Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgecim bu hafta öyle yapacağım bakalım ne olacak.
Bu akşam spor yapacaktım. Ve bu haftanın 4 Gününü bitidip yarın yeni haftanın sporuna başlayacaktım.
Misafirim gelecek. Yapamayacağım sporumu.

Kızlar iyi geceleer.. sırt üstü yatarken popo yu en yukarı kaldırma hareketli var ya iç karın yağları eritmek için olan , onu yaparken bacakları mı cok yukarı kaldırdm. Ve boynumu incittim. Ayaklarım tersine geçti resmen. Şuan biraz ağrıyor. Ve sem sert. Sanırım damar damar üstüne bindi. Bakalım yarına nasıl olacak.
Spor yapim derken kendime zarar verdim.
O leslie nin gönderdgm videosu işe yarıyor sanırım. Sıkılaşıorum gibi. Yarın anneme gidicem ve orda da yapıcam. Bırakmak yok.
Dua edin de boynum cok ağrımasın.
Iyi geceleeer kızlar.
Sabaha eksiyle uyanalım.

iyi geceler kızlar.Malum temizlik akşamı.23:00 bitti hemen oglumu uyuttum.Ve bu yorgunlukla inancımı kaybetmedigim göbegimin küçülmesi için 15 dk karın videosu yaptım.Duaş aldım şimdi ve yoruldugumu hissettim.İki cıs oldu bugün ama akşamı minik bir kase çorba ile bitirdim.Bol detoks suyumu ve form çayları içtim.53 bu kadar yaklaşmışken bile bile pis bogazlılık edemem.Gemişe bakıp namaz kılıp yatıcam.

win... seni unutmuşum yarıştaÖzür dilerim sende btlkbra ile ol btlkbra yarışa varmısın zıp zıp kızBir yogan eksikti bak boynun kırılacaktı İnş bişi olmaz canım benim
Ösge evet minyonun zayıflarsak sıkılaşırsak avantajlarını görürüz dimiBırakmayalım sporu göbegimi fark ettigim için mutlu oluyor ve ne kadar yorukursam da yapıyorum.Menün güzelmiş.Elmayı faceteki bayanda yapıyor tatlı istegini kesiyor sanırım dimi?
Nel çok yogunmuşsun ekislerdesin bu güzel.
Btlkbra kötü dedigin 5 tutkumuzıp zıplarken gitmiştir onlar
Lajoba iki tabak mıÖdülün olsun hadi ama benimde canımı çektirdinYarın pür dikkat taam mı ortak
Papatyam bakalım bu hafta meyve eksiltimi ve akşam tek ögün nasıl sonuçlar dogurucak

Selam kızlar nasilsiniz.boynunu inciten arkadaşa geçmiş olsun.ben spor yapamıyorum malesef.bir başlayamadim.kilom fena diyil ama.göbek kötü benim.onu eritmem lazim.ebrucum şimdi okudum dekost suyu nasil yapıyorsun.sadece onumu içiyorsun?bana yardiç edermisiniz kızlarya.göbek için ne yapa bilirim.2 3 kilo vermeliyim sanirim sporla öyle gider sanki..

Gunaydin kizlar ebrum ozgem kacamak yapmak istemiyodum ya ondan ama ziplarken ermistir dediginiz gibi
Hikosla ortak olalim bizde o zaman
Kizlar bugun sabah dayanamadim tartildim fazla tartan tartimla tartildim.mecbur ama yinede gecen haftaya gore 1.200 gr vermisim hazirana kadar diyete devam ins 69 a duserim

Gunaydin kizlaar
Ebru ve osge evet iki tabak cok oldu ya ama ne zamandir yapmiyordum hemde odul gunum olsun bari dedim dedim de demez olaydin bugun baya arti ciktim neyse toparlarim ins cumaya kadar.. ebruu bugun ve cumaya kadar hergun pur dikkat olalim ok
Camasir attim yikaniyor bende oglani uyuturken kot pantolonla yatmis uyumusum her yanim agriyo mutfagi toplayi kahvalti hazirlayim bakem kizlar
Hadi hepimize hayirli guzel bi haftasonu olsun

Günaydın kızlaaaaar..

