Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yapalıcak bi dünya iş var ben burda lak lak yapıyom çamasır asılacak ev süpürülecek toz alınacak mutfak toplanacak banyo temizlenecek pazara çıkılacak....

Bende bendeeeeeeee. Bi çm yok mutfak toplu. Evi süpür mem gerek banyo tmzlemem gerek. Eşim uyuyor off süpürge açamıorm ki

Slim in 6 yapildi yarisinda kizim uyandi ama Allahtan durdu da bitirebildimyaptigim kisimda ic bacak fena calistiriyo tirtirtitredim valla ve cok ter attim
Simdi araogun yapiyorum
hikom papatyanin dedigi gibi fark cok buyuk zaten gerckten tebrik ederim buyuk bi emek var ortada
araser zaten yogurt tek basina karin yaglarinda etkili ustunr zencefil ve zerdecsl eklnince atkisi artiyor

WİN kızlar haklı eşim azıcık uzun senden ve 72 kilo oda senin gibi fit gördünüz fotolarda.Özgeyle beni yanında çaocugun sanırlar dimi özgemSpor yap ama zaten sıkısın sen benim löpüş göbegimi görsenBizim hem boy yok hem kilo çok
ARASER çok iyi vermişsin canım hakettin bunu
HAWAR ortim biz kazandık Tabi senin payın büyük

Ebruş eşin cok zayıf ya.
Benim eşim de öyle zayıf

kızlar süper kilolar vermişiniz.. tebrikler....maşallahhh.. ahrikasınız..

ben diyet yapamıyorum ama çok koşturuyorum ve ne bulursam atıyorum ağzıma.. düzensiz besleniyorum ne çok ne de az yiyorum.. ancak akşama adam akıllı birşeyler yiyebiliyorum...

Menüm gelsin
09:00 Türk Kahvesi

11:30

13:00
et haşlama salata 1dlm kepek ekmeği

16:00
bisküvi pastası 1dlm, sade Nescafe

17:45
1 ymrta, Greyfurt suyu, 3 zytn, 1dlm kaşar peynir

Yatmadan da sadece Yogurt yerim.

Spor Leslie 45 dk
adım bugün az 4500 yatana kdr daha da arttırıcam.

Nel kuzuuu geçmiş olsn . Şimdi nasılsınız. Allahım korumuş

kizlar
Oglusu parka goturdum yagmur yagmis islak islakti ama pasa keyifle oynadi bi saat boyunca gelince hemen banyo yaptirdim bi saat kadar uyudu.. bende bool yesillikli kisir yaptim iki tabak yedim malesef
Ebrus yeni ortim bu hafta bizim haftamiz olsun hadi bismillah diyip basliyim ben bugunku menumle

Menum
Sabah.., peynir zeytin domates salatalik ve yarim dlm ekmekle kahvalti
Ara.. 2 avuc leblebi
15.30 gibi kisir

Yersem belki 1 tane tavuk pirzola yerim esimle ogluma yapcam cunku
onuda yersem yazarim

slm kızlar tüm geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim...

bu yıl ders programım biraz yorucu ve yoğun.. çok yoruluyorum.. merkezde görevlendirmeyim ama yorucu yinede.. yorulabilmek de çok güzel ..buna şükürler olsun..
müdürümle aram kötü idi okulun ilk ayında.. ama şimdi çok iyiyizz maşallah.. okulunda halk oyunu kursu açmamı istiyor.. yıl sonu gösterisi için...

diyet yapsam yaza muhteşem gireceğim..

k, yaza rakadaşla tatle gitmeyim pılanlıyoruz..
ama ahh nerde .. diyete ve spora zaman bulamıyorum.. yorgunluktan...

kilo almamaya çalışıyorum azar azar da kilo verirsem yinede güzel demi..
hepiniz aklımdasınzı.. ama kusuruma bakmayın olur mu güzellerim...

Ebrucum gecen kizin okuluna kayit yenilemek icin gittik ilkokul binasina ortaokul kizlarini gorsen benden irilerdi hormonlu gibi duruyorlardi yanimda boyumuz yok evet keske 1.65 falan olsaydik bari ama cok zayif oluraakta minyon citipiti yanimizda cocuklar herkes imrenir yazin esimin cok yakin bi ark duguni olcak soyle yazlik cok hos bi elbise sac makyaj yerinde yanimda da 2 kizcem ne hos olur diyorum ve bunun icin sporu hic birakmiyorum insaallh
nelson hosgeldin canim kolay gelsin umarim bu kosturmaca icinde kilolar kndiliginden gider
hkmetcim oglen et ve salatayla doyardin ya ekmek bosuna yenmis sanki onun disinda guzel pastayo gormedim bu sferlik sen cok yemezsin cunku demek canin cekti bu arada et ile ekmek yemek sakincaliymis sindirim acidindan yedigimiz pide pizza lavas kebaplar yani turk mutfaginda sunulan seyler malesef kilo almaya musait mide zor sindiriyor
Lajoba menun iyi sayilir canim kisir bir tabak olsa iyiydi ama bugun odul olsun senin icin
btlkubra menum kotu deyince ben de korktum ilahi senziplarkne yakmissindir tutkulari sen
ama vicdan yapman iyi tabi
papatyacim bu hafta az meyve ve aksam tek cesit dene bakalim nolcak birde vucut uzun sure kaldigi bi kilo varsa orda takili kalirmis sen 63 64 lerdiydin genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…