aldim bol bol salata yedim birazda yaprak sarmasi aksama bisey yemem acikirsam nescafe galeta yeter
Ebrum aklima soktun test alip yaptim negatif aksam yemegi yapicam kizlar gelirim yine optum

Geldim kizlar sonunda dunden beri sinir geldi yaa kac kere girdim ama cvp yazabilcegim metin kutusu cikmiyordu sonunda oldu
sabah tartildim cumaya gore arti 400 gr
asiri yedigim birsey olmadi ama sebep hamurisi yemem kan gurubu kitabinda yazan sanirim dogru haftasonu gozleme dun pizza erken saatlerde yesemde tartida artiya sebep oldular bi aksamda malum stresten ciko alip yemistim
bugun mis gibi portakalli pirasa yaptim yogurtve 1 dlm ekmekle yedim
slim in burn yaptim ama yarisini cunku yandim resmn adinda oldugu gibi kalbimin sesi disardan duyuluyodu
su spor isini bi oturtsam ahh bi oturtsam tam 2 ay var yaza hayli hayli spor ve diyetle 10 12 kilo gider

slm kızlar nsılsınız. paptyam tekrar geçmiş olsun..

benim üzerimdede bir şey var anlamadım.. geçen haftam kaza kaza üztüne geçiti.. ölümden döndük kaç kere..

çarşamba: küçük bir ara sokak kazası geçirdim. iki araba çarpıştık. maddi hasar var.
perşembe: arabanın lastiği patlak bir kaç km yol gitmişim.. başka biri haber verdi değiştik.
cuma.. eşimle ve 3 çocukla(.. biride kaynımın çocuğu bize getiriuorduk..) çift yoldan gelirken bri bizim şeritten karşımza çıktı ve hızlı iki 2 saniye ile ölümden döndük resmen .. kafa kafaya çarpışacaktık.. ilk kez ölümle burun buruna geldi..ilk kez bu kadar korktum ve çığlık attım..durup arkamza baktığımızda araba çoktan gözden kaybolmuştu.
cumartesi: evimde bir sürü misafir akraba..benim kızın biri ile kaynımın oğlu kopuk bir fişi bulup prize sokmuşlar kablonunuzunada elleirini değdirm,şler. bie söylediler .. iki anne öldük korkudan sinirden.. o kadar kızdık ki 8 aşındaki çock korkudan işin ciddiyetini fark ed,ince 10 sn bayılma geçirdi.
pazar: kurs dönüşü ara sokakta yine adamın biri o kadar hızlı geçitiki arabamı sıyırdı geçti.fren yapmasan feci kaza olacaktı.. plakasını alamadım çok hızlı idi.. şehir içi ara sokak ..delirdim..
üst üste bu kadar olay pskolojim bozduldu resmen..agzımın içi kabardı..
durduk yere kırılan bardakların kaselerin hiç giymediğim gömleği ilk ütüleyişte yakmamı da hiç demeyim ki bu kadar yıldır 3. yakmam ütüde.

2 gün stesten öldüm. birşey olacak korkusu sardı beni panikledim..ancak buğün kendime geldim

Nelsonum verilmis sadakaniz varmis canim bol bol ayetel kursi felak nas oku canim besmeleyle gir cik eve seytan giremesin sizinle
Ben 7 aylik hamileyken buyuk bi kazamiz olmustu arabanin onu komple gitmisti tam kavsaktan geciyoduk soldan hizla araba bi carpti bizi savurdu o gunden sonra baya bi kendime gelememistim
Allah hepimizi evlatlarimizi kazadan beladan korusun
Surekli kotu birsey olcakmis gibi dusunme panik atak olursun kotu enerji yayma canim

Merhaba kizlaar
Oglen gittim gezmeye yedim orda ama aksam yemek yemedim
Mrnumu paylasip size yorum yazcam
sutun tamamini icemedim

Saat 15.00 gibi gezmede..... 8 mercimek koftesi-marul, minik bi puacanin yarisi, hindistancevizli kekin yarisi, minik bi borek, minik bi kurabiye, sekersiz cay

Baskada bisey yemiycem karnim feci sis mercimek koftesi ben hic yapmadim ozlemisim tadini dur diyemedim kendime malesef

Once kendimden bahsedeyim
Gezmeden esim aldi eve gelirken ehliyet icin bi kursla gorustugunu bikac yerle daha gorustukten sonra kayfini yaptiralim nisan ayinda basliyomus dersler dedi, icten ice cok sevindim dunku tartisma sonrasi ozur dileyemiyor ama kendince beni mutlu etmeye, beni dusundugunu gostermeye calisiyor hosuma gitti ama cool davranmaya devam ettim hayirlisi bakalim dedim
Oglumun gozundeki iltihapimsi sey gecti kaynamis sogumus suyla sildim bi kac defa tekrarlamadi sukur dr a gerek kalmadi