Sabaha güzel uyandım. Boynum da cok agrımıyor. Ucuz atlattım walla.

Ebruş sabah sabah ne güldürdn beni yaaaa. Caaaansın. Bi kaç video buldum yapmak istiyorum ama bakalım.
Ebruş bna hkmt desene kıs

Küboşşş ortaaaakız yehoooo
Cok sevndm eksi görmene.

Elifimmm kot la uyumaYı yani bekarken tv karşısında uyumayı cok özledim.
Sen öyle diince o aklıma geldi.
Faceden fotolara bakıorm da cok tatliş bi oglun car maşallah

Nazlma kıs ben hkmt adımı değiştirdm. Niye gelmiosun buraya

Günaydın kızlar
Wisdom geçmiş olsun canım.
Dün akşam kuzenim gelecekti. Bekar. Bi de kalacaktı. Ama ne aradı ne sordu ve gelmedi.
En son bi barda check in yapmış. Sinir oldum ya. Sporumu da yapamadım.

Papatyam haklısın yani insan gelemiorm diye haber verir dımı. Sende arama.

Güne kötü başladım.Oglum uanmasın diye ne fön ne bişi balerin gibi yürüyoprum sabahları.Tam kapıdan çıkıyorum anne diye aglıyor.Uyku gözlerinden akıyor ama yok uyumuycam gidersin vs el ele tutuştukArtık ne mutfaga ne bişi kandıramıyorum.Wc gitti kalkamadıgı için kaçtım ve aglama sesleri hep kuagımda kalbimi biri avuçlarına almış sıkıyor sankiYok ben artık dayanamıycam kızlar.Oglum çok hırçınlaitı herkes çok degişmiş sinrili olmuş diyor zaetn.Eylüle kadar bekleyemem.Maddi yönden çıkarsam sıkışıcaz ve evde kafayı yiycem.çIKMasam böyleuyanınca çocuk mahfoluyorNe bilim yaz okulu yada hazirana kadar bişiler offf eşimi gırtlaklayasım varHep onun suçu ve o relaks olan bize oluyor.Bugün vijdanımı hafifletmek için gider gitmez onu avm yada etkinlik malzemesi alacagımız bir yerlere yada bir arkadaşına götürücem.Eşimle kavga etsekte sonu ne olursa olsun çözüm bulmasını istiycem.Çık kendin bak dersede öyle yapıcam mecburen.Kıyamam ben yavruma 2 sene olucak aglama sesleriyle mahfettim çocugumu belki

Ortim bende +300 çıktım pür dikkat söz
Wİn....herneyse ben deşifre oldun diye degiştirdin diye düşündügüm için digeriyle yazamıyorum.Öyle degilse niye degiştirdinGüldürdüysem ne mutlu bana hep gülelim hep beraber inş.
Nazlma canım hoşgeldin.1 sürahiyigün içinde içiyorum canım.Ödem atıormuş.Göbek içib spor spor spor sporrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Papatyam boşver belki sana diye çıktı belki evden.Bir arkadaşımda öyle yapardı annesi arayınca haberim olurdu

Ebruş eski nick de isim Soyisim vardı diye değiştirmek istedim . Kıs sen yine de hkmt de bişe olmas deşifre olacak bişe yapmıyrm ki

Kuzu işi bırakma derim ben. Seneye ztn kreşe gidicek . Iş bulmam zor olabilir. Yaza kreşe başlar diosan yaz okulu gibi .
Eşinle otur iyice konuş derim ben

