Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kızlar dün menü yazmadım menüm iyiydi kaçamak yoktu öğleden sonra dışarı çıktık, gece geldik ama ben Akşamı hafif kapattım eksiğim ama önceki güne göre az eksileyim sanrım su az içince sporda olmayınca az gidiyor, ama cumaya göre çok eksiğim haberiniz olsun
lajoba hayırlı olsun canım, bir Sn önce almaya çalış ileride daha Pahalı olur

areser canım regldendi olabilir bide bol su iç

wisdom01 canım bence senin içinde aynı şey geçerli bol su iç wc sorunu varsa da olur yada ödem olabilir

ebruli1820 ortim ya kıyamam yorgunluk çok kötü, ama tebrik ederim spor yapmışsın menünde güzel canım

N nelson çok çok geçmiş olsun Bayağı badire atlatmışsınız

B Btlkubra canım gezmede dikkat et bu gün yarın tartı varr

Gece baş dönemsiyle uyuyup aynen öyle kalktım.Migdem de bulanıyor.Akşam içtigim bir haptanda kaynalanıyor diye tahmin ediyorum.Tansiyonum normal az önce ölçtüler.Sabah o kadar eksi o kadar güzel bir rakam görmdümki Arkadaşım detoks sadece havuç çim suyu vs iicekmiş ben o kadar yapamam.Ama bardak çorba alıp sabah ögle akşam çorba içebilirim.O bekar iş çm bm çocuk hiç bişi ypk tv karşısında btütün akşam yatıp dinleniyor.Annem hastalanmış gece az önce aradım aglıyor.Ateş cigerleri küt küt öksürüyor.Akşam eşim oglumu gezdirmeye götürür bende gider yemek götürürüm ne bilim 1 saat dururum yanındaBu akşamda eve gidince 1 saat uyuyp dinlerim planı suya düştü.Napalım sgalık olsun

Hawarım aynada kendime bakıorm eski 70 kiloma göre daha sıkı gibi vücudum.
O off bilmiorm. . Bu saate kdr 3000 adım oldu. Sabah sadece 2 ymrta yarım su bardagı yarım yaglı süt içmiştim.
Sonra da Detox Cayı yla 2 tane pirinç patlagı yedim.

Ebruş annene geçmiş olsn . Kıyamam sana .. her yere yetişmeye çalışıorsn. Allahım güç versin

lajoba canım ne güzel ehliyet al tabi bulunsun.Ogluşla oh balkon keyfi yapmşsınız gördüm kiEksilerdesin sende ne güzel.Menünde öyle akşam yemeyerek dengelemişsin demek
B Btlkubra gezmeler bitmiyor.Bende evdeyken öyleydim.Öglen nede olsa bir salata,1 tuzlu bir tatlı seç tabagından ve akaşamı çorba yogurt vs o şekilde kapat bişi olmaz
wisdom01 sağol canım ama yapmsamda olmuyor ikiside aç kıyamıyorumOğlumada doyamadım akşam 30 dk gördüm ya görmedimAz yemeye çok alıştı biraz biskübi diyette olsa bişiler fazla yiyince artı oluyorsun dogal olarak canım.Sıkma canını bugün akşamı yogurt kürü vs hafif kapatırsın
N nelson çok geçmiş olsun.Sadaka ver canım.Akşam bende papatyam aklıma geldi kastım bacaklarım tutuldu
osge1989 hamur işi kimseye yaramıyorkiBen kararlıyı bu kez .İnş hedefime ulaşıp gözümde canlandırdıgım elbise tulum etek cıvıl cıvıl alacagım ciicleri giyicem.Göbegim baya şekillendiBu beni yorgunlukta bile spora azmetiriyor işte

@araser Menün güzelmiş keşke yagsız çeyrek bir tost yeseydin yada peynir slata domates tuzlayıp migdeni bastırsaydın

merhabalar
ebrucum sana da annene de geçmiş olsun.
öğlen sadece salata yedim.
sabah işe gelmeden leslie radio remixes yaptım.
bir taraftan da leslinin videolarını indiriyorum netten.