Nelson verilmis sadakaniz varmis canim, ama duayi elden birakmamak gerek ve bol sadaka ver, panik de olmamaya calis sonucta ne gelirse Allahtan
osgee ortim naptin sen hani senin guzel menulerin yaw benle orti olan cozutuyo arkadas bendemi sorun var anlamadim bak ben dikkat ediyorum ve baya eksilerdeydim bu sabah yarin nr olur bilinmez amaa vrlakin guzelim son gun dikkat et bari de cumaya gulen takim biz olalim
Ebrus aman canim ist trafiginde dikkatli ol ne guzel hem araba surmus hem spor yapmissin, bu arada esim araba surmenin de yorucu oldugunu soylerdi inanmazdim oyleymis demekki
Windows diyim mi daha akilda kalici afiyet olsun adim sayini goremedim ama iyi biseydir eminim fiye umit ediyorum

Ortim valla bu hafta noldu ben de anlamadim bilincli yaptigim birsey yok ya da aman bosverdiyeti de demedim.aksine dikkat etmeye gayret ettim ama su icemedim fazla su benim kilit noktam diyette icmeyince az da yesem birseyler eksik kaliyor
kabizlik oluyor ayiptit soylemesi
Aksam yemediysen sorun yok diyim yarina telafi edersin yarin aksami erkn kapatalim
ben bu hafta aldigim kiloyu vermeye calistim ya bosa gitti bir haftam
kurd icinde esin ne guzel dusunmus erteleme biran evvel koy ehliyeti cebe sonrasi Allah kerim bi araba alinir vs git gel pekistirirsin

Merhaba kızlar
Nelson çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.
Lajoba şimdiden hayırlı olsun ehliyetin.

Ben kuzunun uyumasını bekliyorum. Belki şimdi spor yaparım belki sabah.
Haftada 4 gün yapıyorum genelde.
Aslında Pazartesi Salı yaptım. Bugün dinlenebilirim belki.

Menüm

Sabah kv ler deydik.
3 dilim kepekli ekmekle normal kahvaltı yaptım. Farkında yım ekmek cok oldu.

Sonra Sade nescafe

Kahvaltı öglen e doğruydu ztn.

Sonra yine sade Nescafe yanında form bisküvi

Akşam 17:00 gibi
10 sarma brokoli salatası ve marul la salata

Sade nescafe bundan 3 tane

Şu ana kadar bu kdr ...

Cok gezdik bugün. Bi yemek yerken oturdum.
Oglanı yatırıp bende yatıcam.
Pi nin yaşamını izlioduk eşimle.
Filmin başını kaçırdık ama netten bakarız artık.

Sizinle ilgili de yarın yazarım.
Coook yorgunummmmmm..

Iyi uykular

Selam kızlar
N nelson canım çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış genelde başınızdan birşeyler geçirip verin...

lajoba gündüz kaçmış baya aksam yeme canım bak cok güzel gidiyorsun yeşil Çay iç...kursunda hayırlı olsun bende çok istiyorumda bir türlü cesaret edemiyorum...

wisdom01 menün güzel olmuş canım ben bu hafta hiç spor yapamadım

M maviduvar1 hafta da dört gün spor cok iyi kilo gitmese bile sıkılasırsın böyle devam edersen....

hawar cım çok güzel olmuş ellerine sağlık canım çekti valla tam adet öncesi...

ebruli1820 trafik berbattı canım seni düşğnemiyorum...resim yükleme de yazı dediğin şey resimlerin altına yazdıklarımız mı ben dosya yüklemeden seçip yapıyorum sonra küçük resmi seçip ekliyorum Yazıyı da ister üste ister alta yazabiliyorum....

Sabah tartıda Artı +100 el uyandım nedense anlamadım dün o Kadar'da dikkat ettim gece miğde bulantısından zor uyudum sabah bir Ümit'le tartıya çıktım ama gene de + artdayım
Bugün yorucu bir Gündü yardımcı kadın geldi evi dip köşe temizledik ben fazla bir iş yapmasamda ayakta dolanmaktan yoruldum bide adet Olcam herhalde bacaklarım ağrımaya başladı

Bugün ki menüm
Sabah : 1 haşlanmış yumurta, 1 Parça lıgt peynir, çeri domates, şekersiz Çay

Ara : 1 elma, 1 Türk kahvesi, şekersiz

Öğlen : 1 kepçe mercimek Çorbası, 1 tabak karnabahar yemeyi, küçük bir kase yoğurt, yarım dilim tam buğday ekmeği

