Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

osge1989 canım menünü beğendim pelinin ayağını da :), evet bencede sporunu düzenli yap inan çok fark ediyor
M maviduvar1 senin menünde güzel canım spor da yapılmış
ebruli1820 ortim menün güzel, annene çok geçmiş olsun canım
wisdom01 canım send eyapmıuşsın sporunu bende bu gün bu videoyu yaptım ama 40 dk kadar sonra kız uyandı uyutamadım geri

menümü de yazayım
sabah 2 dilim tam buğday, 1 yumurta, yoğurt kaymağıi 7 zeytin, 3 banım bal, yeşillik
2 avuç beyaz lablebi, 1,5 petibör, 1 kivi
akşam 4servis kaşığı kabak yemeği, yarım kase yoğurt, havuç turp salatası bir tabak

40 dk leslile

osge1989 cnm kızcenin parmaklarını sewiiimmmm maşallah prensese.. Spor spor spor yapmamız gerek.

areser ortaaak sana layık bir ortak olamadm affet. Vücudum artık diyeti kaldırmıyor sanırım . Işlemiyor yani.

ebruli1820 kuzuuuş ayaklar uzatılmş ohh misss keyif yapılmış. . Senin temizlik yarındı dımı. .

M maviduvar1 spor yapmışsın Harikasın

Iyi gecelerr kızlar.23:00 oglumu uyuturken uyuyakalmışım .12:30 uyandı.Namazımı kıldım.Spora yapamadım şimdi yatıcam yine.
Araser : Mekanı cennet olsun canım menün güzel yine .
Hawar ortim menünde sporunda güzel
Wisdom sporun güzel motivasyonunu kaybetme canım .Evet yatın temizlik var malesef
Özgem bu menü spor senin mi diye tekrar tekrar baktım.Bravo sana ! O dolma parmakları yerim ben :)
Spor yapmadım diye artı çıkıcakmışım gibime geliyor

Papatyam misal akşam 2 dolma yogurt yeterdi.yada çorba salata ama sen dördünde yemişsin.Güzel saglıklı ama sana fazla çeşit yemek yaramıyor benim gibi ! Meyve de etken olabilir Özgenin. Dediği de mantıklı geldi

Peline uyandim sizlere baksyim dedim
Ebrucum arada hatta her hafta 1 2 gun boyle keyif yap hayat gerckten cok hizli akip gidiyor kostur kostur nereye kadar yani dunyayi biz mi kurtaricaz
menunu begendim de o cikolatali seyler ne anlamadim biskuvimi
bu arada artik gerckten cok dikkat etmk istiyorum gobehim ve basenim cok rahatsiz ediyor beni azim edip spor ve diyetle halletmem gerek aksamlari dedigin gibi tek tip beslnmek sart o dedigim sitediki bayan gibi yani
bir de sarimsak kurunu okumani tavsiye ederim yapmayi dusunuyorum ben
Kizlar ben de sanirim hipoglisemi var belirtiler tutuyo yemek yedim karnim tok ama yine de canim illa tatli birseyler istiyor ackn cok sinirlioluyorum vs bu diyeti cok zorlayan bi durum birden gozunuz donuyo ve bi bakmissiniz tatlilar yenmis gitmid evde bitter ve yulafli yok istemedimde bi sure uzak kalayim kilo veremiyorum diye
hawarcim menun gayet guzel sporda yapilmis daha ne olsun
araser senin de menun guzel canim umarim herkes eksi cikar sabah

Günaydın kızlar
Özgecim o parmaklar ne tatlı öyle. Rabbim bağışlasın inşallah
Evet ya ebru çok haklısın. Akşam fazla oldu.
Şimdi tartılacağım. Geçen hafta kaza nedeniyle unutmuştum tartılmayı.
2 hafta için 63.7 idim.
Bugün evde kahvaltı etmeyip okulda yarım simit ve peynir yiyeceğim.
Uzun zamandır canım istiyor.

Ebrucum tebrik ediyorum
Benim bildirim şu şekilde
Başlangıç 65.9
2 hafta önce 63.7
Bugün 63.7
Giden gelen yok
Toplam giden 2.2 kilo
Hedef ben de Şaştım artık ne olsa bilmiyorum.
Bugün işe geç gideceğim ama sporu akşama bırakmayı düşünüyorum.
Oğluşu okula gönderince kitap okumak istiyorum biraz.

Gunaydin kizlarrr bugun tartilamicam tartima hala pil almadim cunku
Ozgecim menun guzel kizcenin ayaklari daha guzel
Ebrum ohh keyif yapmissin ne guzel menunude begendim kilonuda
Papatya canim fazla meyve seker yag depoluyomus dikkat et en kisa surede 62 leri goruceksin eminim
Win.. valla yeni adina alisamadim ama canim coknaz yiyosun normalde azcik fazla yesen tartida hemen belli oluyo biraz saglikli yiyerek vermeye calis herzaman bu kadar az mi yiceksin kilo almicam diye

Gunaydin kizlaaar
Hava yagmurlu yinr yaa boyle olunca icim karariyo ama tarti beni cok mutlu etti bu haftaa cook

Baslangic 69.3
Gecen hafta 62
Bugun 59.7
Giden 2300
Hedef 1 Mayista 57 olmak

ebrus, seher ve kilo veren diger herkes tebrik ederim sizi ve azminizi
Papatyacacim onumuzdeki hafta farkli bi beslenme stili dene bence spor da yapiyorsun hemen vermeye basliycaksin eminimki
Ortim sen naptin masallah prensesine, minik ayaklarini sevsinler onun

Günaydın arkadaşlar bildirimi mi yapayım sonra geçmişi okurum kızı uyutunca
Başlangıç : 76,8
Geçen hafta : 64.2 ( yada 64,3)
Bu hafta: 60.9
Giden: 3.3
Hedef : 57

Dün daha ekseydim neyse bu kadar gitmesine çok sevindim aslında şişlik gitti yani kilodan ziyade ay kızlar 60 Altını görmeyi çok istiyorum

Kilo veren koruyan herkesi tebrik ederim

Kızlar hepiniz Harikasınız.

Maşallaaah

Papatyam korumak da güzel.
Ben artıyım tartılmadım ama öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…