Tunaydin kizlar
araser gecmis olsun tatlim dun yazamadim arti cikmana takilip stres yapip yeme sakn odemdir gider
Ebrucum annene cok gecmis olsun ins kisa surede iyilesir dr gitmediyse sakin ihmal etmesin gitsin bak benim kv gitmedi zatureyi cevirdi Allah korusun
ebrucum spor gerckten cok farkediyor demi ben de yapicam artik sunu farkettim bak eskiden cok temixlik yapardim o az da olsa spor yerine geciyodu simdi gun icinde nerdeyse hic terlemiyorum az hareket ediyorum ve kilo vermem cok zorlasti hareket sart yani
lajoba ortim daha hic araba kullanmadim denk gelmedi esime kalirsam daha da denk gelmicek zaten
dedigin dogru dahs oncede konusmustuk diyette de insan caninin cektigi seylerden belirli zmn ve olculerde yiyebilir sorun olmaz haftada 1 2 olur yani
wisdom hergun tartiliyon stres ede ede kndini 73 u gorcen nerdeyse biraz rahat birak su bilincaltini bacim o neyapcahini bilir
gunasiri tartilmanin diyete eksi yansiyor
btlcum sen nasilsin canim
hawarcim eksi cikmana cok sevindim seytaninbacagini kirdin ne guzel

osge1989 sağol canım.Dr ikinci gidişi ilaçları degiştirmiş artmış hastalıgı.Cuma akşamı temizlik yaparken de terliyor ve wc çok kolay çıkıyorum.Ama spor gibi göbüüşüme temizlik şekil veremez
hawar ortim sende eksilerdeymişsin ne güzel biz kazanıcaz

M maviduvar1 sağol canım
Hibuskus çayı netten bakın.Kabızlık sindirim ödem problemleri içinmiş.Sabah ve akşam yemekten önce aç karınla içiyorum.2 form 2 kiraz sapı ve 2 yeşilçay içiyorum hergün wc problemim olmuyor kızlar.Az önce abdestliyken tesbihatımı çekeyim dedim kafam masanın üzerine düştüİnş. Kimse görmemiştir acı acı nescafe içiyorum

ebruli1820 canım geçmiş olsun sana ve anneciğine sağlık olsun canım başka zamanda dinlenirsin iyi ki annen varda gidebiliyorsun keşke benim de olsa da yorgun da olsam gitsem....

Bu arada komsum kek getirmisti 1 dlm onu yedim bugun yine karbonhidrat agirlikli oldu ama hemn akabinde spor yaptim
Allah nasip ederse 1 ay boyunca sporu hic birakmiycam haftada 4 gun slim in 6 yapicm bir ay sonunda degisikligi gorunce zaten gaza gelirim
kv ye gidip kalma vs ins bu tarz seyler olmaz da planim suya dusmez

Özgecim menünü beğendim canım.
Karbonhidrat olsa da az yemişsin.
Ben de sabah 1 domates, 4 zeytin, 2 çilek. Bir dilim ekmek yedim.
10:30 gibi muz
Öğlen az çorba ve salata
16:00 çeyrek elma yarım kivi
17:30 2 kepçe çorba 2 minik biber Dolması salata yoğurt
Az sonra Türk kahvesi içip bırakacağım yemeyi.
Spor radio remixes yaptım sabah.

Papatyacim menun guzel sporda yapilmis ama aklima su takildi sen tatli hamurisi vs yememene ragmn ve spora ragmn arti cikiyosan acaba meyveyi cok yemen mi etkiliyo bence sen gunde 3 ogun beslen az da yesen cok ara yapiyosun mesela ogleden sonra4 te az meyve yiyip 5 gibi tekrae yemrk yemissin bu tarz degilde sabah ara ogle ve aksam besln derim ben ya da sabahtan sonrada ara yapma ogle yemegiyle beraber meyveyi de tuket

Özgecim meyveyi çok yiyorum gerçekten.
Kopamıyorum bi türlü meyveden.
Sabah 7 de kahvaltı ettiğim için öğleye kadar çok acıkıyorum. Öğle ile akşam arasındaki meyveyi kaldırmam gerek.
O kadar seviyorum ki düşün Yurtdışına giderken bi çanta meyve götürüyorum. O derece yani

Özgecim teşekkğr ederim. En azından doğru birşey yapıyorum da hemen yemekten sonra yemiyorum.
Biraz azaltmaya çalışayım bakayım
Başarabilecek miyim.

Iyi akşamlar kızlar bilin bakalım ne yapıyorum daha dogrusu ne yapmıyorum Yeşilçayımı aldım pijama giyip tv izliyorum .ogluş yanımda boyama yapıyor arada ona bakıyorum.Yemek yapmadım çm katlanmadı ütüler var napim .İş çıkışı annwme uğradım çorba yaptım.Arkasaşım çok sevdiğim çikolata soslu tatlıyı yapmış gelin dedi.Yorgunum dedim ve ikinci nedenini siz biliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…