Selam kızlar
wisdom01 dikkat et kız spor yapcam die saglıgından olma...
M maviduvar1 m ortak olduk hadi bakalım dikkat edelim bu hafta birinci biz olalım bende bu hafta spor yapamadım inşallah Pazartesi'nden itibaren yürüyüşlerime başlıcam...
ebruli1820 ahhh canım yaaa kıyamam ben ona alışamadı bir türlü senin gitmelerine yakınlarda bir yerle anlaşsan kreş gibi 1 haftalık bakalım o zaman nasıl olacak hemen kayıt yaptırma 1 haftalık dene bakalım

Dun menu paylaşamadım dun ki menüm kızlar
Sabah

Öğlen

Akşam
Onu sormayın işte biraz kaçırdım kayınvalideye gittik orda ne zamandır canım hamsi buğlama istiyordu resmen aşeriyordum hem geç bi saat yedik Hemde cok kaçırdım.....

merhaba kızlar bende dün kaçırdım aslında gündüz gayet iyiydi ama akşam bir açlık geldi gitmedi bir dünya ekmek yedim ve tabi ki sabah kötü uyandım bu gün umarım aynı şey olmaz

bu hastalık bir geçmedi kızlar, sabah kızım 6 da uyandı 8 kadar oynadık hakvbaltı yaptık 8.30 gibi uyudu bende uyudum sonra uyandı eşime dedim sen bak ben çok kötüyüm kalkamıyacamo biraz ilgilendi 10.30 kadar uymuşum o bile çok iyi geldi, ama eklemlerim ve başım hala ağrıyor

osge1989 ortim menünü beğendim
ebruli1820 canım sen ve oğlun boşuna üzüyorsunuz , önce oğluna işe gittigini söyle kaçma tabi ki ağlayacaktır ama inan bir süre sonra buna alışacak, saati göster de saat buraya gelince eve gelecem de, bide illahi kreş mi olmak zorunda bağımsız ana okulları var oraya yazın oğlunu, ama seneye için haziran ayından yazmanız lazım onu söyliyeyim,, bazı ana okulları yazında eğitim veriyor örneğin bizim buradaki öyle yazında tam gün kreş gibi eğitim veriyor tabi fiyatı biraz fark ediyor ama kreşlerin yanında ucuz tabiki

Merhaba kızlar
2 mil leslie yapyım. Aslında niyetim daha çok spor yapmaktı ama arabama çok canım sıkılıyor.
areser umarım bende bu hafta iyi kilo vereceğim.
ebruli1820 ne diyeyim bilemesşm artık ya. Aslında oğlunla çok da güzel vakit geçiriyorsun ama yetmiyor işte çocuklara. Allah yardımcın olsun canım.

Dunden beri yine giremedim yaa giriyorum ds cvp yazamiyorumneyse
dun aksam 5.30 gibi yemeyi sonlandirdim ki ondanda yarim tabak pirasayla yogurt yedim spor uaptim ter attim sabah dedim tartilayim son kez kiyafetlerle ve wcye cikmdn ciktim tartiya 60.5 yani birgun onceye gore 1 kilo eksik bi sevindim dedim ohh neguzel boyle gidersem cumaya 58 bile gorurum
sonra ustumdekileri ckarip tartildim 61.6
4 5 kere daha ciktim ayni dune gore arti100 gr yani acayip moralim bozuldu sinirlndim gece uyusam yag yakcam belkide saat basi plin uyaniyor ve sabah 7de ayaktayim offf bilemedim iste
bugun kizin okul toplantisina gittik sabahtan babsm bakti cocuklara cikista esim gel hadi karimla basbasa khvlti yplim dedi hyr dedim dayanamam yerim diye ama sonuc hep artidayim iste

Kızlar, annemlerdeyim. 16:00 da kısır yaptık yedik . Bir bardak fanta bi tabak kısır yedim. Üstüne bi dilim ekmege nutellacık:) sürdüm.

Üstüne 35 dk leslie yaptım.
10 dk basen çalıştım.
Boynum azcuk agrıyor.
Yarında burda kalırız. Dur dicem az tüketicem herşeyden. Söz.
Ver spor u bırakmak yok.

Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…