Ara : bir avuç tuzsuz badem

Saat 6 gibi çok kötü oldum Gözlerim karardı sanki cok ac hissettim kendimi çocuklara tost yaparken kendime de bir tost Yaptım üstüne bi de Çikolatalı gofret yedim

Sonra bi daha bişey yemedim ama 2kupa yeşil Çay içtim bi de az Sütlü Nescafé...

tesekkur ederim papatyam ama daha kesin degil kurslar baya pahaliymis son dakka fikrimiz degisebilir ama ins olur
Osge zaten esimlr bikac defa surmuslugum var biraz pratikle hallederim diye dusunuyorum bide yasadigi sehrin yollari genis genis, dumduz sen kullaniyomusun araba? Neyse canim ben oyle takiliyorum, brnde simdiye kadar ilk drfa butun haftayi iyi menulerle geciriyorum genelde hamurisi falan hep yerdim bu hafta hep uzak durdum ama gelcek hafta bi kac ogunde hamurisi yiycem cunku ben diyeti birakinca uzak durmuycam pastadan hamurisinden ve benim bunlari yerken zayif kalmaya tadimlik yemeye ve bazen cok yedigimde de dengelemeyi ogrenmeye ihtiyacim var.. kan gurubuna gore beslenme bana sacma geliyo canim bende sifir grubum ve gida muhendisligi mezunu olarak onerim her zaman dengeli beslenmek yoksa kan grubunun beslenmeyle bi alakasi oldugunu dusunmuyorum protein de karbonhidrat da yaglar da bizim vucudumuz icin ayri ayri oneme ve degere sahip. tabi bunlar benim dusuncem canim kirmak istemem seni sadece sutten peynirden vs uzak kalmani istemem..
Areser valla ben bikac defa kullandim esimle baya heyecanli biseydi ama yinede guzel bisey, komik yani suki ben kendimi ucarcasina hizli gidiyor sanirken 40 la gifiyomusum hiz gostergesine baktigimda sok olmustum ehliyet almak gittikce pahalaniyo canim iki sene once almadigima pismanim o zaman simdikinin ucte biri fiyatinaydi:-(

İyi geceler kızlar.Çok kötüyüm yorgunum bitkinim başım döndü az önce fena oldum.Yol yapımı varmış 1.5 satte geldim eve.Bacaklarım koşu yapmışım gibi sızlıyor.Daha şimdi oturuyorum.Yemek yedim çabuk çabuk kendime dyet usulü pırasa eşimle ogluma kurufasulye yaptım.Mutfaktan kaççta çıktımOglumlada ilgilenmedim.Bm çm şimdi asıcam.İyiki işte oturuyorum.Evde mahfoluyorum çünkü benHem işim agır olsaydı evde de ogluşun peşinde mahfolurdum.Slim in 6 yapıcaktım hırs yaptım.Kaç kez donunca sinirlenip 15 dk karın videosu yaptım.Bacaklarım sızlıyordu şimdi karnım yanıyor.Sıcak suya attım kendimi başım döndü.Şimdi bitki çayımı içiyorum.Telden menümü yatarken atarım resimleri.gEÇÇMİşede yarın bakarım iyi geceler hepinize

Gunaydin kizlar
Nelson verilmis sadakaniz varmis canim Allah korusun kaza bir anlik bisey
Ozgem bol bol su icmeye calis bende senin gibiyim su icmezsem bisey olmuyo
Hikos 15 binmi yurusun kiz masallah
Ebrum yorgun gelmissin eve oglusunla bugun bol bol ilgilenirsin ins canim benim
Araser arada ole olur canim sislik fln oldu belki ondan arti cikmissindir
Lajoba canim hayirli olsun ehliyet kursun ins alirsin araba surmek cok guz3l bisey
Kizlar benim bugun yine gezmem var geldimi ust uste geliyo ama yemicem kararliyim

Yarın tartı var sakın yeme yesende fazla kaçırma.,,

Günaydınnn kızlar yaaa sinir oldum 1 tost, 1 çilkolatalı gofret +400 yapar mı? Yoksa adet dönemim yaklaşıyor ondan mı bilemedim bu çok dikkat etcem en azından Pazartesi gördüğüm rakamı göreyim bugun yine yogurt küründen yapıp yicem....

Gunaydin kizlaaar
Hava miss misss ve ben yine eksiii hemen camasirlari attim makinaya balkona asarim diye, oglusla bugun kolay kahvaltiya kactik tost yedik bi evi supurup sileyim oglusu oglen biraz uyutup parka gotureyim oynasin gonlunce
areser wc sorunu yasiyorsan ondan arti cikmissindir canim bugun daha dikkat et
Kubra gezmelerde nefsine hakim oluyorsun tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…