Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hawarım elifimmm allahm ne kilolar gitmiş yaaaa naptınız. Bana da anlatın. Gitmiyor vücuttan kilo.. basen vat mide var kol var
Birazdan albüm yapıcam bakın nasılım.

Küboş napıcam artık bilmiorm . Vücut artık bugün diyetleri biliyor hiçbişe işleniyor artık ya.
Kıs geçen baya bi geçen sana özelden msj atmıştım .

ebruli1820 ortim tebrik ederim, umarım haftaya dahada eksileri görürüz

M maviduvar1 terik ederim sende kilo korumuşsun, meyva konusunda bende senin gibiyim ben meyvanız bir hayat düşünemiyorum

lajoba süper canım çok tebrik ederim

seher60 tebrik e ederim

wisdom01 canım aslında bizim giden kilo değil şişlik, benim geçen hafta Real'in ilk günüydü onunda çok etkisi vardı, bence sen bu kiloyu korumaya bak birazdan sporla sıkılaştırmanın çok iyi
Bu arada dünkü video güzelmiş canım, daha hareketli gerçi tamamını yapamadım ama

Hayirli Cumalar topigin yuzkarasigeldi
Baslangic 64
gecdn hafta 61.2
bu hafta 61.6
gelen 400
hedef 50
aksam yemegi yemedim sabah inanilmaz ac uyandim pazartesi 61.6 gordum hala oyleyim hatta sabah 5te uyandigimda tartildim 62 ciktim dusunun
ben bu hafta asiri birsey yemedim ki acabs insulin direncimi olustu zor mu kilo vercem yokss ya bak neguzel hawarda lajobada 60lardan hop diye 59 lara dusmus ben 3 4 hafta gidim gidim kilo veriyorum
demorileze olmadim sadece uzuldum niye veremedim diye artik aksam 5 5 .30 gibi hafif birsey yiycem kapatcsm gunu ve sporu ihmal etmiycem hafta icide zirt pirt tartiya cikmiycam geriye donup bakmak yok illaki gidicek bu kilolar
lajoba kusura bakma canim elimden gekeni yaptim son zmn ama olmadi
herkes cok iyi kilolar vermis tebrik ederim topigimiz massllah cok iyi gidiyor sporlar iyi menuler verilen kilolar

Hawar ortim yanlış görmümüyorum dimi 3.300
3.300+600 =3.900 bizden gidenSizlerde bu şekilde hesaplayın bakalım kim birinci oldu?
Papatyam korumuşsun.Ama akşam tek ögün ve meyve azaltımı bak gör nasıl gidicek o kilolar.
Lajobam kız nettin öyle Azıcık dikkat etse patır patır atıyor ödemi yagı bu kız
WİN.. ALIŞAMADIM BENDE BU İSME artı da olsa tartıl bugün degilse yarın eksi görürsün ve ben artık cumaya takımıyorum.Pazarda görsem eksiyi görmüş oluyorum önemli olan bu dimi
Btlkbra canım pil al bira önce artıysan en azından kendini frenlersin
Seher yarım kilo gitmiş tebrikler canım

Özgem o gördükleriniz ara ögünde burda diyet yaptıgım bir ablamın verdigi kepekli galete

Wisdom hikmet in ingilizce karşılığı:) hkm diyin siz. Albüm yaptım bakın

Özgem bende erken kapatışının etkisini bugünde aynı saglıkle erken kapatırsan yarın tartıda baya görüceksin.Bugün dikkat et tamam mı Benimde snin gibi sorunum var.İlla doysamda bir çiko ısırıcam 1 bisküvi 1 kaşık nutellla illa agızımı tatlandırıcam özellikle yemeten hemen sonra bu başlıyor.Bunu atlatmak için iş yerinde sakız çeviriyorum agzımda gizli gizli.Ama aç yatsamda yemek yemem ama 1 kaşık nutella atmamak için zor dayanırım neden öyel bilmiyorum.Şekerimde iyi çıkmıştı tahlilimde

Araser sende yaz merak ediyorum.Bakalım hangi grup birinci olucak?Bu arada yeni yarışa ne dersiniz?

win.... resimlere baktım.O löp göbek dümdüz olmuş.Popo gitmiş.Bacakları ve basen incelmiş kottan anladım bol duruyordubasen kısmı.Bence spor yap incel ama çok istersen 69 gör yine ama böyle iyisin.BOyunda var zaten

Aaaa ben albümü silmeyi unuttum.Hadekam gördümü acaba

lajoba vvaawww masallah kız sana bir hafta da 2.300 süperrr
hawar nasıl şişlik bu boşver şişlik mişlik 3.330 gitmiş süperrrrr sanada alkış

ebruli1820 canım sende cok iyi vermişsin zaten senin artık son kilolar gene bile iyi vermişsin

M maviduvar1 en azından almamışsıın bu da güzel bu hafta kızların da dediği gibi biraz daha azalt bakalım nasıl olacak

seher60 sen iyi vermişsin tebrik ederim

osge1989 gecen gun yazamadım ilk önce onu yazıyım o ne tatlı ayaklar öyle o ayakları ısırırım....saglık olsun canım bu hafta biraz daha sıkı yaparsın akşamları 5.30 cok erken ama sonra gece cok acıkırsın...valla ben sunu anladım bir parça ısırdık bile bize yaramıyor hemen tartıda + oluyoruz kendi acımdan söylüyorum çok dikkat etmek lazım ve spor şart...

wisdom01 kaybettik zaten baksana napalım saglık olsun

B Btlkubra bugun al da yarın sabah yazarsın kilonu canım sende merak ediyoz....

Ebrucum hipoglisemi de sekerin cok dusuyor ve acikinca sinirli oluyosun
seker hastaligi degilbunun bi basamak altigibi
bEnimde olcumlerdr sekerim iyi cikiyo ama bilemedim
ben yarisa varim dimdi kizim uyurkn spor yapayim aksama ip atlarim
araser tebfik ederim canim ins her hafta noyle iyi rakamlsr goruruz tartida gerckten cok mutlu oldum ben bi hafta kaybettim ama sorun degil bu beni gaza getirdi elimden geldni yapicam hala arti cikarsam uzulucem ozamn iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…